Kryten написа:
Никое. Аз искам да вземем ляво крило от чужбина. А и не знам как слагаш Г. Миланов и М. Василев в едно изречение. Единият е национал на 20 години, втора година основен играч в един от водещите отбори. Другия играе в Миньор Перник и освен гол срещу нас, май с друго много не се е откроил. Две години играе там и никой не го беше чувал доскоро. Най-малко да са го взели от отборите в подножието на върха. Момчето според мен е на нивото на Славия и Локо Пловдив. Каква точно инвестиция е за нас не е ясно. Това, което е ясно е, че няма да ни решава мачовете.
Аз пък съм съгласен с левскар67 , че трябват повече българи

с чужденците проблемът е, че мотивацията им спада след една година, особено по селските ниви в провинцията, а и освен ч ги взимаме без пари после и напускат без пари. За клуба по-добър вариант е да взима млади бг играчи, които да играят 2-3 години при нас и после да продаваме за добри пари.
Иначе аз гледам по постове - бековете, рамос , карвальо , силва и пламен илиев са безспорни. Отзад ни трябват двама - бодуров и терзиев са най-добрите варианти според мен, евентуално ил миланов също. В средата гаджев и марсиньо - миланов и неделев са най-добрите заместници, като миланов може да замества рамос при нужда. И остава лявото крило , където катто че ли няма изявен млад талант, но този е ок.
Kryten написа:
Дълбоко се съмнявам да предлагаме драстично повече от водещите отбори. А много по-лесен начин да взимат повече пари е да духнат за втора турска дивизия или някъде другаде за двойни пари отколкото при нас.
Не знам заплатата на всеки от а група разбира се, но знам, че цифрите, които се пишат за нашите играчи са абсолютно верни и най-ниските заплати в отбора са над 5-6 хил. Парите, които даваме на чужденците са конкурентни на западни отбори - мулдер убеден съм сега взима повече отколкото е взимал в холандия, марсиньо , прохазка също. В ловеч и разград нямат такива заплати като нашите, а при другите отбори нормалната заплата е примерно 2 хил. Пирин като беха в А повечето им заплати бяха под 1000 лв!!! Ако бяхме предложили на дяков 5 бона щеше да дойде и пеша до София!!!! Освен всичко е и Левскар. Чорбата взеха спас делев и галчев, а бодуров отиде в литекс - колко пари мислиш им е дадено? Истината е, че последните 7-8 години имаме селекционери със странни виждания и просто НЕ ИСКАМЕ да взимаме очевидните таланти из А група, докато чорбата ги иска - това е моят отговор на тези, които се чудят защо всички отиват там. Ако реално искаме някой чорбата трудно ще ни надцака.
Изброените от мен може да са наши за под 2 млн лева, пролетта ще направят 15 победи с лекота и след 2 години ще ги продадем за поне тройно!