forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 5:43 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 10:41 am 
Аватар

Дрийм тийм на Балканите :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 11:12 am 
Smirnoff изключително добре познава поведението на Мъри и Гонзо извън стадиона и вследствие на големите си познания даде да се разбере, че двамата не се понасят :lol: :lol: :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 11:16 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Дрийм тийм на Балканите :smt035

Смирноф, не е вярно пак ти го казвам, това, че по времето на Мъри Гонзо беше резерва е просто поради причината, че философията на Мъри изключваше типичен таран...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 12:15 pm 

acrimonious написа:
Mr. Smith написа:
Дрийм тийм на Балканите :smt035

Смирноф, не е вярно пак ти го казвам, това, че по времето на Мъри Гонзо беше резерва е просто поради причината, че философията на Мъри изключваше типичен таран...

А философията на Гонзо изключва да е резерва и някой друг да стои в светлината на прожекторите вместо него... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 1:20 pm 
Аватар

По тая логика Гонзо трябваше да убие Кокала след като го остави резерва в дербито

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 4:48 pm 
Аватар

Ясно. Значи един ден, Сираков като се възнесе на небесата и Левски умира :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 7:22 pm 

Kryten написа:
По тая логика Гонзо трябваше да убие Кокала след като го остави резерва в дербито

Еми - именно той го изхвърли от Левски. Нали дойдоха с онова сръбско менте и тука ореваха цяла България как Велев ни проваля и как те ще ни вкарат в ШЛ. Големи обещания с никаква подплата. Дай им на хората обаче розови сънища...

tprodanov написа:
ато се възнесе на небесата и Левски умира :ohmygod

4 години без Сираков я докарахме до люта битка за 4-ото място със Славия. След още 4 г. дървени философии не знам къде ще сме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 11:24 pm 
Аватар

Вярно като се сетя как ревяхме срещу грозния футбол на Кокала, ма ние играехме като Барселона тогава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 23, 2011 7:54 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

А философията на Гонзо изключва да е резерва и някой друг да стои в светлината на прожекторите вместо него... :smt006

Философия, която го е изкачила в топ 3 на най- обичаните ни играчи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 23, 2011 10:10 pm 

acrimonious написа:
Smirnoff написа:

Философия, която го е изкачила в топ 3 на най- обичаните ни играчи...

Прекрасно! И кой освен Батков извлича нещо от тая криворазбрана фенска любов? Защото 500-те останали фена станахме мъченици покрай нея, Гонзо стана посмешище, а Левски стана селски. Така като гледам, само адвокатът има защо да е доволен - гледа ни сеира и се радва на спокойствието, което му подсигурява "Топ 3".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 23, 2011 10:34 pm 
Аватар

На вас ви е смешно ,ама погледнато реално от 2007ма насам Левски търпи само провали.В този клуб не се прави нищо смислено и за това нещо допринасят ,както Батков така и Гонзо в момента.Цяря може и да е легенда ,но колкото и желание да имаш ,като виждаш,че нещата въобще не вървят ,най-добрия вариант за отбора е да се оттеглиш.Изобщо цялата политика куца и за това е виновен борат.Това е мнението ми ,не ангажирам никой с него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 23, 2011 11:33 pm 
Аватар

Росен написа:
Вярно като се сетя как ревяхме срещу грозния футбол на Кокала, ма ние играехме като Барселона тогава :bigok

Ташак или не, факт си беше и дължим на Кокала едно извинение. :smt006 не блестеше с тактически гений, но поне имаше някакъв дух и най-важното - отърва се от мангала-връзкар. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 12:02 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Kryten написа:

Еми - именно той го изхвърли от Левски. Нали дойдоха с онова сръбско менте и тука ореваха цяла България как Велев ни проваля и как те ще ни вкарат в ШЛ. Големи обещания с никаква подплата. Дай им на хората обаче розови сънища...

tprodanov написа:

4 години без Сираков я докарахме до люта битка за 4-ото място със Славия. След още 4 г. дървени философии не знам къде ще сме.

Тъй де, тъй. Умре ли Сираков, умира Левски, нали тва казвам, ти го потвърждаваш. :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 1:19 am 

tprodanov написа:
Smirnoff написа:
Kryten написа:

tprodanov написа:

Тъй де, тъй. Умре ли Сираков, умира Левски, нали тва казвам, ти го потвърждаваш. :?:

Като умре Сираков, ще видим. Но най-вероятно Левски ще го изпревари...

:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 не се учудвам че ни управлява пожарникар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:22 am 
Аватар

И аз не се учудвам. С идеята, че може една институция да се поставя в пълна зависимост от една личност, то пожарникаря си изглежда съвсем логичен.
Аз лично предпочитам да има установени принципи в Левски, и те да са водещите, а не личностите, ама щом Сираков е месията, тъй да бъде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 10:58 am 
Аватар

Smirnoff написа:
tprodanov написа:

Извинявай, пич, знам, че си твърдо наш, тъмносин, но точно тоя форум е де факто "последната синя крепост", след като вчера и София падна (трето място за Прошко). Така че приказките за пожарникаря не са за тук, тук почти няма негови фенове.

Иначе за организацията в Левски пиши каквото искаш. Там нямам претенции нито да разбирам, нито да съм последна инстанция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:35 pm 
Аватар

Цитат:
Отборът на Левски започна работа по зимната селекция на тима. Първото име, с което сините са започнали преговори е това на бившия техен футболист Станислав Ангелов, който в момента е играч на кипърския Анортозис. Източници на Sportal.bg разкриха, че преди няколко дни Георги Иванов е бил забелязан да влиза във входа на блока, в който живее Пелето в столичния квартал "Белите брези". Разбира се има шанс Гонзо да е посетил приятел, живеещ в същия блок и вход, но подобно съвпадение е малко вероятно, твърдят нашите информатори, които са станали преки свидетели на случката.

Все още не е ясно дали Ангелов е дал съгласие да се завърне на "Герена" от зимата.

Както е известно, след третата загуба на Левски в първенството, която им бе нанесена от Черноморец в Бургас, собственикът на тима Тодор Батков обяви, че със сигурност ще има промени след края на есенния шампионат. Адвокатът не конкретизира в детайли, но се заговори, че те ще са на всякакво ниво. Явно промените ще засегнат и не малка част от футболистите.

През лятото на 2010 година Ангелов отказа оферта на "сините", след което премина в Стяуа, а няколко месеца по-късно подписа с Анортозис.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:48 pm 
Аватар

100-про, Пелето и Борат се обичат колкото ние със свинете..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:52 pm 
Аватар

А всъщност Гонзо е бил в блока да наебе жената на източника на Sportal.bg :bigok :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:30 pm 

Morning Glory написа:
Smirnoff написа:
tprodanov написа:

Извинявай, пич, знам, че си твърдо наш, тъмносин, но точно тоя форум е де факто "последната синя крепост", след като вчера и София падна (трето място за Прошко). Така че приказките за пожарникаря не са за тук, тук почти няма негови фенове.

Иначе за организацията в Левски пиши каквото искаш. Там нямам претенции нито да разбирам, нито да съм последна инстанция.

:smt023 Приемам забележката

tprodanov написа:
И аз не се учудвам. С идеята, че може една институция да се поставя в пълна зависимост от една личност, то пожарникаря си изглежда съвсем логичен.
Аз лично предпочитам да има установени принципи в Левски, и те да са водещите, а не личностите, ама щом Сираков е месията, тъй да бъде.

tprodanov, освен в периодите на Сираков, кога в годините от онова 7-1 над лит(*кс-етрополе, Левски е бил институця? Можеш ли да ми кажеш за същия период някой друг освен него да е допринасял с УПРАВЛЕНИЕ за това да сме институция? И можеш ли да ми кажеш кой освен него може да възстанови този ни статут и да заличи безумията на сега управляващите професори? Аз лично не се сещам... е, айде да речем, мога да се съглася донякъде с две имена, но за жалост единият е покойник, другият вече си гледа само узото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 9:42 pm 
Аватар

Пич, не мога да приема Левски да се отъждествява с една личност, която и да е тя. Затова е Левски даеба. В Левски трябва да има принципи, схеми, методики, ей такива неща. Левски не трябва и не може да зависи от някого.
А самия Сираков е достатъчно спорна личност. Не се вписва в моята идея за морал, и имам пълното лично право да не го одобрявам заради това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 1:51 pm 

Smirnoff написа:
освен в периодите на Сираков, кога в годините от онова 7-1 над лит(*кс-етрополе, Левски е бил институця? Можеш ли да ми кажеш за същия период някой друг освен него да е допринасял с УПРАВЛЕНИЕ за това да сме институция? И можеш ли да ми кажеш кой освен него може да възстанови този ни статут и да заличи безумията на сега управляващите професори? Аз лично не се сещам... е, айде да речем, мога да се съглася донякъде с две имена, но за жалост единият е покойник, другият вече си гледа само узото.

ЖУЖО!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 2:22 pm 

Успех на Вили Вуцов.

Вили Вуцов каза "Да" на "Ботев"

Вили Вуцов се е разбрал с ръководството на Ботев (Пловдив), твърди вестник "Тема Спорт". Бившият наставник на Славия и "Левски" се е срещнал вчера с управата на "жълто-черните", за да уточни последните детайли по договора си.

Днес се очаква Вуцов да бъде официално представен пред отбора и дори да го изведе за първа тренировка. Така специалистът ще дебютира начело на "канарчетата" още в петък - при домакинството на Добруджа.

Велислав Вуцов ще смени на поста Петър Хубчев, който бе отстранен след загубата от Етър у дома. В мача за Купата на България с Малеш тимът бе воден от Костадин Видолов, който ще остане в щаба и на Вили Вуцов. Вариант бе и Пламен Марков, но той е отказал да застане на поста.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 25, 2011 8:08 pm 

tprodanov написа:
Пич, не мога да приема Левски да се отъждествява с една личност, която и да е тя. Затова е Левски даеба. В Левски трябва да има принципи, схеми, методики, ей такива неща. Левски не трябва и не може да зависи от някого.
А самия Сираков е достатъчно спорна личност. Не се вписва в моята идея за морал, и имам пълното лично право да не го одобрявам заради това.

Разбирам идеята ти, тя е принципна, но за мен на практика не е възможна или поне не по нашите ширини. Тази институционалност, за която говориш, в България не съществува от много отдавна. Изградени принципи, практики и методи за правене на нещо, за същестуване на нещо - посмали малко. Максимумът, на който можем да разчитаме, е някоя малко по-сериозна личност да постегне оттук-оттам - всичко останало са някакви блянове. Трябва да се радваме, че и спорния Сираков го имаме, защото можеше и него да нямаме и тогава щеше да е още по-зле. Разбирам, че търсиш някакъв морален сценарий за Левски и връщане към корените на тоя клуб, но това няма как да се случи, а и изобщо е смешно в тия кърджалийски времена да търсим някакви откровено принципни хора - няма такива. Единственият вариант да се доближим до твоята идея е да минем по сценария на Ботев - метеж и прочистване - след които е възможно някак да изплуват малко по-чисти фигури, но този вариант е невъзможен на този етап, при това апатично състояние на публиката. Така че, при това статукво, Сираков е единствен вариант... наречи го необходимото или най-малкото зло, едноок в царство на слепи и т.н., за мен той като ръководител и мениджър на тоя клуб е професионалист на светлинни години под европейското ниво и на светлинни години над разните Гонзовци, Боримировци и тем подобни симпатични аматьори. Поне докато се появи по-добър вариант не трябва да изпускаме единствената фигура, която е някакъв по-сериозен вариант без значение дали доводите ни са от морално или някакво друго естество.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 11:57 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=232913 :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 2:43 pm 
Аватар

niki87 написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=232913 :smt031

"Докара ми някое друго левче този Мърко. Добро момче е."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 6:38 pm 
Аватар

Не съм много убеден, че Мъри и Гонзо ще са добър тандем. А и за чий кур въобще трябва да има "тандем" . "Спортен директор" за мен означава човек, който се меша в работите на треньора. :?

Иначе, ако дойде Мъри, поне игра ще почнем да имаме, резултати съмнително...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 6:45 pm 
Аватар

Лошо впечатление ми направи изявлението на Татков, че щял да взима еднолично решение :ohmygod2 Добре бе тодоре, майка ти мръсна, за кво си назначил спортен директор като ще назначаваш треньора бе, тупан. Па и всички си спомняме колко добри бяха предишните ти 'еднолични назначения' като овчата глава например.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 6:47 pm 
Site Admin
Аватар

Мъри е изчерпан като треньор.Ако ни стане той на лято ще берем нов срам тип Работнички. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 26, 2011 6:58 pm 

Kryten написа:
Лошо впечатление ми направи изявлението на Татков, че щял да взима еднолично решение :ohmygod2 Добре бе тодоре, майка ти мръсна, за кво си назначил спортен директор като ще назначаваш треньора бе, тупан. Па и всички си спомняме колко добри бяха предишните ти 'еднолични назначения' като овчата глава например.

Погледни на нещата по следния начин. Кое е най-лошото което може да се случи, ако Кафявата Лястовица вземе еднолично решение?
Вили Вуцов вече си има отбор.
Херо и Илиян Илиев не искат да работят с Гонзо, а и си имат отбори, които са финансово обезпечени.
Сухия вече е при нас.
Пари за чужденец, дори и от типа на Ратко няма.
Най-много да върне Ясен или Кокала, или да назначи някой от типа на Пепи Хубчев, което на фона на сегашното ни състояние не е чак толкова лошо.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]