forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:29 pm 
Аватар

Аз ненапразно наскоро ви казах да си представите примерно Гаджев в една съблекалня с Ил.Стоянов, Рендето Марков, Гонзо, Кривия, Иванков, Топчо, Драгич, Пажин... сигурно щяха да го ебат :loser2

Сега нямаме нито един мъжкар в отбора и това е огромен проблем. Може би само Даниел Димов е мъжкар, но при него проблемът е, че не е лидер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:29 pm 
Аватар

В тази статия има и пълни глупости, но едно е вярно - всичките тези цитираните имаха топки :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:30 pm 

Е кой е виновен,вече да не се взимат такива играчи в Левски?Адепт,сподели ако обичаш,кои са пълните глупости според теб

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:40 pm 

Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва е задължително да бъдат махнати, дори и никой да не дойде на тяхно място.
Не се издържа вече. Тоя плешивец всеки път като се престраша да гледам 15 минути на мач на Левски ме кара да мечтая за убийство. На Мюлдер насраната физиономия и кривото центриране са писнали на всички. Лопес даже сам се чуди какво прави в отбор като Левски. Неговото ниво е Пирин ГД. Силва беше ясен от самото начало и още тогава ви казах да не очаквате нищо от него. Той просто не е голмайстор. Може да вкара труден гол, а после да изпусне 5 чисти положения. Лошото е че качествата му не позволяват преквалифициране в нищо друго. На Левски такива играчи не му трябват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:42 pm 
Аватар

Митко Иванков - можел да пази - абе аре да не е чак толкова добър с головете му от 30 метра :wink:
Илиян Стоянов, Топчо и Драгич били здрави физически - здрави в сравнение с Жиката :lol:
Илиян бил ренде - о йе....
И верните на Левски да не припомням какво направиха един мач в Смолян :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 3:49 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Рамос, Лопес, Мюлдер и Силва е задължително да бъдат махнати, дори и никой да не дойде на тяхно място.
Не се издържа вече. Тоя плешивец всеки път като се престраша да гледам 15 минути на мач на Левски ме кара да мечтая за убийство. На Мюлдер насраната физиономия и кривото центриране са писнали на всички. Лопес даже сам се чуди какво прави в отбор като Левски. Неговото ниво е Пирин ГД. Силва беше ясен от самото начало и още тогава ви казах да не очаквате нищо от него. Той просто не е голмайстор. Може да вкара труден гол, а после да изпусне 5 чисти положения. Лошото е че качествата му не позволяват преквалифициране в нищо друго. На Левски такива играчи не му трябват.

Горе- долу съм съгласен, но бройката играчи, които имаме и могат да играят в някакъв мач е притеснителна, а без тези, които си изброил остават:

1. Вратари- Пацо и Мишо- да речем, че тук ни е малък проблемът.

2. Централни защитници- Везалов, Пелето, Старокин, Д. Димов- 4-ма, като всъщност само един е ЦЗ, а и той се справя много зле. Димов не става особено, а Старокин е нисък. Пл. Димов въобще не го броя за футболист.

3. Ляв бек- Пинто без алтернатива. Старокин е трагедия там.

4. Десен бек- Мюлдер. Ако го махнем, остава да играе там Пелето, но в центъра на защитата ще са с един по- малко. На Попадийн явно още не може да се разчита.

3. Деф. халфове- Бру, Велев- тук да речем сме прилични.

4. Оф. халфове- Гаджев, Вутов- няма класа.

5. Ляво крило- Родригес, Ил. Йорданов- да речем ок.

6. Дясно крило- нито един???

7. Централен нападател- Генков.

Т.е. общо ни остава да играем с 14 футболиста...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:10 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Не трябваше да оставяме Милиев, а да намерим заместник на Милиев....

В тоя ред на мисли, много ме кефи как 95% от хората тука искат тоя и оня моментално вън (да изброим неизчерпателно - Рамос, Лопес, Бру, Велев, Везалов, Старокин, Мулдер, Пинто, Гаджев). Много ми е интересно кой, аджеба, ще играе при това положение? Изобщо ли не схващате, че със селекцията нещата приключиха отдавна - сега най-много да домъкнем някого на пожар (с 80% шанс да е същия некадърник). Няма как да разкараме 10 човека в момента, колкото и да са слаби (а за половината от тия горе не съм убеден колко са слаби, много по-вероятно е да пречи факта, че за първи път от 3 години с тях се работи смислено, след напълно пропиляна поредна подготовка, трагично физическо състояние и първи сблъсък с организиран футбол от години....). Крайно време е да се промени и това в тоя загубен клуб - не просто да разкараме някого, а да СМЕНЯМЕ някого (т.е. като го махаме, да има заместник, или да му вземем такъв, да е готов вариант, а не някаква възможност с 18 условности). Също и да се взима някой, който ни е необходим (най-малкото като пост, ебаси), а не просто да взимаме играч заради взимането на играчи....

Наско Сираков не казва ли също, а даже и да го прави. Най-лесно е да вземем футболист, който с нищо няма да вдигне класата на отбора, за да махнем някой наш "любимец". И какво ще се промени с това? Нищо. Затова и няма трансфери и всички се ядосваме, защото знаем, че нищо не може да се промени, защото пари нЕма.
В спортал пише, че ще махаме Лопес. Тоя кой го доведе? Тонев там ли беше? Ицо Йовов вече беше ли директор? Той думата има ли в този отбор?
С онзи, където му било писнало да храни хрантутници и пак се ядосал си станахме като Славия и Локо Сф. Разликата е, че имаме малко по-голяма фенска маса и все още ходят по 2-3к, а не по 1000 и по-малко. Обаче, когато не смятаме, че той е вина няма, а даже заради него не сме като свинете, няма смисъл да смятаме, че и другите надолу по веригата са виновни.

п.п. Терзиев бил ферари :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:18 pm 
Аватар

Вазчо, я кажи с две думи какво е направил господин Раев, докато е директор в Левски. Ако е за говоренето и аз мога да си сложа обица с кръстче, мокет от карпетмакс на главата и да се появявам от време на време да говоря пред микрофоните. 100 дни минаха, мокета къде е знаем, играта - не...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:18 pm 
Аватар

Току що направена снимка след 4та плоча.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:19 pm 
Аватар

vazcho написа:
...
В спортал пише, че ще махаме Лопес. Тоя кой го доведе? Тонев там ли беше? Ицо Йовов вече беше ли директор? Той думата има ли в този отбор?...

гонг.бг написа:
-Как се стигна до трансфера в Левски?
-С мен се свърза един агент, казва се Карлос и живее в Канада, той ми индикира, че има такъв интерес. Поканиха ме, казаха, че имат интерес. Офертата беше добра и съм доволен.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=354073

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:24 pm 
Аватар

Има си хас да не си доволен ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:35 pm 
Аватар

Изхарчиха малкото стотинки преди той да дойде. Имаше назначен треньор преди той да дойде и като гледам е трябвало само да следи за физическата подготовка :strkstrk Даже Тонев беше казал по гонг, че Наско Сираков трябва да се върне. Като е спряло да тече канчето Батков и Тонев явно са достигнали до прозрението, че колкото и да не им се искало е трябвало да го върнат в клуба и ако може малко да се случват нещата от предишния му престой, защото идва стогодишнината. И като за финал, все си мисля, че от всички в Левски той е най-близо до идеята Йоканович да дойде на "Герена".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:43 pm 

Цитат:
Преди година, когато бях във Волин имах предложение от Динамо Москва
:smt005

Цитат:
Имам добър завършващ удар
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:47 pm 
Аватар

vazcho написа:
... Като е спряло да тече канчето ...
мдаа, и канчето, и кРанчето са празни :bigok ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 4:50 pm 
Аватар

acrimonious написа:
hidden767 написа:

Горе- долу съм съгласен, но бройката играчи, които имаме и могат да играят в някакъв мач е притеснителна, а без тези, които си изброил остават:

1. Вратари- Пацо и Мишо- да речем, че тук ни е малък проблемът.

2. Централни защитници- Везалов, Пелето, Старокин, Д. Димов- 4-ма, като всъщност само един е ЦЗ, а и той се справя много зле. Димов не става особено, а Старокин е нисък. Пл. Димов въобще не го броя за футболист.

3. Ляв бек- Пинто без алтернатива. Старокин е трагедия там.

4. Десен бек- Мюлдер. Ако го махнем, остава да играе там Пелето, но в центъра на защитата ще са с един по- малко. На Попадийн явно още не може да се разчита.

3. Деф. халфове- Бру, Велев- тук да речем сме прилични.

4. Оф. халфове- Гаджев, Вутов- няма класа.

5. Ляво крило- Родригес, Ил. Йорданов- да речем ок.

6. Дясно крило- нито един???

7. Централен нападател- Генков.

Т.е. общо ни остава да играем с 14 футболиста...

Само където и двамата дет си ги писал дефанзивни халфове не са такива. В отбора имаме един дефанзивен халф и това е Даниел Димов, но поради липса на централни защитници се налага той да играе там и съответно да е неубедителен и да яде псувни. Всичко тръгва от проблема с централните защитници - при наличието на такива ще ни се освободи един играч за халфовата линия на проблемната ни позиция дефанзивен халф.

Между другото Мюлдер преди да дойде в Левски е играл и като централен защитник и мисля би се справял не лошо там докато не вземем истински такъв. А като десен е един от най-добрите в България и не знам защо го набедихте за некадърник само защото взимал голяма заплата - във всеки мач прави решителни шпагати и избивания на топката без които противникът излиза сам срещу вратаря на контра.. освен това трудно го преодоляват когато си е на мястото. За мен си е класа и от четиримата набедени за гонене аз съм съгласен да се изгонят само Рамон Лопес и Рамос. Силва все си мисля, че не получи достатъчно шанс да влезне в ритъм и да се сработи с отбора и че има качества - може да няма дрибъл, но има игра с глава и много хубав и силен шут, просто не се приспособи добре към Левски и то нямаше и как да е иначе като цяла есен и голяма част от пролетта миналия сезон седя резерва на маймуната, но пък направи много добри мачове в Ловеч и срещу свинете примерно.

Според мен трябва да махнем Лопес и Рамос и да вземем един или двама централни защитника плюс едно дясно крило. Това е което му трябва на Левски:

--------------Пламенчо----------------

-Мюлдер---Нов------Нов---Пинто-

-----------Димов/Гаджев--------------

---Гаджев/Велев---Бру/Вутов------

--Нов----------------------------Гари--

-----------------Генков------------------

Силва резерва или да влиза когато заиграваме с двама нападатели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:17 pm 
Аватар

Добър състав си извадил обаче ни трябва и конкуренция, защото сезонът е доста дълъг, пък и с тази физическа подготовка половина ще окапат

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:37 pm 

а и Генков все още нищо не е показал , Силва с уникални пропуски миналия сезон но отбеляза важни голове,добър лош тъпо е да останем с един нападател само или да търсим на пожар друг , свободен агент с малка заплата,явно ще е много добър ....

Грандиозните промени само да не се окажат Путинчанин , сръбски вратар и гонене на хора понеже няма с какво да им плащаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:44 pm 
Утре кардинални, невиждани, радикални промени :smt035 Левски е единственият клуб в света, който на всеки 2-3 месеца прави КАРДИНАЛНИ И РАДИКАЛНИ промени. Пък после публиката ни била крайна и радикална :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:49 pm 
Аватар

Brannik написа:
...

Силва резерва или да влиза когато заиграваме с двама нападатели.

И кога ще заиграем с двама нападатели- друг път.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:50 pm 

Мисля, че и на Йоканович му се иска, но какъв е смисълът да пуска дърво като Силва?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:52 pm 
Аватар

Би било много хубаво да изгониме една дузина футболисти, да дойдат десетина нови и с няколко юношки да запълним състава. Дълъг сезон, без проблем може да се просpи този полусезон и само да се обиграва отбор, ноооо... мечти. Никой няма да си позволи да изгони толкова играчи. Нямаме ресурс за техни заместници. Та на нас ни трябват 5-6 нови без да гониме никой, та да имаме дълга скамейка и боеспособен състав. Юношите ни са като кърлежи... абе... трагедия.
В школата всичко трябва да се изисти и коренно да се промени начина на работа.

А Батков продължава да говори, че няма да плащаме за футболисти (като пари нЕма, нормално), което логично значи, че парата от Газпром няма да дойде скоро.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 5:55 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Би било много хубаво да изгониме една дузина футболисти, да дойдат десетина нови и с няколко юношки да запълним състава. Дълъг сезон, без проблем може да се просpи този полусезон и само да се обиграва отбор, ноооо... мечти. Никой няма да си позволи да изгони толкова играчи. Нямаме ресурс за техни заместници. Та на нас ни трябват 5-6 нови без да гониме никой, та да имаме дълга скамейка и боеспособен състав. Юношите ни са като кърлежи... абе... трагедия.
В школата всичко трябва да се изисти и коренно да се промени начина на работа.

А Батков продължава да говори, че няма да плащаме за футболисти (като пари нЕма, нормално), което логично значи, че парата от Газпром няма да дойде скоро.

Стига вече с тоя газпром, докато не започне РЕАЛНО строителство на тая тръба, можем само да ги сънуваме, но пък не пречи да пратим писмо на Nорешарски гнома от микре да дели със всички отбори печалбите от държавните поръчки за ония китайски таратайки дето накупиха МВР-ту...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:07 pm 
Аватар

Не си и представяте какви неустойки се плащат при изгонване- :ohmygod2
нещо от порядъка на годишна заплата-
накуп, не трима, не двама, 1 няма да изгони Мустакеро,

кАсно е мОме за китка- мандАлото лОпнало. :smt021

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:08 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски ще направи радикални промени в състава и това трябва да бъде обявено утре. Ремонтът при „сините“ явно този път няма да е козметичен и е възможно няколко човека да бъдат пратени в трансферната листа. Слуховете твърдят, че това ще бъдат част от чужденците, които взимат солидни заплати. Евентуалната раздяла с някои от играчите, ще развърже ръцете на клуба да прави трансфери.

Старши треньорът Славиша Йоканович е наясно с плановете и чака с нетърпение „свежа кръв“ в състава. Сърбинът доста пъти споделяше в последните дни, че селекцията е закъсняла. Най-търсени са играчите на позициите централен защитник и десен халф. Треньорът явно няма да разчита на Жоао Силва, което говори за търсенето на нападател, който да е алтернатива на Цветан Генков. В плановете на Левски влиза и привличането на офанзивен полузащитник, както и евентуалното взимане на десен бек. Последното може да стане, ако тимът успее да продаде Дъстли Мюлдер. Опция би могъл да бъде Марко Путинчанин, който вече мина пробен период в Левски.

Няма да е голяма изненада ако на „Герена“ в следващите седмици акостира вратар, който да е конкурент на Пламен Илиев и Михаил Иванов. Ръководството на Левски е притиснато и от времето, тъй като трансферният прозорец дава някои ограничения. Освен това Наско Сираков и компания имат лимит на бюджета.

Вчера пред Гонг Тодор Батков призна, че един футболист може да бъде закупен, а останалите нови ще са свободни агенти.

Радикалнииии :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:11 pm 
Аватар

Гаджев при юношите, няма начин, т'ва ще да е :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:12 pm 
Аватар

радикални промени трябват също и в мисленето и подхода на т.нар. ръководство за да няма утре пак "омръзни ми да издържам тия хрантутници" :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

За седмица максимум,защото жИна му ще се депресира и нЕма да му се вЕрва :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Сигурно закупения футболист ще е вратар, а свободните трансфери 2-3 крила :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:20 pm 
Аватар

Според мен е редно да се вземат още двама вратари, за да е силна конкуренцията. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 13, 2013 6:21 pm 
Аватар

това е радикално, да :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 1041, 1042, 1043, 1044, 1045, 1046, 1047 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]