Седем:Едно написа:
Ще се опитам да обясня на разбирачите, въпреки че няма смисъл. Имахме 360К евро за зимна селекция. Можеше да се вземе приличен нападател за тези пари, но тогава на всички останали постове трябваше да вземем само свободни агенти, предимно инвалиди, с мениджърски комисионни и тогава щяхте да ревете още повече. Въпреки това, най-сериозната сума като трансфер и заплата беше оставена точно за нападател, дори ако се наложеше можеше и да се увеличи. За огромно съжаление никой не пожела да дойде да играе за нас. Първият избор беше от некъв скандинавски отбор, който като разбра, че го искаме в България, директно отказа всякакви преговори без значение на заплата и условия. Бразилския негер се беше навил, при това за много прилична сума, но СС е сметнал, че не е таран, а играе предимно извън наказателното и е искал кипъреца. Той пък е поставил условия, които ни надхвърлят много бюджета ни. През това време торчените са предложили на бразилеца двойна заплата спрямо нашата и двойна трансферна сума. Оттам насетне ви е ясно, че всичко става много сложно, особено при сериозната финансова лимитация, а и зимата изборът не е голям. Аз съм доволен, че се плаща на НАП и че си изчистихме задълженията към бивши играчи и треньори, че тази година нямa да имаме драма с получаването на лиценз и че заплатите се получават редовно. Всичките тези плащания са за сметка на селекцията, но според двете фенски организации, които са в УС на Левски, са много по-важни от всичко останало. Ако зависеше от форума, тази година щяхме да сме шампиони с разкошни нападатели, а догодина да играем дербита с чурка и Чико Бяга, но слава богу не зависи. Продължавайте да серете по Гонзо, да ехидничите и да го подигравате, ама жалко, че не сте на негово място. Аз много се надявам да играем още по-добре от миналия полусезон, въпреки че още в първия кръг ни чака отбора, чийто нападател струва колкото всички наши играчи и треньори заедно. Ама и затова Гонзо е виновен. За 5-те точки разлика също. Дейба, не мога да разбера някои хора тук, честно. Ебаси и вечните мрънкалници сте.
А пък аз като те чета теб имам чувството, че не сме фенове на Левски, а на Пирин:
1. Бюджет за трансфери- 2.50лв.
2. Най- слабите нападатели в цялата А група бяха при нас
3. Искаме играчи на принципа на знамето на Пирин "Или нищо, или КЕШ"
Знаеш, че теб си те обичам