forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 09, 2025 8:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 141  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 11:03 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Баце, ситуациите с Кайсара и Абди в края - едното се подминава, за другото веднага фал и картон....

А бе не защитавам съдията, ти кво си помисли :lol: В случая за който говориш нашата маймуна направи показно нарушение, а тази на резаците подходи по-хитро и излъга съдията. Виж повторението и ще се съгласиш :)

ти ще бъдеш победен!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 11:32 pm 
Аватар

Wildkid написа:
...Кайсара...

В този мач абсолютен фигурант, благодарение на Абди (да, пропусна 100%-во положение и проигра още няколко, но в дефанзивен аспект беше перфектен) и Минев. Той, винаги е бил скритото "оръжие" на кремвиршите с постоянните се набези и опасни центрирания към противниковото наказателно, а днес беше затворен отвсякъде и нямаше никакви шансове за изява. Точно обратното, през първото полувреме и малко по-малко през второто, Ангуло беше доста по-деен и създаваше превес в атака за селтаците. Но там пък Роман и донякъде Божидар успяха да го неутрализират подобаващо и по този начин цялостната идея в атака за зелените не се получи, така както на тях им се искаше.
И всичко това благодарение на СС, който в този мач за разлика от онзи за първенството преди месец избра правилната тактика и привидно сме с благоприятен резултат преди реванша, но в същото време доста коварен.
Във физическо отношение има още много да се желае, защото се видя, че след 65-тата минута бензина взе да свършва... А Алвеша дясно крило е за учебниците по това как да всееш смут в другия отбор след като всички очакваха да е бек..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 11:40 pm 
Аватар

Виктория написа:
Пълен стадион на реванша, мощна подкрепа с точните песни и отиваме на финал :)
Селяни умрете и смърт на чорбата,враг на земята :bigok и си взимаме нашата си купа.Не се излъгах как ще изглежда отбора,имах леко по-големи очаквания за резултата :bigok

Последна промяна Ivan63 на Сря Апр 08, 2015 11:45 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 11:42 pm 
Аватар

На реванша ще ни разпорят :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2015 11:58 pm 
Аватар

Ще ни спукат кофата :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:00 am 
Аватар

Kryten написа:
Adepta написа:
Колкото и да е слаб Краев на крилото, пак е 200 пъти по-добре от Педро :bigok

Казах на бека, на крилото беше ок и 200 класи над Негро.

На бека, на крилото, сигурно и като черна тарамбука ще е 200 класи над Негро :strkstrk
BLUE_MAGIC написа:
Wildkid написа:
...Кайсара...

В този мач абсолютен фигурант, благодарение на Абди (да, пропусна 100%-во положение и проигра още няколко, но в дефанзивен аспект беше перфектен) и Минев. ...

Абди беше много гладен тоя мач :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:01 am 
Аватар

Циркът е пълен - хванахме такси от Търговище до Разград за мача, после даже шефчето ни върна на половин цена и ни намери монтьор, ама КУР - колата не пали. Сега ще хващаме нощния за София, утре ще добавя в темата за екскурзията подробности около цялото ултра пътуване и разходката в една фабрика за хляб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:05 am 
Аватар

Запис:
https://mega.co.nz/#!9JdmkCqD!Y5mgyCvSf ... nAEf2YtFHg
Преебах малко деинтерлейса :roll: но се гледа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:06 am 
Аватар

Как се чувахме днеска? :bigok

Много силно гостуване по мое мнение направихме! Хората са жадни за успехи и тая жажда днес ни караше да избухваме жестоко на моменти! Естествено пак имаше "К*р за цуци" и "Смърт за курвите" (цел трансперант даже закачиха :strkstrk ), но като цяло беше мазало! Има материал и за другата тема, но са ми малко бирите още, за да се занимавам. :bigok Все пак очаквайте силни постове, включващи къртене на огради и псувни по селяните преди мача :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:10 am 
Аватар

Макарона написа:
Чакам точен и детайлен анализ аз :smt006 :hitl1 :hitl2

Кво да ти кажа, то се изписа. Класически пример за висока преса бяхме днес. Тактиката на Евертън в мача с Пул 0:0 е може би най-класическият пример този сезон. Едва ли много хора са обърнали внимание, или биха го гледали на запис, но просто точно така играха Евертън, както ние днес.

Като цяло ги е научил добре, тва е "лесната" част. :lol: Аниете и Домо пресират рано центърът им, налага се Лудогорец да я подават ляво/дясно и там ги затваряме добре. От там и коментарът по-назад, че Абди бил по-полезен от халфовете. Реално вторият път, в който ги пуснахме през центъра, Безяк беше сам с/у вратаря и нацели греда. Тактиката е перфектна, така градиш отбор - от защита към нападение. Вече ще си проличи дали СС има знанията да надгради, щото така като днес може да играеш реално и с 11 Алвеша. Смисъл, движението по терена е еднакво за всеки играч, независимо дали е Роналдо или Алвеша, а дали вече ще могат да изнесат топката е Въпросът. И тук вече се опира до индивидуални качества, тренировки и т.н. И да, току що сравних Алвеша с Роналдо :bigok
Също физическата подготовка - близо 75 минути се държахме, което за мен е похвално, накраят се умориха всички, пресата си работеше, просто по-лесно ги допускахме да центрират, но за наш късмет не създадоха нищо, защото и те се умориха. А и цялата идея на високата преса е, че 2-ма пресират, 5-6 бягат без топка - черноработници по терена. Така че като цяло доста похвално. Определено се обори идеята, че ще продадат мача.

Лошото е, че тая тактика работи точно 1 път :smt003 Смисъл, ако утре играем с тях по днешният начин, ще ни бият. Не мога да го обесня с думи, просто е така, всеки малко-над-средно-грамотен треньор с добър, офанзивен отбор ще си нагласи отбора срещу такава преса във втори мач. Както писах горе дупката става в халфовата линия, но за 1 мач тактиката е перфектна. Реално, за мен, на Герена излизаме да се надиграваме с тях. Индивидуално. Пост на пост. Бек с/у крило. Крило с/у бек, атакуващ срещу дефанзивен и т.н. Не съм гледал Лудогорец почти никога, освен срещу нас, но сигурно имат по-класни играчи от нас. Единствено факторът публика + спечелени единоборства може да ни вземат мача. Тук идва въпросът с жълтите картони. Днес бяха, колко, 5-6? И нито един не беше незаслужен, според мен :roll: На реваншът съдията лесно може да пресили нещо и прегоряли играчи като Белаид, Гаджев, Аниете дори, може да ни костват много.

Притеснявам се, че ще излезнем с една идея повече дефанзивно на Герена. Но.. Сектор Б... :wink:. Кофти час, 18:30, хората от провинцията не са облагодетелствани. Вярвам все пак, че левскарите са останали доволни от днешният мач и ще дойдат.

Реално съм/бях голям критик на СС, но се признавам за облян отвсякъде, кефи ме човекът, разбира я играта според мен.

ЕДИТ: Точно с такава тактика лесно се стига до 4 кръг в ЛЕ. :wink:

АЕСИНИТЕБА67 :bigok

Последна промяна Оптимистичен стратег на Чет Апр 09, 2015 12:37 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:14 am 
Аватар

Много добро гостуване, с доста повече желание от публиката, имаше си от всичко, както от силни избухвания ЗА Левски, така и античорбарски песни :bigok
Аз съм доволен, момчетата играха надъхано.Имаме два основни проблема - не можем да вкараме гол и, че имаме втория най-малоумен негър на планетата след Луис Педро Юргана си заслужи напълно аплодисментите, MVP в този мач.
От сега се надъхвайте за реванша, пълен стадион и на тия зелените да не им се вЕрва къде са попаднали, отваряме им куфарите и продължаваме да мИчтаим :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:18 am 
Аватар

Доколко е възможно наистина да играем на "Васил Левски"? Би било хубаво да повторим празника от Арената и на НационалниО :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:19 am 
Аватар

А сега се сетих.. Колко ж.к имаме и остана ли неоцветен от нашите :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:24 am 
Аватар

Блгодарим както винаги за записа. Казвам ти едно виртуално наздраве, въпреки че съм чувал, че алкохола не ти е страст.

Ае сините бааааа, по една случайност гледах въпросният мач. И Евъртън компенсираха липсата на класа с жестока преса, себераздаване и мъжка игра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:26 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Макарона написа:
Чакам точен и детайлен анализ аз :smt006 :hitl1 :hitl2

АЕСИНИТЕБА67 :bigok

Липсваше ми бачи :bigok Благодаря за анализа, обичам да научавам нови нещица

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:31 am 
Аватар

Бах тая Mega, какъв UP пусна копИле. За около 1:30 мин. го свалих с около 12МБ/С. :strkstrk Сядам да гледамЪ спектакала на мечтите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:32 am 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Реално, за мен, на Геренът излизаме да се надиграваме с тях.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:37 am 
Аватар

Факт :loser2 :oops: Минавам в темата за бръскане :?

Последна промяна Оптимистичен стратег на Чет Апр 09, 2015 12:39 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:39 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Аз ще предложа и натискам реваншът да се играе на Националния стадион и да се изсипем 25К зажаднели за купа говеда. Няма да им се вярва на селяците. Ще напълнят гащите още на излизане от тунела. Искрено съм щастлив, че не ми се оправдаха прогнозите, поне на този етап.

И аз съм щастлив, че не ти се оправдаха, но жалко, че изгубих бързи 50 лева, защото като нищо можехме и да бием.
Сериозно, много съм доволен от начинът ни на игра. С малки изключения, изиграхме много добър мач. Жалко, че в последния пас и шут бяхме пълна трагедия, защото положенията, които създавахме(като комбинации) предразполагаха поне няколко гола.
Определено за националния стадион не е лоша идея, но едва ли ще го направят, мисля, че ще има доста хора на тоя мач, особено ако им се напомни с какъв заряд е мачът.
Искам такова достойно представяне от Левски винаги, в такива случаи не ми пука дали ще вземем купи или не, просто играта, представянето, желанието, винаги тези неща за мен лично са били най-важни. Мисля, че повечето обикновени левскари, ако видят подобна игра, няма да имат претенции дали сме били с голче или сме паднали с голче.
Много ми е мъчно, че доста от играчите(най-читавите) ще си идат заради заплати и мустакати простотии, защото с малко обиграване, ние сме отбор за тройката. Ние и сега сме, може би смешно ще се стори на хората, но според мен не сме по-зле от Берое или Локо СФ......
Усещам нещо сериозно за реванша.... нема да им се верва на 50-те кренвирша, дошли да поснимат.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 12:58 am 
Аватар

Абе моШно мача в Долината на глинените гърнета и ги побъркваме :smt027 На Васил Левски няма да се получи тази атмосфера, особено пък от 18:30 делничен ден. Освен това онези малко или много свикнаха да играят там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 1:05 am 
Аватар

mech0 написа:
Циркът е пълен - хванахме такси от Търговище до Разград за мача, после даже шефчето ни върна на половин цена и ни намери монтьор, ама КУР - колата не пали. Сега ще хващаме нощния за София, утре ще добавя в темата за екскурзията подробности около цялото ултра пътуване и разходката в една фабрика за хляб.

Ааахахаха. Следим ти скандалното пътуване до Разград от обяд. Маса хора ме питат Мечо стигна ли? :-))))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 1:12 am 
Аватар

Браво на Златински за мнението за мача, което даде! :smt023 Един нормален в опаковката с кренвирши да има :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 1:34 am 

bogarra написа:
СС е бог и половина! Не съм очаквал треньора да играе чааак такава роля! .................... :bigok

САМО от 2008-ма го повтарям това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 4:20 am 
Аватар

Браво на нашите момчета, много силен тактически мач, впечатляващи думи на Стойчо Стоев след мача, само да си бяха повярвали, че могат да вкарат, повечко шутове си трябва.

Реваншът нека си е на Герена, ние може да се чувстваме у дома си на "Васил Левски", но не и футболистите. Резаците изиграха сума ти мачове там и им е познато, ние играем само с прасетата там.
Докато нашите дори и тренировките си провеждат на официалния терен, а не на тренировъчния и ще изгубим страшно много, ако реваншът не е на Герена. :-)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 7:29 am 
Аватар

След тва цирк гостуване определението trAgvam s taxi важи с пълна сила...
А до Разград с такси, а на връщане с влаааак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 7:38 am 
Аватар

Ако мачът е на националния ще плащаме и наем, а точно в този момент на безпаричие в клуба ми се струва по-добре да напълним Герена ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 7:57 am 
Аватар

На национала финал да играем нема сме повече от 15к,така че нека си играем на Герена. 10к там и 10к на "Васил Левски" е разлика от небето до земята :smt006

Един равен нема как да върне левскарите на стадиона,така че да не се изсилваме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 8:11 am 
Аватар

Bellamy написа:
А сега се сетих.. Колко ж.к имаме и остана ли неоцветен от нашите

8 картона даде на нашите и 1 на дюнерите. Добър мач! Доволен съм от видяното. Пълниме Герена и отиваме на финал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 8:17 am 
Аватар

Мощно на стадиона, майната му на резутата и домус агата :levski :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 09, 2015 8:34 am 
Аватар

mech0 да разкаже, че мен ме мързи, а и от влакО директно на работа..сега сера в името на Агата!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4220 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81 ... 141  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]