forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 2:10 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 7:07 pm 
Аватар

Еми аз съм сигурен, че едноличното решение ще е в полза на Мъри щото Батков няма повече акъл, нито па има някакви пари, за нещо по-различно. Като почетен президент на сектата му това би следвало да ме радва :bigok Работата е там, че отново излиза на преден план 'машинистът', тоест показваме ясно кой е начело. Тоест това не е Гонзо. Цялото изказване беше в стила на 'Гонзо ми е в ръчичките и ако искам ще го изритам като мръсно коте, но понеже съм принципен родопчанин и непомак, както и голем пич, ще го оставя момчето да се радва' но същевременно настъпателно щял да вземе еднолично решение, разбира се благородно приемайки мнението на публиката, сульо, пульо, генчо, лъчо танев, пенчо, заберски.... и Гонзо, тоест действащият главен мениджър на Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 7:39 pm 
Аватар

Босът на Левски Тодор Батков заяви, че не е невъзможно досегашният треньор на лит(*кс-етрополе Милен Радуканов да поеме в някакъв момент „сините”.

Аз симпатизирам на Радуканов. Защо да не поеме Левски? Помните какъв бардак бяха преди да ги поеме той. Играха силно през пролетта, спечелиха заслужено купата на страната. Всичко е възможно, но решението ще го взема еднолично. Разбира се, ще се вслушам във фенове и в мнението на Георги Иванов”, отсече Тодор Батков.

Адвокатът сподели още, че продължава да вярва в Георги Иванов, но иска отборът да заиграе както трябва в следващите мачове.

„На Нова година ще има промени. Сега няма да дефинирам какви ще бъдат те, но ще ги има. Георги Иванов е от хората, които живеят за Левски. Дай Боже, повече такива хора да работят в клуба ни. Той е от малкото футболисти, а сега и деятел, за които мога да кажа, че им имам пълно доверие. Той е с чиста съвест, няма да предаде Левски. Няма да го гоня, но той е свободен да взима решения, както всеки човек”, продължи босът на Левски.

--------------------------

ТодАр хем взима решенията еднолично, хам се вслушва във феновете и Гонзо :bigok Хем той кара влака, хем е дал зялата власт на Гонзо :bigok Само Бащицата го може това, друг би се провалил, но не и Тошко УбавецО :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 9:04 pm 
Аватар

Тоест, отново чупим тъпомера. Смеем се на свинете, че си уволнявали треньора преди дербито, а ние какво правим - ами, същото! Излиза наш Тодор Батков и заявява, че той ще реши кой да бъде новият треньор, което е ясен знак, че Гонзо е аут, което принципно не е лошо като идея, защото не е добър треньор поне в момента, но защо и ние преди дербито? :smt006 Иначе с това изказване на Батков за Радуканов най-вероятно се подготвя почвата за неговото назначение, иначе нямам представа защо ги говори тези неща по негов адрес. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 10:11 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Kryten написа:
Лошо впечатление ми направи изявлението на Татков, че щял да взима еднолично решение :ohmygod2 Добре бе тодоре, майка ти мръсна, за кво си назначил спортен директор като ще назначаваш треньора бе, тупан. Па и всички си спомняме колко добри бяха предишните ти 'еднолични назначения' като овчата глава например.

Погледни на нещата по следния начин. Кое е най-лошото което може да се случи, ако Кафявата Лястовица вземе еднолично решение?
Вили Вуцов вече си има отбор.
Херо и Илиян Илиев не искат да работят с Гонзо, а и си имат отбори, които са финансово обезпечени.
Сухия вече е при нас.
Пари за чужденец, дори и от типа на Ратко няма.
Най-много да върне Ясен или Кокала, или да назначи някой от типа на Пепи Хубчев, което на фона на сегашното ни състояние не е чак толкова лошо.

Веднага казвам какво лошо може да се случи:
1. Да вземе да остави Гонзо;
2. Да сложи Сухия за старши, щото "познава отбора".
3. Да сложи чужденец от типа "Тромбета", който ще е направо безплатен.
4. Да сложи безкадърник като Лаптопа примерно.....
5. Да върне Кокала или Ясен.....
6. Да сложи Мъри......

Малко ли е?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 10:29 pm 
Аватар

Мъри поне си е треньор, а и ако трябва да бъдем честни няма някакви кой знае какви персонални провали.
Единственото лошо е че ако това стане реалност, може да попаднем в парадокса на завръщащите се легендарни треньори, които вотиря път се провалят. Ясно е за кой говоря :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 11:17 pm 

Wildkid написа:
SZ_FEN написа:
Kryten написа:
Лошо впечатление ми направи изявлението на Татков, че щял да взима еднолично решение :ohmygod2 Добре бе тодоре, майка ти мръсна, за кво си назначил спортен директор като ще назначаваш треньора бе, тупан. Па и всички си спомняме колко добри бяха предишните ти 'еднолични назначения' като овчата глава например.

Погледни на нещата по следния начин. Кое е най-лошото което може да се случи, ако Кафявата Лястовица вземе еднолично решение?
Вили Вуцов вече си има отбор.
Херо и Илиян Илиев не искат да работят с Гонзо, а и си имат отбори, които са финансово обезпечени.
Сухия вече е при нас.
Пари за чужденец, дори и от типа на Ратко няма.
Най-много да върне Ясен или Кокала, или да назначи някой от типа на Пепи Хубчев, което на фона на сегашното ни състояние не е чак толкова лошо.

Веднага казвам какво лошо може да се случи:
1. Да вземе да остави Гонзо;
2. Да сложи Сухия за старши, щото "познава отбора".
3. Да сложи чужденец от типа "Тромбета", който ще е направо безплатен.
4. Да сложи безкадърник като Лаптопа примерно.....
5. Да върне Кокала или Ясен.....
6. Да сложи Мъри......

Малко ли е?

1. Батков ще остави Гонзо само ако не намери друг вариант за треньор, което при наличието на Мъри и Хубчев е почти невъзможно.
2. Здравков вече беше старши заедно с Гонзо от Ноември 2009 до Юни 2010.
3. Имахме Ратко. Не вярвам.
4. Лаптоп още не сме имали, но вече имахме Вили "старата-тетрадка-със-схемите-на-татко" Вуцов.
5. Това е най-лошото което може да се случи, но на фона на тази есен съм навит и на този вариант.
6. Погледни другите алтернативи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 6:45 am 
Аватар

Изненада: Черноморец кани Стоилов да наследи Херо като треньор
Цитат:
Станимир Стоилов, който се спряга като бъдещ треньор на Левски, е по-близо до Черноморец, отколкото до „Герена”, научи Гонг. В Бургас усилено се говори, че Мъри ще присъства на мача с Миньор в четвъртък, за да се запознае с отбора, който ще поеме след това.

Заради здравословните проблеми на Димитър Димитров и по негово изрично настояване пред собственика Митко Събев, последният е поканил Стоилов да поеме отбора на Черноморец.

Станимир Стоилов за последно бе начело на Анортозис, но бе освободен от кипърския тим преди месец. Към Стоилов е имало покана и от втородивизионния Ботев Пловдив, но той е отказал за да поеме Черноморец, според информации от Бургас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 10:44 am 
Аватар

Ситуацията в момента е плод на "труда" на спортно-техническия директор-старши-треньор Георги Иванов и начина, по който си изигра картите. В момента е в слабата позиция а "шефа" винаги има властта да се разправи с който и да било. Показаха го и боклуците, показвал го е и Ганьо през годините. Докато Георги Иванов имаше силни карти в ръцете, Ганьо тръбеше, че той(Гонзо) има цялата власт( :))) ) каквото и да значи това, защото тогава Ганьо беше сритан в ъгъла. Ето как след година и нещо, две, нещата се обърнаха коренно и сега дали Гонзо ще работи в Левски изцяло зависи от човека с бездънния джеб. А това е заради нежеланието да се назначи утвърден треньор до Гонзо и той да си върши другата работа. Защо го има това желание също е любопитно, вероятно е от психологичната нагласа у Гонзо да е Супермен-а, който ще реши всички проблеми и накрая ще обере цялата слава само той, е видя се докъде се докара.

Ако Стоилов поеме Черноморец, това почти сигурно ще значи, че следващият треньор ще има първо име Милен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 11:17 am 
Аватар

krivia написа:
Ако Стоилов поеме Черноморец, това почти сигурно ще значи, че следващият треньор ще има първо име Милен.

Вярно е :smt023

Което според мен би било по- добрият вариант...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 11:29 am 
Site Admin
Аватар

айде нема нужда прасето светльо петров да работи на Герена :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 12:04 pm 
Аватар

Само дето Милен става треньор на жАлтите :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 12:05 pm 
Аватар

MaLch0 написа:
айде нема нужда прасето светльо петров да работи на Герена :smt006

Споко, никъв шанс ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 12:11 pm 
Аватар

Малчо, спокойно аз ще съм помощник-треньор, което е всъщност изненадата и се надявам да не изтече инфо от форума :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 2:43 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Малчо, спокойно аз ще съм помощник-треньор, което е всъщност изненадата и се надявам да не изтече инфо от форума :smt006

Подготви ли се добре за двуразовите тренировки с 300 грама без мезе? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 3:31 pm 

Май ще се окаже, че промяната е в това, че въпреки голямото посиране, промяна няма да има :).

Марин Бакалов пред Novsport.com: Разговаряме с Радуканов относно треньорския пост в Ботев
http://www.novsport.com/news165397_1003.html

Емил Велев преговаря за треньор на Локо (Пловдив)
http://www.blitz.bg/sport/article/108198

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 3:38 pm 
Аватар

acrimonious написа:
krivia написа:

Честно казано за мен Милен не е никакъв треньор, поне не е нещо особено. Стана си медийна звезда по схемата на Прас Зелев. Всичките му изказвания пред медиите са тотално малоумни, говоря от началото досега. Това, че докара прасетата до трети миналия сезон е нулев критерий.
Освен това ще ми е гнусно свински треньор да дойде при нас, дори и да е Левскар по душа. Пък и не вярвам да го набие така жестоко на милиардите сърца дето му скандираха името :lol:
Ботев е като за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 3:54 pm 
Аватар

Kryten написа:
acrimonious написа:
krivia написа:

Честно казано за мен Милен не е никакъв треньор, поне не е нещо особено. Стана си медийна звезда по схемата на Прас Зелев. Всичките му изказвания пред медиите са тотално малоумни, говоря от началото досега. Това, че докара прасетата до трети миналия сезон е нулев критерий.
Освен това ще ми е гнусно свински треньор да дойде при нас, дори и да е Левскар по душа. Пък и не вярвам да го набие така жестоко на милиардите сърца дето му скандираха името :lol:
Ботев е като за него.

Може би не е кой знае какво, но пък има точно това, което на Гонзо му липсва- отношението към футболистите. Може би заедно... Не знам, при наличните еффффтинки варианти според мен май е най- удачният избор.. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 3:57 pm 
Аватар

Той па Радуканов понеже изглежда някакъв авторитетен такъв и хич няма да даде на Гонзо да му се бърка :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:01 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Той па Радуканов понеже изглежда някакъв авторитетен такъв и хич няма да даде на Гонзо да му се бърка :loser2

Познавайки Гонзо, не мисля, че ще има треньор, на който няма да се бърка :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:01 pm 
Аватар

Може би има известна доза истина, но ти казвам двата ми основни довода освен, че няма никакви успехи като треньор:
1. Абсолютно неадекватни интервюта, всички изказвания като последната жертва и супер смислени клишета от типа - 'ние сме футболен отбор, играем с топка, на терена има 11 човека, за победа се дават три точки, накрая на сезона ще седнем и ще преброим точките :lol: '. Бас ловя, че това с преброяването ще му е първото изказване ако стане треньор при нас.
2. В крайна сметка ми е неудобно свински треньор при нас, еле па току що махнат.

Абе не ми е крайно симпатичен, прилича и на чичо фестър :lol: Но от друга страна ако ни стане треньор няма да е както досега да си има ежедневна рубрика по дарик радио 'в 17 с милен радуканов' каквато имаше в продължение на 1 година.
Сигурно заради това ме дразни. Някакъв недоказан, но всеки божи ден интервю с него :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:29 pm 
Site Admin
Аватар

Kryten написа:
Може би има известна доза истина, но ти казвам двата ми основни довода освен, че няма никакви успехи като треньор:
1. Абсолютно неадекватни интервюта, всички изказвания като последната жертва и супер смислени клишета от типа - 'ние сме футболен отбор, играем с топка, на терена има 11 човека, за победа се дават три точки, накрая на сезона ще седнем и ще преброим точките :lol: '. Бас ловя, че това с преброяването ще му е първото изказване ако стане треньор при нас.
2. В крайна сметка ми е неудобно свински треньор при нас, еле па току що махнат.

Абе не ми е крайно симпатичен, прилича и на чичо фестър :lol: Но от друга страна ако ни стане треньор няма да е както досега да си има ежедневна рубрика по дарик радио 'в 17 с милен радуканов' каквато имаше в продължение на 1 година.
Сигурно заради това ме дразни. Някакъв недоказан, но всеки божи ден интервю с него :ohmygod2

+1 Абсолютно съм съгласен.
Още повече,че МиУен не е спечелил нито един важен ама наистина важен мач.Загуба от Стяуа в Румъния при положение,че мамалигите излязоха второто с идеята да се получи обрат,спряха да играят и тия пак не могат да вкарат. :smt005 На реванша прасетата домакини нямаха нито едно 100% положение. :ohmygod
Ако от Радуканчо ставаше за тренер поне малко щеше да спечели мача в Варна да речем... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:42 pm 
Аватар

Да живее сектата на Мъри!!! :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 4:45 pm 
Аватар

На Радуканчо циганетата не искаха да играят нито срещу Славия, нито срещу еклерите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 6:37 pm 
Аватар

Нали Вили беше треньор на жАлтите курви, бе? Не ми казвайте, че го уволниха преди първия му мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 7:50 pm 

Почна се!

Мъри пред Novsport.com: Не съм водил разговори с нито един български клуб
С никого не съм водил официални разговори. Това заяви пред Novsport.com Станимир Стоилов, който е спряган за Черноморец. Твърди се, че Мъри и настоящият наставник на бургазлии Димитър Димитров –Херо щели да водят в тандем тима, като договорката за това била постигната вчера.

Мъри обаче уточни, че не е водил официални разговори с нито един български клуб. „Имам неща да уточнявам с бившия ми клуб (Анортозис), така че с никого не съм водил официални разговори”, каза той.

Той отрече писанията, че ще присъства на днешния мач между Черноморец и Миньор.

Вчера пък собственикът на Левски Тодор Батков призна, че Стоилов е един от вариантите за нов треньор на „сините”.

„Не мога да коментирам всеки, който каже… Нямам разговори с нито един български клуб. Това ми е отговорът, който ви давам”, категоричен бе Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 7:55 pm 
Аватар

Радуканов трябва да се причисти най-напред отново и после може да започне на чисто с юношите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 10:24 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Mr. Smith написа:

Подготви ли се добре за двуразовите тренировки с 300 грама без мезе? :bigok

Шъ ги пръсна :bigok Сухият футбол свърши, започва мокрия :bigok Лично ще се заема с няколкото лекенца в отбора :smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 27, 2011 10:43 pm 

Kryten написа:

Глупаво е да се съди за някого по това кви интервюта давал.Ясно е че всички повтарят едни и същи заучени клишета за да се отърват по-бързо от сганта наречена журналЯ.Сега всеки си има мнение,но има 2 неоспорими факта:1.Радуканов е Левскар :wink: (не ме питайте откъде знам и т.н) и 2.Казваш че нямал никакви успехи,само знам че свинете взеха 2 от 3-те възможни трофея в БГ,разгромиха ни на нашият стадион когато най-малко се очакваше,победиха макар и без значение Рапид във Виена,а по мое впечатление чисто като футбол (най-вече през пролетта),играеха доста бързо,с движение и преса по целият терен и подредени много правилно,нещо което рядко се случва на някой БГ отбор (изключвам Левски при Мъри).Не беше удобен за пернишките орки да си въртят свободно далаверите и продажбата на мачове най-вече и затова го махнаха.Според мен в момента ще е по-добър вариант от Мъри,макар че и които да дойде от двамата няма да съм недоволен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 10:29 am 

Мернах, че Радуканов не бил спечелил нито един важен мач и се зачудих първата им победа на розовите на Герена, от четвърт век, какъв ли мач е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 28, 2011 11:35 am 
Аватар

Според мен Радуканов е най-добрия вариант за треньор на Левски. Интелигентен, с модерни възгледи за футбола, подготовка и сие. От една разбита команда успя да изгради отбор. Цяла година играе със сбирток от играчи. Отявлени некадърнници в защита като Т. Янчев и Коце Стоянов (централен) имат допуснати 2 пъти по-малко голове от нас с всички холандци и синсити играчи. Просто може да си подреди и развие един отбор, да изцеди максимума.
Ако Гонзо не му се меси в работата, а му осигурява прилични играчи, ще мачкаме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 634, 635, 636, 637, 638, 639, 640 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]