tprodanov написа:
tones написа:
Абсолютно непрофесионално е, да ти се мешат в работата, независимо дали си спортен директор, треньор, скаут или просто дебелак като Екима. Ако някой не става не го наемаш изобщо или го уволняваш, но ако постоянно му се бъркаш в нещата, то реално грешките му са и твои

Иначе испанеца послъгва, защото дума не е обелил за разтрогване на договора на последната пресконференция, а в неделята вече беше пътник.
Непрофесионално е само, ако не е обявено предварително. Ако е обявено, то тогава си е съвсем в реда на нещата. За мен Гонзо още с идването си иска да наложи виждането си за управление на отбора, в което треньорът е една идея по-високо ниво от нареждач на конуси, но нищо повече, а директорът, или както там ще се казва тая длъжност определя футболисти, трансфери, стил на игра, методология и подобни.
Човеко, не знам дали в цялото виртуално пространство има по-голям гимнастик от теб по отношение на градене на алиби за някоя малоумност на някой твой кумир. То бива, бива, ама просто е смешно вече.
Нормално било да му се меси, това е все едно Субисарета да ходи да дава акъл на Луис Енрике как да си води тренировките. Спортен директор има на много места по света, но такива изпълнение като на нашия от сегашния и предишния му период не съм чул никъде. Да си припомним ли какви треньори ни водеше и какво се случи с тях?! Първо Ратков - пионка, търпяна 3-4 месеца с ужасна игра и ужасни резултати. След него спортния директор стана треньор и постигна едно голямо нищо, класирахме се за Европа, благодарение на финален "щурм" на Локомотив Сф ... в наша полза. После уцели със селекцията лятото и с Ясен Петров. И какво се случи, след първата загуба от пролетния кръг просто го завря в ъгъла и пак стана треньор. И какво постигнахме? Пак едно нищо. После беше треньор след Николай Костов, междувременно съчетаваше с Кухия.
Общо взето цялата история на Гонзо в Левски е едно и също голямо нищо. Но все още има слепи хора, които си фантазират някакви бъдещи успехи.
Вече трябва и на най-заслепените да е ясно, че докато Георги Иванов е директор в Левски, ние силен треньор няма да имаме, без значение кой какви приказки ръси по медиите.
Да обобщим - когато Гонзо е назначил Ратко - ужасно. Факт. Когато е назначил Ясен - тогава просто бил уцелил
И селекцията протсо ей така уцелил...
Само да вметна, че за годините, в които Гонзо беше СТД, клубът печелеше от селекция по 2.5млн на година. И това не се е повтаряло в последствие. Щото всичко при Гонзо е едно нищо, нали?
А ей това подчертаното наистина ми идва в повече.