forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Окт 28, 2025 1:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 10:12 am 
Аватар

Все си мисля, че е по добре да реагираме все едно НИКОГА НЕ ГИ Е ИМАЛО. Веднага да бъдат забравени. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 10:18 am 
Аватар

Нека първо ги закрият, че това си го говорим всяка година :smt006 Докато не стане факт, нищо не е сигурно :smt023

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 10:29 am 
Аватар

Ще бъде цирк ако накрая има две чурки - едната "автентична" на милко и морко, и една "алтернативна" на говедото черепа, и двете почват от в или б група. Коя ще припознаят прасенцата или ще делят титлите и полуфиналите? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 10:58 am 
Аватар

Черепушката Цуца щяла да играе на Васил Левски уж и да има "някъде в името си" сесека, а оригиналната на Милко - във В или А регионална. Естествено и двете ще се борят за "припознаване" заради базите. При това положение новата Цуца ще си е абсолютен Латекс, а тази на Милко би трябвало да си е с полуфиналите. Европа тази година със сигурност няма да има, а цирковете са гарантирани. Нищо чудно Дучеликс, Чезари и Г.А. да са фенове на новия изрод, а г-н Енимал и Ко на автентичната марка и харизма, където пък Милко им бил обещал ръководни места.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 11:32 am 
Аватар

Роди ли се мутанта? Франкенцура?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 11:49 am 
Аватар

И двете ще имат по 31 титли и 2718 полуфинала, а ако някой ден се обединят ще станат с 62 титли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:08 pm 
Аватар

Solo Contra Tutti написа:
И двете ще имат по 31 титли и 2718 полуфинала, а ако някой ден се обединят ще станат с 62 титли.

Едната трябва да е с 35, нали са литекс все пак, ще се обединят титлите. :lol: Така при следващо сливане отиват към 66 титли и абсолютен рекорд в Европа :fgod

Само не знам головете на Ду Драгао как ще ги делят ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:17 pm 
Аватар

Добре при положение, че в понеделник се тегли жребия за А група как точно ще ги има прасетата в първенството?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:22 pm 

N12 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:22 pm 
Аватар

Номер 3 :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Ех, русИ ме изпревари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:23 pm 
Аватар

Прасетата си мислят, че изказването на кабриолетов било положително. :lol: Прочетох го 5 пъти и все не мога да намеря къде точно е положителното. Мирише ми нещо на обрати, ама всичко е възможно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:27 pm 
Аватар

То по-интересният въпрос е как изобщо ще се тегли жребий, при все че не се знае кои ще играят - ако Локото и чорбата ги няма, на тяхно място отбори от Б група ли ще влязат, А група ли ще се намали, какво ще става?

Майтапът е голям и всичко това е с цел да се спасява чорбата :? Досега трябваше да са ги изритали 300 пъти, да се намали групата и толкО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:35 pm 
Аватар

Локо Горна ще влязат :lsfc3 Mr. Smith likes this :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:36 pm 

Може да стане така, както с жАлтите навремето, когато ги закриха зимата, всяка седмица един отбор да почива. Всъщност, два, ако броим Локо София :smt059

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 12:40 pm 
Аватар

Идва най-щастливият миг на раздялата, когато си тръгват. И аз със сълзи на очи, се моля на Бога, дано не се върнат :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 1:56 pm 
Аватар

Цитат:
Акам на помощта ви. С откат.

https://www.facebook.com/samuilpetkan/p ... 0497762418

Акай навътре, деба цифката чорбарска! :losers :bii_chorbata
Доста общи приятели имам с тоя дришък. Вразумете го посредством шамари или виртуални токати. :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 2:51 pm 
Аватар

пОснах сълза.... :smt085

Цитат:
Бившият председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе Димитър Ангелов-Дучето отговори на декларация, която бе разпространена от различните фенклубове и фракции.

Ето дакларацията на Дучето без редакторска намеса:

„Скъпи приятели, принуден съм от обстоятелствата и ще бъда по-обстоен. Обичам лит(*кс-етрополе и кълна се в Бога, че в последната половин година, в екип с достойни Армейци, направихме всичко, което бе по силите ни, лит(*кс-етрополе да бъде спасен, да бъде в достойни ръце. Начело да бъдат хора, които са съзидателни и са доказано успели, горд съм с това, което направихме!!!

Обичам и всичко българско, отидох за първи път на „Армията” от любов към лит(*кс-етрополе. Вярвам, че когато обичаш се бориш онова, което обичаш да бъде чисто и свято вярвам. Че човекът стоящ до мен на стадиона, пеещ песните, които аз пея, е мой брат. Вярвам, че всички, които обичат лит(*кс-етрополе са братя. Вярвам, че в труден момент, когато се решава бъдещето на любимият клуб, всеки армеец трябва да застане до своя брат и да защити достойното бъдеще на лит(*кс-етрополе от онези от другия сектор... от другите които не изтраяха и час от момента, в който се появи надежда за лит(*кс-етрополе и започнаха да сипят жлъч, ненавист и подлост.

Скъпи приятели, вярвам че проблемите в лит(*кс-етрополе са същите, каквито са и в отечеството и смятам, че могат да бъдат решени по един и същ начин - разделението трябва да спре, за да има бъдеще. Единствено и само уважение и единение!

Спомни си защо за първи път отиде на Армията - да бъдем заедно и да обичаме или да мразим и да се роим!!! Спомни си кога лит(*кс-етрополе бе силен - когато стадиона бе пълен, единен. Аз съм верен, аз не съм модерен, не пея когато не ми е до песен, не мълча когато не е време за мълчане, режа греди когато трябва, не унижавам футболисти, а протестирам срещу виновни ръководители, като Томов, Борисов, Иванов и го правя с конкретни действия.

Относно някакво си тригодишно мълчание - припомням репликата на Стойчо Младенов относно подозрителната тишина на „Българска Армия” и за последно ще кажа следното - мълчанието е злато, но само за онзи, който благодарение на него е получил възможност да източи и фалира любимия клуб. Аз не мълчах, говорех истината... Не пях - не ми се пееше... Днес нямаше мълчание, а странна, много странна активност на фона на онази тишина, за която говори треньора Младенов.

От Подуяне съвсем естествено излезе гнусно, нечистоплътно творение насочено срещу Възраждането на нашия клуб... И тук вече най-интересното. Вместо адекватен отговор, наистина нещо авангардно и 100 процента модерно – отговор декларация. Оглушителна, не странна, а естествена. Не „Герена” да гори, а НЕ ИСКАМЕ Дучето!!!

Благодаря - винаги верен и никога модерен
Д.АНГЕЛОВ ДУЧЕТО - САМО лит(*кс-етрополе!!!”

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 2:58 pm 
Аватар

В кой ли бог се кълне???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 3:00 pm 
Аватар

Goviado написа:
Цитат:
Акам на помощта ви. С откат.

https://www.facebook.com/samuilpetkan/p ... 0497762418

Акай навътре, деба цифката чорбарска! :losers :bii_chorbata
Доста общи приятели имам с тоя дришък. Вразумете го посредством шамари или виртуални токати. :losers

Червените са доста за съжаление. Този уж има претенции да е по-ориентиран, но явно без много покритие. Или най-малкото в този пост повтаря глупостите без никакво покритие.

1. Любимата ми - Години наред, различни собственици, влошавали сесека с абсурдни договори, а държавата не направила нищо. Ако не са разбрали червенковците, те вече от доста години не са държавен отбор. СЕСЕКА Е ЧАСТЕН отбор и държавата няма право да се меси в управлението му. Това е все едно аз да имам собствено заведение, ама в един момент държавата да дойде при мен и да ми каже "виж сега, ти май нещо не си управляваш заведението правилно, виж какви заплати даваш на сервитьорите, виж какви продукти зареждаш... я да намалиш малко заплатите, я да замениш това с онова..." ми няма как да стане, защото заведението си е мое и ако искам ще го въртя на печалба, ако искам ще го фалирам след 1 месец. Ако държавата ми се месеше, нямаше да имам заведение и щях да си бия шута от тук.
Не може да сравняваш футболен клуб с банка и да го даваш за пример :ohmygod то няма какво да коментирам тук.

2. Тази база на школата кога като имот е била тяхна? Те реално какви имоти имат? Стадион, бази, зали? Или просто ползват срещу някакви договори. Ама да твърдиш, че крайно неподдържаната, занемарена база е била по-добре да си виси там, вместо в София да има една ЕДИНСТВЕНА и що-годе читава зала е МЕГА НАГЛОСТ! И после супер глупостите, че се пълнила само за чалга концерти... :ohmygod

3. Стадионът за който уж единствени плащали наем. Това, че някъде се е водило, че дължат наеми, НЕ ЗНАЧИ, че са ги плащали. Колко години са си плащали редовно наемите? Я да видим документи. Това е много слаба манипулация за глупаци, че едва ли не тези наеми затруднявали клуба и заради тях, той не можел плаща другите данъци и заплати. А реално те не плащат нищо, нито данъци, нито наеми, нито ток, че и заплати.

Държавата НЕ трябва да се меси във футбола, защото става дума за частни клубове. Държавата, трябва да оказва помощ по-скоро със странични свързани неща. Даване на концесии, инфраструктура около стадиони, зали, пътища до тях, градски транспорт, охрана на обществените места в близост до съоръженията и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 4:45 pm 

Свинете явно през годините много са страдали, по - друг начин не мога да си обясня че се радват на закриването на истинският им отбор, за да бъде заменено от този хибрид. Дано никога не става нещо подобно и при нас, че бих умрял... но не да призная нещо подобно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 4:49 pm 
Аватар

sid написа:
Може да стане така, както с жАлтите навремето, когато ги закриха зимата, всяка седмица един отбор да почива. Всъщност, два, ако броим Локо София :smt059

Е то няма много смисъл така. Като отборите са 10 няма логика някой да почива. Това се прави ако се случи през сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:24 pm 
Аватар

Цитат:
10 са отборите, които ще участват в жребия за сезон 2015/16 на А група в понеделник, научи Gong.bg.

В понеделник от Лицензионната комисия към БФС обявиха, че отборите, които имат право да участват в елита през следващия сезон са Лудогорец, Берое, Литекс, Ботев Пловдив, Левски, Черно море, Славия, Локомотив Пловдив, Монтана и Пирин Благоевград.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви след евроквалификацията срещу Малта (1:0) на „Та Кали“: "Не е необходимо да има Изпълком към днешна дата. Не мога да ви кажа дали лит(*кс-етрополе ще остане. Доколкото знам, жребият се тегли на 15 юни, ако има някаква промяна, може да се събере изпълкомът. Има си адекватни комисии, които са си взели решенията, аз не знам какво мога да помогна повече", добави бившият национал.

лит(*кс-етрополе и Локомотив София няма да участват в жребия в понеделник.

Очаква се форматът на първенството през новия сезон да бъде от 36 кръга и всички отбори ще се срещнат по четири пъти.

бонг.бг

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:24 pm 
Аватар

Свинете са влюбени в тенекии и "победи". През жалкото си съществуване не са имали нито име, нито символ, който да ги обединява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:25 pm 
Аватар

Изпревари ме :slap Същата статия я има и в спиртал, до понеделник не вервам, но все пак звучи добре :bii_chorbata :bii_chorbata :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:28 pm 
Аватар

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:29 pm 
Аватар

:pastor :pastor :pastor :pastor :pastor :pastor :pastor Истина ли е БраДя?! :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:29 pm 
Site Admin
Аватар

АЙДЕ БРАТЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:31 pm 

:sm_cigar :sm_cigar :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:31 pm 
Аватар

И ЕТОООООООООО ИДВА НААЙЙЙЙЙЙ-ЩАСТЛИВИЯ ДЕН :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 В КОЙТО ВИЕ ЩЕ СТЕ ДАЛЕЧЕ ОТ НАС :lsfc4 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 5:35 pm 
Аватар

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3 :lsfc3
ЗАКРИВАААААААЙ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]