forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 28, 2025 3:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:23 pm 
Аватар

2 поредни загуби от червените педераси. Да ми припомни някой откога не се е случвало. :ohmygod2 Като игра не бхме толкова зле, но като идея... Всякаква липса на идея в атака. Като някой е с топката и започва да се върти без да знае какво да прави. Поредна година без титла, за съжаление. Уж не ни беше приоритет Европа, за да гоним титлата, а всъщност за трета поредна година на полусезона ще сме извън тройката. :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Искам и аз да се поклоня пред този феноменален СЕКТОР "Б ! На терена равностойно,но на трибуните разгромна победа за БЪЛГАРИТЕ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Сега видях - абсолютна дузпа срещу Цветков, 200% !!! Смърт за тоя боклук Праско бе

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:24 pm 
Аватар

Съдрах си гърлото, нямам глас, а тия путки на терена един шут не могат да се престрашaт да бият!!! Да го духат никакво уважение не заслужават !!!!!! Само Владо и Пламен донякъде ги оправдавам...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:25 pm 
Аватар

Kryten написа:
Сега видях - абсолютна дузпа срещу Цветков, 200% !!! Смърт за тоя боклук Праско бе

Изобщо не ми дреме дали е имало дузпа или не :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 Тея на терена не играха ,ама абсолютно нищо.Какво трябва да се случи ,за да се махне Гонзо :boisw

Сектор Б беше феноменален :smt023

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:26 pm 
Аватар

24051914 написа:
хората които защитават Гонзо, защитават правото да имаш кредит на доверие за да се докажеш! Вие как ще се почуствате ако ви назначат на нова работа и на 2-та седмица ви кажат, че не ставате?

Кредит на доверие се получава, когато има дългосреочна политика и планове. А в момента на Гонзо е "ако не станем шампиони си тръгвам" (негови думи). Е, очевидно няма да станем. :? Да си намира треньор и да остава директор. За съжаление не мисля, че и с нов треньор нещо ще се промени.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:27 pm 
Аватар

Klemenza написа:
Арестували са Гугутката :smt017

Да, арестуван е. Май ще го съдят по бързата процедура.

Последна промяна FLAME на Пет Окт 28, 2011 8:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:28 pm 
Site Admin
Аватар

angysarmy написа:
Съдрах си гърлото, нямам глас, а тия путки на терена един шут не могат да се престрашaт да бият!!! Да го духат никакво уважение не заслужават !!!!!! Само Владо и Пламен донякъде ги оправдавам...

+111111111111
И аз сега се прибирам и нямам глас...А тия путки на терена никва подкрепа повече!!!!
Гонзо-Обичам те с цялото си сърце но трябва да напуснеш и то ВЕДНАГА!

СМЪРТ за прасетата

САМО ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:28 pm 
Аватар

Аз да си изкажа мисълта за някой от сините мишоци:

Йовов - евала, че след мача дойде до публиката макар и част от нея да скочи към оградите с псувни да го съветва да се връща обратно. Иначе опрапасти почти всичко, което можеше да се развие на някаква скорост. Много бавен, комично прекаляващ с техниката. Минало му е времето и единствено може да напомня за себе си само срещу отбори от класата на Светкавица, Видима и т.н. В момента е голяма тежест за отбора.

Дъстли - ако финалното му докосване до всяка отиграна от него топка в края на "дрибъла" можеше да се опише с чувства и емоция, навярно цялото северно полукълбо на Земята би заплакало сърцераздирателно. На зима да се маха с другия "стълб" или по-точната дума кютук - Рисп.

Арш - ако е възможно моментален концлагер и да вижда топка в междукилиините мачлета!

Дани Младенов - мисля, че термина "муха без глава" е бил измислен за него.

За "треньора" много е говорено. С него вече ще процедирам като с мъртъвците - хубаво или нищо. Голям Левскар е и само за това ще се опитам да се сдържа и ще избера НИЩОТО!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:30 pm 
Аватар

Няма ли един човек в тоя отбор, да каже че съжалява бе.... За последните 2 години имаме всичко на всичко една победа срещу свинете, два вкарани гола и никаква игра :smt006 Трябва да се промени нещо не може повече така :smt012

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:31 pm 
Аватар

TASKO TASKOV PEDERAS PEDERAS !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:32 pm 
Аватар

Поклон за всички , които отделиха от времето , парите и здравето си за да се погрижат за днешната хореография . Поклон и за всички момчета и момичета от Сектор Б , които скачаха , пляскаха и пяха до последно ! Ония бездушници на терена не заслужават да бъдат коментирани.
ЛЕВСКИ ДОКРАЯ ЩЕ ОБИЧАМ ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:33 pm 
Аватар

Диков каза, че ще съдият Владимиров и още 4-5 фена по бързата процедура! някой знае ли изобщо защо! Евалата на Владимиров! Човека не говори много, но си личи, че е стабилен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:35 pm 
Аватар

Само едно искам да кажа - защо имам чувството, че с треньорите съм гледал различен мач. Това което те виждат, аз не го виждам. Къде е играта? Аз не виждам такава.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:37 pm 
Аватар

ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ!!!!!!!!!!!

Мача не искам да го коментирам,оставям на разбирачите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:38 pm 

Седем:Едно написа:
Толкова ли не разбрахте, че тук няма защитници на треньорските качества на Гонзо? Да го псуваш и обиждаш обаче, това вече е малоумие и чорбаризъм.

Да, ама доскоро имаше. Защо трябваше да паднем във всички важни срещи, за да проумеете това, което ви казваха всички с елементарни футболни познания? Да не говорим пък че сега е модерна другата гледна точка - Гонзо не ставал, ама видиш ли, нямало кой друг да дойде. Гонзо, ако има елементарно достойнство, до 30 минути трябва да е напуснал, пък Батков да се спасява както намери за добре. На каква промяна да се надяваме, щом именно от Гонзо тръгва тоталното неосъзнаване на причините за невървежа - той е първият, който търси оправдание в съдиите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:41 pm 

http://gong.bg/view_article.php?article_id=233479

Едно голямо БРАВО :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:41 pm 
Аватар

Тея където бяха отстрани в сектора и по горните редове май не знаеха къде се намират. Не знам как сме изглеждали отстрани, но мен викането ми се струваше слабо.
За мача - Гонзо наистина е време да си ходи. След отпадането от Търнава и загубата от черно море написах в темата за Гонзо, че трябва да му се даде възможност поне до паузата. Смятам, че му дадохме достатъчно време. Още повече на фона на изказването от миналата седмица: "Ще видите нов Левски срещу (*СКА!".

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:43 pm 
Аватар

Гонзо каза че си е подал оставката,Батков сигурно няма да го изгони напълно ще го остави само спортен директор но кой,кой,кой,кой ще дойде в Левски сега кой пак същите които говореха че отбора не върви (и с право) Велев,Вуцов,
Мъри и други бивши мениджери които като дойдат ако направят същата работа като Гонзо после другите треньори ще говорят че отбора не върви промяна после те идват и така се продължава.Сега Батков с цел да се плаща по малко пари
за треньор ще назначи някой бивш футболист доскоро играл като Гонзо веднага след неговата кариера и отново се превръщаме в трамплин на неудачноста на даден треньор.Сега се надявам ако Батков реши да прави такова нещо поне
да изчака Бардон да си завърши курсовете и подготовката като треньор в Франция и да се върне подготвен да води отбор.Мъри преди години когато пое отбора ходи в Барселона на специализация и на други места и ето че пое отбора
и направи чудеса.Гонзо завърши курсове за 1 година в България и ето че е треньор на най големия клуб в България но
явно не се справя добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:43 pm 

Аз не знам какво ревете пак против Гонзо, не видяхте ли че надигра треньора на 20 век ДимитЪр Пенев ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:45 pm 
Аватар

Повече коментар утре, но сега искам да кажа, че е смешно Ганьо да реве срещу съдийте, а останалото "ръководство" да му приглася :!: Безобразната игра няма да се скрие от подобни изказвания. За малоумниците в сини фланелки друг път.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:45 pm 
Аватар

:lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4 :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:46 pm 
Аватар

Fozzy написа:
Аз не знам какво ревете пак против Гонзо, не видяхте ли че надигра треньора на 20 век ДимитЪр Пенев ?

Не "ревем", а изразяваме позицията си. Мисля, че на това имам право.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:46 pm 
Аватар

Дъстли ше го гонят, нищо че ако не беше той нямаше и пропуски да имаме. Както винаги - плачевно нападение ... Пеех и се молех някакво чудо да стане и да им вкараме, ама беше ясно. А тъпото е че насреща нямахме силен противник.

Гонзо трябва сам да се усети и да се махне от поста. Жив и здрав да е, но не треньор на Левски, честно казано ако продължава да не си знае гьола и спортен директор по-хубаво да не е. 2 години и половина без нищо и 1 победа в 5 мача с прасетата вече са предостатъчни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:48 pm 

Fozzy написа:

:( Не... това съм го пропуснал... :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:49 pm 
Аватар

Испуснахме няколко възможности. Много се дразня...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

hidden767 написа:
Fozzy написа:

:( Не... това съм го пропуснал... :(

Извинявай но свинете днес бяха слаби и имаха едно положение и 2 шута във вратата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Играли сме добро, немали сме шансу... Тия свинете второто полувреме пипнаха топката благодарение на "перфектните" ни пасове и центрирания. Играхме добро по отношение на владеене на топка и заради многото положения. И от тук идва мъката, няма кой да ги вкара или просто няма как... :ohmygod То не бяха пасове а ла Барса в наказателното, още малко ще влязат с топката във вратата. Не обичам да се оправдавам със съдЯта, но то си личеше, че онзи чернодрешко праЦко праЦков ни накъсваше играта с тия измисление фаулове, а съм 1000% сигурен, че имаше един чист червен картон за едно прасе и минимум 5 жълти, респективно още един червен за някое прасе второто полувреме (имаше няколко положения за картон, но недадени). За дузпата ще гледам повторения. Но съм убеден, че този мач НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ГО ГУБИМ, знам че съм малък, но сами си срахме на метеното. А Сектор Б беше горе-долу добре, но за това ще пиша където трябва. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:50 pm 
Аватар

Защо не пускат юношите? Поне с тях няма да ме е яд,че сме паднали и без това сезона за 3 година се очертава нулев :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 8:51 pm 
Аватар

Владимиров са го пуснали.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1049 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 35  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]