forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 6:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 9:23 am 
Аватар

Да, ма е трансферен удар в сравнение с автобуса за 300 000 ойро - тая е само 80 000......да не говорим примерно за Бистрон :smt005

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 10:07 am 
Аватар

Wildkid написа:
Да, ма е трансферен удар в сравнение с автобуса за 300 000 ойро - тая е само 80 000......да не говорим примерно за Бистрон

Бистрон е най-скъпият автобус, който сме купували :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 10:09 am 
Аватар

Ама е единственият с уникален двигател на Кока-кола :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 11:03 am 
Аватар

Според мен Бистрона беше по-еФтин от другия бус, не го слушайте Баткофф кви ги плещи! И пак твърдя, че системата е по-добро ново попълнение! :smt003

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 4:38 pm 

А тая система ще се използва ли по време на мачовете т.е. ще се предостави ли информацията от нея на телевизиите? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 9:04 pm 
Аватар

Цитат:
Във второто издание на предаването зрителите ще видят ексклузивно интервю със собственика на ФК "Левски" в сянка Майкъл Чорни. В него той ще обясни: Ще се върне ли в България, Страх ли ги е от него родните политици, Ще замени ли Богомил Бонев Тодор Батков начело на Левски, Има ли опасност за живота на Батков заради делото „Дерипаска", Ще купи ли израелският бизнесмен Шон Мекитен „сините", Грешка ли беше уволнението на Мъри и Наско.

Това в предаването на Крум Савов и Вили Вуцов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:35 am 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
Цитат:
Във второто издание на предаването зрителите ще видят ексклузивно интервю със собственика на ФК "Левски" в сянка Майкъл Чорни. В него той ще обясни: Ще се върне ли в България, Страх ли ги е от него родните политици, Ще замени ли Богомил Бонев Тодор Батков начело на Левски, Има ли опасност за живота на Батков заради делото „Дерипаска", Ще купи ли израелският бизнесмен Шон Мекитен „сините", Грешка ли беше уволнението на Мъри и Наско.

Това в предаването на Крум Савов и Вили Вуцов.

Кога ще го дават? Крайтънееее, сакаме Р.И.П. :smt003 !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 9:37 am 
Аватар

така лии :smt003

17 ч по канал 3 е

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 1:02 pm 
Аватар

По К3 и чорбал щели да пускат стрийм. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 7:13 pm 
Аватар

Чорни след малко по Нова ТВ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 3:09 pm 
Аватар

Чорни: Уволнението на Мъри и Сираков не беше грешка
Нед, 2009-03-15 23:08
Майкъл Чорни даде ексклюзивно интервю за предаването "Спорт Мания" по "Канал 3", в което говори за ситуацията в Левски, както и за възможността да се върне отново в България.

- Г-н Чорни, кажете няколко думи за възможността да се върнете в България?

- Още не съм мислил по този въпрос. Аз вече нямам финансови интереси в тази страна. Е, ако се удаде този шанс, за който говорите, бих дошъл просто за да се срещна с някои приятели и да видя как играе футболен клуб Левски.

- Има ли възможност да помагате на "сините" при финансирането?

- За такова нещо никой не ме е търсил, защото в момента нямам отношение към отбора.

- В София тръгна слух, че Богомил Бонев може да стане президент на клуба...

- Какво?!

- Богомил Бонев...

- За такова нещо нямам информация, за кой Бонев става дума и така нататък...

- Искате ли да кажете нещо на феновете на Левски?

- О, да! Аз много искам да им кажа, че трябва да вярват на своя тим. На него му предстоят трудни мачове, в които той ще отстоява лидерската си позиция. Желая на клуба само победи и изпращам много поздрави на запалянковците. Те трябва да подкрепят Левски.

- Какво е бъдещето на "сините"?

- Такова, каквото чака и целия български футбол - едно нормално бъдеще. Предстои развитие. Рано или късно икономическата криза ще отмине и ще стане по-лесно да се финансира отборът, да се намерят спонсори.

- А след кризата ще имате ли отново финансов интерес да се върнете в България?

- Още един път казвам - не съм мислил за това. Не зная какво да отговоря.

- Усещам, че сте обиден...

- Честно да ви кажа, нормално е да е така. Много съм обиден, защото незаслужено постъпиха така с мен. Нека Бог ми е съдник. Не искам друго и нямам претенции към никого и нищо.

- Ако се завърнете у нас, много политици ще станат неспокойни...

- Аз на никого не пожелавам да е неспокоен. Още един път казвам - към никого нямам претенции. Ако дойда в България, то ще бъде за да правя бизнес. Всички могат да спят спокойно.

- Тодор Батков - той има големи финансови затруднения...

- Вижте, той не е толкова бизнесмен, колкото юрист, адвокат. Но иначе със сигурност му е трудно да издържа Левски. Аз обаче мисля, че до момента той достойно води клуба.

- От дистанцията на времето как мислите - не беше ли грешка уволнението на Сираков и Стоилов?

- Пак казвам - не мисля, че в отбора са допускани някакви грешки. Уважавам и Наско Сираков, и Мъри, който е добър треньор. Но и без тях отборът е на първо място. Видя се, че може без всеки, с изключение на държавата - футболът не се развива добре без държавна подкрепа. Липсата на тази помощ е проблем въобще на българския спорт и затова в момента той е в такъв застой. В миналото не беше така.

- Ако държавата започне да помага, ще имате ли отново интерес да инвестирате в Левски?

- Хайде днес да не говорим по този въпрос.

- Казахте, че Тодор Батков е повече адвокат и юрист, отколкото бизнесмен. Но за да издържа Левски, му трябват много пари. Как Батков се справя сам?

- Имаше хубави спонсори, които помагаха. Мисля, че до момента той се справи и ще се справя и занапред. Възможно е в тези трудни времена да се появят и други спонсори, които да помагат. Батков се справи достойно за тези пет години на кормилото на Левски.

- Появи се информация, че бизнесменът Шон Мекитен иска да инвестира в Левски и дори мисли да стане главен акционер в клуба...

- Нямам такава информация. Нищо не знам по този въпрос. Тодор Батков не ми е казвал такова нещо никога, а с него аз често разговарям.

- Какво е бъдещето на Ели Зизов?

- И по този въпрос нищо не знам. Вижте, аз от поне 10-12 години следя събитията в Левски. Там винаги гръбнакът на тима са били местните таланти, които милеят за клуба. Е, намираха се и чужденци, които също се раздаваха за отбора, но като цяло Левски винаги е разчитал на играчи от България. И това няма да се промени. Левски не зависи от това дали си отива този или онзи. Мисля, че има играчи от школата на клуба, които могат да намерят достойно място в отбора.

- Каква е прогнозата ви за парламентарните избори в България?

- Не се интересувам от българските политици. Мен повече ме вълнува какво се случва в Израел. Иначе желая на страната ви да процъфтява, на държавата да помага на спорта, а на Левски - да стане шампион. Пожелавам на българите утре да живеят по-добре, отколкото днес.

- Като крупен бизнесмен какви проблеми ви донесе световната криза?

- О, тя засегна всички - от големите до най-малките бизнесмени, включително и мен.

- Какво става с делото "Дерипаска"?

- То си продължава, предстои развитие.

- Преди около две години Тодор Батков каза, че се опасява от покушение срещу себе си заради това, че е ваш адвокат по делото...

- Не знам нищо за това, навярно са приказки на глупави хора. А други глупави хора може и да го искат...

- Но самият Тодор Батков говори за това в едно свое интервю за "Експрес"...

- Може би някой му е говорил за тази опасност. Тогава неслучайно го е казал. Има много "достойни" хора, достойни в кавички, естествено. Иначе пращам много поздрави на всички фенове на Левски и на отбора.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 4:23 pm 
Аватар

Кво го питат само и сами си отговарят и после заглавия слагат :roll: Мишата отговори на всички въпроси с 'не знам'

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 2:28 pm 
Аватар

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2518095

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:46 am 

http://www.youtube.com/watch?v=eeOv4y6DQ9M

Ибах го в лудия :lol: И шапката не е лоша, трябва и аз да си купя такава :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 11:52 am 
Аватар

Как не обърна пушката да се гръмне, го ибъ ли :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 3:21 pm 
Аватар

Поклон пред Тодор Батков - убиец на свине, глигани и комунисти4еския лит(*кс-етрополе Септемврийско знаме! Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 3:29 pm 

ToдАр спокойно могат да го снимат в "Особености на руския лов" 2 - нито дрехи трябва да му дават, нито да го гримитат :lol:
И не знам след тоя клип с кви очи ще се сърди на БижутерО, че не може да уцели топката :smt005 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 20, 2009 3:31 pm 

Поклон пред Батков Изображение

6кембето му прелива както устите на феновете на комунисти4еския лит(*кс-етрополе септемврийско знаме преливат от урина и фекалии Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 03, 2009 3:24 pm 
Аватар

Цитат:
България амнистира Чорни

Възможност да се завърне в България получи изгоненият през 2000 година руски бизнесмен и бивш собственик на Левски Майкъл Чорни. Това стана възможно, след като българските депутати приеха на първо четене промени в Закона за чужденците. Според нововъведенията се намалява срока за налагане на забрана за влизане в България от 10 на 5 години.

Както е известно, бившият собственик на Левски Майкъл Чорни бе изгонен от България през 2000 година, като заплаха за националната сигурност. Руският бизнесмен нееднократно е заявявал, че ако получи такава възможност с удоволствие би се завърнал в България.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2009 5:25 pm 

Султанът на Оман взима Левски чрез КТБ
7 април 2009 | 11:56
От: Агоп Вартанян
http://www.sportline.bg/news/32777/Султанът-на-Оман-взима-Левски-чрез-КТБ

Партньорите във вестник "Стандарт" Тодор Батков и Центарлна корпоративна банка са на път да станат такива и на "Герена". След като миналата година Адвоката продаде 50 процента от всекидневника на Ирена Кръстева, сега между двете страни текат преговори за влизане на нови инвеститори и в Левски. Кредитор на начинанията на Кръстева е Цветан Василев, собственик на банката. Преди месец той продаде 30 процента от кредитната институция на султана на Оман Кабус бен Саид, за да може банката да си гарантира още по-агресивно поведение на пазара.

Както е известно, от КТБ пробваха да купят Ботев (Пд), но Ирена Кръстева провали преговорите с Димитър Христолов, тъй като не успя да убеди пловдивския кмет Славчо Атанасов да благослови сделката.

В същото време собственикът на Левски Тодор Батков нееднократно спомена, че търси стратегически инвеститор на "Герена". Финансовата криза удари и по мустакатия юрист, който е замразил всички свои проекти по морето, а освен това продаде някои знакови предприятия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 07, 2009 5:55 pm 
Аватар

Да, да... Султанът на Оман е левскарче от малък... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 12:28 am 
Аватар

Omraz написа:
http://www.youtube.com/watch?v=eeOv4y6DQ9M

Ибах го в лудия И шапката не е лоша, трябва и аз да си купя такава

Аз имам :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 4:39 pm 
Аватар

"Съдийството в полза на лит(*кс-етрополе беше брутално, унизително, обидно и скандално”, продължи да нарежда шефът на тима от стадион „Георги Аспарухов”.

а-така, кажи им го тороде :boisw :smt062

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:08 pm 
Аватар

Т Русев : Батков повежда сектор Б

:shock: Бах мааму, кви са тиа глупости :?:
Русев нещо се е вкарал в некъв филм ми се струва, требе си голям гъзолизач на Паткофф да го изръсиш тва лайно!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:10 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=74102 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:29 pm 
Аватар

Е, не е ли прав? Ако тръгне да става нещо такова, трябва да сме там. Не може да позволиме омразата към батков да ни преебе отбора... аз така си мисля...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:31 pm 

хаха-батков :boisw
А товариш батко е собственик на клуба, който подържаш и що да не помоли феновете нещо-никой насила не може да те накара да направиш нещо. Както съм казал-тук е важно да плюем, па за какво невър майнд :wink:
пп: нещо го нема мнението ти баце смит

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:35 pm 
Аватар

Никога, никъде и под никакъв предлог не мога да бъде с лицето Тодор Батков от една и съща страна на барикадата
Цитат:
пп: нещо го нема мнението ти баце смит
Здраве да е :smt006 Можем и без форум да живеем :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:37 pm 
Аватар

Не му трий мнението на човека, няма смисъл.

Глупаво е толкова да се разграничаваш... все пак в някои случаи се на една страна....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 08, 2009 5:47 pm 

и както се пееше в една песен - бате по-добре недей :!: много си вярва че има авторитет сред феновете бай Ганьо...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]