Синя Религия написа:
basma написа:
Значи, това българиан иска всичко на момента, но без да даде нищо от себе си.
Ще плащаме скъпи билети, ще ходим на мачове, ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се поизчистят кретениите в тоя клуб. Ненормални ли сте да искате промяна след два мача?
Аз ще продължавам да си давам, защото обичам да ходя на стадиона и да се забавлявам в сектор ''Б'', но били ми обяснил какво ще се промени с тези 8 лв, които ще дам в събота? И не, не сме ненормални, но вече кой сезон си казваме - ''ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се по изчистят кретениите в тоя клуб''?

Абе, немаш право да се оплакваш, давай и се надявай. Купи си инвестиционни бонове, направи си бонове книжка и бутай пари. Вкарвай си пари за пенсия и евентуално след някакви си години, може да вземаш под прага на бедността или евентуално ако се оправела държавата до тогава, може и повече. Така мислеше и баба ми през 96-та. Това, който ти го разправя за чакането, нали знаеш какво може да му кажеш.....
И някои хора, набиите си го в главите, че нито това, че билетите ще са 8 или 9 лева е проблемът като цяло, или че не можем да чакаме. Можем и си чакаме, само дето всеки един нормален човек, когато му кажат и обещаят нещо, той очаква и му се иска нещата да се случват така, както е обещано. А не да ти обещаят юноши и да ти пускат всякакви други. Не да ти обещават ново лице от еди кога си и еди кога си да мине и пак да е същото. Не да излиза бащицата и да ти казва, че нови евро походи чакат Левски и всичко това с играчи за БЕЗ пари. Не да ти разправят, че ще седи треньор 1 година, после ала-бала.... Защото, драги ми колеги, това е курвенско поведение, а то е присъщо за определен тип хора(които вече са доста и в мъжки вариант). Не може някой да ми казва едно, да прави друго и аз да съм супер доволен. Не съм от най-логичните хора, ама това ми се струва малко така...........
"Ще плащаме скъпи билети, ще ходим на мачове, ще потраем още малко и току виж след 1-2 сезона наистина се поизчистят кретениите в тоя клуб".
На бас, че няма да стане това. Тоест, ние ще си ходим(вероятно), но хората няма масово да идат, никой няма да търпи, а по-тъпото е, че няма да се спазят обещанията от ръководството. Ако играем така в още 1-2 мача, очаквай "гениално" решение - Стойчо Стоев за треньор или Гонзо, това е. От толко чакане животите ни ще минат....
Преди юбилея чакахме юбилея, после мустака си изми ръцете с Гонзо и понеже всички го обичат, не гледат какви ги приказва и какви ги върши, го чакаме от него като че е някой светец, да ни оправи. Той дори да е със супер огромно желание и амбиция, с мустака до него няма да стане!