forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 5:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:09 am 
Аватар

Поне притесненията ми, че ще привлекат някой алкохолик бяха безпочвени :ls-cup Най-ми е съвестно за отрудения Родопчанин. :rip Сега няма да има с кой една чашка да изпие преди мач.
Журналистите да не се ослушват, ами да пускат статията и поне веднъж да кажат истината-факт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 1:35 pm 

Nakuro Bradata написа:
Поне притесненията ми, че ще привлекат някой алкохолик бяха безпочвени :ls-cup Най-ми е съвестно за отрудения Родопчанин. :rip Сега няма да има с кой една чашка да изпие преди мач.
Журналистите да не се ослушват, ами да пускат статията и поне веднъж да кажат истината-факт.

Батков и Гонзо се чудят: Да върнем ли Ясен?

Tодор Батков и Георги Иванов умуват дали да върнат Ясен Петров на треньорския пост. Двамата са обсъждали този вариант вчера – ден след загубата с 0:2 от Черноморец в Бургас. Ясен Петров бе начело на “Левски” през миналия сезон. Под негово ръководство “сините” влязоха в групите на Лига Европа, но не успяха да спечелят нито шампионската титла, нито Купата на България. След раздялата с родения през 1968 година пловдивчанин обаче отборът записа по-разочароващи резултати – ранно отпадане от евротурнирите и слабо засега представяне в “А” група.

Междувременно плъзна слух, че Тодор Батков е започнал преговори с двама треньори без знанието на Гонзо. От “Герена” обаче отрекоха: “Няма такова нещо. Това са спекулации с цел да се съсипе още повече обстановката в тима в навечерието на вечното дерби.”

В следващия кръг “Левски” приема Калиакра, а след това – на 28 октомври (петък), играе с лит(*кс-етрополе.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Окт 19, 2011 3:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 2:03 pm 
Ако вземем тоя, трябва да се разширява съблекалнята поне двойно. Стени ли ше се бутат какво, не знам, ама ни трябва двойно по-голяма съблекалня, щото иначе в тая малката Митко ше ги изтрепе всичките само от алкохолните пари, които ще отделя при разбора. Трябва ни добра винтилация и по-голямо помещение. :smt026
Иначе според мен е качествен треньор, попил е от европейските школи, има опит и рутина, а и тактически доколкото си спомням Видима винаги са стояли добре. :lsclapp

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 5:05 pm 
Аватар

Македония написа:
попил е......

За тва иде реч :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 5:42 pm 
Аз съм сериозен. Митака е перфектен за тренер :bigok Наистина не си спомням Видима някога да са стояли зле тактически, всички 293823982982 загуби са се дължали на груби индивидуални грешки или на съдийски балтии, унищожаващи малкото истински, непоръчкови отбори в страната, които играят само на мускули, за да направят празник на града :bigok Митака ще унищожи чорбата от тактика, а в Европа ще е новия Виктор Гончаренко. Но разбира се ако не се опомним навреме и не го поканим, големите акули ще го прилапат на секундата :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:06 pm 
Аватар

Сега ми се обади г-н Батков - Митака е отказал офертата :( Беряли гроздето на село и няма как да се занимава с незначителни отборчета. Тази година щял да изпече 8 казана ракия само, та се чудил какво ще прави след януари, май ще трябва да иска от баджанака :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:10 pm 
Аватар

ти се подиграваш, ма и мен са ме налегнали същите проблеми :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:12 pm 
Аватар

Пфу, деба, знаех си, че е прекалено хубаво да е истина.....

Борат да не се ослушва, а да вади запасите от Сливенска Перла :!:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:15 pm 
Аватар

Правете вино, а не ракия :smt078 :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:43 pm 
Аватар

Правете вино и ракия, не го слушайте тоя :bigok Той е фен на Бербатофф :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:23 pm 
Аватар

Бомбата на Sportisimo.bg: Мъри се връща в Левски; Любимецът на сектор „Б“ се срещна с Батков днес, двамата се разбраха; Гонзо остава в клуба до зимата, след това – не се знае
Цитат:
Любимецът на сектор „Б“ Станимир Стоилов ще бъде новият треньор на Левски, разбра Sportisimo.bg от отлично информиран източник, близък до треньора. Мъри, който за последно води кипърския Анортозис, е бил при собственика на сините Тодор Батков днес и двамата са се разбрали да поеме отново тима. Решението на адвоката идва след слабите резултати на Левски през сезона до момента.

Все още не е ясно кога точно Стоилов ще поеме вицешампиона на България. Вариантите са два – още сега или след края на есенния полусезон. Ако Мъри седне на скамейката на момента, Гонзо ще бъде само директор, но до началото на новата година. Вероятността той въобще да не работи в Левски след това е голяма.

Със завръщането на Стоилов на „Герена“ е твърде възможен и трансфер на бившия армеец Маркиньос. Бразилецът е любимец на Мъри, който го взе в Анортозис. Халфът, който изкара доста време в Ц(*КА, не е желан в кипърския тим от настоящия наставник Рони Леви и почти сигурно напуска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:25 pm 
Аватар

Не, мерси. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:38 pm 
Аватар

Тва Спортисимо ми звучи кат некъв гей бар, деба. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 10:58 pm 
Аватар

СиняИдея написа:
Не, мерси. :smt006

дай да си върнем Кокала или Вили, а?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:13 pm 
Аватар

От една страна е хубаво, че има хъс за работа Мъри и ако ни стане треньор ще е много добре, от друга страна не е сигурно, че ще му се получат нещата отново :smt006 Статистиката говори, че след Левски, Мъри се провали навсякъде и беше уволняван винаги :smt006 и все пак ако е анализирал старите си грешки може и да напарви добри неща! Така, че ако дойде ще има моя кредит на доверие, но задължително без Сирака :!: Последното е много важно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:15 pm 
Аватар

Аз съм навит на тандем Гонзо-Мъри. Ама и боК Мауриньо и Виаш-Бояш да дойдат в екип, с Бащицата начело сме обречени :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:44 pm 

Вариант Гонзо-Мъри е смешен. Първо - двамата не се понасят, второ - Стоилов не е удобен за дуото Батков-Гонзо понеже няма да се примири да е поредната безгласна изкупителна жертва по модела на Достанич и Ясен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:52 pm 

Smirnoff написа:
Вариант Гонзо-Мъри е смешен. Първо - двамата не се понасят, второ - Стоилов не е удобен за дуото Батков-Гонзо понеже няма да се примири да е поредната безгласна изкупителна жертва по модела на Достанич и Ясен.

Хипотетично:Мъри идва.Гонзо се маха.Кой идва на негово място ,нали никой не ще Насо :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 1:24 am 
Аватар

Аз пък искам Сираков в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 8:47 am 

БЛAГОДАРЯ ТИ ГОСПОДИ!!! Най-после и ние да видим треньор.

За Наско не ми пука, но с нетърпение очаквам Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 9:33 am 
Аватар

Rare написа:
Smirnoff написа:

Хипотетично:Мъри идва.Гонзо се маха.Кой идва на негово място ,нали никой не ще Насо :smt017

Може новите собственици да диктуват вече нещата.
Хипотетично!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 10:27 am 
Аватар

Тия спортисимо ми звучат като Дон Бидон с италианско звучене. Никакъв опит да се различат като структура на сайта от Бонг. Пък и бомби хвърлят. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 10:57 am 
С бататюрк начело всеки един треньор е обречен. Ако Мъри наистина дойде, дано не се получи ситуацията с Гонзо.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 11:48 am 
Аватар

Smirnoff написа:
Вариант Гонзо-Мъри е смешен. Първо - двамата не се понасят,

Това не е вярно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 12:03 pm 
Аватар

Спортисимо го прави Иво Славейков, тоя има добри контакти с Батков и даже с Чорни, докато работеше в Канал 3 е правил доста интервюта с истинския Бащица, после по вестници бачкаше, пак е пускал интервюта с него, така че донякъде може да се вярва на тази информация. Гледам, че няколко източника също са публикували новината(Т:С, Труд, Ливеспорт), това също може да значи, че има развитие по този въпрос.

Иначе за съвместимостта Гонзо - Мъри, ако първия има предимно представителни функции, спомага и лобира пред президента за изпълнения на траснферните желания на старши-треньора, за изпълнения на визията за управления на клуба, която има Стоилов, смятам че и двамата ще имат място в клуба, ще бъдат пълноценни както взаимно, така и за отбора. Другата линия (рабирай положението, което беше с Ратко и Ясен - Гонзо да взема играчите и да се бърка в доста неща) се доказа като грешна и ако я прилагат отново, значи са глупаци.

Аз имам малко особенно мненние за Стоилов напоследък, защото изглежда с нищо не е развил или променил тактическите си прийоми(нещо, което му изяде главата както в Левски, така и на другите места, защото много бързо противника намираше противодействие на еднообразното поведение на отбора му :idea: ) , но сравнен с всички други алтернативи от БГ печели по всички параграфи, така че също бих бил доволен от назначаването му.
Дано в крайна сметка и да узрее за някои нови идеи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 12:12 pm 
Аватар

Всичко опира до това дали Гонзо ще се съгласи да се кротне и да остави следващия треньор да работи и да не скача до тъч-линията заедно с него. Не мога да си представя някой да му го обясни това нещо и да се съгласи с него. :? Това че намира сносни футболисти за безпари никак не е малко, но дали егото му ще се задоволи само с това е въпроса. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 3:59 pm 
Аватар

Какво означава Гонзо дали ще се кротне :smt006 Кучето скача според тоягата, ако в прав текст му бъде казано, че не трябва да се меси в треньорските работи, няма да се меси, още повече гледайки собствения си опит :smt006 А това, дали ще скача от резервната скамейка, няма как човек, който живее с футбола, гори за тая игра, да си притъпи емоциите :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 4:04 pm 
Аватар

Според мен мястото не му е и на пейката в такава ситуация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 21, 2011 4:31 pm 
Аватар

По-добър български вариант от Мъри май няма, ама тая приказка с бардака и курвите ми идва на ума :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 22, 2011 10:28 am 

acrimonious написа:
Smirnoff написа:
Вариант Гонзо-Мъри е смешен. Първо - двамата не се понасят,

Това не е вярно :)

Вярно е, и датира още от времето, когато Гонзо беше футболист при Стоилов. Поначало философията за футбола и за поведението извън терена на двамата е коренно различна и е комично да се говори, че можело да работят в екип и можело Гонзо малко "да се кротне". Такава игра няма - успешният екип е само един Стоилов - Сираков.

Вижте, преди 4 години, когато паднахме от Тампере, си признавам - под влияние и на медии, и на шокиращия резил бях убеден, че в Левски няма пилот и в това бяха убедени към 99% от запалянковците тогава. С оглед събитията, които се случиха след това обаче, вече осъзнавам, че това е бил единственият момент в последните 10 години, когато пилот е имало и то много способен. С играчите, които тези хора селектираха - Рабех, Зе Соареш, Жоазиньо, Тасевски и с още 2-3 открития от школата, каквито със сигурност щеше да има, Левски можеше да се превърне в онзи дрийм тийм на Балканите, който очаквахме да изплува след участието ни в ШЛ. Нужно беше само малко време и поле за действие. Вместо това, оня безумен комсомолец реши той да действа, изпоназначи разни недоразумения, срина цялата организация в клуба и ето ни сега - вместо да сме 10 г. напред, сме 10 г. назад. Не знам как сте се повлияли вие от цялото това упражнение... аз лично просто си извадих поука - 2007 г. имахме хора, които разбираха от футбол. Разбираха в огромни пъти повече от всеки един от нас. Да, правеха грешки - но когато работиш винаги може да сбъркаш, а когато това става пред погледа на милиони, винаги ще има кой да забележи. Само че техните футболни грешки са си едно на ръка - с трансфера на Барби видяхте, че даже Съра прави глупости. А това, което Гозно прави в момента си е чисто разрушаване на клуба - той просто ни унищожава с бесни темпове, а онзи безподобен боклук Батков не се осъзнава, както не се осъзна и 2007 г. Единственият изход от тази ситуация (като изключим смяна на собственика, за която разбира се всички сме ЗА по default) е Гонзо - аут, Сираков и Мъри - ин, а Батков да се оттегли от оперативния мениджмънт на клуба и да се разпорежда единствено с бюджета (което е единственото нормално поведение, когато си собственик на ФК, а не разбираш нищо от футбол).

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]