forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 14, 2025 9:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:28 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=BKymxxpz1mQ

боя след мача

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:28 pm 
Аватар

Заслужена загуба. Позволихме на един слаб противник да ни победи. Освен гола шунките имаха още 2 100%-ви положения (пропуска на зику в началото § невероятното спасяване на Пламен Илиев малко преди гола). За разлика от тях, ние първия точен удар направихме в 56та мин (на Йовов след удар извън нак. поле).
Привидно уж ги надигравахме, но стигахме до тяхнното поле и там не знаехме какво да правим. Ударът на Йовов дойде след рикошет, а не след добре изградена от отбора атака.
Това за мача.
Мъжка постъпка на Гонзо с оставката. В момента не става. След 5 години, може би. За тази професия си трябва дълги години чиракуване.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:29 pm 
Аватар

Aз за съжаление нямаше как да отида на мача и минах с ТВ предаването, но...
Секторът няма да го коментирам, след като не съм бил вътре но мача, какъвто аз го помня умира безвъзвратно. Комай пак бяхме по - малко - нещо, което не чак толкова отдавна би било абсурдно. А днес, макар и под сурдинка си го признаваме като нещо дето е било и преди.
За игра, тактика и пр. изобщо не мога да говоря поради пълната им липса. Щом десният бек ни създаде най - опасните положения, има ли смисъл да продължавам?
Когато Кокала наказа комунягите навръх 09.05., бях в сектора. И като на длан видях следното - ВСИЧКИ атаки, включително и тези за головете минаха по нашият десен фланг. Не за друго, а защото точно тогава там имаха някакъв неадекватник като ляв бек. Основният принцип на стратегията е концентрация на сила срещу слабост. Кокала такъв - онакъв, разбра това и го приложи. И победи.
А днес, при аналогична ситуация при положения че на десният им бек седи някакъв с два гипсирани крака, при положение че виси с картон, при положение че очевидно Калво нямаше как да го спрат именно там освен с нарушения трябва да си не знам какъв, за да не хвърлиш всички атаки на отбора именно оттам. Е, вместо това ние търсехме изненада чрез десния си бек на другия фланг. Без коментар.
Изобщо не споменавам, че за кой ли път ни навряха евтин гол от корнер (Айде Илиев увисна, а от централните кой беше до Зику?). Подминавам това, че за пореден път след куп свободни удари не и се получи барем едно заучено положение. За закъснелите смени също ще си затрая.
Гонзо беше велик, но на терена. Нищо срамно и лошо няма да си кажем с ръка на сърцето, че големият играч (поне засега) не е сполучлив треньор. Надявах се да не е така...уви. Не мога да си изкривя устата и да ревна по негов адрес "Вън !", но дано той сам разбере че е необходим нов човек на поста.
Другият вариант е твърде смел, но надали ще мине. Майната му на сезона, майната му на всякакво класиране и този сезон, че и другия. Гонзо остава до дупка. Да пада, става, да се учи, да върви напред. И току - виж, след година - две стане както с Мъри Столиов през 2005 - 2007 г.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:29 pm 
Аватар

Лоша игра-лош президент

Последна промяна atanasii на Пет Окт 28, 2011 9:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:30 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
ние първия точен удар направихме в 56та мин (на Йовов след удар извън нак. поле).

Псевдо-обективността е ужасно нещо. А на Калво положението в 20 минута кво беше бе :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:30 pm 
Аватар

Аз понеже бях в Сектора и не мисля,че бяхме на едно слабо ниво,някои който е гледал мача по телевизията ще кажи ли как бяхме?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:31 pm 
Аватар

На тея еничари им се даде картбланш от известно време и почнаха да тормозят наред хората. На видеото се вижда как има някакви хора, които си стоят отстрани, онея отиват и почват с палките.
Мен от попа до стадиона 2 пъти ми искаха лична карта някакви униформени боклуци, държейки се изключително нагло и невъзпитано. После гласувайте за Ц.Ц. и Б.Б.....на всичките им избиратели пожелавам бавна смърт.

Последна промяна Trans penem mihi est на Пет Окт 28, 2011 9:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:32 pm 
Аватар

СиняСила1914 написа:
Аз понеже бях в Сектора и не мисля,че бяхме на едно слабо ниво,някои който е гледал мача по телевизията ще кажи ли как бяхме?

И двата отбора играха слабо, те бяха по-малко слаби.
Като футбол много слаб мач, като искри - биваше за дерби.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:33 pm 
Аватар

Днес Калво, Дани Младенов и онова положение към края дето Арш на празна врата подаваше навсякъде, но не и към вратата просто е доказателство, че не няма кой, а няма как да вкараме гол. :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:34 pm 
Аватар

FLAME написа:
СиняСила1914 написа:

Извинявай,моя грешка.Имах предвид дали се чувахме?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:38 pm 
Аватар

Абе какво значение има дали е имало или е нямало дузпа. Леко си падна Цветков затова и съдията му дигна картон. Аре стига, ставаме като чорбата - ако паднат и веднага е съдията виновен. Проблемът си е в нашия отбор, че не я ритат хубаво топката :loser2

Лошото е, че пак се излива всичко по Гонзо, а последният проблем ни е той. Истината е, че трябва да се разкрата Батков, само тогава ще видиме бял ден. И не само Батков - всички тъпи мутряци от футбола ни е добре да се вдигнат и да си ходят.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:38 pm 
ACAB !!!

Последна промяна SouthSupporter на Пет Окт 28, 2011 9:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:39 pm 
Аватар

Чорбарите се чуваха само при любимия им израз за Левски ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
Vincenzo написа:
ние първия точен удар направихме в 56та мин (на Йовов след удар извън нак. поле).

Псевдо-обективността е ужасно нещо. А на Калво положението в 20 минута кво беше бе :ohmygod2

oooh, извинявам се, че пропуснах този 200%-ов шанс.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:44 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Kryten написа:
Vincenzo написа:

При по-прецизен удар от по-добър играч, можеше да стане гол. :smt031 Благодарим на мега звездата тони барсата за пропуснатата възможност. Същото положение имаше и Дъстли, обаче с левачката я ритна покрая гредата. Ебаси кви пропуски имахме просто. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:46 pm 
Аватар

СиняСила1914 написа:
FLAME написа:
СиняСила1914 написа:

Извинявай,моя грешка.Имах предвид дали се чувахме?

като цяко ние се чувахме повече, но имаше един период от около 15-20мин след началото на второто, когато изобщо не се чувахе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:48 pm 
Аватар

Истината, е че наще ги беше страх да бият, тоя черния ги обезкуражи ли кво, и аз не знам. А относно викането, аз съм си свършил работата, който не е викал, да съжалява и да не говори, че СЕКТОРА е бил зле! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:49 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Kryten написа:
Vincenzo написа:

Извинявам се за 50000000000000%-товите пропуски на прас, мрас, пику, мику и баба ми

Факт е, че с една напълно реална дузпа и червен картон, дали щяхма да си бърбориме как били ни излъгали тактически :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:53 pm 

Опа, бях объркал темите. :smt003

Цитат:
Оня копелдак Старокин ли си изпуска човека при гола. Гледам повторения сега, ама не мога да фокусирам. Той и без тая грешка беше повече от скандален днес, пък ако съм видял правилно, го пращам при Иво- в гробищата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:53 pm 
Аватар

Клип с положението за дузпата някой може ли да пусне ? Аз лично видях как Цветков пада, но забравих какво беше положението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:57 pm 

Щом СДП потвърди, че има дузпа правете си изводите, ама то не е там работа... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:57 pm 
Аватар

Kryten написа:

Факт е, че с една напълно реална дузпа и червен картон, дали щяхма да си бърбориме как били ни излъгали тактически :ohmygod2

Дузпа като гледам повторения можеше да свирне, червен картон имаше за К.Стоянов в продълженията (реално без значение). Преди това можеше да вдигне втори жълт на 2ма наши и 2ма техни, но го подкара на компенсации.
Не смятам,че съдията ни е виновен и тия писъци от нашия лагер са тъпички.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 9:58 pm 
Аватар

От това, което видях на стадиона - нашите играеха в добрите традиции на сухия футбол. Постигнаха завиден успех в това да не удрят топката към вратата на противника.
Хореографията ни беше супер, но наистина - аз бях доста високо и под мен имаше поне 3-4 реда, от които почти не се пееше и вдигнати ръце я се видят - я не. За тази игра - не разбирам кръв ли не им достига на нашите, страх ли ги е. Но дори не мисля, че ги е страх да играят - напротив, някакви прекалявания с финтовете. Сякаш играят футбол на ПлейСтейшъна и си мислят, че с един играч можеш да излъжеш целия отбор на противника... всеки път. Много грешни пасове и то от елементарните уж. Абе какво да й се коментира на тази игра... И пак проблеми с ъгловите удари. От две години ме е страх при всеки ъглов за противника - все едно е дузпа. Срещу отбор от смърфове да играеме - пак ще има хаос при всеки корнер.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:00 pm 
Аватар

Кур за съдията, кур за прасетата, на които всяко влизане им беше с двата крака, кур и за униформените боклуци !!! кур за грозния мач!

СЕКТОР Б!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :levski
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР, ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДОКРАЙ...!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:02 pm 
Аватар

FLAME написа:
Kryten написа:

Дузпа като гледам повторения можеше да свирне, червен картон имаше за К.Стоянов в продълженията (реално без значение). Преди това можеше да вдигне втори жълт на 2ма наши и 2ма техни, но го подкара на компенсации.
Не смятам,че съдията ни е виновен и тия писъци от нашия лагер са тъпички.

Но със сигурност пречеше на играта и най-вече на нашата след като я накъсваше с измислени фаулове срещу свинете. Но в момента праско ми е последния проблем в това дерби. Само му пожелавам цял живот камък сянка да му прави.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:02 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Клип с положението за дузпата някой може ли да пусне ? Аз лично видях как Цветков пада, но забравих какво беше положението.

По Канал 3 разгледаха подробно положението,дузпата е налице. Виждаше се как крачунов задържа Цветков-нарисувана дузпа,ама...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:04 pm 
Аватар

Абе,че май имаше дузпа-ок,ама ми е малко чорбарско да се оправдаваме със съдийката :smt006 ...Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:04 pm 
Аватар

ivan_levskar4eto написа:
СпециалистО написа:

По Канал 3 разгледаха подробно положението,дузпата е налице. Виждаше се как крачунов задържа Цветков-нарисувана дузпа,ама...

:ohmygod :ohmygod Съвсем го забравих тоя дикоф да го гледам. Еми жалко за положението, тоя мач каквато и да ни беше играта, не трябваше да го губим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:09 pm 
СпециалистО написа:

Само му пожелавам цял живот камък сянка да му прави.

Баси оксиморона извади :smt005 :smt005 :smt005

Последна промяна El Hacendado на Пет Окт 28, 2011 10:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:11 pm 
Аватар

madball написа:
Абе,че май имаше дузпа-ок,ама ми е малко чорбарско да се оправдаваме със съдийката :smt006 ...Само Левски :levski

Именно. Върху това акцентираха и футболистченцата ни. милчките те. А не казаха, защо играят като банда инвалиди и два паса не могат да вържат, така че да ги бие цирковата трупа с положение и половина.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]