forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 4:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 2:03 pm 
Аватар

Omraz написа:
ultrafan_rs написа:
аз на тия избори го играя от медийната страна :bigok но през 2009-та пусках по един пост и изчезвах умишлено щото знаех кво следва :bigok

Toгава Миро Севлиевски раздаваше уикенди на морето, сега е по-скромно. :bigok

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 5:55 pm 

От страницата на Свельо Витков - копирах го от приятели, тъй като по обясними причини не съм харесала страницата на скакауеца :bigok

"След като вчера гледах предаването Референдум по БНТ, разбрах, че днес ще се състои диспут между кандидатите за президент на Република България и всички те били поканени. Зазвъняха ми познати, дали ще ходя. Казах им, да, разбира се. Оказа се обаче, не! Не можело. Водещата излъга като каза, че всички са поканени, защото аз лично не съм, а и премълча факта, че участието струва пари и по този начин се манипулира последващото мнение, че ако някой не присъства, значи не иска да се яви на дебат, сигурно, защото не е подготвен! Дами и Господа, избора на Президент изисква познание и то книжно за правомощията, дадени от Конституцията на държавния глава. Диспутът трябва да е по тази тема, а не за магистрали, гражданско общество или партийна принадлежност!
След като разговаряхме днес с гжа Яковлевна, занимаваща се с организацията на диспута от БНТ, разбрахме, че те не можели да отделят от времето си, за да се обаждат на всички кандидати, защото щели да фалират цялата телевизия. А да намерят e-mail-ите им щяло пък да отнеме много време. С този аргумент от БНТ се опрадаха, че аз не съм поканен днес на диспут. А и вече било късно за подаване на заявка. И още един аргумент – след като сме били отказали участие в сутрешния блок поради липса на бюджет (в случая със сутрешния блок 800 лева), не им било минало и през ум да ни поканят на диспут, защото мислели, че няма да можем да си го платим!"

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 6:55 pm 

Започнаха ли дебатите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 6:56 pm 
Аватар

Върви дебат по БНТ, който има нерви да гледа такива тъпотии :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:03 pm 

FLAME написа:
Върви дебат по БНТ, който има нерви да гледа такива тъпотии :lol:

Мерси. Тези, които гледат могат ли да споделят някакви впечатления?

Тази вечер ще го гледам на запис и на спокойствие, но ми е интересно какво мислят другите за случващото се на дебата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:06 pm 
Аватар

Е то набедените за топфаворити май ги няма. Някакви странни хора са в студиото. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 7:11 pm 

FLAME написа:
Е то набедените за топфаворити май ги няма. Някакви странни хора са в студиото. :roll:

Искаш да кажеш, че Плевнелиев, Калфин и Кунева ги няма? Дълбоко се съмнявам.
В студиото най-вероятно има много хора защото повечетo кандидат-президентски двойки са поканени да участват (за разлика от дебата по bTV).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 8:25 pm 

FLAME се оказа прав. Главните участници ги няма на дебата.
Преди малко говорих със Семов и той потвърди това и каза, че поради тази причина и той не е отишъл на дебата.

Тъпа история.

Направо не мога да повярвам, че на края ще изберем човек, който го е шубе да се яви на един предизборен дебат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 8:48 pm 

Семов като основен играч на тези избори ли се изживява? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 8:51 pm 

Omraz написа:

Защо не съм изненадан, че ти си първия, които отговори на коментара ми :)? Това е риторичен въпрос, разбира се.

Знам само, че Семов много искаше да излезе на дебат срещу Плевнелиев, а аз му бях приготвил някои много интересни неща "за казване".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:02 pm 

Основните играчи на тези избори, които ще вземат над 100 000 гласа, са трима. Нормално е да дебатират помежду си.

Извън купените гласове и партийните членове, не вярвам повече от 2-3 хиляди души да гласуват за Семов по съвест. :wink:
Ако аз бях на мястото на основните претенденти, също не бих дебатирал със Сульо и Пульо.
Около Семов и други като него се шуми не защото има някаква реална подкрепа от хората, а защото има голяма партийна субсидия за харчене. :wink:

Иначе нищо лично към теб и Семов, просто той ми е мега гнусен тип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:03 pm 

Omraz написа:
Семов ще уволни ББ така,че той е последната ни надежда. :bigok Сериозно единствено РЗС и онова подобие на човек Яне Янев говори за промяна в конституцията от която честно казано държавата има остра нужда. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:06 pm 

Ейййй, чакайте да ви покажа една от моя клас, която се е закачила към РЗС и се е кандидатирала за общински съветник :bigok
НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА :!:
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298190_10150356178154057_831219056_7972695_2020768272_n.jpg
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/312849_10150341249434057_831219056_7889919_22980766_n.jpg

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:16 pm 

Omraz написа:
Основните играчи на тези избори, които ще вземат над 100 000 гласа, са трима. Нормално е да дебатират помежду си.

Извън купените гласове и партийните членове, не вярвам повече от 2-3 хиляди души да гласуват за Семов по съвест. :wink:
Ако аз бях на мястото на основните претенденти, също не бих дебатирал със Сульо и Пульо.
Около Семов и други като него се шуми не защото има някаква реална подкрепа от хората, а защото има голяма партийна субсидия за харчене. :wink:

Иначе нищо лично към теб и Семов, просто той ми е мега гнусен тип.

Плевнелиев и Калфин са основни защото социологическите агенции и медиите казват, че са основни.

За това ли те трябва да дискутират само помежду си?

Ами защо тогава не изгоним всички останали и ги оставим само те да се явят на президентски избори? Това одобряваш ли го?

Само да ти припомня, че и при това положение дори "основните" не са се скъсали от дебати помежду си. Имаше един между Плевнелиев и Калфин и още един на който към тях се присъедини Кунева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:26 pm 
Аватар

Цитат:
Аз се срамувам.
Срамувам се, че бях министър в правителството на Тройната коалиция.
Срамувам се, че съм професор, а пиша "збогом".
Срамувам се, че Жан Виденов съсипа България.
Но си траех.
Защото съм социалист, а социалистът срама няма!

:bigok

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:30 pm 
Аватар

Да попитам, какво и е на конституцията :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:30 pm 

SZ_FEN написа:

Плевнелиев и Калфин са основни защото социологическите агенции и медиите казват, че са основни.

Това сега е много модерно да се казва, обаче е доста невярно. :wink: Точно те ще вземат най-много гласове и резултатите ще го покажат.
Сериозна подкрепа за ГЕРБ все още има, а комунягите са твърдо ядро /към тях ще се присъедини и електората на ДПС/. Аз очаквам резултатите им да са съвсем близки и да няма значителна преднина за Плевнелиев, а на втория тур може и комуниста да бие. :wink:

Иначе аз все още не мога да разпозная човека за когото да гласувам и е твърде вероятно да пусна само за кмет.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:42 pm 

Omraz написа:
SZ_FEN написа:

Това сега е много модерно да се казва, обаче е доста невярно. :wink: Точно те ще вземат най-много гласове и резултатите ще го покажат.
Сериозна подкрепа за ГЕРБ все още има, а комунягите са твърдо ядро /към тях ще се присъедини и електората на ДПС/. Аз очаквам резултатите им да са съвсем близки и да няма значителна преднина за Плевнелиев, а на втория тур може и комуниста да бие. :wink:

Иначе аз все още не мога да разпозная човека за когото да гласувам и е твърде вероятно да пусна само за кмет.

Това което казваш е вярно, но ако следваме логиката ти, тогава в президентските избори трябва да участват само кандидатите на двете най-големи партии :wink: .

Нали цялата предизборна кампания, част от която са въпросните дебати, се прави за да могат избирателите да научат повече за плановете и идеите на кандидат-президентите, за да могат в деня на изборите да изберат най-правилния (според тях) човек?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 9:53 pm 

SZ_FEN написа:

Това което казваш е вярно, но ако следваме логиката ти, тогава в президентските избори трябва да участват само кандидатите на двете най-големи партии :wink: .

Нали цялата предизборна кампания, част от която са въпросните дебати, се прави за да могат избирателите да научат повече за плановете и идеите на кандидат-президентите, за да могат в деня на изборите да изберат най-правилния (според тях) човек?

Не си разбрал логиката ми, ставаше дума за дебатите. Семов и сега прави предоволна кампания с държавни пари от партийната субсидия.
Живееш в САЩ и имаш наблюдения. Доколкото си спомням там на последните избори имаше дебат между Макейн и Обама. Другите кандидати не вярвам да са дебатирали с тях, а и не вярвам някой да ги е чувал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:05 pm 

Omraz написа:
SZ_FEN написа:

Не си разбрал логиката ми, ставаше дума за дебатите. Семов и сега прави предоволна кампания с държавни пари от партийната субсидия.
Живееш в САЩ и имаш наблюдения. Доколкото си спомням там на последните избори имаше дебат между Макейн и Обама. Другите кандидати не вярвам да са дебатирали с тях, а и не вярвам някой да ги е чувал.

Мисля, че много добре съм я разбрал, просто не съм съгласен с нея.

Въпросните дебати не са ли част от предизборната кампания на кандидатите?

В САЩ има само две парламентарно представени партии и поради тази причина президентските дебати бяха между Макейн и Обава.

Вчера обаче гледах дебата между кандидатите за номнинацията на републиканската партия. Въпросния дебат бе един от седем такива. Докато стигнат до президентските дебати всеки един от кандидатите е участвал вече в сума ти такива и хората са добили представа що за човек е и какви идеи има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:09 pm 

Е РЗС са като са парламентарно представена партия, колко хора мислиш че реално стоят зад тях. :lol: Те даже май не са такава, защото разни тупани нали сe отлюспиха и останаха по-малко от 10.
И кой нормален човек ще подкрепя по съвест партия с лидер Яне Янев? :blass

Без парите на Алексей са си заминали, няма ли пара за покупки, няма да имат и гласове. :wink:

Политолог Зеро може да разкаже от първа ръка как само с купуване на гласове се достига почти до 4 % на избори. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:11 pm 
Аватар

Omraz написа:

Блеки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:14 pm 
Аватар

"Дебатите" у нас се изразяват в плюене по останалите и плямпане на големи празни думи и популистки бръщолевеници, нямащи нищо общо с изборите, предложенията на кандидатите и тяхната визия какво ще правят, ако ги изберат. Отнася се за абсолютно всички, в т.ч. и любимеца ти Семов (ако верно говориш с него, му предай лично от мен, че е глоям нещастник и пълно лайно, както останалите кандидати). Видно е както от "темите", дискутирани на дебатите и нямащи нищо общо с президентската институция, както и от разните предизборни "клипове". Конкретно идиотите от РЗС, които ще "уволняват" ББ и ми обясняват какво значело "нова конституция" - Янето плещи лаф след лаф, все едно вече е свикал ВНС и е гласувал мокрите си сънища..... Все още искам да чуя от преподавателя по право Семов как точно ше уволни ББ и как ще имаме нова конституция (отделно, че на старата нищо й няма, проблема е другаде). За президентската институция не се казва нищо....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:14 pm 

Omraz написа:
Е РЗС са като са парламентарно представена партия, колко хора мислиш че реално стоят зад тях. :lol: Те даже май не са такава, защото разни тупани нали с отлюспиха и останаха по-малко от 10.

Без парите на Алексей са си заминали, няма ли пара за покупки, няма да имат и гласове. :wink:

Политолог Зеро може да разкаже от първа ръка как само с купуване на гласове се достига почти до 4 % на избори. :bigok

Без парите на групите със специални интереси и ДС, няма да съществува и една партия в БГ.

В цивилизованите страни се правят дебати. Плевнелиев и Калфин (двете страни на една и съща монета) са участвали в 2 такива и то главно помежду си :wink:.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:16 pm 

Опитвам се да ти обясня, че Семов е г-н Никой, за да дебатират с него, но явно няма да се разберем. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:17 pm 

Wildkid написа:
"Дебатите" у нас се изразяват в плюене по останалите и плямпане на големи празни думи и популистки бръщолевеници, нямащи нищо общо с изборите, предложенията на кандидатите и тяхната визия какво ще правят, ако ги изберат. Отнася се за абсолютно всички, в т.ч. и любимеца ти Семов (ако верно говориш с него, му предай лично от мен, че е глоям нещастник и пълно лайно, както останалите кандидати). Видно е както от "темите", дискутирани на дебатите и нямащи нищо общо с президентската институция, както и от разните предизборни "клипове". Конкретно идиотите от РЗС, които ще "уволняват" ББ и ми обясняват какво значело "нова конституция" - Янето плещи лаф след лаф, все едно вече е свикал ВНС и е гласувал мокрите си сънища..... Все още искам да чуя от преподавателя по право Семов как точно ше уволни ББ и как ще имаме нова конституция (отделно, че на старата нищо й няма, проблема е другаде). За президентската институция не се казва нищо....

Качеството на дебата се определя от качеството на хората в него.
Некачествени кандидат-президенти = некачествени дебати = мизерна държава.

Не разбирам смисъла на това което казваш. Ако президентските дебати не са част от предизборната кампания на кандидат-президентите, тогава какво са?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:22 pm 

Omraz написа:
Опитвам се да ти обясня, че Семов е г-н Никой, за да дебатират с него, но явно няма да се разберем. :blass

Казах ти го много ясно и отчетливо в началото, но ти избираш да не четеш това което ти пиша. Плевнелиев е някой защото носи номинацията на най-голямата партия и защото социологическите агенции и медиите казват, че е някой? Ако той и Семов си бяха разменили местата, сега щеше да ми разправяш как Плевнелиев е г-н Никой.

На базата на кои негови заслуги към България, лични качества и постижения Плевнелиев е г-н Някой?

Последна промяна SZ_FEN на Сря Окт 19, 2011 10:24 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:24 pm 
Аватар

Дебатите са част от кампанията в нормална дъжава с нормални кандидати. В държава с кандидати Болен, Семов, Плевнелиев, Калфин дебатите са излишни. В държава, в която кандидат-президентите дрънкат глупости и самите те не знаят (или се правят, че не знаят) правомощията и функцията на президента, дебатите са излишни. Кандидати, които използват популистки бръщолевеници, за да печелят фалшива популярност, няма смисъл да дебатират. Дебати за магистрали, пенсии, конституции и т.н. при президентски избори - са излишно харчене на пари и губене на време.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:25 pm 

Wildkid написа:
Дебатите са част от кампанията в нормална дъжава с нормални кандидати. В държава с кандидати Болен, Семов, Плевнелиев, Калфин дебатите са излишни. В държава, в която кандидат-президентите дрънкат глупости и самите те не знаят (или се правят, че не знаят) правомощията и функцията на президента, дебатите са излишни. Кандидати, които използват популистки бръщолевеници, за да печелят фалшива популярност, няма смисъл да дебатират. Дебати за магистрали, пенсии, конституции и т.н. при президентски избори - са излишно харчене на пари и губене на време.

Какво е нормална държава е меко казано относително.

Казаното от теб не е контра-аргумент на това което вече ти написах. Просто трябва малко по-внимателно да четеш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:28 pm 
Аватар

Манете го Яне.Той е само един клоун и маска. Тия зад него са по-притеснителни. На предните избори си спомням, че дойдоха от Израел некви генерали от МОСАД да изразят подкрепата си. :shock:
Верно ли ги обсъждате тези агенти и се хабите? http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2184752 Те в лицето ни го казват кои са и какви са им шефовете. При цялото ми уважение към SZ_FEN, но това смятам че е достатъчно да ги псуваме и нищо друго.
В България партиите са ДС, ЦРУ и Мосад, а ние нека пак си дебатираме :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 329, 330, 331, 332, 333, 334, 335 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]