forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 31, 2025 9:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 8:18 am 
Аватар

Май липсата на пълен пакет новини кара хората да стигат крайности.

Ако някой не знае нещо на 100%... по-добре да не го пише. Очаквам до довечера и Стойчо Стоилов в тандем със Стойчо Младенов да се спрягат за постове, а Мъри да бъде дамгосан като сребролюбец, който дължи успехите си само на ЯВНАТА 20 метрова засада на Бабангида. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 8:23 am 

Дерменджиев е треньор с прилични качества, който знае и как да си нареди наличните футболисти. Дано вземем 1-2 нови поне.

Аз лично съм оптимист.

Искам да ви поканя в темата за 9-те кладенеца (в Антифутбол) за да ми обясните колко тъпо, неправилно и недясно е мнението ми. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 8:31 am 
Аватар

Барбиета винаги е добре дошла в Левски - не ни е вкарал нито един гол през жалката си кариера у нас, помним сладкото спъване в топката при кървавия гол :strkstrk , за сметка на това на лузърпул вкара 3 в един мач, пък и свинете ще намалеят значително по естествен път :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 8:45 am 
Аватар

mech0 написа:
Какви треньори, стратегии, пробиви в Европа обсъждате, като за пореден път ни се назначават собственици, които явно да развъртят едни пари, просто защото Падишаха така е казал.

Чорни беше в Левски заради голямото си синьо сърце нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 9:52 am 
Аватар

От три дена се чудя как да го напиша това и трябва ли изобщо.
Това е най-странната "смяна на собствността", която съм виждал.
Значи, по неизвестна доба, нeкъде в четвъртък или петък (така и не разбрах) на заседание на Надзорния съвет е назначен нов ИД и нов УС. Това са фактите. Всичко останало тъне в мъгла.
Само да вметнем, че по същото време "собственикът" е в неизвестност, а в мъглата се носи слух, че през март, на ОС, ще има смяна на собствеността. Да добавим, че дясната му ръка (подвизаващ се на длъжност главен скаут или еба ли го какъв точно) е в Кипър.
Тaзи "смяна на собствеността" на прост език се нарича преврат.
Очевидно, че за да е успешен подобен преврат, той няма как да е без благословията на онзи, който е назначил "собственика". Защото: а)промяна на "собствеността" засега няма; и б)какво правим ако "собственика" откаже да я прехвърли. Тук следва да вземем под внимание и призивът на стария интригант Георги Марков: "Бойко, вземи Мъри в Левски!" или преведено на нормален език: "Бойко, ритни Спас!" Изглежда, Бойко е чул...
Че "собственика" не е бил наясно какво се готви със "собствността му" индикира и фактът, че новоназначеният ИД, няколко дни по-рано е отказал да поеме същия пост. Тук и аз се обърквам вече, защото от това последното, излиза, че и новоназначения ИД, няколко дена по-рано не е знаел, че ще става ИД иначе защо ще отказва, ако знае че два дена по-късно ще има преврат. Какъв беше проблемът, да приеме още в понеделник, а в петък всичко това да се официализира-както и стана? От друга страна пък, май няма как да не е знаел, а отказвайки на "собственика" се е правил на умрела лисица.
Продължаваме нататък.
Ден преди превратът, мечатата на левскарската общност - Мъри, без видима причина разтрогва договора си и най-ненадейно се оказва свободен. Разбира се - най-логичното нещо е връзка между тези две събития. Нещо повече - логично изглежда, точно фактът, че Мъри е свободен да е причината ПК да промени два пъти мнението си в рамките на една седмица. Така поне изглежда.
Таблоидите възбудено обявяват идването на триумвиратът Мъри-Херо-Наско и всичко изглежда цветя и рози...
Ден по-късно, Мъри обявява, че "Левски не е готов за него" (WTF!). Около Херо и Наско е тишина. Дори Илияна мълчи.
Някъде тогава, таблоидите гръмват, че спряганият за нов "собственик" (или каквото там ще е) е и собственик на юбилейни артикули "70 години лит(*кс-етрополе".
Забалажете - през всичкото това време актуалният "собственик" не взима никакво отношение (жив ли е изобщо този човек?).
Новият изпълнителен директор води в Кипър новоназначеният треньор чичо Гошо Дерменджиев, а първото му изявление (на ИД) е "Евролицензът ще бъде спасен" (на кого, по дяволите, му пука за това!). По останалите въпроси - "...говорихме, ама това ще си остане между нас" или "...ще разберете през март.", гаче го питат за сексуалните му интереси.
...
Лично аз, вече съм ОК с вариант В група...
П.С. Оттук насетне, за Мъри, или добро или нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 9:56 am 
Аватар

FLAME написа:
mech0 написа:
Какви треньори, стратегии, пробиви в Европа обсъждате, като за пореден път ни се назначават собственици, които явно да развъртят едни пари, просто защото Падишаха така е казал.

Както наскоро Батков каза, на Чорни му е било подсказано през далечната вече 1998 година, че трябва да се заеме с Левски.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:22 am 
Аватар

Intruder написа:
...

По отношение на Павел Колев, аз лично предполагам, че първо Спас е говорил с него и го навивал, но не му е давал гаранции, че ще остане и при новото ръководство. Явно в последствие заради публичния отказ, Спаско се е свързал с г-н Череп или който ще е новия и го е помолил да вземат Павел Колев.
Дали новия също иска ПК или го е взел заради хубавата дума на Спаско - също нямам идея. Предполагам така се е случило за да откаже този в понеделник с думите, че не му давали гаранции, а на следващия да каже, че вече всичко е ОК и да твърди от името на новия собственик, че Дерменджиев ще има своето спокойствие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:32 am 
Аватар

Основната причина за всички спекулации е, че всички предполагаме :bigok Ясна информация няма никъде

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:33 am 
Аватар

spurs написа:

Значи ако за теб това е най-позорната страница в историята, то очевидно проблемите със склерозата не са при мен и Никича.

И да, смяната на поколенията започна точно този сезон, така че дори и това не помниш - от изброените само Урсула, Томашич, Боримиров и Живко Миланов бяха основни играчи по време на приказката и през този сезон. Мечо, Йовов, Топчо, Бардон, Домовчийски, Ричард играха малко и бяха продадени на полусезона. Същевременно бяха привлечени доста нови играчи, като почти всички бяха млади, с голяма перспектива и възможност да се продадат за много пари (Мъри изрично е казвал, че това се е гледало и мислело) - тримата бразилци, двамата мароканци, Дарко. Бразилците при това дойдоха през зимата и предвид че бяха млади и за пръв път излизаха извън Бразилия естествено че нямаше как да се адаптират веднага, а им трябваше време. Така че втория полусезон беше преходен и най-нормалното нещо беше резултатите да не са добри. Следващата година се видя, че (може би за последен път досега) съставът се е градил с мисъл, и с добавянето на Георги Христов и естествено на Гонзо, станахме шампиони.

Всичко това е така, но тук веднага пъква един въпрос - кой прави смяна на поколенията на полусезона и защо? След пълното оливане с Тампере преди разпродажбата на шампионския състав под вещото ръководство на Ст. Стоилов в първият полусезон, записахме 2 загуби от преките конкуренти(четрибуквието и литекс) и 4 равни срещу колоси като Беласица (Петрич), Пирин (Благоевград), Локомотив и Славия. Когато някой желае да оправдае действията на своя идол, носи от девет кладенеца вода, че даже и от десети. Личното ми мнение е, че тогава Мъри си вирна носа, може би под давлението на Наско и подходиха прекалено самонадеяно. После мустакатия реши, че не те, а той е велик и е време да се намеси, от което всички видяхме какво стана. Не обичам да се боготвори и идолизира приживе, защото това ми напомня едни времена с живи богопомазани, за които някои от вас само са слушали. Мъри е добър треньор, но поведението му спрямо ФК Левски говори, че все още не е дорасъл до нивото което ни е нужно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:38 am 
Аватар

Vendome написа:
FLAME написа:
mech0 написа:

Както наскоро Батков каза, на Чорни му е било подсказано през далечната вече 1998 година, че трябва да се заеме с Левски.
Ако искате може да се върнем и да обсъдим какво е правила другарката Цола Драгойчева в клуба. За разлика от изброените от мен, по времето на Мишата наистина имаше пари като вестници и никой не си е и помислял дали ще имаме лиценз, пари за селекция и т.н. За Бога, купихме Чиликов за 2 млн. лв! Ако искате до утре може да обсъждаме стари собственици и при кой как било, това не прави хуят по - малък, нито ни измъква и на милиметър от батака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:41 am 

hixxtam написа:
spurs написа:

Значи ако за теб това е най-позорната страница в историята, то очевидно проблемите със склерозата не са при мен и Никича.

И да, смяната на поколенията започна точно този сезон, така че дори и това не помниш - от изброените само Урсула, Томашич, Боримиров и Живко Миланов бяха основни играчи по време на приказката и през този сезон. Мечо, Йовов, Топчо, Бардон, Домовчийски, Ричард играха малко и бяха продадени на полусезона. Същевременно бяха привлечени доста нови играчи, като почти всички бяха млади, с голяма перспектива и възможност да се продадат за много пари (Мъри изрично е казвал, че това се е гледало и мислело) - тримата бразилци, двамата мароканци, Дарко. Бразилците при това дойдоха през зимата и предвид че бяха млади и за пръв път излизаха извън Бразилия естествено че нямаше как да се адаптират веднага, а им трябваше време. Така че втория полусезон беше преходен и най-нормалното нещо беше резултатите да не са добри. Следващата година се видя, че (може би за последен път досега) съставът се е градил с мисъл, и с добавянето на Георги Христов и естествено на Гонзо, станахме шампиони.

Всичко това е така, но тук веднага пъква един въпрос - кой прави смяна на поколенията на полусезона и защо? След пълното оливане с Тампере преди разпродажбата на шампионския състав под вещото ръководство на Ст. Стоилов в първият полусезон, записахме 2 загуби от преките конкуренти(четрибуквието и литекс) и 4 равни срещу колоси като Беласица (Петрич), Пирин (Благоевград), Локомотив и Славия. Когато някой желае да оправдае действията на своя идол, носи от девет кладенеца вода, че даже и от десети. Личното ми мнение е, че тогава Мъри си вирна носа, може би под давлението на Наско и подходиха прекалено самонадеяно. После мустакатия реши, че не те, а той е велик и е време да се намеси, от което всички видяхме какво стана. Не обичам да се боготвори и идолизира приживе, защото това ми напомня едни времена с живи богопомазани, за които някои от вас само са слушали. Мъри е добър треньор, но поведението му спрямо ФК Левски говори, че все още не е дорасъл до нивото което ни е нужно.

А, с това вече съм съгласен, наистина тогава станаха прекалено самонадеяни и подцениха ситуацията, което според мен доведе до провала с Тампере. След това вече по-старите като Мечо, Йовов и т.н. позагубиха мотивация, бяха и поизхабени, нещата не тръгнаха добре, което доведе и до решението за смяна на поколенията на полусезона. Така че естествено че имаше грешки, след тях започна смяната и реално втория полусезон си беше отписан, което доведе и до прословутите 16 точки, но също така доведе и до титлата следващата година. Моето мнение е, че ако Мъри беше останал титлата нямаше да е единствена, но разбира се това няма как да се провери, а и аз няма как да съм сигурен, така си мисля просто.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:43 am 
Аватар

Минавам само да кажа, че преди Барбиета да иде в умрелите НЕ БЕШЕ чорбар. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:53 am 
Аватар

Ние сме Левски, наследници на японските майстори на тайните и наемничеството. Те се наричат Нин-джа, а ние Лев-ски. Сещате ли се? Виждате ли Елюминатския знак тук? Окото? Пергела? Пирамидата? Зидарията?

Да продължим..

Думата Нинджа се изписва с два йероглифа: „нин“ (忍) (в други прочети „шинобу“) – търпя, скривам, донасям, правя и др. и „джа“ (者) (в други прочети „моно“) – човек.

Лев-ски се заражда в полите на Витоша, а Нин-джа се пренася в Япония през планините Ига и Кога.

Отново.. Елюминати! Пергел! Зидария!

В Лев-ски и Нин-джа се изучава изкуството Нинджуцу, което означава „Изкуството да бъдеш невидим“ или „Изкуството да бъдеш търпелив“.

Тука окото се отваря!

Разделяме нещата на две. Просветените в това изкуство, които обитават доджото на Тодорини Кукли изповядват изкуството да бъдат невидими, а нещастниците, които все още се интересуваме от процесите там сме просветени в изкуството да бъдем търпеливи. Ако някой оспори срок от 12 години за "нетърпение" следва да го изключим от нашето висше и тайно общество!

Ако до днес не сте били наясно, то от този момент сте просветени, благодарение на мен. Вие сте нинджи, сини братя!

Връщаме се в сенките и продължаваме тренировките по каляване на търпението...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:57 am 

Отваряйте темата на Ясен Екимов. Според бонг ще се връща. : D Много силен първи ход на чичо Гошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 10:57 am 
Аватар

Бате, ащо още не си ми казал, какво друсаш :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:03 am 
Аватар

Тва за Екимата ли се отнася или за японската връзка горе?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:05 am 
Аватар

Да ме прощава PNB. За на Йорданов халюцинациите е :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:06 am 
Аватар

Може да е от фините прахови частици във въздуха, който ми пуска Фандъчка. :loser2

Ама и тук си ебава майката от символика. Фини прахови частици - фин собственик.. ужас! :loser2 :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:08 am 
Аватар

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:10 am 
Аватар

PNB написа:
Отваряйте темата на Ясен Екимов. Според бонг ще се връща. : D Много силен първи ход на чичо Гошо.

На мен това ми изглежда като поредната подложка за Станимир Колев Стоилов, ама да видим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:10 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Това гъбите са страшно нещо, ей.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:13 am 
Аватар

Ferio написа:
Intruder написа:
...

По отношение на Павел Колев, аз лично предполагам, че първо Спас е говорил с него и го навивал, но не му е давал гаранции, че ще остане и при новото ръководство. Явно в последствие заради публичния отказ, Спаско се е свързал с г-н Череп или който ще е новия и го е помолил да вземат Павел Колев.
Дали новия също иска ПК или го е взел заради хубавата дума на Спаско - също нямам идея. Предполагам така се е случило за да откаже този в понеделник с думите, че не му давали гаранции, а на следващия да каже, че вече всичко е ОК и да твърди от името на новия собственик, че Дерменджиев ще има своето спокойствие.

Е, кви са па тия толко ларж нови "собственици", дето за два дена са му дали тия "гаранции"? Както и да е, кой, кога и защо отказал/приелт даже не е толкова важно...
Колегата под теб е прав, че всичко се дължи на липсата на информация.
Как па един не излезе да каже на хората - искам това, това и това, сиреч някаква концепция, визия...
Какви са тия толкова мистериозни "изисквания и гаранции", които искаш? Ми излез, кажи, а ако трябва поискай доверие в аванс директно от хората - "помогнете ми, заедно да го направим". Не е срамно. Хората, колкото и да са оскотели, ще те подкрепят, защото искат минимум, поне честно отношение. Щото утре ща излезеш и ще кажеш "елате на стадиона" - да ама така се викат овце. За какво да ходят хората - за да участват в експериментите на поредните назначени незнайно с каква цел сульо и пульо, държащи да бъдат възприемани за месии. Ае сиктир вече!
Каква е тая модерна мантра "да не ми се месят в работата". Че на Мауриньо му се месят в работата, та на теб ли няма?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:33 am 
Аватар

Само да добавя нещо - безсмислена е дискусията "Мъри добър треньор ли е или не".
В момента Мъри беше важен, единствено като фигура, около която публиката да се обедини, щото то комай, друг не остана.
Без Мъри тоя нов "проект" с нищо не се различава от предишните. Поради това беше от ключово значение.
Самият Мъри, в годините си извън Левски, не спря да коментира случващото се, от позицията на искрено ангажиран, като всичко това създаде измамното впечатление, че в определен момент ще се върне обратно.
Е, този момент дойде! За мое огромно съжаление, Мъри не се оказа на висотата на надеждите на хората.
В живота, всеки си има един момент в който е на кръстопът, а залогът от двете страни е толкова голям, че е трудно да вземеш правилното решение. Е, Мъри избра грешното. Но да е жив и здрав...
Горещо желая успех, късмет и здрави нерви на чичо Гошо.
А, на Мъри - Байерн (Мюнхен) и ако му е възможно, да забрави за Левски оттук насетне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:43 am 
Аватар

Къде е пръднята за Екимката? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 11:52 am 
Аватар

Гонг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:11 pm 
Аватар

Тука станало ебати шоуто :bigok :bigok :bigok

Не мога да разбера защо се изляха толкова глупости за Мъри. Със сигурност не е най-великия треньор на света, но за нашия калибър е повече от добър, че и доказан треньор, постигнал успехи с повече от един отбор, и то в не съвсем лека ситуация. Човека със сигурност знае какво прави и как следва да се прави. Но да, Мъри изобщо не е месия и е идиотско да се мисли, че ако дойде, то всичко става супер и ще ни реши проблемите. Реално нашите проблеми изобщо не са треньорски и не са били треньорски, та да ги реши. И не, той няма да се върне, преди да имаме очевидно и доказано изграден клуб и нормална структура, което всъщност е това, което той иска (въпросните "гаранции"). И е съвсем прав, защото иначе го чака съдбата на Роси, Славишата (и другия Славиша) и още куп треньори, които се сблъскаха челно с пълния хаос в клуба в последните 10 години. При това положение, няма абсолютно никаква причина да се връща при нас в тоя момент. А и аз не искам да го прави, само за да стане поредния опарил се. Щото за чужденците не ми пука, ако се опарят и си тръгнат с лошо чувство, но да нараним по тоя начин треньора, донесъл ни толкова радост - съвсем не бих искал.

По-интересно ми е защо с такова царствено спокойствие се приема първо "смяната на собствеността", която стана по абсурден начин (дори не знаем и дали е станала окончателно и в какъв формат дори), както някой по-горе доста добре описа, и второ - идването на Шубата, който изведнъж се превърна в "доста добър треньор".... Шубата, който отнесе доста ирония, докато беше при рязаните, и което е по-важно - чиито успехи са единствено с тях, при това - при целия комфорт, който му беше създаден там откъм организация, играчи, условия и т.н. Успехите са очевидни, но далеч не смятам, че се дължат на някакъв гений на Шубата, т.е. намирам приноса му за тях за не особено голям. В допълнение, извън рязаните не е направил нищо, а и никой не го иска за треньор (май беше в някакъв смешен отбор, където не направи нищо). Ето защо за мен е непонятно защо тук хората си мислят, че тоя ще направи нещо значимо при нас. Дано греша, но не вярвам да имаме особено подобрение в играта през пролетта.

Така или иначе, това са ни по-малките проблеми. Защото много ме съмнява новите ни "собственици", които и да са реално те, да са дошли да ни правят нормален клуб. Това ще си проличи доста бързо, впрочем....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:25 pm 
Аватар

E, добре де, кой да я изгради тази нормална структура на клуба?
Павел Колев и чичо Гошо ли?
Ебати, само ние тука ли останахме последните будали?
А, другите ще се грижат за "кариерите си", па евентуално ако земат да тръгнат нещата...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:27 pm 
Аватар

Абсолютно маркови ходове до сега имаме. Залагаме на "сигурното" предполгам скоро ще се разбере, че ще заложим и на българчета дето знаят какво е Левски...

Това да върнеш Екима и да оставиш Букарев е доказателство за ебаната ти визия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:33 pm 
Аватар

Аз да попитам само кой беше кондиционен треньор по времето на Мъри? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Яну 22, 2019 12:33 pm 
Аватар

Сега остава и Неможката да се присъедини към отбора,а като мине подготовката(както знаем-тя е за балъци) и ВГ45.:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]