forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:12 pm 
Аватар

subata написа:
Nakuro Bradata написа:
Не знам за какво влияние става дума, като при ГЕРБ доминира западното влияние.
Не се заблуждавайте обаче, че не можем да не се гъзим и да бъдем "горди и независими". Все пак, сме една прашинка и все на някой трябва да се ляга. :smt006

Точно западното влияние доминира при тях :loser2

Дам, американския посланник потупва Боко по рамото сутрин, обед и чааак вечер. ББ пък от своя страна рядко ходи в Германия и съгласува действията си с Меркел.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:16 pm 
По-скоро влиянията идват от малко по на изток - откъм Обетованата земя....

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:18 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
По-скоро влиянията идват от малко по на изток - откъм Обетованата земя....

Е, то е същото :blass
Някой може ли да ми намери снимка на Бойко Борисов - Бехар с шапчицата в Израел? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:23 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
subata написа:
Nakuro Bradata написа:
Не се заблуждавайте обаче, че не можем да не се гъзим и да бъдем "горди и независими". Все пак, сме една прашинка и все на някой трябва да се ляга. :smt006

Точно западното влияние доминира при тях :loser2

Дам, американския посланник потупва Боко по рамото сутрин, обед и чааак вечер. ББ пък от своя страна рядко ходи в Германия и съгласува действията си с Меркел.

Със Станишев ли да ги съгласува :?: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:25 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:

На мен строежа на Белене ми се струва като руско влияние. А че ще го строим нямам съмнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 1:52 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Nakuro Bradata написа:

На мен строежа на Белене ми се струва като руско влияние. А че ще го строим нямам съмнение.

Taм ми се струва, че май беше почти свършен факт още преди години. Все пак, не е зле компетентните екергитици във форума пак да се хванат за гушите :bigok Нека да изключим Белене. Във всичко останало ГЕРБ съгласуват политиката си с това което им се нареди от Германия и САЩ, а като гледам и Чифутраел. :smt006 Няма как да е друго яче след като те ги сложиха на власт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 2:09 pm 
Аватар

Мен ме вълнува колко от тия подчовеци чорбойците под строй отидоха да пуснал бюлетината за герб, особено след като държавата абсолютно незаконно пое издръжката на бирои и опрости дълговете натрупани от един частен футболен клуб :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 2:16 pm 
Аватар

Ах, колко е приятно, че не гласувах на втория тур :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 2:33 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:
Nakuro Bradata написа:

Taм ми се струва, че май беше почти свършен факт още преди години. Все пак, не е зле компетентните екергитици във форума пак да се хванат за гушите :bigok Нека да изключим Белене. Във всичко останало ГЕРБ съгласуват политиката си с това което им се нареди от Германия и САЩ, а като гледам и Чифутраел. :smt006 Няма как да е друго яче след като те ги сложиха на власт.

Ако е бил свършен факт, тогава Боко трябваше да извади договора, показва го, и петолъчките вместо да си увеличат подкрепата с 10%, да отиват в блатото. Да, ама не. Вместо това, продължаваме да плащаме по половин милион евро на ден за гьола, подписваме анекси, докато минат изборите и плащаме на консултантска агенция да ни каже да го строим. Що използваме консултант, ако е свършен факт?

И не можем да изключим най-големия инфраструктурен обект в близките 100 години. Когато най-голямата ти задача е обща с комунистите, когато и произхода ти е общ с тях, когато са ти в редиците, няма как да се обявяваш за антикомунист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:01 pm 
http://bg.altermedia.info/?p=16547 Предполагам не сте научили досега.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:03 pm 
Аватар

Ето този "симпатяга" е новият кмет на Пловдив: http://youtu.be/lYeJYWk1RCE

При условие, че клипът е пуснат миналата година, аз просто не мога да повярвам хора с каква ценностна система гласуват у нас. После си вярвайте, че ГЕРБ са алтернативата на комунягите :roll:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:21 pm 
:shock: :shock: :shock: :shock:
http://www.youtube.com/watch?v=PdSTNNVtGR8

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:24 pm 
Аватар

След като не можаха да изберат Ебазер за кмет, поне бойковците си избраха Серьожа :bigok http://focus-news.net/?id=n1585716 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:33 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Ми и бай Иван го гледа :bigok
Опааааа,вуйчо Ви Седем:Едно показва двоен стандарт,от една страна възхвалява бизнес възможностите и финансовото състояние на Новият ни Президент,като никаква яснота няма и продължава да няма за миналото на Плевнелиев,включително и как е станало така че неговата строителна фирма е първата българска в Германия и немците как само са я чакали :lol: ,от друга роптае,че човек като Слави с труда си,впрочем абсолютно видим от всички,е надиплил пачките.Аз не крия,че има вечери,в които наистина хвърлям по едно око на шоуто,понякога и ме забавлява,и в това не виждам нищо лошо.Естествено е че косурите на Дългия водещ са много,вероятно и компромисите които ги прави са всекидневни,но не може само да е черно,все е направил и нещо добро,най-малкото дава шанс на някой и друг човек да се докосне до сцена,що не и до слава,а и не разбрах за какво е тоя пример с него,та даже и с мен :lol:
ПП.Последният съм,който смята да адвокатства на Слави Трифонов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:38 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Седем:Едно написа:
Ми и бай Иван го гледа :bigok
Опааааа,вуйчо Ви Седем:Едно показва двоен стандарт,от една страна възхвалява бизнес възможностите и финансовото състояние на Новият ни Президент,като никаква яснота няма и продължава да няма за миналото на Плевнелиев,включително и как е станало така че неговата строителна фирма е първата българска в Германия и немците как само са я чакали :lol: ,от друга роптае,че човек като Слави с труда си,впрочем абсолютно видим от всички,е надиплил пачките.Аз не крия,че има вечери,в които наистина хвърлям по едно око на шоуто,понякога и ме забавлява,и в това не виждам нищо лошо.Естествено е че косурите на Дългия водещ са много,вероятно и компромисите които ги прави са всекидневни,но не може само да е черно,все е направил и нещо добро,най-малкото дава шанс на някой и друг човек да се докосне до сцена,що не и до слава,а и не разбрах за какво е тоя пример с него,та даже и с мен :lol:
ПП.Последният съм,който смята да адвокатства на Слави Трифонов

За всичко може да се съгласим, ама Дългия подлигар мисля че е ясно как направи парите. Първо свирки на Илия Павлов, после на заместниците му и те така. Нямаше възможност да ходи да се мазни на Васил Илиев, че леко го застреляха преди да се срещнат. Нахвърляше се на Костов, понеже беше в неприятелски за Командира кръгове, не по други причини. Слави направи парите си покрай мафиотите и е доста нагло да говори. Как ти лично, обясняваш тоталното му мълчание, когато стане дума за изцпки на Гоце и Доган? Чат-пат пусне някоя шега, но никога не ги е критикувал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:43 pm 
Аватар

За да не сме голословни ВИС 2 направиха Слави...да е нЕкакъв фактор :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:43 pm 
Слави храни и мрази Костов, щото Костов му свали чалгаджийското предаване от националния ефир и го заби в няква порутена кабеларка (където и му е мястото). Стига сте мислили и вие всякакви мафиотски-октоподски сценарии под път и над път :ohmygod Ако ви чете усърдно човек, излиза, че всеки трети в България е мега мафиотския барон, поне от ранга на Кон Дорлеоне.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:44 pm 
Аватар

С видими букви бях написал,че не съм човека,който ще тръгне да защитава Слави Трифонов.Малко ми е странна обаче тая безмислено изразходена енергия да се плюва телевизионен шоумен,като плюнката рядко се насочва към по-важните неща от един гологлав водещ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:50 pm 
Аватар

Македония написа:
Слави храни и мрази Костов, щото Костов му свали чалгаджийското предаване от националния ефир и го заби в няква порутена кабеларка (където и му е мястото). Стига сте мислили и вие всякакви мафиотски-октоподски сценарии под път и над път :ohmygod Ако ви чете усърдно човек, излиза, че всеки трети в България е мега мафиотския барон, поне от ранга на Кон Дорлеоне.

Понеже ще ме разбереш :bigok

Пълна панцеция по Хелоуин

Симеон, ама цар. Цар, ама Симеон.
Цецо, ама министър. Министър, ама Цецо.
Цеца, ама председател. Председател, ама Цеца.
Дон, ама Цеци. Цеци, ама дон.
Силикон, ама цици. Цици, ама силикон.
Вот, ама цигански. Цигански, ама вот.
Цунки, ама Доганови. Доганови, ама цунки.
И така - цял живот.
Маймунки, маймунки, маймунки....

С.Генчев

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:54 pm 
Аватар

Заглавието на темата обаче става все по-невярно. Не е шут, а е кур, и не е в техния гъз, а в нашия. А странното за мен е, че театъра става все по-евтин, но продължава да минава.
Астор премиер даеба, поне неговите фокуси не ги разгадавам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 3:58 pm 
Аватар

http://youtu.be/pJAf-Z6u540

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 4:07 pm 
Аватар

knockout написа:
http://youtu.be/pJAf-Z6u540

За малко да си разбия главата в плочките,че не гласувах за този левент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 4:22 pm 
Аватар

Горд съм да се похваля,че в Свищов избрахме за 4-ти мандат-кметът издигнат от "синята коалиция"
п.с. победихме герб ,а резултатите от балотажа са 70% към 30%

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 5:13 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Е, не е бил член на БКП, само комсомолски секретар :smt023
Старта на кариерата му е достатъчно мътен и той не се постара да го изчисти. Но повече ме дразни липсата му на отговор за Белене. Аз хващам един тънък бас, на една бира, че Белене ще се строи и че това ще ни ебе майката.
Затова днес отидох за гъби.

Стига бе. Бил му мътен старта на кариерата. Я кажи как по-точно се правеше чист бизнес началото и средата на 90-те, че нещо не се сещам. :smt017
Наистина, ако някой чете тази тема и само от тук се информира ще си каже, че тук е няма такъв комунизъм. Нещата никак не са розови, доста зле са, но се прекалява с превземането. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 5:49 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
tprodanov написа:
Е, не е бил член на БКП, само комсомолски секретар :smt023
Старта на кариерата му е достатъчно мътен и той не се постара да го изчисти. Но повече ме дразни липсата му на отговор за Белене. Аз хващам един тънък бас, на една бира, че Белене ще се строи и че това ще ни ебе майката.
Затова днес отидох за гъби.

Стига бе. Бил му мътен старта на кариерата. Я кажи как по-точно се правеше чист бизнес началото и средата на 90-те, че нещо не се сещам. :smt017
Наистина, ако някой чете тази тема и само от тук се информира ще си каже, че тук е няма такъв комунизъм. Нещата никак не са розови, доста зле са, но се прекалява с превземането. :wink:

Ми така се правеше. Ма като си бъркал в кацата не е редно да се правиш на света вода. А мълчанието по такива теми единствено провокира фантазията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 31, 2011 6:36 pm 
Аватар

Има една много съществена разлика,че някои правеха "начертан" бизнес,с една солидна финансова помощ,дошла"неизвестно"откъде,а другите се борихме и продължаваме да се борим с вятърни мелници....но пък ракията ми е сладка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 12:06 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Има една много съществена разлика,че някои правеха "начертан" бизнес,с една солидна финансова помощ,дошла"неизвестно"откъде,а другите се борихме и продължаваме да се борим с вятърни мелници....но пък ракията ми е сладка :bigok

Остави финансовата помощ. Определени дейности, носещи определена печалба, обезателно минаваха през "нашите хора", собственици на "нашите фирми". И продължава да е така, но сега просто има повече работа и остава и за простосмъртните като нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 12:13 pm 
Аватар

Много добре си спомням как една голяма ИТ фирма, в която случайно съм работил, спечели един търг за компютрите в училищата :bigok
Много лесно се печелят сделки понякога..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 7:31 pm 
Аватар

Аз не знам (абе знам, за съжаление) как никой от послушните журналя не се сети да попоита: "Абе аджеба, г - н премиер като сте имал досие още на 12 годишна възраст като внук на монархофашист и пр. - като как така изведнъж случайно се озовахте в редовете на МВР по Татово време? Кадровикът го е мързяло да провери и са ви пропуснали случайно, или сте подписали една декларация на едни симпатични другари да им снасяте редовно кой какво говори против народната власт"?
Питам само, щото яко ме тресат (неоснователни, разбира се!) подозрения, че начело на държавата сме сложили поредния доносник и комунистически Франкенщайн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 01, 2011 9:35 pm 
Аватар

http://djambazki.org/?p=262

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]