forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Ное 12, 2025 10:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 2:33 am 
Аватар

Цитат:
Президентът на Левски Тодор Батков обяви, че в четвъртък ще се срещне с недоволните от последните събития в клуба фенове. Синият собственик също така увери, че няма никакви задължения, освен обичайните креди към банките, които редовно се покриват.

„Аз поне се опитвам да правя най-доброто и давам най-доброто от себе си, без да съм длъжен в края на крайщата. Феновете, повече от странно, аз нали също съм фен. Но аз не съм само фен, а и тоя, който… аз храня 3-4 хиляди души по разни предприятия и не само в България и в момента едното предприятие съм го спрял, защото е криза и защото трябва да се насочат потоците, за да мога да ги насоча тези потоци, за да хрантутя тези хубостници. Това е положението”, каза Батков.

„Левски не дължи никому нито стотинка. За какво ми е това (президент на Левски). Аз съм на 51 години и дето се казва, трябваше да се радвам на живота. За какво ми е, това вече почва да ме обижда. Вижте, аз утре ще се видя с феновете и ще им кажа какъв им е проблема.”

„Всеки има дългове, но те са обезпечени. Обслужвам ги, това е. Никому не дължа нищо, извън банките, които знаят как да вземат пари, но това го прави всеки, защото аз нямам Левски само, имам и предприятия”, заяви още босът на Левски в интервю пред Канал 3.

за да мога да ги насоча тези потоци, за да хрантутя тези хубостници

xahxhahxahxa, силно е тва, не мога да не призная :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 4:30 am 

Ама вие сериозно ли си мислите, че ако БаткОФ ни продаде на някой рязан арабин ще цъфнем и вържем? :smt003 Вижте кво стана с прасетата. Купи ги арабин и им се еба майката. Не защитавам БаткОФ ама може да дойде някой по-зле и от него :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 4:33 am 

Батков: Аз съм глупакът, но виновниците ще си получат заслуженото
24 септември 2009 01:20
Адвокатът съобщи след завръщането си от странство, че виновниците за скандала се знаят

Тодор Батков бе доста разочарован след завръщането си в България тази вечер. Адвокатът съобщи на летище София, че се подвел много наивно на измамата за трансфера в Русия на синьото каре, но се зарече хората които са отговорни за измамата да си получат заслуженото.

„Левски стана жертва на голяма провокация, като поемам цялата отговорност за това, което се случи. По принцип трансферите в Русия се осъществяват доста трудно, но ние сме правили успешни сделки там. Предварителното развитие по трансфера не се различаваше от предишни такива. Не искам да разкривам много подробности, утре ще подадем жалба в прокуратурата. Причините може да са най-различни, не изключвам нищо. Може да става дума за залагания, а и за други работи. По моя информация голям сайт за залагания в Азия е спрял да приема залози за победа на лит(*кс-етрополе в часовете преди мача, а и мисля, че и други букмейкърски къщи са го последвали. Смятам, че цялата тази история може да е удар лично срещу мен. Зад всичко това обаче стоят реални хора, които ще бъдат разкрити. Наистина получих писмо от шефовете на Рубин, поне така изглеждаше в което се отправяше оферта за четиримата на обща стойност 5 милиона евро. Това изглеждаше като реален шанс за тях да играят в силен тим, който участва в Шампионската лига. Надявам се компетентните органи да си свършат работата и да разкрият кой стои зад всичко това. Знам за свастиките в агитката и съм категорично против това. Тези хора не са фенове на Левски, те работят против клуба. Знам за наказанието, което ни беше наложено. Няма да обжалваме, но срещата с Черноморец няма да се играе в Стара Загора, а в друг град, който ще го разберете утре. Този път наистина заслужавам „Златен Скункс” и ще се го получа. Обещавам ви обаче, че ще накарам хората, които ми го докараха да го изядат. Мисля, че ще се оправим. Вярвам в това, има още доста мачове. Левски не дължи нито стотинка на никой и това не трябва да се забравя. Поемам цялата вина за случилото се. Аз съм правил колосални сделки и наистина този път бях излъган доста наивно. Пак ви казвам обаче, че хората които организираха това ще си получат заслуженото. Знаем кои са и българските им помощници”, заяви Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 7:57 am 
Аватар

Тоя малко ли златни снуксове е получавал, че да не знае къде са :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 8:39 am 
Аватар

Месията при Бареков :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:08 am 
Аватар

В крайна сметка каза,че не съжалява за нищо случило се по тези трансфери :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:10 am 

FLAME написа:
Месията при Бареков :smt006

месията да отиде в онова шоу с детектора на лъжата :evil:
после на електрически стол
мустак,умри маматидеба :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:10 am 

Nikolay написа:
В крайна сметка каза,че не съжалява за нищо случило се по тези трансфери :boisw

да ,само тука детектора немаше да писне :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:11 am 
Аватар

Новината е че Ганя...ОПРЕДЕЛЕНО Е ГОТОВ ДА ПРОДАДЕ, ОТБОРА. И че му търси над 12 000 000 еврака. Не каза, няма да го продам на никой или нещо от сорта. Каза вложил съм толкоз ако има на кой ще го продам. А дано.

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:20 am 
Аватар

akela написа:
Новината е че Ганя...ОПРЕДЕЛЕНО Е ГОТОВ ДА ПРОДАДЕ, ОТБОРА. И че му търси над 12 000 000 еврака. Не каза, няма да го продам на никой или нещо от сорта. Каза вложил съм толкоз ако има на кой ще го продам. А дано.

За 12 млн. евро няма на кой да го даде. Нито пък е вложиш 12 млн. лични пари. Разликата между реалните 7-8 млн. евро и 12 млн. евро не е като между 7-8 лв. и 12 лв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:24 am 
Аватар

Morning Glory написа:
akela написа:

За 12 млн. евро няма на кой да го даде. Нито пък е вложиш 12 млн. лични пари. Разликата между реалните 7-8 млн. евро и 12 млн. евро не е като между 7-8 лв. и 12 лв.

Той е дал 12 милиона лични, плюс приходите от УЕФА и ШЛ, трансфери, спонскорски договори, билети и тв права. Ние сме имали страшен бюджет, как не сме го разбрали още?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 9:30 am 
Аватар

А забравих и другото - заплашвали са го по телефона...и каза Чорни да си гледа работата...дали Ганьо няма да стане скоро президон на Локо Пд...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:28 am 
Аватар

Цитат:
Вчера бях заплашен от руснаци по телефона. Обясних им на нелош руски какво ги очаква.
:sm_horse :sm_horse :smt027 :smt031 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 Ай Тоше, Тоше :smt005
Цитат:
Чорни се опита още в Турция да предложи един от нашите играчи на Терек, но аз му казах да си гледа работата
Опа :boisw Отиваме на гости ,на гости в Израел , на баница със сирене и радиоактивен петел :smt005
Цитат:
Похарчил съм немалко пари - от порядъка на 12 милиона лева.
Тоше ти разлика между лев и евро , правиш ли бе каунЬ :smt006
Цитат:
Членският внос, събран в Левски от началото на годината е 673 лева.
За какъв членски внос говориш, да ли не е за това което си мисля :smt017
Цитат:
Много са ми смешни сърцераздирателните вопли на фенове на Левски, че Батков трябвало да си тръгва.
Тук вече ти се еба путката майчина ,нещастник :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:31 am 
Аватар

Mr.Smith написа:
Цитат:
Вчера бях заплашен от руснаци по телефона. Обясних им на нелош руски какво ги очаква.
:sm_horse :sm_horse :smt027 :smt031 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 Ай Тоше, Тоше :smt005
Цитат:
Чорни се опита още в Турция да предложи един от нашите играчи на Терек, но аз му казах да си гледа работата
Опа :boisw Отиваме на гости ,на гости в Израел , на баница със сирене и радиоактивен петел :smt005
Цитат:
Похарчил съм немалко пари - от порядъка на 12 милиона лева.
Тоше ти разлика между лев и евро , правиш ли бе каунЬ :smt006
Цитат:
Членският внос, събран в Левски от началото на годината е 673 лева.
За какъв членски внос говориш, да ли не е за това което си мисля :smt017
Цитат:
Много са ми смешни сърцераздирателните вопли на фенове на Левски, че Батков трябвало да си тръгва.
Тук вече ти се еба п..ката майчина ,нещастник :boisw

Радиоактивен петел :smt005 :smt005 :smt005
Вън Глупака Ганя - смешен си ти бе на мама златния идиотец,комсомолец шибан.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:31 am 

Изкефи ме как Тошо си съчиняваше историите на място, особено как е преследвал и заловил единия измамник и как са го заплашвали, но той на нелош руски ги е напсувал. :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:34 am 
Аватар

Деба и боклука долен... Едно решение- МАРШ КОМУНИСТИЧЕСКА ПОДЛОГО! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:35 am 
Аватар

Omraz написа:
Изкефи ме как Тошо си съчиняваше историите на място, особено как е преследвал и заловил единия измамник и как са го заплашвали, но той на нелош руски ги е напсувал. :smt005 :smt005 :smt005

По въпросът за нелошия руски- първолетчо каза, че трябвало да е г-ну ТодорУ БактовУ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:42 am 
Аватар

най-много ме изкефи като го питаха "добре де, как така никаква връзка с хора от рубин, след като за 2 дни пред наши медии се изкаха поне 10 човека от рубин, че такова нещо никога не е имало" как бъъъързо, бързо смутолеви нещо "емии то, абе не знам, аз токова" и отиде директно в друга тема "ама данъците, ама това, ама онова", не и без помоща на малоумния барек, който е достатъчно некадърен, за не се усети и да го подкара.

иначе сладкодумен и "честен и откровен", както винаги.. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:44 am 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Имаше време да си подготви урока, адвокатски хитринки. Сега ще спечели и време с уж международното разследване на случая... Тука вече май е време да се намесваме ние.

Еми петък е деня. В темата за "операцията" е обсъдено. Някой по-навътре да даде предложения, какво да се прави, защото явно си нямаме председател на фенклуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:47 am 
Аватар

Продадоха ли ни бе? Тировете с парите малко ше закъснеят, щото снощи единя е спукал гума някъде между Кирку и Ирбил в Ирак, и това забавил цялата група. Но вече са в Турция по точно някъде между Анакара и Аксарай. Утре сутринта ще гарират на ул. Тодорини кукли.
СултнаО снощи е казал на най-довереният си везир, че ако трябва ще купи Чорни барабара със смейството му но ще докара парите на Факсарена....ъъъъ Герена. Това ми го каза една от жените му в харема, с която съм имал вземана-даване, но това е друга история.

ПП
Тъпка пак се е измъкнал с некви благи приказки. И на учредяването на НФК-то пак така направи. Ама си мисля, че май леко е почнал да поддва. Трябва да се продължи с натискането и напрежението, и много скро ще рухне свинята мръсна.

ПП2
От изказванията на Мустака ми направиха две неща впечатление:
" Имах гаранция от банка, че парите за карето са преведени"
" Заплашвахме по телефона, да не ровя повече в тези трасфери"

Към това добавям, част от статията на Юлий Москов в днешният брой на 7 дни спорт.
http://www.7sport.net/7sport/fo_1forum/d5519_3.htm

"..........Хайде да се опитаме да погледнем към една друга възможност, за която кой знае защо се мълчи като за умрял. Да речем, едни пари трябва да се прехвърлят от Русия на едно друго място. Много пари. Без данъци, без нищо. Тогава схемата излиза. Някакви хора, които нямат никакво намерение да правят трансфери, започват преговори с Левски за трансфер на футболисти. Сините достатъчно са закъсали за пари и са готови да продадат не само четиримата футболисти, но и Константин Баждеков барабар с главната счетоводителка за някой лев. А за 4 милиона долара могат и тъща си да целунат.
В Русия онези обявяват, че Левски е поискал авансово плащане. Това е обичайна руска практика - деньги вперед, товари потом! Или че Левски е поискал като предварително обезпечение за сделката парите да се преведат на доверителна сметка. Ето за това вече Левски наистина може да си няма хал хабер. Но онези имат основание да извадят парите от Русия.
Парите пристигат в София. Или някъде другаде, по-добре е другаде.
Разхождат футболистите като мечки до Москва
и обратно, за да покажат че сделка може да има, но сделка няма да има. Както и стана. А през това време някой бие камшика на парите в съвсем друга посока. Защото в Русия може да е обявено, че посредник по сделката е една компания със скрита собственост от Бахамите или друго богоугодно място. След месец-два тази компания ще фалира и парите няма да се върнат в Русия, просто ще изчезнат.
Такава схема е чиста и проста като къпан милиционер. Тук вече има какво да се разследва. Но с такава схема Левски няма как да има нещо общо. В нея Левски играе само ролята на Иван Глупака. Освен ако...."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:52 am 
Аватар

Щом е допуснал такава издънка (а и не е само тя) според мен единствения ход на Батков е да каже "Всего хорошего, и спасибо за рыбу!" и да обявява акциите за продажба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 10:55 am 
Аватар

Въобще не вярвам Тошката да е финтирал казанците с парите , ако му е мил животът :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:23 am 

Относно тая драма с факса от Казан-Тошето ни мисли за некви мега кретени майна :smt006

Нали след като ти пратят факс че ти искат 4 играчи, треа си говорил с некой от Казан къде как и в колко да отидат на медицински прегледи, все некой ше ти каже отивате в тоя център в Москва за прегледи :smt003

Да каже кой е човека от Казан-ама ние много добре си знаем че такъв нема,както и нема да се появи скоро :wink: Нито играчите пък са били в Москва :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:28 am 
Аватар

Баждеков размята факс, Батков говори за документ, който никой не е виждал. Тука се разминаха двамата в лъжите. По принцип руснаците работят и оферират в долари, за тях еврото е непозната валута. На факса има фрапантна правописна грешка в обръщението, което означава, че той не е писан от руснаци. Постановката е спретната от тука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:30 am 

ТодАр е прочел мегаглупостта на ДонБалон за свинския грип в Казан и я доразвива като официална версия - наистина имало такова нещо, било проверено :smt005 :smt005 :smt005
До такава степен му е през кура, че му е все едно какви глупости говори :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:33 am 
Аватар

Другото което - не можеш да оферираш на руски език, а стоката, която искаш да закупиш, да я пишеш на английски. Всичко е на руски, само имената на играчите са на латиница. Да не ми се обяснява сега, че понеже не знаят как е на руски, са преписвали имената им от фланелките или от официалният сайт. 4-мата не са медицинска техника или специализирана стока, която трябва да се спелува мотамо на латиница. Втори дебел пропуск във факсО.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:40 am 
Аватар

На 19-ти ли уж заинаха за Москва , четиримата ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:42 am 
Аватар

Дам, съботата май беше, гласяли са им "прегледа" в 10 часа в неделята.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:47 am 

Както казах и в другата тема-показваш снимки от печатите на влизане в Москва и затваряш устите :smt006 шото дотогава никой нема верва че играчите са били по-далеч от Прага :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 24, 2009 11:47 am 

Бе въобще целата постановка е съставена не много старателно, от не особено умни хора и само некой едноклетъчен може да и се върже :smt006

ТодАр сутринта каза, че са проверили и УЕФА е разрешила на Рубин да картотекира играчи, после се усети че това е лесно проверимо и даде задна - УЕФА не били разрешили, но Рубин имали намерение да правят постъпки в тая насока :lol: Толкова не го ебе, че даже не си беше измислил правдоподобни лъжи и ги съчиняваше на място. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]