forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 10:51 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:09 pm 
Аватар

Anarion написа:
Абе и това с наказателният вот е бошлав работа, дреме му на когото и да било че напук отивам да пусна я за Йоло Денев, я за Светльо Витков.
Иначе сам по себе си той кой е, че да гласувам за него? Освен с два малоумни албума с какво е известен, какво е направил? Да сме му чули гласа по нещо наистина важно?
Наказателен вот разбирам изобщо да не гласува човек, ако не намира достоен кандидат.

Тц, грешка. Ако гласуваш, но за човек, който няма да влезе, вдигаш общия брой гласували, съответно 100 000 гласа (примерно) са по-малък процент - т.е. този, който трябва да спечели има нужда от повече гласове. Ако не гласуваш - той печели с по-малко гласове.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:18 pm 

А защо просто не гласувате с празна бюлетина? Така хем гласуваш, КОЕТО Е ВАЖНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО според мен, хем не подкрепяте никого, защото не харесвате кандидатите. Да не гласуваш е зле, не мога да спра да се боря с хората за да ги убедя, че 10 минути и празна бюлетина могат да обърнат циганския, турския и всеки платен вот...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:19 pm 
Аватар

Празната бюлетина не се ли счита за невалидна - т.е. не се брои?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:21 pm 

Аз доколкото знам невалидна е надрасканата и там не се зачита гласът ти. Празната я броят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:22 pm 
Аватар

И разпределят гласа ти по равно между всички кандидати, така че все едно..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:24 pm 

Естествено, че няма да гласувам за Светльо Витков поради ред причини. За президент изобщо май няма да пусна, по-скоро ще нашаря бюлетината :smt003 За кмет ще пусна за Прошко, макар че не знам има ли смисъл. Баницата е разделена отдавна, останахме само ние да си вярваме, че доган не е със станишев, че бб е срещу турчоля и комуняги, че рзс наистина искат да променят конституцията, че атака си е атака и че уж имало и добри в политиката. :smt006
Във всеки случай ако някой ден човек от форума се кандидатира я за кмет, я за нещо друго (примерно Пържолет или 7:1), това ще е най-зверската пропаганда, която някога се е появявала в тая държава :lol:
Като гледам Ireland ще се бори на тия избори за общински съветник в Стара Загора :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:25 pm 

Сега ще разуча, може и да греша

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:38 pm 
Аватар

Кви глупости говорите :bigok :bigok :bigok

Имаме МАЖОРИТАРНИ избори - тука няма прехвърляне на гласове, както е на парламентарни :smt006 Така че няма как да ти прехвърлят гласа на някой друг.

Точно по същата причина, на тия избори невалидните бюлетини - празни, сгрешени, със задраскани повече от 1 човек, с непозволени знаци и т.н. НЕ СЕ БРОЯТ :smt006

Броят се само и единствено действителните гласове!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:47 pm 

Да се самооблея ли :loser2
И все пак за едно съм прав - тъпо е да не гласуваш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 3:57 pm 
Аватар

Да, само в това си прав :loser2 Щото да гласуваш невалидно е също толко тъпо, колкото и да не гласуваш :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 4:01 pm 
Аватар

Цитат:
Броят на вестник "Труд" от 18-ти, вторник, е бил произведен с два челни материала, единият от които в късните часове на понеделник е бил спешно сменен с втория. Макар че първите 10-20 хиляди бройки на "сбъркания" тираж на вестника, готови да отпътуват за разпространение, са били разтоварени от бусовете пред печатницата, малка част от тях все пак са стигнали до читателите.

Така се разбра, че водещата публикация на вестника "Предизборни бонуси щедро заваляха от ГЕРБ", в която се долавят иронично-критични нотки към властта, е заменена от далеч по- удобното за властта заглавие "Борисов спира по-високия акциз на газа".

Изображение

:blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 4:11 pm 
Аватар

Тоалетните хартии труп и 24 педераса нямаше ли да спират :loser2 нещо съдии-изпълнители имало в печатарниците. Добре, че е непомака да ни за/об лива с качествени публикацииИзображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 4:52 pm 
Аватар

http://edition.cnn.com/2011/10/20/world ... tml?hpt=T1
Кадафи е мъртъв,американците се сдобиха с още една безплатна бензинотанция, а либийците ще видят кво е това животно капитализъм, при положение, че до ден днешен не са плащали ток, вода и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:04 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Абе работата е, че трябва да се гласува, иначе избраният е избран от мега малко хора....ама пусто за кого, мамка му....

Още ще го мисля, видяло се е, но няма да си кривя душата и ще кажа, че сериозно обмислям наказателен вот, за някой като Светльо Витков. Впрочем това е решението, ако решите да гласувате, но просто не виждате за кого - гласувате за човек, който със сигурност няма да вземе много гласове....

Ами най-накрая трябва да се получи един наистина наказателен вот и да бъде избран някой като Светльо, та да се види, че и българите имат позиция. Защото това мрънкане и мънкане по интернет не е позиция, когато няма реални резултати.
По-нелепи и малоумни кандидати за президент не съм виждал. Само им чуйте предизборните клипове за каква гняз става въпрос. Най-нормален е на Плевнелиев, но лично аз не бих гласувал за ташак на Боко. Пък и не мисля, че президента трябва да е от управляващата партия.
За кмет лично аз ще гласувам за Прошко, защото знам какво прави за Лозенец. Но и в интерес на истината аз не съм недоволен от Фандъкова, един доста приличен кмет е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:14 pm 
Аватар

А, не, не, такъв не трябва, а и няма да бъде избран. Звучи като хубав шамар за "политиците" ни, но последиците от такова нещо ще са катастрофални. Но няма да се стигне дотам - просто е въпросът хората, които не желаят да гласуват за "никого" (демек за никой от водещите кандидати) да идат и да гласуват за разните зайци, за да гласуват, а не просто да си седят вкъщи. За да се види по-добре реалната подкепа за "водещите", и дори за победителя.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:20 pm 
Аватар

Ясно е, че не е добре. Но аз лично предпочитам такъв да бъде избран, за да получат жесток шамар водещите фигури. А такива са само Калфин, Каракачанов, Плевнелиев и Кунева. Останалите са мишоци и лизачи, откоито ми се драйфа. Не че от другите не ми се, де. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:23 pm 

празната бюлетина е невалидна :wink:
а за общински съвет изборите са пропорционални :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:25 pm 
Аватар

Ставаше дума за кметските и президентските. За ОС наистина са пропорционални, но нищо не ти пречи за тях да не драскаш :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:29 pm 

разбира се :wink: чисти мажоратарни избори - който гласувал, гласувал :loser2

прошко има шанс за балотаж, но според мен софиянски ще го преебе

както и в русе българинов ще преебе искрен за балотаж

мачът на герберите е да бутат червени към балотаж щото там е по-лесно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:30 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
разбира се :wink: чисти мажоратарни избори - който гласувал, гласувал :loser2

прошко има шанс за балотаж, но според мен софиянски ще го преебе

както и в русе българинов ще преебе искрен за балотаж

мачът на герберите е да бутат червени към балотаж щото там е по-лесно :wink:

Няма шанс Прошко. В София балотажа е даскалката срещу къдийката.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:39 pm 

имаше ако дясната кандидатура бе една :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 5:43 pm 
Аватар

Дори и не можеш да си помечтаеш,че ще преебеш сценария,дпс си получи Булгартабак за без пари,ще подкрепи явно като част от сделката герб,комунягите даже за кметските избори не се натягат особено,нищо че медийно се опитват да твърдят друго,всички политици май са обединени в искането си за милиционерска република и точно това е причината да отида да гласувам задължително и ще го направя с цвета на отбора,който обичам и за кмет,и за Президент, и за съветници,ако трябва и за секретарки :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 7:45 pm 

герб и те са сини :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 8:26 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
празната бюлетина е невалидна :wink:
а за общински съвет изборите са пропорционални :wink:

И е хубаво да се пусне някаква бюлетина, макар и празна. Иначе ще стават големи далавери за ОС. Протоколите на тези избори са два- за общински съвет и кмет е един и същ, и един за президент. Накрая на изборния ден броят бюлетини трябва да отговаря на броя подписи в протокола. Интересното е, че в протокола се подписваш само на едно място, а не си длъжен да пуснеш бюлетина и за кмет и за ОС, може да пуснеш само за едното. Така накрая се получават разминавания и има предпоставки за далавери. Затова ще ви молят да пуснете бюлетини и за двете, пък макар и празни.
Това ми го ообясниха на иструктажа за изборите от ОИК. Това е малоумно решение на ЦИК, както самите те се изразиха, но вече нямало време за промени. Най-вероятно е направено, за да могат да се въртят яко далавери за ОС в малките общини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 8:37 pm 

протоколите не са два, а четири - за съветници, кметове, президенти и кметове на кметства :bigok
урните са две :loser2 тия дето са ти правили инструктаж им прати поздрави от политолог ЗЕРО :bigok
тва за отговарянето на числата се нарича контрола и е елементарно. далаверите се правят по пътя към оик-а
щото и да установиш по твоите протоколи, че има разминаване може да не ти разрешат да отвориш чувалите и духаш
всъщност отдавна не е имало избори 2 в 1 (май 91-ва последно) и не е указано дали можеш или не можеш да вземеш трите(на повечето места) бюлетини. интересен казус, отговорът на който не намерих в закона. най-вероятно от сик ще дават всички, ти правиш каквото искаш с тях и им ги връщаш. не помня през 2007 да се е отказвала бюлетина за съветници и да пуснеш само кмет. щото интегралната е от предните местни.
бюлетина, в която няма маркиран хикс есъщо толкова невалидна, колкото и тази с два хикса. нещо като изпит - като не се явиш не значи, че не си скъсан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 8:50 pm 
Аватар

И аз щях да ходя на инструктаж, но ме гепи кръст. Иначе в неделя ще ходя така или иначе в Универсиада, та Кире ако си там пиши да пием некви къси :)

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 8:54 pm 

ти ше фалшифицираш протоколите, гадна гербаджийска подлога :bigok
както през 2009-та взе парите от ковачки и гласува за сините, щото у форона така пишело :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 8:58 pm 
Аватар

това ти си го измисли, щото видиш ли не съм гласувал за боклука ковачки :lol: мнението ми за това за кой да гласувам определено не се определя от форона, а за герб не съм гласувал никога, скоро няма и да го направя :)

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:31 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
протоколите не са два, а четири - за съветници, кметове, президенти и кметове на кметства :bigok
урните са две :loser2 тия дето са ти правили инструктаж им прати поздрави от политолог ЗЕРО :bigok
тва за отговарянето на числата се нарича контрола и е елементарно. далаверите се правят по пътя към оик-а
щото и да установиш по твоите протоколи, че има разминаване може да не ти разрешат да отвориш чувалите и духаш
всъщност отдавна не е имало избори 2 в 1 (май 91-ва последно) и не е указано дали можеш или не можеш да вземеш трите(на повечето места) бюлетини. интересен казус, отговорът на който не намерих в закона. най-вероятно от сик ще дават всички, ти правиш каквото искаш с тях и им ги връщаш. не помня през 2007 да се е отказвала бюлетина за съветници и да пуснеш само кмет. щото интегралната е от предните местни.
бюлетина, в която няма маркиран хикс есъщо толкова невалидна, колкото и тази с два хикса. нещо като изпит - като не се явиш не значи, че не си скъсан :bigok

Моя грешка. Протоколите са 4, урните 2. Сега си чета инструктажа. :bigok Но обясняваха как можели да стават далавери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 20, 2011 11:38 pm 
Аватар

Hazard написа:
И аз щях да ходя на инструктаж, но ме гепи кръст. Иначе в неделя ще ходя така или иначе в Универсиада, та Кире ако си там пиши да пием некви къси :)

Аз през деня съм в 51-во. След това какво се прави още не съм много наясно, не съм си и дал зор да разбера. :bigok

П.П. Това ме подссеща, че имам една книжка сс инструкции, които трябва ад прочета. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]