forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 20, 2025 8:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 11:35 am 
Аватар

Поздравления първо за всички, които са взели участие в направата на хореографията и транспарантите! На трибуните ги разсипахме, жалко, че ония долу не показаха нищо... Пеенето на моменти беше много мошно, но в друг момент пеехме на 4 гласа. Горе вляво имаше някакъв човек с тъпан, дето ебаваше майката на всичко около него. Доволно изригване на "Чорбари прости". И накрая, пак ще помоля... Момчета и момичета от известно време вървим САМО НАГОРЕ, нека спрем със заплахите, заканите, а да почнем да гледаме по-позитивно на нещата! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! Смърт за Мвр! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 11:47 am 

Тая тема след мач трябва да се заключва.
Огранизацията вчера беше на много високо ниво. Чорбар ми призна, че сме ги смазали от викане. Горе обаче трябва да има хора с мегафони, които не да пеят песните, а да крещят постоянно АРЕ ПЕЙТЕ, защото сектора показа на моменти, че може да пее като един, просто хората по горните редове трябва да се натискат. Тва е.

И няма разцепление, няма тъпи случки и би било чудесно да няма и недовлни мрънкачи след всяко пръдване. На нивото на което е отбора, публиката е повече от прекрасна и вървим нагоре. А някои хора тука сте професионални мрънкачи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 11:56 am 
Аватар

Хубавите неща вчера - Старанието на редящите хореографията хора, хореографията, това, че бяхме доста повече от свинете, това, че имахме няколко доста силни момента, това, че след гола почти целия сектор пееше или поне така ми се струваше, защото около мен всички пееха, трансперантите и разбира се М. и IRR ! ГОЛЯМ ПОКЛОН пред хората които редиха тази хореография, поклон пред хората които са я направили и най-вече измислили, поклон пред хората които пееха цял мач и за тези които се пробваха да пеят и за другите и разбира се за двамата по-горе споменати човека ! Просто няма такива !

Лошите неща вчера - Хората които не пееха ! Нямат място в Сектора на такъв мач, нямат ! "ЧОВЕКА С ТАТУИРОВКИТЕ" - Не го познавам, не знам какъв е и защо е, но явно е голяма фигура в Сектора след прочетеното до тук, но този човек не му е мястото там, според мен. Няма да казвам защо, защото още от минали мачове аз нямам думи и вчера беше връхната точка на моето разочарование, аз не вярвах, че е истина. Няма нищо общо с този "еленски скок", но, ако това е истина, ако е ударил Левскарка/момиче/жена/българка, то ще му се върне и ще му се връща.

Сектора е "Б" - няма как да се представи зле ! ЛЕВСКИ НАД ВСИЧКО ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 1:49 pm 
Аватар

Вчера сектора беше силен! Много положителни неща, трансперантите, хореографията, викането ако щете на моменти се получаваше, можеше и повече, но все пак беше много добре. И проблема не е в "татуирания" на пистата, поне според мен. Не знам защо ми се струва, че всички са предубедени, че при него не трябва да се пее, какво не ви харесва? Каква е разликата как дава тон той, или другите две момчета? Той се държи най-естествено на микрофона, това ли не ви харесва, вместо да мълчим всички, когато той е с микрофон в ръка, дайте да си оставим гласовете. Другия път ще се получи. Наистина е жалко, когато сектора при някой пее, а при друг не. Представете си какво му е пък на него долу на пистата, мамка му. Дайте малко по-положително, с повече себераздаване и сплутеност сектора би изглеждал перфектен, на фона на труда който полагат момчетата от фонда и отделните фракции. Само Левски! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:00 pm 
Аватар

В момента не знам какво делите, но мисля че повечето избягват истинския проблем, а именно полицейщината снощи. На миналото дерби бяха прасетата, на това, очаквано, сме ние. Макар и при други обстоятелства. Десетки наши са в арестите и ще получат забрани за едното нищо, десетки бяха удряни безпричинно, включително момичета, а вие тук пак делите нещо си .....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:14 pm 
Аватар

http://ultras.bg/5635/Ekslkuzivno-%3A-S ... vski-.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:27 pm 

И аз го четох това, някой от по-запознатите да кажат дали има нещо вярно :smt017 Ако е истина ще е много жалко, за пореден път хората на цецо микрофона явно успяват да ни сломят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:49 pm 
Аватар

sid написа:
И аз го четох това, някой от по-запознатите да кажат дали има нещо вярно :smt017 Ако е истина ще е много жалко, за пореден път хората на цецо микрофона явно успяват да ни сломят.

Такава полицейщина , дори и на дерби никога не е имало. ОТ строителния техникум, до Попа ... 7 проверки, през 20 метра. А все пак говорим за разстояние от не повече от 500 метра... Заключиха много хора без абсолютно никаква причина... СМЪРТ ЗА МВР

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:52 pm 
Аватар

IV.IV. per la vita написа:
В момента не знам какво делите, но мисля че повечето избягват истинския проблем, а именно полицейщината снощи. На миналото дерби бяха прасетата, на това, очаквано, сме ние. Макар и при други обстоятелства. Десетки наши са в арестите и ще получат забрани за едното нищо, десетки бяха удряни безпричинно, включително момичета, а вие тук пак делите нещо си .....

От 1.8.2010 всъщност започна, когато отклониха сума народ (наши момчета и момичета)по малките улички на Лозенец и чупиха и бутаха кофи след тях, оправдавайки последвалия побой. Нахлуването в кафенето/клуба на Запад, същата вечер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 2:56 pm 

trikilarakiq написа:
sid написа:

Такава полицейщина , дори и на дерби никога не е имало. ОТ строителния техникум, до Попа ... 7 проверки, през 20 метра. А все пак говорим за разстояние от не повече от 500 метра... Заключиха много хора без абсолютно никаква причина... СМЪРТ ЗА МВР

То това е ясно, имах предвид оттеглянето на Дивизията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:17 pm 
Аватар

sid написа:
То това е ясно, имах предвид оттеглянето на Дивизията.

Какво общо има между "оттегляне на подкрепата" и "оттегляне като цяло"...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:20 pm 
Аватар

a каква е разликата ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:23 pm 
Аватар

Някои хора не се научиха да не четат през редовете и само това, което им е угодно, ама нали "дълги мнения не четем". :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:30 pm 
Аватар

Лазар написа:
a каква е разликата ?

Не подкрепят футболистите и ръководството, това не значи, че няма да са на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:32 pm 
Аватар

basma написа:
Огранизацията вчера беше на много високо ниво. Чорбар ми призна, че сме ги смазали от викане. .........

А кво ли щеше да е ако всички викаха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 3:36 pm 
Аватар

ziko написа:
basma написа:
Огранизацията вчера беше на много високо ниво. Чорбар ми призна, че сме ги смазали от викане. .........

А кво ли щеше да е ако всички викаха?

Щом сме ги смазали, за кво да се напъват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 4:13 pm 
Аватар

Щом ушатите вчера бяха толкова настървени, значи се движим в правилната посока. Явно сме бръкнали в гъзеца на месията и сега гледа да си го върне. Никакво отказване, защото останахме една от малкото реални и истински опозиции на управляващите. Аз съм оптимист и смята, че агитката на Левски наистина може да е коректив в измислената ни клоака наречена "държава". Иначе вчера още 2 часа преди мача, ушатите си бяха "набелязали" хора, така че тоя момент в края изобщо не е изненадващ :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 4:17 pm 
Аватар

Много истина има в мнението на Субата,а най-лошото е че такова мнение ми вкарва спомени отпреди повече от 20 години.
ПП.Скандиранията в Разград да се заменят с :Ей мъж,силен мъж,бате бойко силен мъж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 4:32 pm 
Мен ми се иска да е истина мнението на субата, но по-скоро си мисля, че МВР-то просто си действа поетапно към пълно смазване на футболните фенове, щото "много приказват, много се дърлят и правят само проблеми". Предният път бяха прасетата, тоя път сме ние, утре ще са други. Макар че другите са лесни, щото са по 100 човека. В смисъл, нищо по-различно от тва да сплашим този или онзи да не ни занимава с глупости и да прави шум. Бизонски кур за МВР. Най-простото същество на земята е УШЕВ!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 4:59 pm 
Аватар

Бойко Борисов - главен дилър на дрога!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:17 pm 
Македония написа:
Мен ми се иска да е истина мнението на субата, но по-скоро си мисля, че МВР-то просто си действа поетапно към пълно смазване на футболните фенове, щото "много приказват, много се дърлят и правят само проблеми". Предният път бяха прасетата, тоя път сме ние, утре ще са други. Макар че другите са лесни, щото са по 100 човека. В смисъл, нищо по-различно от тва да сплашим този или онзи да не ни занимава с глупости и да прави шум. Бизонски кур за МВР. Най-простото същество на земята е УШЕВ!

Самият факт, че изчакаха моментът, в който на стадиона има 50 левскари, подкрепя думите на субата.
Когато ми правиха проверка за 3-ти път и съответно чинно записваха имената и егн-то ми, ги попитах "Добре, проверявате ме, а защо не проверявате обикновените хора, които просто се връщат от работа и нямат нищо общо с мача?". Отговорът беше: "Разпоредбата е да записваме хора с шалове."

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:22 pm 
Аватар

Я някой от юристите да произнесе тежкото си становище,доколко такова записване на имена и ЕГН-та :ohmygod е законно и при какви обстоятелства може да се прави,защото така ми каза началника не е закон,за ушев може и да е,но все пак,все още в тая държава не всеки е с пагон

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:23 pm 
http://football.sportal.bg/news.php?news=332397 :smt023 :smt023

П.С.Момчета и момичета, НИКАКВО ОТКАЗВАНЕ!Искрено се надявам, че ще продължим да се борим ЗАЕДНО за един по-добър Сектор.
Надявам се, че на мача с Локо Пд ще се съберем повечко хора в "Б" и ще си направим шоуто.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:30 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Я някой от юристите да произнесе тежкото си становище,доколко такова записване на имена и ЕГН-та :ohmygod е законно и при какви обстоятелства може да се прави,защото така ми каза началника не е закон,за ушев може и да е,но все пак,все още в тая държава не всеки е с пагон

Не съм юрист, но мисля че могат да правят проверки винаги и по всяко време, а за ЕГН-тата ченгетата би трябвало да имат достъп до такава информация, до колкото знам се правят проучвания и т.н., и това е свързано с работата им :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:33 pm 
Аватар

Проверки да и не можеш да откажеш да им дадеш личната си карта и мен два пъти ми я проверяваха вчера,но не ме записваха :lol: ,мен въпроса им не дали имат право да ти проверяват личната карта,а дали могат разни списъци да си правят на обществени места и да ти записват ЕГН-то на тия хвърчащи листчета

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:35 pm 
Аватар

Могат :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:37 pm 
Аватар

Е тоя Найден ме лиши от топлина :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:39 pm 
Аватар

За съжаление е така :smt006 за мен това е узаконена злоупотреба със служебно положение :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 5:44 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=40077
Интервю с Владо от днес.Всички са пуснати :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 29, 2011 6:02 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Бойко Борисов - главен дилър на дрога!

Изображение

С удоволствие се връщам в тея времена

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]