forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 1:30 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 7:57 pm 
Аватар

Възможно най-бърза смяна в състава на Левски :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 8:12 pm 
Аватар

След мача с ЧМ се бях се зарекал да не пиша повече по темата "Гонзо-треньор ?" заради някой който ми сложи бан защото не му изнасяше.

Сега искам да задам 1 много важен въпросс...
1.Какво трябва да се случи ,за да си тръгне г-н Иванов ?!?Явно със загуби не става...

За разлика от много хора дето разправят врели не кипели в тоя форум,тук има и хора които разбират поне малко тази игра и аз без да се правя на велик смело мога да кажа, че я разбирам поне малко!!!Още месец ЮЛИ писах тук, че от Гонзо треньор не става ,но някои ме определиха за чорбар и "разбирач".За да си треньор ти трябва ерудиция,възпитание,образование, педагогически подход и не на последно място тактическа грамотност.Нито едно от тези изисквания не притежава Гонзо ,ама нито едно!!!Не става само със псуване,викане и крещене от тъч линията и зъбене на всички които не са с него!!!Така никога няма да стане нещо,ама никога!!!Гонзо моментално да се изнесе от Герена,защото вече рекордите са му в повече,вече освен рекорди от лит(*кс-етрополе,Берое,Локо Пд,Черно Море за победи над Левски на Герена имаме вече и СЪЩЕСТВУВАЩ ОТБОР, срещу когото имаме отрицателен баланс!Още преди три години съм го споделял с приятели Гонзо да стане добър директор и шеф трябва да загърби Болната си амбиция,да бъде толерантен към съвети и упреци и да търси доброто .Да спре да се заяжда с хора като Наско,Мъри,Боримиров и Кокалчето защото за 3 години той не постигна ама нищо дето те са постигнали,да изгради стратегия за работа с поне 3 години напред а не на парче.Да намали на 90% самочувствието си защото то само му пречи а не помага!!!Но Гонзо за 3 години не промени и на кота подхода си напротив още повече засили тези свои подходи към работата си.И логиката си казва думата!!!!Тук трябва да се спомене за мустакатия комсомолец-тарикат-доносник който вече няколко години еб...ва майката на любимия ми отбор.Чрез раздаване на пари на определени лица в сектора,чрез удобните му медии абе типично по-комунистически тертип.Този типичен Тартюф ,гледа да взима и последното пени на клуба като разправя врели не кипели как видиш ли раздавал милиони евро на клуба!!!На тези думи могат да вярват само откровени глупаци и никой друг нормален човек.Батков продава всичко читаво и лапа парите,като клуба от няколко години се самоиздържа чисто сам и издържа и борат чрез приходи от Европа и продажби на играчи другото е чиста лъжа.Тази година е вече загубена и няма какво да се лъжем за това, единствената оправия е моментална продажба на клуба най-добре зимата и най-късно лятото .И не ми говорете, че нямало кой да купи,еми няма кой защото борат не иска.Затова да е дал реална цена или да е пуснал отбора на борсата а?Нищо подобно от негова страна!!!

НО най-лошото е че самият Гонзо не се учи от грешките си......

( СПОРЕД МЕН )Единствените ,които ще ни оправят това са Мишо Вълчев, Ангел Станков и Пламен Цветков

И няма да е зле тая анкета да се обнови да видим сега кво е положението.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 8:36 pm 
Site Admin
Аватар

FLAME написа:
Гонзо да подава оставка. Ако му я приемат добре, ако не я приемат ще караме така. Просто не става по този начин, този отбор не е научен на нищо. Досега не изказвах крайно мнение, но не може всеки мач навън да сме трагедия.

най-точното мнение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 8:37 pm 
Аватар

От краткия си животец помня Левски да бие ц(*ка въпреки уникално слабата си форма безброй много пъти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 8:49 pm 

То в този форум май всички,които са против престъпното ръководене на ЛЕВСКИ в лицето на Т.Батков и Г.Иванов-Гонзо,се обявяват веднага за чорбари и "разбирачи".Убеден съм,че дори и да загубим в дербито след 2 кръга(което за съжаление е много вероятно с оглед на силите ни в момента)пак много хора тук ще кажат:"Нищо.Нека оставим Гонзо поне до следващото дерби.Да придобие малко повече опит и тогава да се види дали става или не става за треньор на ЛЕВСКИ".Абе,к..ра ли му ядете на тоя Гонзо?!Хора,които са дали не по-малко на ЛЕВСКИ като Наско,Гиби,Кокала,Мъри тук са били тотално оплювани,но за "Царя"на глупците това естествено не важи!Явно такава публика си заслужава такъв "собственик",треньор и отбор!Абсолютни мишки!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 8:53 pm 
Аватар

Гонзо няма да си подаде оставката преди края на сезона :smt006 А дали трябва или не да е треньор, явно му е рано, ама с определения боклук, мангал, нещастник някои хора напълно заприличват на ония от "парка на свободата" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 9:21 pm 
Аватар

НЕ трябва да остане треньор, но ще остане

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 16, 2011 11:23 pm 

Е кво се косите сега, следващиО кръг биеме калипутра с 3:0 с много по-добра игра и всичко ше е наред. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 1:09 am 
Аватар

Гонзо пред анал3 по адрес явно на 1 разбирач: "Да ти го набия в устата!" :smt026 :smt026

http://www.youtube.com/watch?v=oUNk97TvxJE

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 1:23 am 
Аватар

След ден (на 18.10) стават 2 г. откакто Достанич е уволнен, т.е. 2 години откакто Гонзо ни е треньор. :smt031 Всеки за себе си да прецени дали е необходимо още да е начело на сините :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 1:26 am 
Аватар

А Яската Петров къде го забравяш? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 1:26 am 
Аватар

flo написа:
Единствените ,които ще ни оправят това са Мишо Вълчев, Ангел Станков и Пламен Цветков

А защо не и Васил Методиев - Шпайдела? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 7:22 am 
Аватар

hidden767 написа:
Е кво се косите сега, следващиО кръг биеме калипутра с 3:0 с много по-добра игра и всичко ше е наред. :lol:

"Къде сте сега бе, мишоци. Като бием никакви ви няма." :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 10:36 am 
Аватар

breed написа:
А Яската Петров къде го забравяш? :smt003

Тоя па кой беше? :smt017 :lol: Не е вярно, че Гонзо има само провали като треньор. Имахме едно хубаво участие в ЛЕ миналата есен, но явно е било мимолетно и по инерция от предните треньори. :smt006 Постоянството отсъства...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 5:50 pm 
Аватар

И каква инерция от предните треньори, като преди Ясен, Гонзо беше треньор :smt006 Просто миналата година Гонзо намери нападател. Сега нямаме кой да вкарва

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 9:15 pm 

Успехите миналата година се дължаха главно на Гарра и на Жо. Сега и двамата ги няма.

За инцерция не бих казал нищо, но бих желал да подчертая, че още използваме схемата на игра на Мъри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 9:30 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Успехите миналата година се дължаха главно на Гарра и на Жо. Сега и двамата ги няма.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 10:37 pm 
Аватар

Анкетата е безсмислена, всичко си личи по резултатите на терена. И все пак призовавам всеки, който се чувства левскар - нека не сипе пумия по човек, който толкова ни е радвал. С обиди и злоба няма да стане :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 17, 2011 10:48 pm 
Аватар

Аз не съм против Гонзо, но ще го запомня като играч на Левски :lsclapp , а не като треньор. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 5:39 pm 

Ники Илиев: Гонзо няма нужното образование, за да е треньор на Левскиhttp://www.gol.bg/levski/2011-10-18/niki-iliev-gonzo-niama-nujnoto-obrazovanie-za-da-e-trenior-na-levski.116153

Легендата на Левски Ники Илиев e категоричен, че Георги Иванов-Гонзо не е способен да е мениджър на „сините“. Илиев смята, че Тодор Батков не трябва да чака до Нова година, а още сега да направи кардинални промени в Левски.

"Не знам защо Батков трябва да чака до Нова година. Много неща има, които трябва да се променят. Не виждам какъв е смисълът да се чака. Не знам как стои положението от финансова гледна точка, но трябват нови футболисти и треньор".

"Повечето от тези играчи не знаят какво е да носиш синята фланелка. Имам предвид български играчи. Да не говорим за чужденците, които само получават високи заплати и не показват нищо на терена".

"Ако Батков няма пари за нови футболисти, за бази, за школа, за нови треньори в нея, защото вярвам в ДЮШ на Левски, откъдето трябва да дойдат бъдещи основни фигури, то по-добре да се търси вариант да се продаде клубът. Да се намери човек, който има средства и желание да помогне и развие отбора", каза той.

„Отдавна съм казал, че не сме дорасли за този начин на работа. Сигурен съм, че Георги Иванов дава всичко от себе си, но това са много отговорности. Гонзо дори още не е завършил образованието си за тази професия".

"Той трябва да върши цялата треньорска работа и в същото време да гледа за нови футболисти, да преценява качествата им, да отговаря за доста други неща. Невъзможна работа".

"Явно по този начин се спестява една заплата. Някой обаче трябва да налее на Батков спортен акъл, защото не може един човек да прави всичко. Левски се нуждае от независим специалист".

"Да не е някой на конци, да не бъде манипулиран. Човек с високи амбиции, потенциал и желание за развитие. Има такива хора в България, но не искам да казвам имена, защото никой и без това не слуша".

"От доста време няма игра. Това е най-важното. Хората, които в момента са в Левски, не искат да правят промени, които ще са за хубаво. Няма идея, няма концепция. Затова и няма израстване“, подчерта Илиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 5:43 pm 
Аватар

Аз пък не мога да преценя, дали трябва да остане или не... Дано поне потръгнат нещата в положителна насока...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 6:32 pm 
Аватар

Мръсни, продажни боклуци. Извадили са от контекста няколко думи, добавили са от себе си други и хоп - ето ти сензационно заглавие. А всъщност Ники Илиев казва това, което мислим всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 8:06 pm 
Аватар

Хахахахаха :loser2 журналисти-тънкопишковци :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 9:00 pm 
Аватар

Не можеш да ги мотивираш , не можеш да наредиш състава , няма идеи в нападение . Е в кой е вината ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 9:22 pm 
Аватар

Това с мотивацията ми е любимото :lol: Не били мотивирани, ами да сменят отбора, ако искат може и професията :smt006 София има нужда от хора да метат улиците и да изхвърлят боклуците :smt006 или да запълват дупките по улиците :smt006 Професията им е да играят футбол, вземат достатъчно пари за тази трудна задача да се разкършат по 90-95 минути всяка седмица. Смешна работа :smt006 Калво бил дошъл да играе в групите за ЛЕ :lol: и сега нямал мотивация, ама има мотивация като си взема кинтите всяка седмица, всеки нормален човек иска да се развива, ами да покаже какво може и ще се развива, може и трансфер да си спечели. Мотивация трябва като си на 38 години да играеш на високо ниво, ама хора на по 23-24 години да нямат мотивация да играят футбол :smt017 :arrow: вратата и навън :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 18, 2011 10:38 pm 
Аватар

До дербито Гонзо има пълната ми подкрепа, макар все по-често да ми се въртят определени мисли. След дербито или си връща изцяло доверието или го губи безвъзвратно. Има двубои, където всичко опира до мотивация, себераздаване и желание, а не до класа и моментна форма. Дори да допуснем, че последните две са в наш ущърб, разликата със сигурност не е невъзможно голяма. Това в крайна сметка са на бкп петолъчкки, а не московските. Искам да видя в оставащите 6 кръга един борещ се за всеки сантиметър отбор - нищо повече, нищо по-малко.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:46 am 

Всички знаем, че Гонзо не става за треньор. Махне ли се сега обаче от Левски ще се махне изобщо. Това означава, че ни остава в ръцете на сухия преди дербито със свиненете и че Левски остава без последния силен човек ЛЕВСКАР след като скапаняка Батков изгони Наско, Боримиров, Кокала. Най-правилното решение е Гонзо спортен директор и да назначи качествен треер и съм сигурен, че и той това иска. Даже го е намеквал няколко пъти. Кой обаче иска да е треньор на Левски в момента, освен някоя селска амбиция като ясен петров. Махне ли се И той отбора ни ще се превърне в разлигавени путки като свинския или като националите което ще е пагубно преди дербито. Решението е насилие на всички им е ясно, но важното е да преценим към кого да бъде насочено!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 10:54 am 
Аватар

Mazeto написа:
Всички знаем, че Гонзо не става за треньор. Махне ли се сега обаче от Левски ще се махне изобщо. Това означава, че ни остава в ръцете на сухия преди дербито със свиненете и че Левски остава без последния силен човек ЛЕВСКАР след като скапаняка Батков изгони Наско, Боримиров, Кокала. Най-правилното решение е Гонзо спортен директор и да назначи качествен треер и съм сигурен, че и той това иска.

Но кой ще го убеди да не се бърка в работата на треньора? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 11:02 am 
Аватар

Гонзо ако е директор пак ще е треньор. Миналата година беше ебати гаврата с Ясен, когато му казваше да седи на скамейката като някоя водоноска, а Гонзо си командореше отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 19, 2011 3:00 pm 

Вярно е, ако е някой като ясен или като вили вуцов така ще стане. Но ако е някой доказан треньор с име( за който не се сещам) или стари кучета като Гочето,Любко примерно или херо(който изобщо не го харесвам като вариант за треньор на Левски) това няма как да се случи. А всъщност важни са разултатите, защото преди никой нямаше нищо против мъри да ходи за вода на Наско докато играта на Левски вървеше.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]