forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 2:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:45 am 

SamoLevskiOle написа:
Нашите клетви са нашата чест!!!

След на Баждеков жена му, Тодоре, иде твоя ред!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ytre te chakam na pokriva da mi pomognesh za edin tapet :!: :smt006 ....i toq put nqma da e "obicham te" :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:47 am 
14/88 написа:
SamoLevskiOle написа:
Нашите клетви са нашата чест!!!

След на Баждеков жена му, Тодоре, иде твоя ред!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ytre te chakam na pokriva da mi pomognesh za edin tapet :!: :smt006 ....i toq put nqma da e "obicham te" :smt003

Надявам се да не е нещо неморално и лошо, което би обидило нормалните привърженици на футбола?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:49 am 

basma написа:
Anarion написа:
Basma, за Вили уточних - според мен от него нищо не става.
Обаче в никакъв случай няма да го почна още от събота, защото каквото и да стане той не би имал вина. Нито е правил слекцията, нито е тренирал отбора, нито е уволнил Мъри, нито сам се е назначил.
А ако не му е мястото на "Герена" виновника го знаем, и той конкретно ще си го отнесе.

Еми точно за това говоря бе братко, ма май само ти си в час и мислиш трезво. Никъде не съм казвал, че Вили е добър трен'ор или слаб такъв, поради простата причина ,че просто нямам никакви наблюдения върху кариерата му. Но не говоря наизуст- затрил бил Марек, еди кво си, еди що си. Те Марек и Бекенбауер няма да може да вземе един мач начело на тая паплач ФАКТ ! Просто да го оставиме човека да си направи двата мача до края, да направи подготовка и след есенния полусезон ще направиме некои равносметки.
И пак ще повторя-ако той се осере-мощно и радикално ще отстояваме бъдещето на Левски. Ако трябва ще превърнеме улиците на София във бойно поле, но ще изгониме мустакатото копеле (колкото и да го мразя обаче евала му правя за куража да го направи тва преди мача с прасетата - естествено ако не е с няква друга цел)
Така че ВРЕМЕ, ВРЕМЕ и ПАК ВРЕМЕ. Аз тъй или иначе не бързам за никъде...

Недей да бързаш, то сите ще станем на пръст :smt006
Повечето хора не реагират така заради Вуцов :!: а заради идиотщината на борат :!:
И си запази "евала-то" за друг път.
Не мога да съм трезв.
Това е ЛЕВСКИ :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:54 am 

http://vbox7.com/play:d8c6c030
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:56 am 
Аватар

Вуцата е прост, за това мога да гарантирам, не ми харесва изобщо, а и не мисля че е футболно грамотен, въпреки че нямам преки доказателства освен резултатите на отборите, които е водил... Калиакра е добър отбор, защото се влагат пари в отбора! Батков е малоумен, можеш да уволниш треноьра след мача със свинете, така поне има една причина за това, сега беше абсолютно бзсмислено...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:56 am 

В ЛЕвски имаше нещо криво и дето здраво смърди...Тръгна още от Пелето,след това ТАмпере,цялата есен,лиспата на всякаква мотивация,въобще...Има нещо дето не се споменава-дали са пари,взаимоотношения не знам,ама

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:58 am 
Аватар

Цитат:
basma Post subject: Re: ТОДОР БАТКОВ УВОЛНИ СТОИЛОВ И СИРАКОВPosted: Wed May 07, 2008 11:44 pm

Basma, за Вили уточних - според мен от него нищо не става.
Обаче в никакъв случай няма да го почна още от събота, защото каквото и да стане той не би имал вина. Нито е правил слекцията, нито е тренирал отбора, нито е уволнил Мъри, нито сам се е назначил.
А ако не му е мястото на "Герена" виновника го знаем, и той конкретно ще си го отнесе.

Еми точно за това говоря бе братко, ма май само ти си в час и мислиш трезво. Никъде не съм казвал, че Вили е добър трен'ор или слаб такъв, поради простата причина ,че просто нямам никакви наблюдения върху кариерата му. Но не говоря наизуст- затрил бил Марек, еди кво си, еди що си. Те Марек и Бекенбауер няма да може да вземе един мач начело на тая паплач ФАКТ ! Просто да го оставиме човека да си направи двата мача до края, да направи подготовка и след есенния полусезон ще направиме некои равносметки.
И пак ще повторя-ако той се осере-мощно и радикално ще отстояваме бъдещето на Левски. Ако трябва ще превърнеме улиците на София във бойно поле, но ще изгониме мустакатото копеле (колкото и да го мразя обаче евала му правя за куража да го направи тва преди мача с прасетата - естествено ако не е с няква друга цел)
Така че ВРЕМЕ, ВРЕМЕ и ПАК ВРЕМЕ. Аз тъй или иначе не бързам за никъде...

Е то закъде да бързаме, сезона свърши...
Два мача толеранс Вили Вуцов все ще има, обаче наесен да му мисли. Той и Мъри не започна с цветя и рози, така че отсега да има едно наум. Какъв ще да е, няма да му ревнем от самото начало. Все пак е треньор на НАШИЯ "Левски". Но мението ми за него вече го казах.
Обаче тръгнат ли нещата на зле, верно нещата ще трябва да отиват към баталии. Длъжни ще сме просто. Па дано потръгне, еба го...е така или иначе аз отбора няма да си зарежа само защото не върви. И по - лоши неща съм виждал. Но ме боли, че така свърши един от най - великите ни периоди. А не всичко беше за отписване!
Темата май верно стана за ключ поне до интервюто на Мъри във вторник. Не знам, вече преливаме от пуст в празно...и до Петровден денонощно да го псуваме тука Батков, днешия ден няма назад да върнем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 12:58 am 
Аватар

Black Jack,

и ти и авторът,който си цитирал сте прави за много неща. За всички беше разочароващ факта,че не направихме селекция в момент, когато трябваше да го сторим. Батков не е човек, който разбира особено от футбол и това е факт. Определено можеше много по-разумно да бъдат разпределени средствата, но за съжаление реалностите в България са такива. За такова нещо е необходим един силен и компетентен екип, който да знае какви са целите му и как най-добре може да се инвестира и развие пазарният продукт. В Левски няма достатъчно професионалисти и куриоза с Пелето само го доказа. Не може да имаш цяла адвокатска кантора и най-кадърни юристи и да пропуснеш толкова важен детайл в договора на ключов играч. Ама за това по-скоро са виновни хората, на които Батков плаща да си вършат работата. Тоест не е виновен Батков,че избяга Пелето щото той освен с ЛЕВСКИ се занимава с още 200 неща (има над 60 фирми примерно) и не на него се плаща да ляга и става с договорите на играчите.
Но ако се замислим реално всички останали собственици на наши отбори са така. Единственият търговец за мене е Венци Стефанов, който много добре си прави трансверите, но при него всичко е личен интерес, а Славия винаги ще бъде един посредствен отбор, за който участие в купата на УЕФА е мираж. Значи аз не казвам,че Батков е супер президент, но ако гледаме реално на нещата нямаме други алтернативи. Няма 2-3 оферти от международни гиганти,които искат да купят ЛЕВСКИ, а Батков да стои и да вика "Не, не искам". Той самият е казвал 200 пъти,че е готов да продаде ЛЕВСКИ ако ще бъде за добро, но няма кой да извади пари за момента. По-добре ли ще е да сме като свинете да си сменяме собствеността всеки ден, да не се знае дали ше изкараме сезона и дали играчте няма да напуснат щото поредната кредитна институция е отказала заем на клуба. Просто нямаме алтернативи за момента и не виждам защо трябва да се хули собственика като че ли е най-голямият враг на ЛЕВСКИ. Ако не беше поем той ЛЕВСКИ в онзи труден момент не се знаеше дали нямаше да останеме на произвола и да загубим тия години...в България всичко се случва. Ако теглим чератат на постигнатото от ЛЕВСКИ по времето на Батков не мисля,че някой ще бъде недоволен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:03 am 
Аватар

bluefan изчакай ме малко и, ще ти отговоря, че мнението ми ще е дълго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:04 am 
Аватар

Батков си е кукличка на Чорни, защо се правиш на луд?! Не ги вади той парите за отбора :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:06 am 
Аватар

Black Jack написа:
bluefan изчакай ме малко и, ще ти отговоря, че мнението ми ще е дълго.

Братле не ме карай и аз да навлизам в подробности, опитах се да ти отговоря кратко =))) Мисля,че трудно някой от нас ще промени мнението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:08 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Батков си е кукличка на Чорни, защо се правиш на луд?! Не ги вади той парите за отбора :shock:

Абе в България кой от кой взима пари и кой на кой дължи никога не е ясно. Батков определено е връзка на Чорни, но и самият той е безумно богат и достатъчно богат за да може и сам да издържа ЛЕВСКИ. И ако е кукла на Чорни защо не псуваш Чорни?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:12 am 
Аватар

Това е сякаш свинете да псуват Митал, защото е дал власт на помиярчето Томов... Според мен(говоря без никакви доказателства)Чорни само казва цифрите, пък Батко се занимава с разпределението и си прави ебавка с всички нас по този начин... Друг е въпросът дали е възможно да съществува собственик на голям клуб от който феновете да са доволни като цяло.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:17 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Друг е въпросът дали е възможно да съществува собственик на голям клуб от който феновете да са доволни като цяло.

Има вялно. До днес бях със смесени чувства за Батков. От една страна ме е много яд за някои глупости като тая с емблемата например, но бях на мнение, че човека добре си се грижи за клуба като цяло - трансферите са за сериозни суми, билетите са на прилични цени, общежития, терен - сега което си е няма какво да му го отричаме. Но днес тотално ме хвърли в едната страна - сещ`те се коя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:19 am 
Аватар

bluefan

Казваш, че Батков не е виновен, а са виновни тия под него. Е аз ли ги назначих тия бе, мамицата им? Кажи ми знаеш ли с какво се занимава агент Николай, щото аз наистина не знам? В смисъл, седмичните или месечните му задължения. Още не мога да проумея как може да има такъв човек в клуба. И те питам аз ли го назначих? Ами човека от който ни зависи селекцията - Саид Ибраимов.... Колко играчи наблюдава и колко дойдоха? Та тоя свършили някава работа въобще, или единственото му задължение да играе защитник в контролите? И пак, ще те питам аз ли го доведох, и аз ли му плащам заплатата?
Батков имал 60 фирми, и не можел да смогва..... Ма, като не можеш да плуваш не се събличай, бе. Кой го накра да се зданимава с толкова неща? Аз ли?
Нали разбираш, че на всичките ми въпроси отговора е "не". Не аз назначвам хората в Левски, нито пък им плащам заплати. Само, че заради тези некадърници ние, които ходим на стадиона сме потърпевши. А защо, майка му стара с какво сме виновни?
Може би си останал с впечатление, че защитавам Мъри и Наско. Не е така, много преди днешният ден казах, че на тях им е време вече, и съм един от малкото в този форум, които се радват че имаме нов треньор.
А по въпроса за чорбата, не сме в позиция да говорим за тях. Кредити, лизинги, заеми.....шампиони са, и нямат загуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:24 am 
Аватар

Black Jack написа:
bluefanМа, като не можеш да плуваш не се събличай, бе. Кой го накра да се зданимава с толкова неща? Аз ли?

Щом има пари и текат без да има кой знае какви усилия, граби колкото можеш... Гнусната страна на капитализма...
Мъри за мен има кредит за още 1 такава година, дори да е същата като тази 1 към 1... Вили Вуцов за мен не е треньор, а палячо и Мустатко избра най най най най неподходящия момент да направи смяна и то на постовете които са като моторите на клуба... Ако някой върши наистина нещо в Левски(лошо или добро, но го върши)то това са треньорът и изпълнителния директор или какъвто е постът на Сираков...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:39 am 
Аватар

Black Jack написа:
bluefan

Казваш, че Батков не е виновен, а са виновни тия под него. Е аз ли ги назначих тия бе, мамицата им? Кажи ми знаеш ли с какво се занимава агент Николай, щото аз наистина не знам? В смисъл, седмичните или месечните му задължения. Още не мога да проумея как може да има такъв човек в клуба. И те питам аз ли го назначих? Ами човека от който ни зависи селекцията - Саид Ибраимов.... Колко играчи наблюдава и колко дойдоха? Та тоя свършили някава работа въобще, или единственото му задължение да играе защитник в контролите? И пак, ще те питам аз ли го доведох, и аз ли му плащам заплатата?
Батков имал 60 фирми, и не можел да смогва..... Ма, като не можеш да плуваш не се събличай, бе. Кой го накра да се зданимава с толкова неща? Аз ли?
Нали разбираш, че на всичките ми въпроси отговора е "не". Не аз назначвам хората в Левски, нито пък им плащам заплати. Само, че заради тези некадърници ние, които ходим на стадиона сме потърпевши. А защо, майка му стара с какво сме виновни?
Може би си останал с впечатление, че защитавам Мъри и Наско. Не е така, много преди днешният ден казах, че на тях им е време вече, и съм един от малкото в този форум, които се радват че имаме нов треньор.
А по въпроса за чорбата, не сме в позиция да говорим за тях. Кредити, лизинги, заеми.....шампиони са, и нямат загуба.

Тук за съжаление си прав. Батков е заобиколен от тотални некадърници, на които има прекалено много доверие защото е малко или много наивен. Но относно съгледвачи като Саид си мисля,че трябва да бъде треньорската тежка дума на кого иска да разчита и да се доверява когато става дума за бъдеща селекция. А хора като Баждеков и Агента нямат място в ЛЕВСКИ и това наистина е огромен минус в управлението на Батков. Наско Сираков обаче беше не по-малко вреден, не се заблуждавай. Наско Сираков е голям левскар и голяма наша легенда, но той е преди всичко човек на парите и това трябва да го знаете много добре.
За чорбате нека да не коментираме. На 2-3 наши титли, хващат 1 да им замажат пчите. Просто тоя сезон бяха по-мотивирани да вземат титлата и да вложат всички необходими средства (повече от другите) за да бъде това факт. Техният цирк никога няма да спре, а тепърва ще предстои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:49 am 

ЛЕВСКИ, ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НАС!!!
Левскари, нека бъдем единни!!!

Болен съм. Сериозно. Предстои ми тежка операция. Чаках я година и половина. Мечтах я. Но я отложих днес. Не, не се правя на герой, това е самата истина. Заклевам се, майната му и здраве. Няма как да се мре точно сега. Никога не съм бил предател, та сега ли? Та ЛЕВСКИ ме е утешавал и лекувал толкова пъти...Та нали от мамините илачи само притчите за победите на Левски сваляха температурата и ме унасяха в сън...
Човек когато е зле е откровен със себе си и пред себе си. Може да не е честен „за”” и „към” близките си, но пред себе си е честен. Тогава настъпва равносметката и идват онези незабравими мигове, които почти винаги са в синьо. Може да си набил съученика си, може да си излъгал приятелката си, жена си, може да си подвел брата си – но никога ЛЕВСКИ!!! Боже, пред тези мигове бледнеят дори първият учебен ден, абитуриентският бал, клетвата, казармата, раждането на детето ти...Дори погребението на дядо ти, оня същият, дето като малък ти разказваше за Гунди и дето за първи път те заведе за ръка на Герена...За да чуеш онова, неповторимото „Само Левски, але, само Левски, обичаме те...”, което е по-силно и от смърта...
Но злото никога не идва само. Човек като е зле задължително се пита – Защо точно на мен и защо ТОЧНО СЕГА?! На това последното нямам отговор, не намирам обяснение. В деня в който вечният враг, олицетворенито на злото, на онова зло, дето преди 60 години заброди из страната и зачерни милиони съдби, онова зло, дето забраняваше панахидите на Гунди и дето смени името на любимият ми отбор, дето прекръсти, без да ме попита, моя Исус на Витоша...В денят на това зло, в денят на злото, в който българският президент го награждаваше, МОЯТ ЛЕВСКИ СЕ РАЗБОЛЯ...Боже, сигурен съм, че си левскар, защо бе, защо точно сега?! Защо точно сега опитваш да посяваш РАЗКОЛ. Ето, зад монитора, от стената ме гледат Гунди и Котков, там са и Соколето, и Костов, и Вуцов, и Бобата Жечев, Павел Панов, Пацо Николов, Ники Илиев, Наско, Гибона...Мъри, Бижутера хитро усмихва се даже...Фамилни картини, нерукотворни...А зад тях публика през годините много, най-много...Как да ги деля тези от стената, бе, Боже. Така ли се късат посивели сини плакати...Така ли лесно се с приятеля спори...Защо точно сега, бе, Боже, посяваш разкол. Защо точно сега ни изпитваш и опитваш да ни делиш на Насковисти, Гибонисти, Вуцовисти...Не стига ли ти тая плът, че Мъри и Наско вече ги няма, че приказката, сигурен съм, мамицата ти, че приказката временно свърши...Успя, разплака ме, баш сега, мама ти деба...И на Борето фланелката, синята, по гърдите намокри я цялата...
Но на мойта стена Бог е един! Гунди се казва и всички сини около него са моите светии...
Да ме извиняваш с всичките твои светии, Боже. Да прощавате Аллах, Мохамед, Буда, Енгелс и Маркс..Вие търсехте приятелство, равенство, братство...Елате вдруги ден в сектор Б...
По-големи сме от тебе, прощавай Боже, но да си знаеш!
И само Левски, але...................................

Последна промяна SINIOTO SARCE на Чет Май 08, 2008 2:00 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:50 am 
Аватар

Цитат:
[01:42:25] Tony Montana каза: koi e todor be :D
[01:43:13] Issues каза: батков
[01:43:33] Tony Montana каза: ama kvo e napravil prodal li e nekoi?
[01:43:50] Tony Montana каза: minalata sedmica bqh na susedna masa ot nego
[01:44:02] Tony Montana каза: gore vuv Vodenicata v Dragalevci
[01:44:05] Issues каза: напи ли се
[01:44:07] Issues каза: тоя пияница
[01:44:10] Tony Montana каза: o da
[01:44:19] Tony Montana каза: tam e s pevica
[01:44:23] Tony Montana каза: da
[01:44:40] Tony Montana каза: a toq 6ofiora mu Ivan miliq izsuhna v kolata

:smt005 :smt005 :smt005

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:51 am 
Аватар

bring_da_pain написа:
Цитат:
[01:42:25] Tony Montana каза: koi e todor be :D
[01:43:13] Issues каза: батков
[01:43:33] Tony Montana каза: ama kvo e napravil prodal li e nekoi?
[01:43:50] Tony Montana каза: minalata sedmica bqh na susedna masa ot nego
[01:44:02] Tony Montana каза: gore vuv Vodenicata v Dragalevci
[01:44:05] Issues каза: напи ли се
[01:44:07] Issues каза: тоя пияница
[01:44:10] Tony Montana каза: o da
[01:44:19] Tony Montana каза: tam e s pevica
[01:44:23] Tony Montana каза: da
[01:44:40] Tony Montana каза: a toq 6ofiora mu Ivan miliq izsuhna v kolata

:smt005 :smt005 :smt005

да съхнеш в ауди е въпрос на чест !!!!! =)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 1:58 am 
Аватар

Black Jack написа:
bluefan

Абе не всичко е така :) И аз ще се радвам на футболен човек президент, но за много от нещата дето пишеш са виновни други хора. Саид например си е човек на Наско, не го е назначавал Батков. Агент Николай не е на работа в клуба, а е член на управителния съвет. Пак е срамно ама да уточним фактите. Както и bluefan написа Батков е наивник и много лесно го убеждават да прави глупости. Самият той не разбира от футбол и няма много увереност явно, та за това се оставя да го водят така. Дълго време Наско го работеше, но от скоро има друго силно лоби - зад което, както се говори, явно стои Вуцата. Наско е силен и не се дава лесно - виж и колко журналиста си има, Гриша Ганчев нема такъв контингент. За това и не написаха , че Наско седи зад историята с Пелето, а Кокала е човекът ходил с него в Германия (първите новини пишеше, че бил придружаван от човек от клуба, после изведнъж прикриха). Там некъде почнаха сериозните войни между двете лобита и резултата ни е ясен - най-слабият сезон от незнамсикога. Време беше едната от двете страни да спечели пустата му "битка", че да може да излезе отбора от тая криза. Мъри сам си е избрал да заеме страна и ще трябва да си понесе последствията. От друга страна, ако не беше толкова лоялен към Наско щеше да си е отишъл още след Беверен, на другата сутрин. Сега Мъри ако се "откъсне" от Сираков и покаже , че може да е независим и да командва той съм сигурен , че след време ще се върне в Левски и тогава вече ще направи прословутата крачка от "перспективен" към добър треньор.

Погледни от друга страна на нещата - за нас като фенове е важно да гледаме силен Левски, който играе красив и печеливш футбол. Ако това се случва тея административни неща, кой колко пиел и откъде идвали парите немат никакво значение. Та хайде да видим как ще играем сега, пък като съберем пари да купим отбора ще се заемем и с другото :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 2:23 am 

Левски не е Мъри, и Мъри не е Левски. Факт е че имаме нов треньор. Сменили сме 20 откакто гледам футбол ще сменим още поне толкоз :(. Успех на новия треньор и нека не забравяме че преди всичко подкрепяме отбора а не дадени хора.
каквото било било... целия живот е пред нас.. Ние сме ЛЕВСКИ и гледаме САМО НАПРЕД И НАГОРЕ.

п.п. Силно се надявам в събота всичко мощно да подкрепим отбора а не да се занимаваме да скандираме по батко татко патко или който там си го е заслужил. Цяла България сега нази гледа :)) нека сме заедно...

п.п.п. Специално втория полусезон съм посетил почти всички мачове :P и съм си съставил мнение..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 2:29 am 

[quote="trippin"]Левски не е Мъри, и Мъри не е Левски. Факт е че имаме нов треньор. Сменили сме 20 откакто гледам футбол ще сменим още поне толкоз :(. Успех на новия треньор и нека не забравяме че преди всичко подкрепяме отбора а не дадени хора.
каквото било било... целия живот е пред нас.. Ние сме ЛЕВСКИ и гледаме САМО НАПРЕД И НАГОРЕ.

п.п. Силно се надявам в събота всичко мощно да подкрепим отбора а не да се занимаваме да скандираме по батко татко патко или който там си го е заслужил. Цяла България сега нази гледа :)) нека сме заедно...

п.п.п. Специално втория полусезон съм посетил почти всички мачове :P и съм си съставил мнение..[/quote]
НИЕ НЕ СМЕ ЛЕВСКИ - ЛЕВСКИ Е В НАС И НИЕ СМЕ В ЛЕВСКИ:)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 2:35 am 

бива пак...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 9:51 am 
Аватар

В sportline.bg пише, че Мъри и Наско уредили мача с Локото. Кьорфишек на поредния розов драскач.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 10:08 am 
Аватар

За мен решението на Батков е правилно.Мъри не е това което беше.Промени се доста и то не за добро. Стана арогантен и се помисли за Сър Алекс.Мачкаше и смачка футболистите, които го направиха треньор.Изгони сума ти и кадърни футболисти. Време му беше да си ходи.
Вили не знам дали е най-удачния избор, но е кадърен специалист.Неотречим факт е,че отборите които е водил винаги са играли приятен за гледане футбол и са имали амбиции, съвпадащи с неговите за нещо повече от живуркане( Спартак Пл, Черно море ). Калиакра пък направи конкурент за А група с никакви футболисти и изпревари отбори с доста по-големи традиции и възможности.
Айде само ЛЕВСКИ!!!

ПП: Между другото очаквам на 10-ти Вили да направи почетна обиколка на Армията с 60 кълбета :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 10:10 am 

ТИ БОЛЕН ЛИ СИ БЕ ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 10:14 am 
Аватар

Sincе 1914 написа:
ТИ БОЛЕН ЛИ СИ БЕ ?

Настинал съм нещо... ДА.И имам горчив вкус в устата. И хубави спомени. Ама не стигат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 10:16 am 

Я ми обясни как реши ,че МЪРИ е арогантен с футболистите ? само тва , другите ти велики съждения не , само това :smt006 КАК ТАКА СМАЧКАЛ ФУТОБЛИСТИТЕ ДЕТО ГО НАПРАВИЛИ ТРЕНЬОР ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 08, 2008 10:17 am 
Аватар

Фактите опровергават всяка една част от мнението. Мъри не е гонил никого от Левски

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 27  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]