Змей, виж малко статистиката и виж 2 пъти олимпия, аалст, слован, копенхаген-говориш с много думи, но нищо не казваш. Това беше при прословутия лафчис.
Да не говорим, че при лафчис имаме и четвърто място в шампионата, но ти в омразата ти към батков не ги вземаш впредвид тези неща
Хидън, бях писал и не видях да ми опонираш преди това, но пак да повторя може да не четеш всичко в темата, но да даваш мнения. В България положението е такова, че няма как да се печели от футбол ако хвърляш милиони за трансфери-просто няма откъде да дойдат пари, за да си избиеш тези трансфери. Това, че за 15 години 1 български клуб успя да пробие в шампионската лига и то само за 1 година сигурно не е случайно, въпреки че са хвърляни милиони за трансфери. Сега си представи ситуацията ти си собственик-хвърляш 5 милиона евро за трансфери, продаваш максимум за 1 милион евро. Отпадаш бързо в евротурнирите и почти нямаш никакви приходи от там. Вземи впредвид и, че до миналата година от уефа не влизат кой знае какви финанси. Даваш пари за лагери 3-4 пъти в годината различни дестинации, като се стремиш да са добри условията и за тренировка и за почивка. Осигуряваш за заплати към 4-5 милиона, защото искате добри футболисти. За пример заплатата на гонзо преди да напусне Левски преди години беше стигнала 70 хиляди лева на месец, което си е почти половин милион евро годишно /туй естествено по вестникарска информация, но и вие се позовавате често на такива несигурни /за мен/ източници/. Сега изчисли подобрения на базата, пари за дюш, пари за деца и други благотворителни дейности. Пари за пътувания в чужбина, защото поне 2 мача на сезон в евротурнирите имаме. Сега си представи при слабо представяне в турнирите почти никакви приходи от там, представи си при 10к публика на мач при средна цена на билетите 10 лева /и двете силно преувеличени/ 750 хиляди евро приходи от публика, 1,1 милиона евро от мтел, малко приходи от артикули, интернет телевизия, други реклами. По тия представи сме минимум /това е абсолютния минимум/ 3 милиона евро загуби. Сега си помисли кой нормален бизнесмен ще налива безвъзмездно толкова пари в Левски в продължение на години. Такива пари се наливат в щека, която си сменя през година собствениците, в литекс от бореца гриша, в локо пд от няколко умрели собственици-всички знаем защо, гигов не налива много в локо сф или поне не толкова много. И какво излиза-според тебе е най-добре да идват някакви кървави, крадени, нерегламентирани финанси от сулю и пулю, да се наливат милиони при положение, че пак не се знае какво ще направим в евротурнирите-така ли е питам аз ? Ако е така-кажи си, за да си знаеме веднъж завинаги какво искаш