forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 1:42 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 7:01 pm 
Аватар

http://www.bookmakers.bg/bgnews/931
??? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 7:19 pm 
Аватар

BluePower написа:
http://www.bookmakers.bg/bgnews/931
??? :smt017

Дано да не се превръщаме като прасетата по комунистическо време,държавата да ни подарява титли.НЕ благодаря :roll: :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 8:02 pm 
Аватар

mandja написа:
Важното е, че и двата шала на снимката са едно от най-грозните неща, които съм виждал. В интерес на истината, съм изсирал по-естетически издържани продукти.

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 11:44 pm 

Хаха, какво се вълнувате толкова от глупостите на Боко. 4-5 години вече го лансират на политическата сцена, мисля всеки нормален вече е стоплил, че тоя човек просто така си дрънка. Единствените спонсори, които търси и вече е намерил са за него самия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 05, 2011 11:52 pm 
Аватар

Бе и аз така си мислех за стоплянето, ама резултатите от изборите ми смръзнаха лайното. Оказва се, че аз не познавам нито един човек, който да влиза в средностатистическия профил на избирателя :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 9:52 am 
Аватар

Когато Костов вдигна България от калта и стандарта се подобри значително, всичко живо се изпопреби да гласува за царО измамник. Сега ББ води раята до пълна мизерия, обаче си гласуват за него, и тоя бастун съвсем си е повервал, нищо чудно с бащицата да измислят некоя такава нечувана простотия за ЛЕВСКИ, от която 1911 ще ни се стори нищо... Да еба простия народ, алтернатива на комунягите стана бившия телохранител на бай Тошо - ебати политическата култура, ебати сганта! Кур за Боко! :smt097

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:21 am 
Аватар

mandja написа:
Важното е, че и двата шала на снимката са едно от най-грозните неща, които съм виждал. В интерес на истината, съм изсирал по-естетически издържани продукти.

КРААААЙ! :smt005 :smt005 :smt005

tprodanov написа:
Оказва се, че аз не познавам нито един човек, който да влиза в средностатистическия профил на избирателя :smt017

Блазе ти :( При мен пък 90% са типичните "Важното е Доган да не е във властта", "Ще гласувам за Бойко за да не вземе властта серГЕЙ" и т.н.

Smirnoff написа:
Хаха, какво се вълнувате толкова от глупостите на Боко. 4-5 години вече го лансират на политическата сцена, мисля всеки нормален вече е стоплил, че тоя човек просто така си дрънка. Единствените спонсори, които търси и вече е намерил са за него самия.

За жалост съм притеснен, че боко обича да се хвали с успехите си, колкото и незначителни да са те, а щом обявява публично такава цел...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 12:48 pm 
Аватар

И кой ще е този спонсор, много лесно да заповядаш на КЦМ-то или Марица - Изток да дават по 2-3 милиона годишно на отборета като Бирои и Тракия и после малоумните им фенчета под строй да гласуват за Боко :smt006 Абсолютно няма да се очудя ако жАлтите мастии под строй са ходили до урните да обърнат вота :smt006 Пък ако спонсора се казва Тойота, Сони или Самсунг няма да му се сърдя, но и няма да гласувам за него :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 1:03 pm 
Аватар

Мутри и политици много старателно се грижат у нас да не остане нищо неопетнено,срам за историята ни,че човек като батков се прави на собственик вече доста време,не по-малък срам е че борисов "тръгнал"да ни търси спонсори,борисов да си гледа лентите и нека престане да се прави на слънцето,което изгрява навсякъде.Много ни стана!
ПП.mandja,няма артикул,на който е написано Левски,и да се сравнява с миризливия ти гъз.Моля ти изтрий си мнението

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 5:41 pm 
Аватар

Richard Long написа:
Когато Костов вдигна България от калта и стандарта се подобри значително, всичко живо се изпопреби да гласува за царО измамник. ...
Ти изобщо живял ли си по време на управлениета на драгалевския мангал та пишеш подобни тъпизми?Заради този боклук, колко бизнес умря и колко фирми и фирмички фалираха.Същински цар киро е този мерзавец.Неслучайно народа, колкото и да е тъп, вече толкова години го държи в калта на всички избори :!: Там му е мястото на тази нагъл отпадък.По едно време си искаше и държавата обратно тази бактерия.Затвор за този диктатор :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 5:44 pm 
Аватар

Не мога да повярвам, че левскар може да говори като малоумна, червена бабичка :ohmygod :ohmygod2
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес. Живял съм и по времето на Виденов, но той явно е твоя бог и не го споменаваш. Ебаси и промитите лоботомирани мозъци. Няма надежда за тази държава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 5:48 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И кой ще е този спонсор, много лесно да заповядаш на КЦМ-то или Марица - Изток да дават по 2-3 милиона годишно на отборета като Бирои и Тракия и после малоумните им фенчета под строй да гласуват за Боко :smt006 Абсолютно няма да се очудя ако жАлтите мастии под строй са ходили до урните да обърнат вота :smt006 Пък ако спонсора се казва Тойота, Сони или Самсунг няма да му се сърдя, но и няма да гласувам за него :wink:

Малко ли милионери има в обкръжението си? Пари и хора с много пари - бол. Само да видим какво лайно ще изсерат накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 5:52 pm 
Аватар

StoqnS написа:
Richard Long написа:
Когато Костов вдигна България от калта и стандарта се подобри значително, всичко живо се изпопреби да гласува за царО измамник. ...
Ти изобщо живял ли си по време на управлениета на драгалевския мангал та пишеш подобни тъпизми?Заради този боклук, колко бизнес умря и колко фирми и фирмички фалираха.Същински цар киро е този мерзавец.Неслучайно народа, колкото и да е тъп, вече толкова години го държи в калта на всички избори :!: Там му е мястото на тази нагъл отпадък.По едно време си искаше и държавата обратно тази бактерия.Затвор за този диктатор :sm_horse

Серем на души безплатно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 6:36 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Не мога да повярвам, че левскар може да говори като малоумна, червена бабичка :ohmygod :ohmygod2
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес. Живял съм и по времето на Виденов, но той явно е твоя бог и не го споменаваш. Ебаси и промитите лоботомирани мозъци. Няма надежда за тази държава.

Май някой хора имат доста къса памет :ohmygod Забрави ли какво се случи с приватизацията, със здравната реформа, с процъфтяването на разните му там кръгове, кръгчета и тем подобни .За капак по времето на този мерзавец пуснаха новини на чорбарски по БНТ.Едва ли е случайно, че народа го заби в 10-та глуха след всичките простотии, дето ги натвори.И като говориш за бабички, се загледай какви го подкрепяха по митингите, след като падна от власт - само бабички и старци!
Не е зле да си припомниш след националната катастрофа, до която ни докара друг безподобен боклук - Виденов, какво точно се случи!Кой стабилизира реално държавата, успокой инфлацията и девалвацията на лева и спря разрухата на Виденовото правителство?!?Сети се и кой после я монополизира и си я присвой за него и обкръжението си!?Не приписвайте чужди активи на този боклук!!Като се сетя, че дадох гласа си този да ни мародерства 4 години :ohmygod По едно време имаше абсолютната власт в страната - парламент, президент, прокурор, съд и в крайна сметка нищо различно от предните мошеници!Крадоха и разрушаваха, без окото да им мигне.Е, имаше и проблясъци де. На една стара женица и купиха ново магаре, а на едни хора в Горна баня им възстановиха етаж от къщата, след като ракета им го събори и им падна в двора.На фона на всичкото разграбено, окрадено и унищожено обаче, това си е нищо!Не мога да повярвам, че има толкова късопаметни хора, които са забравили що нещо се изпозакри и разпродаде за жълти стотинки по негово време :ohmygod2 Освен хората които са се нагушили покрай него и заблудените старци, аз до ден днешен не съм видял друг да говори с добро за този деспот!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 8:39 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз съм живял по онова време и даже съм правил бизнес.

Нормално :bigok чорбаджия -изедник във всички власти :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 8:47 pm 
Аватар

Спонсор или нов собственик търси Бойко Борисов?
Не мога да ви кажа, не е удобно.
:roll:

Бащицата пред журналисти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:16 pm 
Аватар

StoqnS, говориш точно като червените жълти вестничета с общи приказки и нищо конкретно. Кво и е на приватизацията в голямата и част - че спасява огромната част от предприятията, които са в списъка за ликвидация и са тубещи ли? Половината форум е от ДСБ, може би сега е моментът да видим кво конкретно можеш да ни кажеш и да ни разубедиш, че Костов е най-добрият ни министър председател досега и че е поне ниво над всички останали политици в България. А над 900 000 гласа след 4 години на най-тежки реформи и пристигането на цар-месия определено не е слаб резултат и не е пращане в 10та глуха, просто оттогава масово се наслагват лъжи в червените медии и постепенно му спадна популярността точно защото народът ни е с къса памет, не за друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:18 pm 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:21 pm 
Аватар

Цитат:
СЕНЗАЦИОННА НОВИНА !!!
06 ноември 2011 | 20:17 | Тъпспорт
София. Защитникът на Левски Йордан Милиев пред траснфер в испаският клуб Малага. Подробности очаквайте по-късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:30 pm 
Аватар

FLAME написа:
Спонсор или нов собственик търси Бойко Борисов?
Не мога да ви кажа, не е удобно.
:roll:

Бащицата пред журналисти.

Организаторът на "Арнолд Класик" ще е новият собственик, според мен. :smt006 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:37 pm 

Mr. Smith написа:
Цитат:
СЕНЗАЦИОННА НОВИНА !!!
06 ноември 2011 | 20:17 | Тъпспорт
София. Защитникът на Левски Йордан Милиев пред траснфер в испаският клуб Малага. Подробности очаквайте по-късно.

Какъв е източника на тази информация?

Ако това стане или Данчо ще развие потенциала си, или Малага ще стане лидер по картони и автоголове. Да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:39 pm 
Аватар

А от Рубин Казан е дошла оферта за четирима наши футболисти. По факса. Ето го и факса:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:44 pm 
Аватар

Значи аз пускам сериозни новини ти ми се лигавиш тук на дребно :bigok Лично Бащицата е говорил с шефа на Малага, някакъв емир беше и оня искам централен защитник при това готов за титуляр :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 10:51 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Значи аз пускам сериозни новини ти ми се лигавиш тук на дребно :bigok Лично Бащицата е говорил с шефа на Малага Б, някакъв емир беше и оня искам централен защитник при това готов за титуляр :smt006

Така звучи вече правдоподобно :blass Нека помечтаем за минутка... :wtv

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 11:34 pm 
Аватар

StoqnS написа:
Richard Long написа:

Изключително неадекватно мнение.
Костов дойде след Виденов, хиперинфлация, 3000 лв за долар и резерв под 300 милиона долара, а остави валутен борд, минимална инфлация и резерв над 3.5 милиарда, а външният дълг бе снижен с близо 4 милиарда.
Преди Костов бяхме в Шенгенския списък, по негово време ни поканиха /1999г/ и започнахме /2000г/ преговори за влизане в ЕС. През 2000г поискахме членство в НАТО. По време на кризата в Косово дадохме коридор на Нато за удари с/у бивша Югославия и отказахме на руснаците, докато БСП и Първано правеха митинги в подкрепа на Милошевич. Пак при Костов изчезнаха стикерите ВИС и СИК, а Мултигруп бе навряна в ъгъла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 06, 2011 11:59 pm 
Аватар

StoqnS написа:
Richard Long написа:

Мдам. Само дето през лето 2000 имаше 35% самоосигуряващи се (което ще рече частен бизнес), а днес процента е 16% :bigok

Междудругото, бабичката от Горна Баня получи 600 000 евро компенсация и каза, че ако искат натовците могат пак да я гръмнат, била изключително доволна.
Иначе ми е кеф да слушам как некой неадекватник твърди, че приватизацията я е правил Костов, ма то Тошо Тошев явно е наливал спомени в тиквите на хората с кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 1:13 am 

Колкото и да сме "късопаметни" едва ли можем да забравим максимата, че у нас когато откажеш да си марионетка на онези... животни, отстоящи на североизток, последствията са жестоки. Един такъв голям човек, повярвал в независима България, лежи с посечено лице. Е, с Костов действаха по-меко, впрегнаха директно с пари от Москва целия си позадрямал апарат, от първата до четвъртата власт, демонизираха го и го унищожиха като политическа фигура. Трябва да признаем с известна нотка на национално самочувствие (макар и обезсмислено), че явно у кагебейско-комунистическата сган остана капка съмнение, че все пак може и да се появи някаква наченка на логичен разум в нашата нация от Stoqn-овци, та се принудиха цял монарх (син на "враг на народа") да купят и да довлекат. Похвално е, че поне ги поизпотихме и все пак силите ни бяха дотук. За Stoqn-овците остана утехата, че Костов е виновен за бедността, за разрушената инфра-структура, за липсата на култура, ей Богу сигурно и защото жената не пуска. А за нас, останалите - утехата, че поне тука е някакъв уникален бастион на фенската и житейска адекватност, където човек може да прочете интересни неща и без да прескача по 90 поста малоумие преди това. Затова, Stoqn, сънароднико, братко левскар, и да ти обяснявам, от горчив опит знам, че няма да ме разбереш, затова учтиво те моля - СПРИ ДА СЕРЕШ ШИБАНИТЕ СИ МАЛОУМИЯ БАШ ТУКА, ОСТАВИ ПОНЕ ТУК ДА ОСТАНЕ ЧИСТО И НЕОПЕТНЕНО ОТ ЕКСКРЕМЕНТИ, ОТИДИ ВЪВ ФОРУМА НА "ТРУД", ЦЕСЕКА ИЛИ НЕКОЯ ДРУГА КОЧИНА, ИДИ НА МИТИНГ НА БКП ИЛИ ГЕРБ, ИЗКАЧИ БУЗЛУДЖА, ВСЕ МИ Е ТАЯ, САМО, ЕЙ БОГУ, ОСТАВИ ТОВА МЕСТЕНЦЕ И НАГУШИЛИТЕ СЕ В НЕГО ХОРА ДА СЕ ДАВЯТ В КЪСОПАМЕТНОСТТА СИ. Благодаря!

Предлагам сега да се върнем към трансферната политика!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 1:18 am 
Аватар

За пръв път съм 1000% съгласен със Смирнов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 5:07 am 
Аватар

New Order написа:
Изключително неадекватно мнение.
Костов дойде след Виденов, хиперинфлация, 3000 лв за долар и резерв под 300 милиона долара, а остави валутен борд, минимална инфлация и резерв над 3.5 милиарда, а външният дълг бе снижен с близо 4 милиарда.
Преди Костов бяхме в Шенгенския списък, по негово време ни поканиха /1999г/ и започнахме /2000г/ преговори за влизане в ЕС. През 2000г поискахме членство в НАТО. По време на кризата в Косово дадохме коридор на Нато за удари с/у бивша Югославия и отказахме на руснаците, докато БСП и Първано правеха митинги в подкрепа на Милошевич. Пак при Костов изчезнаха стикерите ВИС и СИК, а Мултигруп бе навряна в ъгъла.
Костов дойде след служебно правителство, а не след комунистическото на Виденов!Точно това служебно правителство стабилизира страната и начерта много от тези правилни линии в политиката ни (ЕС, НАТО, валутен борд), за които и ти пишеш.Ако не бъркам, точно то подписа предварително споразумение с МВФ за въвеждането на валутен борд, който беше въведен официално някъде през лятото на 1997 година?!Хиперинфлацията още там беше овладяна, спря се и девалвацията на лева, инфлацията спадна до някакви съвсем поносими и нормални нива( 2%)...Всичко това го свърши служебното правителство, ама както казах вече, на някои им е доста къса паметта.

Сравнението на смирнофф, който поставя бактерията Костов едва ли не на едно ниво с един наистина велик българин - това си е чисто и просто КОЩУНСТВО!Не знам дали и най-заблудените бабички биха издигнали този комунист толкова високо :slap То бива да има заблудени хора, ама чак толкоз :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 07, 2011 8:13 am 
Аватар

StoqnS, моля те придържай се към заглавието на темата, има тема за политика.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]