Стоянов написа:
b0b000 написа:
Логиката е много чуждо понятие за теб...Не, хората не постигат винаги успехи, но когато правиш 1 и съща грешка 3924942 пъти значи си завършен идиот. Когато НЕ ИСКАШ да се развиваш - също.
Добре, като си много на ТИ с логиката, обясни ми логически, ама сериозно и аргументирано, а не с някви заучени фрази и клишета, та обясни ми, как се получава така, че според теб Батков няма никакъв принос за това да сме първия отбор след промените играл напролет в Европа(мача с Ливърпул), нито за 1/4 финала за УЕФА, нито за класирането ни в групите на ШЛ - единствен български отбор все още, нито за титлите, купите, суперкупите. Как става така, как? И как пък точно, единственото му влияние над Левски е само и единствено когато се случват провалите и нещастията?
За да стигнеш до групи ШЛ, 1/4 финал и мач напролет с Ливърпул се изискват доста умения, които баткOFF не притежава. За тези успехи са виновни СС.
Искаш ли още аргументи? Година след година става все по-зле и по-зле(СС ги няма), така че ако тара имаше потенциал за тези успехи, които спомена по-рано, то той щеше да извади отбора от тази дупка. Той не само, че не го прави, а става по-зле както написах вече...
Виждам, че си написал следното:
Стоянов написа:
Нещо повече, някак си ми се струва, че освен тъпака Батков имаме всъщност някакъв дует от тъпаци, единия е Батков, а другия не го знам кой е, ама май е на същото ниво, ако не и на по-лошо от него.
Тоест, по-добре само с един тъпак. Или да е единия или да е другия, ама не и с междувластие между двама тъпаци, че си ебало мамата.
Щом според теб баткOFF е тъпак, как така по пътя на ЛОГИКАТА е способен да стигне до такива успехи?!
Ми точно по логиката която ти обясних още в началото на това което дискутираме с теб. Ще повторя, щом не си запомнил. Хората не се делят на супермени и на супертъпаци, респективно едните винаги успяващи, а другите винаги провалящи се. Има огромен диапазон от цветови нюанси, нещата не са изцяло бели или изцяло черни. Един добър ръководител, може някой път, че дори и няколко пъти, да се осере. Обратното също е вярно, един тъпак като Батков може един-два или няколко пъти дори, все пак, да вземе и правилни решения. Аз не се наемам да задълбавам в спор, дали единствената заслуга за изброените успехи е на СС, най-малкото защото при пробива пролетта с Ливърпул тех ги немаше в Левски, но и да приемем тезата ти за вярна, тоест че тяхна е заслугата... Добре де, ама кой ги назначи? Кой им даде карт-бланш да работят и да развият плана си 2007? Такъв толеранс не е имало нито преди Батков нито по негово време след тях, говоря за почти нулевата година с която стартираха СС и отпадането от Беверен - публиката ги псуваше и пееше оставка в един момент и с оглед тогавашните резултати, основателно. Е, точно Батков ги задържа, за да дойде приказката след това.