forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 2:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 9:41 pm 
Аватар

Тая тема винаги се пуска от някого и после логично се заключва...до следващата такава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 9:42 pm 
Аватар

Това е омагьосаният кръг! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 9:42 pm 
Аватар

Както някой беше написал преди: Да не би чорбарите да свършиха, че постоянно се бием помежду си...

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 9:46 pm 
Аватар

BlueHeart написа:
sid написа:
radical написа:
Предпочитам да ме набият 4ма стюарда, пред това да ме приберат в някое РПУ

:ohmygod

Добре разсъждава :smt003 Какво се биеш по главата :bigok По-добре е да ни бият наши, отколкото ушев. :smt031

еми ако искаш може да те регистрират, да си имаш досие, да стоиш в районното.. ОПРЕДЕЛЕНО един добър избор! :smt115 интересно как досега никой стюард не ме е бил?! може би не съм толкова глупав че да се стигне до там..!? не казвам че в момента нещата са добре, но определено да те пребият в РПУто и да се гаврят с тебе не е по-хубаво!! :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 9:56 pm 
Аватар

radical написа:
Факли, димки, бомби, пеене през целия мач!! само не знам дали помните докато ни пазеха полицаи по-добре ли беше?! сега поне има някво разбиране! Сетете се как на всеки по-голям мач имаше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бой с полицайте и няколко от наще по районните.. ако това искате..?! Предпочитам да ме набият 4ма стюарда, пред това да ме приберат в някое РПУ и да ме пребият там, да ме съдят за хулиганска проява и да няма какво да направя! не е хубаво да се бием помежду си, ама в крайна сметка трябва да има някъв ред!!

Да, прав си дечко...много по-добре е да те бият свои :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:00 pm 
Аватар

Цецо сложи края на всичко с аватара си :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:00 pm 
Аватар

Аре, изчерпахте се вече :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:04 pm 
Аватар

Аз немам нищо против идеята да се спазва некъв ред и дисциплина. Без пияници и наркОмани и да нема тъпи боНби. Даже и без димки мое да минеме че щех да се задуша в Ловеч. За факлите не го разбирам(освен частта с мятането им по терена).
Лошото е че се прилага различен критерий за различните мачове. Което е само щото некак си не ни глобява БФС а на УЕФА не им пука от нас. А още по-лошото е че реда не е заради самия ред ами щото има пари в целата работа... Сакаме и чекаме следващия мач тип Сиони в който ще се "протестира" от същите дет сега са радетели за ред...... Смех.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:12 pm 
Аватар

какво пречи да има факли димки и бомбички и да има РЕД?!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:16 pm 
Аватар

Баце на кво си в момента? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:16 pm 
Аватар

Предпочитам досие,забрана и 24 часа да лежа и да мине всичко отколкото да гледам как левскари бият левскари по начин дето прасета не са били. Нямам против реда в сектора и съм за охраната от наши момчета но повече от 1-2 шамара и то за супер неадекватник е грозно и ненужно. Трябва да се изкарава човека дето е сгафил и да му се обясни що аджеба е изкаран а не да се смазва от бой.

Към Радикал: Найстина ли за теб е по-добре да те бият няколкото стюарди като куче пред всичките ти приятели в сектора а не да отнесеш няколко палки от ушев?А и след като изядеш палките няма да те е срам и страх да ходиш пак в Б...даже обратното...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:17 pm 
Аватар

radical написа:
интересно как досега никой стюард не ме е бил?!

И мен както и много други, които от години не ходят в сектора. Наистина ако някой буйства си заслужава боя, но съм сигурен, че дори и да им кажеш: "недейте го бийте толко, бе", ще отнесеш също толкова скачания върху главата. Всъщност, каквото и да кажеш различно от тяхното мнение се пребива.

В районните определено не е приятно. За 4-то мога да потвърдя :bigok , но е наистина жалк ода те бият 'свои'...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:34 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:
Предпочитам досие,забрана и 24 часа да лежа и да мине всичко отколкото да гледам как левскари бият левскари по начин дето прасета не са били. Нямам против реда в сектора и съм за охраната от наши момчета но повече от 1-2 шамара и то за супер неадекватник е грозно и ненужно. Трябва да се изкарава човека дето е сгафил и да му се обясни що аджеба е изкаран а не да се смазва от бой.

Към Радикал: Найстина ли за теб е по-добре да те бият няколкото стюарди като куче пред всичките ти приятели в сектора а не да отнесеш няколко палки от ушев?А и след като изядеш палките няма да те е срам и страх да ходиш пак в Б...даже обратното...

Най-адекватното мнение сигурно в темата. Бахти, прочетох я цялата и толко глупави неща не бях, чел скоро. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:45 pm 
Аватар

Батков не дава пари > скандал със батков > 100 бомби на мача със Сиони
Батков дава парите и не иска димки > няма димки. Здрав бой за този който си е позволил да запали някоя.
Батков дава парите и иска уважение > здрав бой за този, който си позволи да вдигне плакат срещу него.

Парата прави играта

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:51 pm 
Аватар

Демек Ганя е по-хитър от Титаните. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 10:53 pm 
Аватар

radical написа:
Факли, димки, бомби, пеене през целия мач!! само не знам дали помните докато ни пазеха полицаи по-добре ли беше?! сега поне има някво разбиране! Сетете се как на всеки по-голям мач имаше ЗАДЪЛЖИТЕЛНО бой с полицайте и няколко от наще по районните.. ако това искате..?! Предпочитам да ме набият 4ма стюарда, пред това да ме приберат в някое РПУ и да ме пребият там, да ме съдят за хулиганска проява и да няма какво да направя! не е хубаво да се бием помежду си, ама в крайна сметка трябва да има някъв ред!!

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 11:07 pm 
Аватар

radical, знаеш ли коя е разликата от времената с полиция и сега? - Тогава беше: Феновете на Левски срещу полицията, сега е фенове срещу други. И мен не са ме били в сектора наши, ама и полицаи не са ме били.
Нормално, в сектора вече ходят хора, които явно неуспели да се впишат в друга среда, намират начин да се правят на мъже на стадиона. Като едно мое приятелче, дето не знае нито 1 футболист от Левски, не знае изобщо на кой отбор е фен. Ходи си да си прави пого, ако може да стане някъв бой да се покефи и толкова. Ама бил повече левскар от тия в "А" сектор, щото викал повече от тях.
Да не говорим за момиченцата набор 98 дето очакват като ти кажат "ходя всеки ден в кафето на СЗ" да напълниш гащите и да и разцелуваш подметките.
Никому не натрапвам мнението си, ама аз вече в Б не се чувствам добре. Боли ме да гледам как левскари пребиват други такива. Няма да забравя на 1 мач с Литекс как пребиха един човек, около 40 годишен, защото не пееше?! И му скочиха тия хора, дето устата не си отварят на мач, ама както и да е.
Грозно е това, което става. Очудвам се как още не се е появил някой да каже: "Като не ти харесва някой стюард иди му го кажи в лицето".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 11:13 pm 

Der Stürmer написа:
Батков не дава пари > скандал със батков > 100 бомби на мача със Сиони
Батков дава парите и не иска димки > няма димки. Здрав бой за този който си е позволил да запали някоя.
Батков дава парите и иска уважение > здрав бой за този, който си позволи да вдигне плакат срещу него.

Парата прави играта

Писна ми с тоя Батков. Баждека движи много неща... http://img826.imageshack.us/img826/4262/p3215787.jpg :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 06, 2010 11:15 pm 
Аватар

Всичките лоши погледи в сектора, биячите - те НЕ СА Левскари! :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 12:44 am 
Аватар

Затова трябва да се събираме моШно на баскет, поне там да си правим кефа. Без стюарди, а само хора които са отишли да подкрепят Левски :)

"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 12:53 am 
Аватар

Stolicata написа:
Както някой беше написал преди: Да не би чорбарите да свършиха, че постоянно се бием помежду си...

Не, не са свършили чорбарите, но в такива ситуации могат да ти отвърнат и розовия амфетаминов филм да бъде прекъснат; искат се топки и смелост за тая работа. Докато в "боя помежду си" вероятността 1-2-ма човека да направят нещо на многократно по-голяма бройка е много малка, пък и на стадиона ще те видят останалите пичове какъв невероятен хулиган си.
Знам, че въпроса, цитиран от теб, е по-скоро реторичен, но е хубаво да се донарисува картинката, белким някой му дойде прозрение, евентуално...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:01 am 
Нека темата не се изкривява на "против модерния футбол". Въобще проблемът не е липсата на факли или димки, а липсата на свобода...свобода отнета от други "левскари". Точно заради това споровете "за или против факли/димки" са излишни и въобще не по същинската тема.
НЕЗАВИСИМО КАКВО Е ПРОВИНЕНИЕТО ЧОВЕК НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕБИВАН КАТО КУЧЕ.

П.П
На мача с АИК някоя от фракциите ли пусна димката или как никой не направи проблем?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:09 am 
Аватар

преди да сте заключили темата ще добавя и аз нещо...

значи за боевете в сектора и за хората които ги правят мисля че съм си писал мнението нееднократно, което разбира се нищо не промени........няма да го пиша отново и сега.
изчетох много мнения по темата и с повечето съм съгласен, определено за всеки си има някаква собствена истина на нещата. Трябва обаче малко повече незнам как да го нарека акъл, страст или себеотдаване за да разберат определени хора какво е ЛЕВСКИ СОФИЯ и какво е СЕКТОР Б. Няма как по друг начин да го обясня. Колкото и да говорим тук да се делим на ходещи, неходещи, мразещи или подкрепящи "новия ред", истината е че това което държи СЕКТОР Б жив в момента са не само тези 200-300 момчета ИСТИНСКИТЕ УЛТРАСИ НА ЛЕВСКИ пред които се прекланям. Не - те ме държат МЕН в Сектора. Това което държи СЕКТОР Б жив са онези 2000-3000 човека които правят компромис със себе си да дойдат и да подкрепят отбора който безумно обичат в този толкова объркан и много много зле "ръководен" сектор. Под ръководен знаете какво имам предвид. Те идват основно за евромачове , дерби и литекс - минимума който им позволява сърцето да не пропуснат за да си дадат гласа и подкрепата за сектор Б и максимума в който могат да изтърпят някои неща.

Докато малцинството с мутренските методи не проумее че нанася най-големите вреди върху ЛЕВСКИ и ЛЕВСКАРЩИНАТА с действията си от няколко години насам и че техните последствия трудно могат да бъдат оценени, но примерно 1000 човека на мач при такъв отбор и такава игра в БГ шампионата мисля че са ясен знак.

Аз не съм съгласен че когато всичко бъде забранено от УЕФА, Сектор Б ще спре да го има. Единственото което може да спре този сектор да го има или поне да го осакъти предостатъчно са вътрешните проблеми породени от жаждата за пари и непознаването или забравянето на изречението "ЛЕВСКАР ДА СИ БРАТКО Е ЧЕСТ". За някои скотове няма вече нито братя, нито ЛЕВСКАРИ, нито уважение...има само пари и хора-пречка да бъдат взети тези пари. Това че нашата агитка хич не е изключение в световен мащаб хич не ме топли, напротив става ми жал и понякога съжалявам че ЛЕВСКИ е най-големия в България и от него може да се изкарват пари и да се прави професия-фен.
За Партизан знам примерно че в подобна ситуация войната продължава над десетилетие, между истинските ултраси (тези които с право могат да се наричат така) и професионалните фенове. С 15 годишен стаж в нашата агитка тъжно заявявам че тук в БГ няма кой да се опитва да "върне нещата" 10 години.

Малко дълъг стана поста а тук е максимума да се четат 20 думи.....затова последно искам да кажа и нещо друго което и други са казвали - има много виновни и много омазвания в тази каша и за нещата не са виновни само "онези хора"........като цяло е станало голямо ОСКОТЯВАНЕТО между народа ни, между отделните хора......толкова години мизерия ни направиха във вълци-единаци, някой и да пукне нали не съм аз и т.н.

Вчера докато отивах на мача пред мен имаше групичка Обийци 17-20 годишни и един-двама от тях пееха дрезгаво с некви бири......сигурен съм че на мача не са обелили дума (бяха вече доста мотани) и видях отстрани при "пътеката на храната" един човек да продава шалове, аз този човек го помня още 1992-1993 да е продавал разни артикули...
и единия "пич" му изрева ........"имали шалове беееееееееееееееее ааааааааа" и човека му вика усмихнато "има шалове да" .........."аамааааааааа нещо без пари ааааааааааа"
"е без пари няма"........."еееееееееееей ще съблека гол бееееееее боклук.......уаааа"

Ето за това говориме...тези не бяха от фракция, но тва е манталитета на загниването ни като агитка и нация изобщо....защото вече масово стана явление да се "правиш на оборотен, на силен" само като си в група и да се дървиш на по-слаби от теб - по принцип признак на огромни комплекси. Искам да кажа че най-вероятно дори и без стюарди жилетки билкари и справедливост за еди кой си, най-вероятно в сектора пак щяха да стават боеве поради големия брой пияни или дрогирани или такива на които са им "избили бушоните" заради очакването на самия мач. Просто съм убеден в тва защото такова ни е обществото тва е грозната истина.

Аз лично в четвъртък не видях никакви боеве, оставих си гласа и при гола на Владо щях да бъда буквално разчленен от дърпане скачане прегръщане викане крещене размазване и милиони неща с непознати ЛЕВСКАРИ около мене.......и това нещо Е Сектор Б, това нещо Е агитката на ЛЕВСКИ с или без всичките и проблеми. Това усещане никой не може да го даде или замени. Но ако можех да избирам бих жертвал всичкия ни напредък със уредби факли хореографии и т.н. за един свободен луд СЕКТОР Б какъвто беше навремето, пък нека УЕФА и глобите, полицията, районните и т.н. да си ги има.......поне тогава СЕКТОР Б щеше да значи свобода.......за съжаление това няма да се случи.

Поздрави на всички които се раздадоха на трибуните за да се чуе отново гласа на СИНИЯ ЛЪВ и САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:33 am 
Аватар

Тъжничко нали,но....един съвет,първа точка е да се научите на правилото,че имам гръб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:35 am 
Аватар

diabloodripper написа:

Още повече, че вкарана димка или факла не е никакво провинение, а даденият човек трябва да бъде поздравен за самоинициативността.

А за тези, които казват, че стюардите били по-добре от полицията - разликата е, че преди бяхме всички заедно срещу полицията, обединени и израстващи като агитка, а сега полицията седи отстрани и ни се смее как се биеме помежду си и си разбиваме сектора и агитката сами :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 1:37 am 
Аватар

И да цитирам едно мнение от другата тема, щот има много истини в него и е добре да го има и тук:

bobi_ написа:
Само да вметна, между ваще превъзбудени коментари(за невероятната публика и т.н.) че доато истински левскари ядат бой за една димка,а свинете си палят факлите и то в чужбина,ще си останеме най-жалката публика на тоя свят ! Нищо ултрас няма в сектор,който в европейски мач не е палил факли от 2006 г. ! За първи път през живота ми факта,че играчите на Левски са играли по такъв начин,не ме радва особено.Може би,защото за втори път(първия беше на дербито с "казанската афераа",когато пак левскари бяха бити)си тръгнах в 20-тата мин. Заради начина по който играе Левски много хора забравиха за проблемите на сектора,защото ако не бяхме били АИК щяхме на домакинските мачове да сме по 20 човека (не че сега сме повече,може би,ако всички лайнари дето се надъхват по интернет как ще са на стадиона и ше дерат гърла,го направят поне веднъж) и пак щеше да има скандали и въргали. Ултрас сектор е този,който не търпи ограничения,а сектор Б е всичко друго,но не и това ! Щом някой се появи на пистата,делегат ли ще е,КУКА ли ще е,все тая,веднага му се изпълняват исканията,свалете тва,вдигнете онова...Скоро ше забранят уретбата,ма кво ти дреме,уефа ше ни накаже,няяма да пееме... Всички се кефехте на тая утрепана хореография, от тоя утрепан блок,не можете ли да се сетите,че тва се прави,колкото да ви замажат очите?!? Защо не се палят факли в сектора??? Защото на чичо скруч ше му се стисне анала и няма да си изсере кирливите пари,върху сектор Б ! И не се кефете на калоянчо бияча,защото при нас е още по-зле,зурлите поне надигат някъв глас... Знам,че с това мнение,почти нищо няма да променя,но искам поне с вас да го споделя,защото ми се драйфа от тия истории ! Ходете си на мачове,редете хореографии,викайте,но не забравяйте,че тия неща ще са до следващата криза на отбора,до следващия скандал между някои хора и чичо скруч,до следващия Сиони! После пак висчки ще плюете на ляво на дясно... Пак ви казвам,знам,че нищо няма да променя,просто ви споделям.Дано някой ден се променят нещата! Но дотогава няма да стъпя в този "УЛТРАС" сектор!
Браво на момчетата за добрия мач ! САМО ЛЕВСКИ ! Сега като го написах тва,се сетих за думите на един пострадал човек от вчера "Може да ме бият,ама никога няма да си сменя отбора"! Дано са останали такива хора в тоя сектор след снощи ! Лека ви нощ и да се повторя - !!! САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 2:24 am 
Аватар

Изображение

Всеки сам да си прави изводите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 4:21 am 

acrimonious написа:
Scaramouche написа:
Аз едно не мога да разбера. Защо трябва да изпълняваме някакви молби на ръководството, на Гонзо. Кога е било това??? От кога ни пука за забрани и за глоби бе? К`во ви става?!?!?! Мене ме е срам от всичко това! Т`ва ли ви е свободата?! к.р за уефа! Половината мрънкахте против модерния футбол, издигаха се транспаранти и сега к`во? "Когато е забранено - без факли и димки."

Аз не съм мрънкал никога. Напротив, смятам, че е време да понастигнем модерния футбол за да се позавърнат хората, които спряха да идват след Тампере, Бате, Жилина. Има такива, повярвай :) Докато на стадионите сме си по 200 ултраса, не бива да очакваме нищо на терена. И ще си бъдем по 25000 само на евромачове. Които ще са все по- рядко.

Който ме познава знае, че при мен интер€$ няма, нито членувам някъде, напротив, наскоро си го отнесох...

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

radical написа:

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Сепуко, харакири... квот си изберете...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 8:28 am 
Аватар

Brannik написа:
diabloodripper написа:

Още повече, че вкарана димка или факла не е никакво провинение, а даденият човек трябва да бъде поздравен за самоинициативността.

За това биха те поздравили в едно друго време , което вече отмина :smt006 ...

radical написа:

Брато аз предпочитам да ми е син гърба от палките пред това да ме бият свои или да гледам как Левскар налага Левскар с такава злоба , с каквато не е бил и чорбар през живота си .
Много хора си отидоха от Сектора заради тия побоища , някои от отвращение , други от страх , трети го изпитаха и на гърба си .Не се имам за някакъв разбирач или капацитет , но за мен нещата са сбъркани някъде ...
Както и да е , всеки си има мнение. Само Левски !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 07, 2010 12:09 pm 
Аватар

ГейБанда14 написа:

Това е истината!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]