forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 9:54 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:48 pm 
Аватар

Тоя Александров си е Крумов №2...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:51 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Kryten написа:
Mr. Smith написа:
А според вас колко пари има Левски за трансфери ? Да ви помогна ли ?

Аре поне да не взимаме най-големите некадърници сред пенсионерите-дървосекачи без договор.

Съгласен съм, обаче кои са тия кадърници и недървосекачи :smt006 Виждаш какво става, когато Левски поиска играч, лятото уж имахме два сигурни трансфера на блади и переспективни играчи и какво стана - отидоха веднага при жАлтите :smt006
Аз към Гонзо също имам претенции, ама няма да падам до нивото на Хидън :wink: Всъщност по-големи претенции имах от първия му престой, сега са по-малки :wink:
Еми какво стана, Гонзо не го пожела (Алекс Колев). И нека не си говорим за пари, защото сме на минус от разкарването на Губи и взимането на Кунчев и Наумовски. На минус сме и от Балтанов, защото все някоя заплатка сме му дали ей така. Та за тия момчета дето на всички беше ясно, че ще свалят класата на Левски, Гонзо носи вината, че бяха взети, после разкарани. Сега на всички ни е ясен този Сашо. И 90% той ще бъде разкаран ако не след първите контроли, то поне след мача в Разград, където ще му е бенефис с две дузпи с червен картон за турците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:51 pm 
Аватар

:smt064 :smt078

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:55 pm 
Аватар

Кратуне, чакай сега, кой дава парите в Левски - Тодор. Тодор каза ли, че бюджета трябва да се намали с 40%, каза. Каза ли, че ще даде 0 лева за селекция, каза. ОК, Гонзо допуска много гафове, особено в тактически план, обаче да е виновен той за цялостното състояние на Левски, еми не съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:57 pm 

pro_filer написа:
Цитат:
Сашо Александров от Черно море е първият сигурен зимен трансфер за Левски, съобщи Блиц. Договорът на десния бранител с варненския тим изтича и той ще излезе без пари на „сините“, тъй като става свободен агент.

Играчът изкара пет сезона в морската ни столица, в които беше основна фигура на Черно море. Александров вече се е договорил със старши треньора и спортен директор на Левски Георги Иванов-Гонзо.

Гонг

NO F*CKING WAY!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:58 pm 
Аватар

Тоя за мен е като Педро - ако играе, винаги ще сме с човек по-малко. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 16, 2014 11:59 pm 

Kryten написа:
0 tolerance написа:
Идеален трансфер, доволен съм, пак ще си говорим след 1 година :bigok

За една година няма да е изиграл много мачове. Защото ще е наказан през повечето време за червените картони, които ще си изкара във всеки един мач, различен от този с Хасково. Ще паднат и рЕзко коефициентите за дузпа срещу Левски.

Значи дори и след година ще го броим за нов трансфер.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Дек 17, 2014 12:00 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:00 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Кратуне, чакай сега, кой дава парите в Левски - Тодор. Тодор каза ли, че бюджета трябва да се намали с 40%, каза. Каза ли, че ще даде 0 лева за селекция, каза. ОК, Гонзо допуска много гафове, особено в тактически план, обаче да е виновен той за цялостното състояние на Левски, еми не съм съгласен.
Не съм казал, че Гонзо е виновен за положението в Левски. Но Гонзо оплеска селекцията, само заради което започнахме с минус 4-5-6 точки. При това я оплеска с финансова загуба на Левски. Така че тия приказки за бюджета не важат, щото той беше намален. Но се допусна да се взимат футболисти, които си тръгнаха след един месец (баш трима). С какъвто и да е бюджет, това е насиране. С малък бюджет това е още по-голямо насиране. Сега тръгваме да повтаряме летния сценарий. Как да не светнат червени лампи?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:04 am 
Аватар

На кого да светнат тия лампи, на мен или на теб. Има ли хора, които управляват Левски - не съм сигурен :smt006
Има един Гонзо, които провежда интервю за работа с Камората за длъжноста пресаташе :ohmygod :ohmygod :ohmygod Има един Тодор, който утре трябва да свика ОС и от седмица плещи за някакъв милион :ohmygod и толкова :|
На кого по дяволите да светне тази лампичка :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:20 am 
Аватар

Възхищавам се от сърце на този форум- само тук може вратар да насере 200 мача и да няма правилно излизане в последните 2 години и да му викат "Тигъра",
И само тук може някой да изгони треньора, който той е довел и половината футболисти, които той е довел, ЕДИН месец след началото на сезона и някои хора да се чудят дали има вина... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:23 am 
Аватар

Сашко Александров живее в една кооперация до Пикадили Чаталджа.Смятам да му прекратя плановете за трансфер в Левски :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:27 am 
Аватар

acrimonious написа:
Възхищавам се от сърце на този форум- само тук може вратар да насере 200 мача и да няма правилно излизане в последните 2 години и да му викат "Тигъра",
И само тук може някой да изгони треньора, който той е довел и половината футболисти, които той е довел, ЕДИН месец след началото на сезона и някои хора да се чудят дали има вина... :strkstrk

Изображение
Удре бате Сашо, удри мамитумудъибъ :boisw :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:30 am 
Аватар

http://vbox7.com/play:f46de791f4 Да го има и тук :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 12:49 am 
Аватар

Gonewild написа:
Ето такива класици като Сашо Александров ни трябват, прави дузпа за червен картон, а после налита и блъска съдията :strkstrk

Пророк :bigok Ударно начало на селекцията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 1:02 am 
Аватар

Ааааа, аз първи го предложих вчера, днес вече е по сайтовете у считан за сигурен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 4:54 am 
Аватар

Галин Иванов избягал от Азербайджан и в момента е в София :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:16 am 
Аватар

Гаучо играе ли още футбол?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:17 am 
Аватар

С привличането на тоя Сашо, ако е вярно де яко се унижава Херо.
Гонзо явно ще си прави каквото иска, не виждам нормален
треньор да се съгласи да работи така. Ама да видим днес какво ще стане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:35 am 
Аватар

Херо е невинен! Свобода за Херо!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:51 am 
Аватар

Мисля, че с привличането на Сашо Александров (Пламен Крумов 2) е ясно кой ще ни е треньор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 9:59 am 
Аватар

Аз предлагам да поискаме оставката на Гонзо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:10 am 

Батков чакал сделка за 30 милиона еврА - Блиц :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:29 am 
Аватар

Даже не е и Крумов 2, защото е мангал и чорбар. Крумов 1 поне си е Левскарче. Вярно, че не става, ама не е виновен той :wink:

Определено ще е интересно догодина, но стига да не загубим от чорбата, всичко ще е добре. Ако вземем и купата, ще е направо екстра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:29 am 

Стана си драма и тая година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:32 am 
Аватар

Напълно безсмислен трансфер. Привличането на даден играч трябва да води до надграждане, в този случай не виждам с какво този ще е нещо повече от Крумов. Просто да има някакво движение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:40 am 
Аватар

Тая "новина" май първо се появи във форума. Все пак ако има нещо вярно, то аз не виждам никакъв смисъл да гоним Крумов и да го заменим с още по-слаб играч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:46 am 

Абе, вие вече от първата новина в първия парцал като "БЛИЦ" и полудявате :shock: Кво стана с партенките? Даже Кратун преди събираше цяла зима всичките новини и накрая вадеше статистики колк "нови" футболисти имаме...

Акримуньо, абе, душа, извинявай, ама къв ти е кефът да хейтиш Гонзо напрекъснато? :roll: Аз също 100 пъти съм писала, че треньорски и управленски грешки имаше, да, факт. Иска се треньор - ок де, нали чакаме Херо? :roll: Той, обаче, взе да дава задна. Е, пак ли Гонзо е виновен, че няма пари и че не могат да обещаят на Херо 15 нови веднага? Ок, сбърка с Мурсия, но се видя, че веднага си видя грешката и го разкара, преди да е станало още по-зле.

Ясно е, че, както написа Инсомнията, не може да огрееш навсякъде, да си директор, треньор, играч, вратар, император, собственик, майка, баща и кво ли още не едновременно и почваш да правиш глупости.

Айде сега ми кажете при кой треньор и директор сме се справяли по-малко зле в последните години, щото аз не се сещам. Дъното беше през последните 2 години, когато дори характер и хъс на терена нямаше в нито 1 мач и нито 1 минута (с малки изключения при Ники Митов, а ако някой сега спомене оня мач, ще го банна доживот :!: )

Колкото до "скаутските" решения - ми, да, Пачека, Кунчев (когото разкара веднага), но същият Гонзо доведе и Гарата, Грийн, че даже и Пацо (преди да реши да се развива само дискотечно), а вече и не помня още кой, че и помним в Европа как играхме. Нямам претенции да разбирам от селекция, ама абсолютно без пари как да вземем читави играчи? Някой да ми обясни, честно. :shock: Свободните агенти трябва да са някакви машини ли? Явно затова са свободни, щото са много добри :bigok Не е като да не сме уцелвали преди, ама ако очакваме 8 от 8 да са все бардоновци и гари...

Естествено, че и аз искам Херо да дойде, най-вече за да се задоволят мокрите сънища на половината форум и някои други хора, които си мислят, че моментално ще цъфнем и вържем, естествено, че и аз искам да се намери читав треньор и да се види какво ще стане, обаче... Ето, чакаме си месията. Гонзо като не беше в клуба направо летяхме. И аз често скачам от бюрото или дивана, когато гледам мач и видя някоя треньорска глупост, но в крайна сметка в последните вече не знам колко години, тия неща станаха ежедневие. И така, чакаме си Херо...

Просто искам да кажа, че клубът е такъв разграден двор в момента, че да се сърдим на Гонзо, че се бори на 15 фронта е малко тъпо. След като това е единственият човек, който го боли за клуба, а не е там за комисионни, далавери, заплатка и други такива цели. А далеч не мисля, че държи да е треньор на Левски, честно. Вероятно иска да действа, но според мен и той не иска да е на 15 длъжности и да се чуди кое решение да вземе по-напред.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:48 am 
Аватар

Кой мач не трябва да се споменава? Със Славия ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:50 am 

Антонатан е баннат, ще си поседи така, поне докато стигна в офиса :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 10:51 am 
Аватар

Вярно е, че новината е на блиц, ама само при замисъла ми кипва. А ако е вярно, то значи Хидъна е 100% прав, че ние не искаме Херо, а не обратното :smt006
incheto_1914 написа:
Ясно е, че, както написа Инсомнията, [b]не може да огрееш навсякъде, да си директор, треньор, играч, вратар, император, собственик, майка, баща и кво ли още не едновременно и почваш да правиш глупости.

Само дето той си го избра това. Треньор си имаше. Добър, лош, имаше го :smt006

Като цяло в случая много робуваме на имена. Защото можеше друга личност да беше в същата позиция със същите действия и щеше да бъде съдран, ебан и погребан.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 442, 443, 444, 445, 446, 447, 448 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]