forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 05, 2025 5:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 6:02 pm 
Аватар

http://www.sport1.bg/sport1/node/105567

Тоя шибан, мустакат, лицемерен и скъперен копелдак, трябва да го застреля некой !!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 6:05 pm 
Аватар

Кой го направи този селинджър адвокат :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 6:52 pm 

Без да съм адвокат на адвокато ще кажа,че тва заглавие е абсолютно тенденциозно и се чудя как още се намират хора да цитират червени официозчета като спирт1 и донбалон. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 18, 2008 10:33 pm 
Аватар

Всеки цитат от тези две медии от сега нататък ще бъде трит... Доказано свинско-интригантско-тенденциозни :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 19, 2008 9:18 am 

Trooper написа:
Всеки цитат от тези две медии от сега нататък ще бъде трит... Доказано свинско-интригантско-тенденциозни :!:

Напълно подкрепям. :!: Писна ми постоянно да се пускат простотии. Който иска да ги чете, но няма нужда да ги споделя с другите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 12:32 am 

При "сините"
Майкъл Чорни разпоредил смяната на Вуцов заради 3,5 млн. евро
19 август 2008 | 20:31
От: Агоп Вартанян
размер на шрифта: a a a | разпечатай
София. Лично Майкъл Чорни е разпоредил треньорската рокада в Левски, след като провалът срещу БАТЕ (Борисов) е на път да бръкне в джоба му с 3,5 милиона евро, научи Sportline.bg. Ако отстранят тима от Беларус, "сините" си гарантират 7 милиона приходи от Шампионската лига. Чорни е обещал половината от тях да останат за клуба, а другите ще му бъдат преведени заради кредитите от неговата фирма, с които Левски се издържа от дълго време.

Емил Велев дойде на "Герена" като помощник-треньор, след като от Левски си тръгна "ухото" на Чорни академик Коджабахтиев. Кокала говори перфектно иврит от кариерата си в Израел и подържа всекидневна връзка с Чорни и неговия съветник Леви, който вече няколко пъти бе забелязван на лагерите на "сините" в чужбина.

След провала на фамилия Вуцови на "Герена" Чорни е решил Емил Велев да поеме нещата в свои ръце, забранявайки на Тодор Батков да се занимава с треньорските дела в Левски. Това е причината адвокатът да обяви Кокала за наставник на "сините" за следващите 2 години. Велев щял да се отчита за свършената работа и трансферите само и единствено на Чорни. :roll: :roll: :roll: Източникът ми е sportline.bg

Последна промяна Ивайло!!! на Сря Авг 20, 2008 12:56 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 12:45 am 
Аватар

Не си посочил източник, а името на автора не вдъхва доверие. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 6:59 am 
Аватар

Цитат:
научи Sportline.bg.

Научили били, пичовете .. и аз така всеки ден по нещо научавам :smt006

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 7:03 am 

Предлагам да има яка цензура на материалите, които се пускат тук :!:
Ако не са с източник Гонг или Фокус - незабавно триене.
Аз също мога да измислям по 5 простотии на ден и да ги оформям във вид на статия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 20, 2008 3:44 pm 
Аватар

Спортлайн са на Литекс хора, така че... на кафево :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 22, 2008 4:24 pm 
Mного интересно как при Вуцов на всяка цена ни трябваше дефанзивен,а само една седмица по-късно Кокъла казва,че нямало нужда да се взима,отборът бил перфектно комплектован. :roll: Послушници явно търсят не само по манастирите. :smt006

П.С:А тая статия на ВарнаХуулс,в която един арменец пише за един евреин няма как да я приемем за обективно сериозна,нали? :smt003

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 11:13 am 
Аватар

Цитат:
Бившият наставник на Левски Велислав Вуцов сподели в интервю, че е бил предаден от негов доверен човек докато бе начело на сините. Както е известно, с Вуцов начело Левски загуби първите си два мача от новия сезон (от Вихрен и БАТЕ Борисов) и собственикът на клуба Тодор Батков уволни младия специалист.

- Здравей, Вили. Как я караш след БАТЕ Борисов?

- Здравей. Ако кажа, че съм добре, ще излъжа. За да не радвам "доброжелателите" си, ще кажа, че е приемливо положението. Сега си почивам.

- Мина време, предполагам си гледал запис на мача и си могъл да осмислиш нещата по-добре. Защо Левски загуби от БАТЕ?

- Загубихме само и единствено заради късмета. Вратарят на гостите спаси един куп положения. Жалко, че така се получи. Аз обаче отнесох всичко. Нима аз трябваше да вляза и да вкарам топката във вратата, след като тя не искаше да влиза. На реванша Левски има всички шансове да продължи и аз пожелавам успех на момчетата. Дано успеят!

- Защо Гонзо изпълни дузпата, след като преди него е имало други определени за това?

- След като лидерът на този отбор се отнесе така непрофесионално към ситуацията, аз какво трябваше да направя - да вляза на терена и да се сбия с него ли? Но пак казвам - паднахме, защото нямахме шанс.

- Как приемаш факта, че бе уволнен само след два мача от новия сезон?

- Ами не постъпиха почтено с мен. Според теб сега ли бе времето да ме освобождават. Защо не ми дадоха шанс да водя тима и на реванша в Беларус. Разрази се такава медийна кампания срещу мен, че в някои вестници бяха използвали едни и същи изрази. На другия ден пишеше за резил. А какъв резил, след като ние тоталнo смачкахме противника си и просто нямахме шанс. Нима такава загуба е резил? Това е спортът. Иначе играхме много добре. През миналия сезон помниш, че Левски нямаше една победа в дербитата, отборът записа най-слабото си представяне от години насам, а сега един мач не спечелихме и край.

- Има ли наистина сили Левски за голям европробив?

- Мен никой не ме пита дали този отбор е готов за Шампионската лига. Според мен не сме готови. И не съм загубил 7 милиона евро, както казаха някои, а имах шанс да донеса 7 милиона. Това е различно. След миналия сезон, в който пак казвам, че Левски нямаше капка потенциал, се извършиха промени и трябва време преди този състав да се сработи. Когато застанах начело на Левски, не съм обещавал влизане в групи на Шампионската лига. Този отбор е нов и бе ясно, че ще преболедува. Той и сега ще преболедува и няма само да печели с новия наставник. Все пак възрастовата граница на състава е 23-24 години. Вземи за пример Георги Христов, който има 20 гола с Ботев, но с Ботев. Левски е друго. Жоро пропусна пет гола с Вихрен и после срещу БАТЕ, но не е виновен - трябва му време.

- Колко време не ти достигна на теб?

- Трябваха ми още поне два месеца да бъда оставен да работя на спокойствие. Истината обаче е, че не ми бе даден никакъв шанс за работа. Още от началото бях приет по този начин и така си остана до края. Бях оценен като личност, а не като наставник.

- В какъв смисъл?

- Един треньор трябва да бъде оценен по три главни категории. Селекцията. Според мен за малкото пари, с които градихме селекцията взехме най-добрите млади в българския футбол. Втората точка е физическата подготовка. Е, видя се, че надтичахме тези здрави футболисти от Беларус, които преди това се справиха с Андерлехт. Последната категория е тактическата схема. Е, нима нямахме положения? Та ние създадохме поне 20 такива. Просто имах нужда от време, но за жалост никой не ми го даде и не ме изслуша.

- Водил ли си разговори с шефовете от Герена, след тежката вечер срещу БАТЕ?

- Не. От тогава никой не се е свързвал с мен и не знам нищо. Истината е, че един много доверен мой човек, когото аз доведох с мен в Левски, ме предаде.

- Кой е той?

- Не искам да казвам сега име. Не искам да развалям атмосферата в тима преди важния мач с БАТЕ. Ще дойде време и ще кажа кой бе предателят.

- Добре, значи от сблъсъка с БАТЕ не си говорил с никого от клуба.

- Не, но ми се обадиха над 200 човека, които са сред най-известните футболни капацитети у нас. Всички те ми казаха, че отборът ми е играл добре и само шансът ни е попречил да спечелим. Казаха, че съм изгонен неправилно.

- Виниш ли се за загубата?

- Не. Работих съвестно и мисля, че ако ми бе дадено още малко време щях да постигна успехи. Победата онзи ден над Ботев дойде закономерно. Отборът започва да намира ритъм.

- Как оценяваш престоя си начело на сините?

- Получи се една авантюра и ще ти кажа защо. Защото бях начело на Калиакра, можех да класирам отбора в А група, но изведнъж имах шанс да стана треньор на Левски и се подведох по емоцията. Казах в началото на Батков да подготви договора и че аз само ще се подпиша.

- Каква е неустойката ти в него?

- В рамките на нормалното. Но тогава кой ти е мислел за неустойки. Нали се заехме да градим боеспособен млад отбор.

- Каква бе емоцията в началото?

- Голяма. Имам познати от лит(*кс-етрополе, които преди мача на Армията ми се обаждаха и ми казваха, че ще ядем голям бой. И нормално е, все пак лит(*кс-етрополе водеше с много точки, 20 хиляди души чакаха награждаването, празнуваха 60-годишен юбилей. Но мисля, че тогава се справих и извадих кестените от огъня. Защо не сложиха Кокала да води тима с лит(*кс-етрополе?

- И сега на къде?

- Почивам си. По принцип съм си казал, че до Нова година ще стоя на страни.

Интервю на "7 дни спорт"

По- дразнещо нещо от тоя НЯМА! Не било излагация да паднеш от трактористи на Герена, неговият отбор за пореден път бил по- силен от предишния.. Бахти селяндура смотан!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 23, 2008 12:08 pm 
Аватар

Еми типичен дебил. Щом чуя за късмета и ми става ясно. Не беше заради късмета и това личи от километри. А това за липсата на потенциал миналия сезон са такива глупости че не знам :roll: Само с Жоро Христов и Гаджев щяхме да мачкаме всичко по пътя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 8:58 pm 
Аватар

А сега пак некой да каже , че ЗС е футболист. Още един важен мач и още веднъж немаше едно добро отиграване. 100% изгубени топки, 100% грешни пасове, 100% мениджърски далавери

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:03 pm 
Аватар

Точно той е виновен за цялата работа, браво позна

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:09 pm 
Аватар

Не , всички са виновни.

Но когато играем във важни мачове с 3-4 статиста няма как да стане нещо. миро иванов и тримата бразилци са в този отбор не поради лични качества и трябва да бъдат изритани още преди края на днешния ден, ако искаме да има промяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 9:19 pm 
Аватар

До сега не веднъж съм защитавал Батков, признавам, но днеска стигнахме дъното и вече има спешна нужда от тотална промяна. Отпадане от отбор от нашата черга, дори малко по-слаб - разбирам. Но отпадане от отбор, който е на нивото на бг Б група и футболистите му трудно ще бият дори юношите ни е меко казано провал.

За това искрено се надявам, да не се натресеме на някой Ала-Томов, Лукойл или прочие българо-съветски мафиот, но е време Левски отново да се управлява от Левскари.

Ще ходим ли на летището или?

Ще се хвърлят ли пак усилия да се говори за други далавераджии като педераско или веднъж завинаги всички ще искаме просто Левски да стане отново нормалния отбор, чист и свят, който беше до преди десетина години?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 10:38 pm 

Нема отговори баце, по-лесно е да се пусува по форумите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 10:41 pm 
Аватар

ние се тормозим за некъв футбол, скивай какво става в държавата ни майко мила
http://dnes.dir.bg/2008/08/27/news3326079.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:31 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=54897
За какво си говорим, уважаеми зрители :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:33 pm 
Аватар

:shock: Мри, мръсно коми изчадие такова :idea: :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:35 pm 
Аватар

Kryten написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=54897
За какво си говорим, уважаеми зрители :mrgreen:

Не Асус, за Кака беше уредил работите Батков. Бразилецът само чакаше да бием Бате и потегляше по дестинацията Милано - София, ама е нА :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:38 pm 
Аватар

Ако един Асус ни беше проблема...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 27, 2008 11:57 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?id=128439

МустакО изтреще :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 8:16 am 

thegboy написа:
http://www.sportal.bg/news.php?id=128439

МустакО изтреще :shock:

МустакО да се махне и другото ще се нареди само до година две :)

Дебърцини - Левски 0:3
36' - 0:1 (Тасевски)
52' - 0:2 (Бардон)
72' - 0:3 (Зе Мангалеш)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 9:46 am 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=54895

батков да плати разноските на пътувалите да гледат тоя срам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 12:20 pm 
Аватар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=54920

"Който поискаха го взех"
Путко небръсната, вземи европейски треньор и тогава говори така, нещастник! Но такъв няма да е послушник, нали! Помяр с помияра ти! Колко си долен! :x
Мразим те!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:01 pm 

Мога ли да направя една прогноза за това какво ще се случи в следващите дни? Според мен Батков ще върне Наско Сираков в отбора. По същия начин той направи през април 2004-а година. Кокала ще остане треньор, но до зимата, когато ще се вземе нов, без значение от резултатите. Наско ще сложи свой близък човек на поста, по всяка вероятност Ераносян.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 2:50 pm 
Аватар

Дано не си прав !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 28, 2008 4:05 pm 
Аватар

dobrik1 написа:
Мога ли да направя една прогноза за това какво ще се случи в следващите дни? Според мен Батков ще върне Наско Сираков в отбора. По същия начин той направи през април 2004-а година. Кокала ще остане треньор, но до зимата, когато ще се вземе нов, без значение от резултатите. Наско ще сложи свой близък човек на поста, по всяка вероятност Ераносян.

Deja Vu :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]