forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 17, 2025 1:33 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 406  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:12 pm 
Аватар

[az] написа:
Gesha91 написа:
Ето даже не знаех, че момчето от Локо Пд е при тях. Той ми беше симпатичен, няма да се наложи при тях. Този марселиньо е от сфинете, предполагам, дето ни вкара гол на дербито :smt017 Този Стойчо Стоев, който им е треньор, не им ли продаде един мач в Перник?
:shock: :smt005 Кое момче от Столипиново нямало да се наложи,какъв Марселиньо от прасетата и какъв мач им е продал Стойчо Стоев :smt005 ?

Иначе за снощи-само първото полувреме гледах,но днеска с голям кеф четох српския рев по медиите :bigok Виждам,че и с неква смешна дузпа са им го набили :losers .Ако от нашта школа излезе некой като Митрович и играе като първото полувреме срещу Лудоселец,дали няма да го изгоним като бездарник или да го пратим под наем в Добруджа,където кротко да приключи с футбола?

Селтекс и Лудоселец са доста гнусни с купените съдии на едните и селските им клубчета,но може би е за добре това,крайно време е да се събудим.Ако не бяха тия четири години селски титли,ние и прасенцата щяхме да си ги делнеме,въпреки жалките си отборчета,и да се лъжем,че правим нещо.Та селските отрепки може и да дадат нещо добро на българския футбол.В момента предимно те дават играчи за Националния и развиват некъв футбол,тва е рядка възможност да си вдигнем нивото на селската А група,което е най-важното и обикновено става само с наливане на много пари,както е в Украйна примерно.Има два проблема-Левски трябва да се събуди,да заиграе и да почне да вади футболисти,защото без отбор от такъв ранг няма как да стане нещо сериозно.Другото нещо са евротурнирите,където имаме нужда от добри резултати на отборите всяка година,щото местата ни за Европа са малко и е твърде лесно отбори да почнат да се затриват след като не успеят да се класират за ЕКТ няколко поредни сезона.В дългосрочен план никой отбор не може да надскочи нивото на първенството си,дори клубове като Селтик и Аякс вече са пълнеж в Европа,трябва ни по-силно първентво,ако искаме пак четвъртфинали и групи,тва е.

Добър анализ.Напълно съм съгласен. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:45 pm 
Аватар

Гледай до къде води една победа та дори и на отборче като Лудогорец :smt102 Представям си ако наистина влезнат в ШЛ, някои хора наистина няма да го преживеят :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:55 pm 
А някои толкова пламенно ще тръгнат да ги възхваляват и бранят, като междувременно на всеки ред хвърлят по един кур на нашите, че ще им изтекат лайната заедно с лигите :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:57 pm 
Аватар

Смъртта пак ще е от превъзбуда, дали положителна или отрицателна, няма значение :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 3:59 pm 
Аватар

Лудогорец май в плейофа ще играят в Румъния, защото нямало стадион за тях :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:02 pm 
Аватар

Ireland написа:
0 tolerance написа:
Бате, ти си фен на още 5 отбора, земи се скрий, несериозно звучиш, разби'аш ли :smt006

Въобще даже не е несериозно! Докато не надскочим ръста си, докато не станем умствено и духовно надраснали комплексите си, все ще сме на този хал.
И аз съм се палил много, и аз съм мразил и мразя феновете и отборите на "враговете"... но какво от това? Това просто ни връща 10 000 години назад във времената на враждуващите племена, които се изтрепват.
В настоящия момент станах просто ценител на футбола като игра, като резултати, обрати, развитие. Пак съм фен на определени отбори, даже не са само 5-6, но това дава тръпката, фенската тръпка...
Много вътрешно приемам всеки мач на любимите ЛЕВСКИ, но това не ме кара да изпадам в крайности. Като всеки един от вас ме боли от всяка нелепа загуба, от гаврите, които ние без да сме виновни понасяме, заради слабата игра и неадекватното управление на отбора ни!
Но просто идва момент, в който човек трябва да надрасне някои предразсъдъци или както е прието да се казва - да стане "широко скроен"!
Стоя зад думите си, знам, че много от вас не приемат тезата ми, но това не ме прави по-малко Левскар от който и да било, нито пък вас ви прави повече от мен.

Каза им го! Впрочем, аз съм далеч от това да възхвалявам някакви селски отбори, даже тва казвах на Кърнъл преди малко във фб - жалко е, че отбор като Лудоселец, с 15 потни бабички и 20 мирижливи оченички публика отстранява и ще играе големи мачове вместо Партизан, отбор с история и публика. Ама това е едно, а съвсем друго е да чета някакви ехидни коментари тип 'ега им сложат петица', 'тея биха на късмет, ще ги разкрият по-натам' и тн. Някак тъпо, комплексарско и не-Левскарско ми се вижда, щото според мен се принизява до писаниците на Г.А. за петнайстия отбор на Марсилия и юношите на Удинезе. Ако ние бяхме отстранили Партизан или имахме равен с Щутгарт, точно сега, не ми се мисли какво щеше да се пише във форума. Така че, да не идеологизираш селските отбори не означава да си заравяме главите в пясъка и да отричаме очевидното. Играят добре, имат добри отбори.
А това, че те ни хранят и пускат декларации не е основание ние да ставаме като тях. Аз предложих още след Иртиш тоя раздел във форума на Левски "Евротурнири" да се заключи до първа победа, сега тея разговори щяха да се избегнати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:04 pm 
Аватар

Някой от вездесъщите участници във форума наясно ли е какви са проблимите на стадиона в Разград, заради които няма лиценз за плей-офи и групи на европейските турнири? На мен ми звучи много странно новопостроен стадион да няма такова лицензионно покритие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:06 pm 
54 дни протестираме срещу турско-комунистическото правителство и олигарха Цецо Василев и кликата му, днес играе отборът му, финансиран с парите на КТБ и ДПС, подмиван от най-продажната мастия Бюреков и ТВ7, с фенове, които ни мразят и в червата и които си тананикат Иртиш, крадат ни знаме и всеки мач скандират Цецооо Василев... и трябва да стискаме палци на Сопот? България над всичко? АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Криворазбраният национализъм в тая държава ще ни погуби, заклевам се. Това е точно като кретените, които твърдят как ако не подкрепящ Барбуков и Ман Юнайтед в мача с Челси, значи не си българин. И това ти го казват примерно на теб, дето си от Челси от 30 години. Виждал съм на живо такова чудо... :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:10 pm 
Аватар

krivia написа:
Някой от вездесъщите участници във форума наясно ли е какви са проблимите на стадиона в Разград, заради които няма лиценз за плей-офи и групи на европейските турнири? На мен ми звучи много странно новопостроен стадион да няма такова лицензионно покритие.

:arrow:
Цитат:
Освен задължителното за Европа осветление на стадиона, което лудогорци са обещали да поставят в най-скоро време, „зелените" трябва да осигурят 4 паркинга около стадиона, павилиони за ободряващи напитки и хранителни продукти във всеки сектор и седящи места за феновете на гостуващите отбори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:15 pm 
има ли лудогорциии атакуват :smt026

Цитат:
К*Р ЗА ТОЯ АНОНИМЕН ПОМЯР РОДЖЪР ЛОТАРС ИЛИ КАКТО ТАК СЕ КАЗВА И ДВА К*РА ЗА НЕГОВИТЕ ФЕНОВЕ !!! ОМРЪЗНА МИ ЗАРАДИ НЯКАКВИ ГЛУПАВИ КОНЦЕРТИ ДА СЕ ПРЕЧИ НА СПОРТА! ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ !

Цитат:
Е Т'ВА ВЕЧЕ Е ПОДИГРАВКА...... Е*АЛ СЪМ ТИ Роджър Уотърс... Какъв е тоя въобще.. за първи път го чувам и се надявам да е и за последен....

Цитат:
Не стига,че един път на 10 години имаме възможност да играем в Европа,пък сега остава и да не им дадете да си изиграят мача заради няква група от майна си райна. |(

Цитат:
Тоя цървул Уотърса,трябваше да го поканят в парка на концерта Цвете за Гошо"!!!ХHем ще почете нашия велик блусар,и няма да бърка нечии други сметки!!!Стига сме се навеждали братя!!!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Авг 07, 2013 4:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:18 pm 
Аватар

Е друго е ако бай Шабан Реджеб изнасяше концерт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:20 pm 
Аватар

Анонимникът Уотърс... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:22 pm 
ЛОТАРС искаш да кажеш :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:23 pm 
Аватар

Kocito_Kalki написа:
Лудогорец май в плейофа ще играят в Румъния, защото нямало стадион за тях :strkstrk
или другия вариант било да си сменят домакинството, т.е. в първия мач да са домакини :strkstrk ...
Kryten написа:
Е друго е ако бай Шабан Реджеб изнасяше концерт.
:smt005 :smt005 :smt005
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:27 pm 
Аватар

Македония написа:
54 дни протестираме срещу турско-комунистическото правителство и олигарха Цецо Василев и кликата му, днес играе отборът му, финансиран с парите на КТБ и ДПС, подмиван от най-продажната мастия Бюреков и ТВ7, с фенове, които ни мразят и в червата и които си тананикат Иртиш, крадат ни знаме и всеки мач скандират Цецооо Василев... и трябва да стискаме палци на Сопот? България над всичко? АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ? Криворазбраният национализъм в тая държава ще ни погуби, заклевам се. Това е точно като кретените, които твърдят как ако не подкрепящ Барбуков и Ман Юнайтед в мача с Челси, значи не си българин. И това ти го казват примерно на теб, дето си от Челси от 30 години. Виждал съм на живо такова чудо... :smt006

:!: :!: :!:

А това с възхваляването на лудогорец и как играели извънземно идва малко в повече - някой гледал ли е разширен репортаж от снощния мач и да преброи положенията за двата отбора? Лудогорец се бяха насрали тотално и само пълната безкадърност на партизан (които са в жестока финансова криза и вече са продали няколко играча след края на миналия сезон) не им позволи да стигнат до победата - имаха греда, няколко олизвания на греди, топката се разхождаше няколко пъти по гол линията, но така и не влезна. Абсолютно им върза на лудогорец първо да хванат толкова слаб пратизан и второ чисто игрово снощи. Второто полувреме само изритваха напред и бяха тотално насрани. На 14 септември ще играем с тях и ще ги видим. Дотогава се надявам да сме взели поне един защитник и един халф, бок Славиша ще е прекарал вече достатъчно време с отбора и мисля ще ги ебем.

Иначе Стойчо Стоев не го знам какъв треньор е, но има равен и победа на Герена с отборите на монтана и миньор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:31 pm 
Аватар

немлад написа:

не, че нещо но и аз бях го чувал като познато име...но нямах никаква идея кой и какъв е. Не сме длъжни всички да знаем, особено тези които не сме големи фенове на рока. :) Даже приятелката ми която е върла рокаджийка не можа да се сети :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:34 pm 
Аватар

Аз предпочитам 1000 доволни делиорманци, пред 1 милион доволни сърби. Пък ти му казвай както искаш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:35 pm 

Върла рокаджийка, ама не знае кой е Роджър :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Цитат:
В противен случай, отборът, който през тази година прослави България, ще трябва да играе в чужда страна домакинския си мач, ако жребият отреди Лудогорец да е домакин във втория двубой. Това най-вероятно ще бъде Румъния. Представяте ли си какво ще стане ако Лудогорец се падне със Стяуа и домакинства в Румъния? Отново ще се прочуем в цяла Европа, тъй като на практика българите ще играят два пъти като гост. А иначе приказки много - щели сме да взимаме мач от Европейско първенство. Да, ама излиза, че нямаме нито един стадион.

Представяте ли си верно???????? :smt044 :hitl3 :smt022

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:36 pm 

Росен написа:
Аз предпочитам 1000 доволни делиорманци, пред 1 милион доволни сърби. Пък ти му казвай както искаш.

+ 1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:37 pm 
Аватар

Renaissance написа:
Върла рокаджийка, ама не знае кой е Роджър :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

колкото и странно да звучи...да :mrgreen: Което е добър повод да я дразня :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:43 pm 
Аватар

Македония написа:

:!: :!: :!:

Обявявайте ме за анти-българин, пея им КУР на всички, и на делирезаци и на жалта сган!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:44 pm 

Що слагате знак за равенство между лудогорец и жалтите?

Все едно да сравняваме отношението към чорбата/пирин благоевград :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:47 pm 
Аватар

Роджър Лотарс и Уотър Матеус - врагове на разградска селищна система :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:51 pm 
Аватар

според мен първо трябва да си гледаме в нашата паничка.
P.S. А после, ako e рекъл Господ, да отидем и на концерт на Роджър Лотарс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:53 pm 
Аватар

Ебем ти и селяните от Разград ,ебем ти и жАлтата кочина. Няма как да съм за тия гнусни отборчета. Не ме интересува дали носят някакъв смешен коеф. на България. На всичкото отгоре тоя мангал Петричев днеска пак е говорил нещо против нас ,свързано с Газпром. Славишата да стяга отбора и да почваме да ги ебем подред тия нещастници...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 4:56 pm 
Аватар

Soul написа:
немлад написа:

не, че нещо но и аз бях го чувал като познато име...но нямах никаква идея кой и какъв е. Не сме длъжни всички да знаем, особено тези които не сме големи фенове на рока. :) Даже приятелката ми която е върла рокаджийка не можа да се сети :lol:

Естествено, че не сме длъжни да знаем всички.

Ама това не го прави анонимник... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 5:02 pm 
Цитат:
Новият треньор на Анжи ще бъде Гаджи Гаджиев, работил доскоро в Криля Советов.

:strkstrk Да си вземе и Ваги Гаджев за гадже в Махачкала.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 5:10 pm 
Аватар

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 5:11 pm 
Естествено, че няма как да подкрепяме некви като тия селяни. Прославяли България... чакай малко, бе! Какво ви харесва да ви прославят мутренски, турско-селски, изкуствени отбори? Може би защото показват какво е нивото на родния футбол и как всеки си прави каквото му е кеф в България? Или заради феновете им, които са 70% турци и турбо-селяни? В пробития Разград не можеш да купиш хляб на български дори :ohmygod2
Как го виждате да подкрепяме тия същите боклуци, които не изпускат възможен момент да плюят по нас и да пеят малоумните си песни против Васил Левски и София? Тия същите, чийто ръководства плюят по Левски във всеки възможен момент. Бяха пълни клошари до скоро и обикаляха разни села из "Б" и "В" групите и не виждат какви са смешници, а днес когато чичкото с парите седи зад тях се правят на велики и кроят грозни планове как да направят лошо на Левски, а аз да седна да ги подкрепям?! :smt005
Майка им деба на всичките, да изчезнат възможно най-бързо :boisw

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Авг 07, 2013 5:12 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Роджър Лотарс и Уотър Матеус - врагове на разградска селищна система :bigok
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12156 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 406  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]