Chris12 написа:
Сега като помислих за Арш се сещам че ако в отбора имаше друг нападател(става дума за някой юноша)в някои от по леките мачове които имахме(а ний май такива нямахме с малки изключения)да се обиграй с съотборниците си и да натрупа самочувствие до важните срещи нямаше да се стига до това да нямаме друг централен нападател освен Арш.Като се вгледаме в атака като централни нападатели могат да играят Арш,Цветков,Тасевски,Йовов и даже и Гаджев а и може и грийн само дето не сме го ползвали на тая позиция.И така тоя юноша може да пропуска от 2 мм примерно може да я бий като Йовов навремето но той е млад сега навлиза в големия футбол(по скоро голямото ритане в А група) ще го разберем ще се поправи а и нали е юноша на Левски много добре знае какво значи името,емблемата и сърцето на отбора.Докато Арш който е на 27 години играл толкова мачове отбелязал над 100 гола в холандия искан от баерн мюнхен вече 11 кръга не само че не може да вкара гол така както се иска от него (а не да добута топката на празна врата)но и не знае как да застане в наказателното поле.Аз имам чувството че тоя играч бе само до евротурнирите отбеляза 2 гола и толкова след това спад и тука таме някой гол срещу враца.Дано срещу лит(*кс-етрополе покаже класата,не по точно головете които е вкарвал в холандия.Пожелавам му успех и съм сигурен че не само ще вкара гол срещу лит(*кс-етрополе но и ще стане голмайстор на Левски,но това зависи само от него.

Цитат:
Език свещен на моите деди
език на мъки, стонове вековни,
език на тая, дето ни роди
за радост не - за ядове отровни.
Език прекрасен, кой те не руга
и кой те пощади от хули гадки?
Вслушал ли се е някой досега
в мелодьята на твойте звуци сладки?
Разбра ли някой колко хубост, мощ
се крий в речта ти гъвкава, звънлива -
от руйни тонове какъв разкош,