forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 4:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:30 pm 
Аватар

FLAME написа:
Изображение

:bigok

Kopele, davaha te po novitie po nova :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:41 pm 
Аватар

Не съм аз това, просто го видях и ми допадна. Бих се възползвал от идеята на президентския балотаж. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 7:42 pm 
Аватар

е жалко, мислех, че имахме новина :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:13 pm 
Аватар

Как да се оправим като само вижте новото време, без нищо да са допринесли за страната, с крадени пари се класират на сума те места! Тези нали ги създадоха кошлуков и севлиевски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:47 pm 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=797422
А тук имаме ли новина? :bigok :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:56 pm 
Аватар

http://www.dnes.bg/kmetski-novini/2011/ ... vec.132159 :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 8:59 pm 

А Искрен в Русе не купуваше ли гласове? :bigok Отроче на вашата партия.
На този в Силистра му дадохме регистрацията за да си направи коалиция. Кадър на ГЕРБ, но се скараха.
А в Търново играчите съвсем не са Кошлуков и Севлиевски. Мистър Смит ще се сети :wink:

В Монтана си е Живков, но му взеха рег. Славчо няма нищо общо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:34 pm 
Аватар

ПолитоголО-зерО - като гледам добрите резултати на Новото време, на следващите избори има реална възможност да вземат властта и да се наложат властта на ПолитологО :bigok Очаквам да ССе закрият прасетата! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:55 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
А в Търново играчите съвсем не са Кошлуков и Севлиевски. Мистър Смит ще се сети :wink:

Кака за кого ще си пренасочи гласовете на балотажа :bigok Е поне ще имаме MILF общински съветник, което си е постижение сравнено с дивите селяни, които са по принцип :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:59 pm 
Аватар

Като гледам окончателните резултати, Старата столица може да почервенее :losers
Кака е слабохарактерна :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:59 pm 
Зигфрид ако влезе да чете тая тема, ще получи инфаркт човека :lol: Темата е бастион на еврейо-комунизмъ :smt035 Вижте само кво става тука:
http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_dnes/4ujda_vlast.htm

Който има 5 минути, да чете. Аз съм плакал със сълзи на някои части. Вижте само братовчеда на Филип Димитров в Израел :smt035 За Пирински има данни, че е роднина с Роберт Максуел. :smt035 Има :smt035 Данни :smt035 "Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст." :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:09 pm 
Аватар

Човече това е скандално :ohmygod2 Не мога да повярвам, че това се случва :bigok
Цитат:
При научен опит, с цел да установят характера на мозъчната дейност в главата на Саксофонски, докторите са успели да запишат характерен звук: "Бзззз-ззз-бррррррр-рррррр". Скенерът е показал траекториите на движение на 14 бръмбара и 2 конски мухи.
:smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:11 pm 
"Нина Чилова (НДСВ) – депутат в 39 НС, министър на културата и туризма, предполага се, че има незаконно двойно гражданство (български и израелско)." :smt035 :smt035 :smt035 :smt035
Всичко се проверява минимум от 3 източника :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:16 pm 

не знам дали ще обявят публично дали бсп или герб, ама по селата ги счупихме. на бая места балотаж :bigok

все пак стъки е казал на гицка: "нема да си вечно кмет, ма" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:16 pm 
Аватар

Цитат:
Фердинанд и Борис III също са били масони, а Фердинант е бил сатанист и окултист.

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt044 :smt043 :smt082

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:29 pm 
Аватар

Цитат:
Сергей Яков
Гей Яков Станишев - син на украинска еврейка и български евреин.
Известен хомосексуалист.

:lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:34 pm 
Е, виж, тва е вярно. :bigok
Мен най ме впечатли Пирински, с незаконната си словашка, еврейска майка, с която са роднини на Робърт Максуел :smt035

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:42 pm 
Аватар

А пък мен, че Фердинанд е бил двуфазен педераст :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:59 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
А дали в Универсиада не висят още комисиите? :bigok Аз лично в 7 часа им теглих един кур и като приемат протоколите само ще ходя да се разпиша. Да им сера на организацията, да им еба путката майчин! Деба и боклуците деба. Да умре Фидосова с малоумния и закон да се пишат протоколи като луди, да си влачиш на гръб чувалчетата като Дядо Коледа и т.н. Това да не и е Монтана, ще я еба в курвата. Всички я псуват тая курва нещастна, а за първи път толкова малоумна организация. :ohmygod2 Не е нормално хората вече 40 часа сън да не са видели заради някакви малоумници в парламента. :boisw

:slap Отърва се да те ева, а и не се обади :slap
Толкова простотия не бях виждал от доста време. Мога да напиша роман от 500 страници за събитията от Универсиада :lol: Видях неща, които не съм виждал и по мачове :shock: Интересно ми е какво би станало ако се прилагат същите методи например в 5-6 милионен град със същата избирателна активност :lol: Цялата простотия се получи заради СИК. Идея си нямам как се назначават комисиите, но не е нормално в един протокол да има допуснати 20 грешки, ей богу :ohmygod От друга страна в ОИК работиха изключително прости и бавни хора, а на всичкото отгоре, снощи към 3 спря и сървъра за около 2 часа. Отвратителна работа.

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:38 pm 
Аватар

Къде да се обадя, бате, в 7 часа станаха 30+ часа без сън. :shock: Бях станал в 12 предната вечер, че имах работа да върша. :? 5 часа отидохме там и беше някакъв ад. Към 7 тидох да дремна, че щях да Омра. Днес към 17:30 минахме. :bigok Това е някакво безумие на каквото не съм вярвал, че мога да стана свидетел. И хубаво, че беше на Църноречки жена му с мен, та успяхме да оставим всички бумаги на едни от ОИК та те да ни се обадят като ни дойде реда. Това, ако трябваше да съм там до 18:00ч. нямаше как да го издържа. Щяха да станат над 40 часа без сън. Ебал съм им майката тъпа малоумна. Това доколкото чух никога не е било и е продиктувано от някакво малоумие на Фидосова с неин закон.

П.П. И да се похваля, че в моя протокол нямаше нито една грешка. Гледах просто да ми излезнат контролите. :bigok Имаше малоумници, дето не им излизат нещата, обаче и контролите не ги засичат. Направиш ли верен протокол никой няма да ти гледа списъците и бюлетините, че си имал една бюлетина повече или по-малко. :bigok От това се получаваше цялата неразбория в Универсиада. От идиотщината на много от СИК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 11:56 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
П.П. И да се похваля, че в моя протокол нямаше нито една грешка. Гледах просто да ми излезнат контролите. :bigok Имаше малоумници, дето не им излизат нещата, обаче и контролите не ги засичат. Направиш ли верен протокол никой няма да ти гледа списъците и бюлетините, че си имал една бюлетина повече или по-малко.

T.e. си преебал гласа на някой човек само и само да се измъкнеш и да ти мине протокола? браво

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 12:05 am 
Аватар

breed написа:
DirtyDog написа:
П.П. И да се похваля, че в моя протокол нямаше нито една грешка. Гледах просто да ми излезнат контролите. :bigok Имаше малоумници, дето не им излизат нещата, обаче и контролите не ги засичат. Направиш ли верен протокол никой няма да ти гледа списъците и бюлетините, че си имал една бюлетина повече или по-малко.

T.e. си преебал гласа на някой човек само и само да се измъкнеш и да ти мине протокола? браво

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

П.П. От няколко страници пишеш изключително тъпи и малоумни постове. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 12:59 am 
Аватар

Македония написа:
Зигфрид ако влезе да чете тая тема, ще получи инфаркт човека :lol: Темата е бастион на еврейо-комунизмъ :smt035 Вижте само кво става тука:
http://bgsviat.narod.ru/BulgAria_dnes/4ujda_vlast.htm

Който има 5 минути, да чете. Аз съм плакал със сълзи на някои части. Вижте само братовчеда на Филип Димитров в Израел :smt035 За Пирински има данни, че е роднина с Роберт Максуел. :smt035 Има :smt035 Данни :smt035 "Фердинант е бил сатанист и окултист. Публична тайна, е че е бил бисексуален и двуфазен педераст." :smt035

Ехааа тука е моята любимка Нинчето Чилова...допреди 4 часа си лафех с нея в едно упражнение :lol: Колко е куха горката, ако разбере ще се самоубие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 1:49 am 
Аватар

http://www.webcafe.bg/id_1236182188_Tov ... i#Comments
Е тва ми хареса страшно много!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 2:13 am 
Аватар

Цитат:
Той идва от Испания

Мадридският Пришълец - Шимон Кохари

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 5:07 pm 
Аватар

Чакам СЗ-фен (и разни други поддръжници на Янето и Семков, ако има такива) да коментират това:

Цитат:
Като не можа уволни Бойко Борисов, Яне Янев обяви подкрепа за него
Двамата обсъдили на среща “държавнически решения” за международния ни имидж

След като "не уволни Бойко Борисов", както се заканваше от билбордове и предизборни клипове по време на предизборната кампания, лидерът на РЗС Яне Янев се срещна с премиера и му обеща подкрепа по знакови законопроекти.

Това се случи във вторник, два дни след изборите, на които РЗС и кандидат -президентът им Атанас Семов не успяха да съберат и два процента, а досегашният парламентарен съюзник на ГЕРБ Волен Сидеров обяви, че оттегля подкрепата на "Атака".

След като бе приет от премиера в кабинета му в Министерския съвет, Янев заяви, че ще даде подкрепа на кандидата за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев в балотажа срещу претендента от БСП Ивайло Калфин.

Не е ясно каква е причината за внезапния обрат в поведението на Яне Янев, който буквално до последния ден на предизборната кампания даваше шумни пресконференции, с които да докаже колко корумпиран е Плевнелиев.

Като "нормален политик" Янев разбрал как се е "произнесъл народът"

“Когато народът се произнесе, всеки нормален политик трябва да разбира казаното”, заяви Яне Янев пред Mediapool по повод срещата му с министър-председателя.
От думите стана ясно, че след изборите гласоподавателите са се произнесли, че не искат да уволнят Борисов.

“В цял свят е нормално, когато става дума за национални приоритети, лидерите на управляващата и най-върло опозиционната партия да се срещат”, допълни Янев, който не пожела да уточни по чия инициатива е срещата.

С мотива, че няма “трилотаж, а балотаж” лидерът на РЗС обясни, че предпочита да подкрепи Росен Плевнелиев, а не Ивайло Калфин, който щял да работи за 15-годишен мандат на руската мафия. Не се разбра какви уверения е дал Бойко Борисов, че ще прави обратното.

“България не може да си позволи още един президентски мандат на БСП и ДПС в услуга на руската мафия”, е новата позиция на Янев след едночасовата му среща с Бойко Борисов, в която участвал и Атанас Семов.

Не мога да кажа добро за Плевнелиев, но с Попова се познаваме добре

“Не мога да кажа добро за Плевнелиев, но с Попова се познавам много добре и работихме добре заедно”, коментира още Яне Янев, спомняйки си мандата си като председател на комисията за борба с корупцията в парламента, преди парламентарната му група да се разпадне именно заради подкрепа за Бойко Борисов.

Независимият депутат преповтори подкрепата си за промените в конституцията, които ГЕРБ предлагат и обяви категоричното си одобрение за закона за конфискацията. С уговорката, че все пак ще бъде променен нормативния акт, Янев се застъпи за спорната част – отнемане на имущество, преди съдът да постанови такова.

Янев обсъждал “държавнически решения” за международния ни имидж

“По време на разговора бяха обсъдени важни за държавата политически решения, свързани с финансовата стабилност и международния имидж на страната ни", каза Янев.

Лидерът на РЗС изрази силно възмущение от множеството нарушения и манипулации на изборите и осъществената репресия срещу активисти на най-последователната и критична опозиция РЗС и потвърди своята позиция, че вътрешният министър Цветан Цветанов носи лична отговорност за грубата полицейщина, хаоса и тежките нарушения в изборния процес.

Лидерите на управляващата и опозиционната партия, освен взаимни упреци и обвинения за тежката и продължителна конфронтация между ГЕРБ и РЗС, споделиха вижданията си относно най-важните непосредствени задачи пред държавата.

След срещата стана ясно, че премиерът Борисов поискал и получил подкрепа за приемането на знаковите законопроекти за изменение на Конституцията във връзка с пакта за финансова стабилност и Закона за отнемане на незаконно придобито имущество.

http://www.mediapool.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B0-%D1%83%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D1%8F%D0%BD%D0%B5-%D1%8F%D0%BD%D0%B5%D0%B2-%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%BE-news185487.html

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 7:19 pm 

Какво общо имам с Яне, че да го коментирам???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 7:26 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Айде,айде,ти беше тоя дето ни говореше,ще ви замолЯ,сьемето(семов)в шепичка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 7:27 pm 

Баси, как може да подкрепят Плевнелиев, който дори не се осмели да излезе срещу Семов в двата дебата в които участва. :bigok И срещу Болен не излезе, да не говорим за Трактора. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 7:28 pm 

Ivan63 написа:
SZ_FEN написа:
Айде,айде,ти беше тоя дето ни говореше,ще ви замолЯ,сьемето(семов)в шепичка :bigok

Взаимоотношенията си със Семов вече съм ги дискутирал в този форум.

Защо трябва да коментирам следизборните изяви на Яне?

Само Яне търгува гласове. Бат' Ваньо, седерастите, Волен и останалите, никога.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 340, 341, 342, 343, 344, 345, 346 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]