forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 04, 2025 1:16 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 2:11 pm 

nikistankov написа:
Чудесно. И как по-точно Башлиев ще го метнеш от скорошен футболист в Б група в отбор с велика история, гонещ титли и участия в Европа... :roll: Ще му трябва време + това 1 футболист на една позиция не стига. Но притесняващото е ,че за защитници нищо не се говори. Сякаш сме имали бетонна защита, която се включва в нападение към края на мачовете много добре --> :blass

Говори се. Забравяш големата маймуна, дето Бардон ни праща на проби. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 2:54 pm 

И на мен думите на Гонзо ми звучат много странно.

Имаме нужда от централен защитник, ляв бек, две крила (поне), плеймейкър и централен нападател. Значи 6 играчи

Какво сме взели до този момент - две леви крила, десен бек, който според някои хора тук може да играе и от ляво и плеймейкър.

Гонзо каза, че най-много да дойдат още двама чужденци. При положение, че имаме остра нужда oт заместник на Гарра и от още един централен защитник, значи въпросните чужденци ще са Жоанвил и който Гонзо е решил да вземе за централен нападател. Следователно, десни крила и през този сезон ще са бившите леви крила Дани Младенов и Киров (Гонзо няма топките да налага някой юноша на този пост така, че Тонев го забравяме).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 2:59 pm 
Аватар

Попринцип доскоро търсеха чужденци нападате и крило, не знам за тоя франсето на Бардон какъв е случаят, но и аз си мисля, че няма отбор, който да има 2-ма /ДВАМА/ централни защитници и нито една резерва (дори не коментирам качествата на тези централни защитници)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:01 pm 
Аватар

Аз съм сигурен, че освен сега, ще взимаме футболисти до Август. Ще изиграят няколко мача, ще им се прииска да имат още хора и ще влезнат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:02 pm 

Другите две обяснения са, че:

- Гонзо не може да брои
- ще налагат за централни Христо Стамболийски и Асен Георгиев ама по-скоро първото.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:08 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Другите две обяснения са, че:

- Гонзо не може да брои
- ще налагат за централни Христо Стамболийски и Асен Георгиев ама по-скоро първото.

Ами от момчета в школата съм чувал, че Асен Георгиев е връзкарче и няма много футбол в него, но че Стамболийски бил доста добър. И все пак- да вкараш някое момче от школата във важен мач значи просто да се посере...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 3:24 pm 
Аватар

Чакай сега Macedonia, не виждам някой да говори нещо, като дори не се спрягат имената на чужденците. Не знам дали визираш мен, но аз казах, че много зависи именно какви са чужденците, да не са пак някакви с по 2 мача за резервите на Рода. ( справка Матондо ) Аз написах защо смятам, че нивото на отбора се сваля. Според мен играч като Гара няма да доведем, мисля, че на всички е ясно, че близкото десетилетие това няма да стане. Дори да приравним Тасевски с пичагата от Пирин, пак остават редица дупки, които не смятам, че ще бъдат заменени с по-добри играчи. Ще ме извинява Тошко Христов, но не ми прилича на нивото на Жоазиньо, а там Башлиев и Райков не смятам дори да го коментирам, те са взети на принципа - ако стане, стане, ако не, кой от къде е. Тези играчи не са взети да са ни лидери в отбора и да имаме очаквания към тях. След като няма да вземем ляв бек, а там ще си играе Видович ( според думите на Гонзо ) и голямата вероятност чужденците да са някакви дребни риби, няма как аз да съм с големи очаквания. От тук нататък, кое къде се е писало, аз смея да твърдя, че и за Гарата и за Грийн, не съм не само лоша дума, но дори съмнения в техните качества. Други искаха Гаррата да се изпоконтузи и т.н.
Изобщо не съм на мнение, че Илиев е толкова сигурен вратар за колкото всички го имате тук, но да кажем, че там имаме кой да влезе, общо взето този пост ни е добре. Десен бек Мюлдер е добре, резервата му е мале-мале. Централните защитници са извън топ 5 на България със сигурност, пълни дупки, резерва Башлиев... ляв бек - Видович, резерва Щърков?! Халфове Йовов, Грийн, Гаджев, Димов, Огнянов, гоооооооооре-долу добре. Цветков като АМЦ, определено е добре, кой ще му е резерва не знам, един Кривия можеше да влиза на този пост. Крилата са ми тъмна Индия, знам само, че не ми се гледа Иса дясно крило. Много повярвах на думите на Гонзо, че този сезон ще имаме дълбочина в състава, а не да излезе Гарата и да няма кой да вкара гол, но това абсолютно НЕ става към момента. Към момента смело твърдя, че не е взет нито един играч, който да вдигне нивото на отбора, а то се сваля с продажбата на тримата футболисти, само Цветков може да приравня към Тасевски и то с много условности. Пак ще берем огромни ядове, ако се наредят мачове сряда-събота, само при една контузия или наказание на защитник. Съжалявам Македония, не си длъжен да ми следиш постовете, общо взето винаги съм бил позитивен към трансфери, играчи и т.н. но тази година съм много, много резервиран към очакванията. Христов не е Жоазиньо, Цветков е най-много нивото на Тасевски. Единственото положително е, че който и да вземем за крило по-зле от Слори и Матондо ще е трудно. :D Ляв бек и защита - няма, но защо ли да има... три милиона евро продажби и привличаме за има няма 0.5м евро с всичките му там клаузи и тъпотии...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 4:01 pm 
Аватар

Как имате нерви за тия анализи, еби му майката :ohmygod2 Се едно съм на семинар по тактическа подготовка в школата в НоркьопинК :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 4:19 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Манчестър юнайтед с най-високоплатените скаути в света правят ебахти трансферните провали доста често, ние, които НЯМАМЕ скаути очакваме да докарваме само Гарри и Грийни :smt002 При нас се мрънка по дифолт. Отвори темата за Гарра и я прочети от началните страници да видиш кво чудо е :smt005 :ohmygod Или мнението на форума за Грийн след мача с Черноморец :smt007 :ohmygod :smt005 Или за Мюлдер. :smt004 :smt005 Тук се подвизават повече капацитети и специалисти отколкото в заводите на Еърбъс, Мерцедес и Ролс Ройс взети заедно :8)

Alek написа:
Мениджъри са предложили аржентинския младежки национал Анхел Ди Мария на Левски, лит(*кс-етрополе и Литекс, научи репортер на Агенция "Фокус". В момента футболистът на Розарио Сентрал е на Световното първенство за младежи до 20 години в Канада. Той отбеляза шестия гол при разгромната победа с 6:0 над Панама тази нощ. Все още не е ясно дали някой от трите ни водещи отбора ще започне преговори за евентуалното привличане на Ди Мария, защото неговата трансферна цена е доста висока. 19-годишният нападател е следен и от много клубове от Западна Европа, които са готови да предложат солидни оферти. Анхел Ди Мария е роден на 14 февруари 1988 година. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.

Let There Be Rock написа:
al3kz написа:
Анхел Ди Мария е роден на 14 февруари 1988 година. Той е висок 167 см и тежи 55 кг.

Този е с перфектни мерки за конкурса "Мини мис" ...

Kryten написа:
Цитат:
Той е висок 167 см и тежи 55 кг.
:smt005

Alek написа:
:lol: Пишат го добър...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 4:30 pm 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/Dmitri_Bulykin
http://en.wikipedia.org/wiki/Mads_Junker
http://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Matav%C5%BE
http://en.wikipedia.org/wiki/Everton_Ramos_da_Silva
http://en.wikipedia.org/wiki/Fouad_Idabdelhay
http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_Amoah
http://en.wikipedia.org/wiki/Rydell_Poepon
http://en.wikipedia.org/wiki/Marcus_Pedersen
http://en.wikipedia.org/wiki/Du%C5%A1an_Tadi%C4%87 за 1.1 млн евро е купен

http://en.wikipedia.org/wiki/Eredivisie ... oalscorers

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:54 pm 
Аватар

Вижте му интервюто в Гонг, където казва, че работата е 99 процента сигурна. На спорталЯ щуротаиите нямат край.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:58 pm 
Аватар

в гонга тва е от вчера,на спортал статията е от днес в 16 и кусур :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 5:58 pm 
Аватар

Сега Крум Савов каза,че сме го продали за 2.5 млн. евро,като около 400 хил. отиват в Локо Пд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:37 pm 
Аватар

В 16 и кусур ,а в 18 и кусур : http://football.sportal.bg/news.php?news=309624 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 6:45 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Фалафели не щем. Още повече носещи името Юсеф. Този Даме Н`Дойе ми се вижда идеален:

Изображение

:bigok

Не става, малки са му джуките :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 7:46 pm 

:smt072

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:52 pm 
Аватар

С Тасевски и Видович ми е интересно няма ли развитие. Явно идната седмица ще се случат доста неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 12, 2011 9:53 pm 
Аватар

За черногорския Живко пишеше че се връща в Кипър :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 3:24 am 
Аватар

mandja написа:
Ама що нямаме скаути? Тва нормално ли е, че чак и за оправдание го ползваме?

Po-dobre bez skauti otkolkoto sus said ibraimov (sorry za latinicata)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 9:59 am 
Аватар

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=207791

http://en.wikipedia.org/wiki/Miljan_Mrdakovi%C4%87

Добра визитка, ама нещо ме съмнява... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:22 am 

Е това ли е голямата звезда? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:30 am 

Не е тоя, чака се Диего Форлан. :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:44 am 
Аватар

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=926428

Камерунско крило се чака също за старта на лятната подготовка. “Левски” има варианти за поста още с бразилец и португалец, а холандец отказа да идва в България. Африканецът обаче най-силно е впечатлил “сините” и вече има договорка. С Нджонго Лобе Присо Додинг от кипърския АЕК и деветката (Мърдакович, Мандриши или по чудо изникнало ново име) атаката ще бъде формирана. Може да дойдат двама-трима на проби, включително централен защитник.

Успоредно “Левски” на практика се договори с “Черноморец” за Орлин Старокин, остават детайли. Възможни са подписи до дни. Със Старокин ще се сложи край на селекцията на българи. По-рано “Левски” взе четирима - Тодор Христов, Иван Цветков, Александър Башлиев и Симеон Райков.

След наем се връща Калин Щърков (“Видима Раковски”).

Антон Карачанаков, 19-годишният “бисер” на “Пирин”, още не е подписал с Чорбабирлиги. От “Левски” също са хвърлили око на талантливото крило, което ще излезе без пари.

Последна промяна krivia на Пон Юни 13, 2011 11:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:45 am 
Аватар

BraToC! написа:
Е това ли е голямата звезда? :ohmygod

А кой бе? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:47 am 
Аватар

Добра селекция правим откъм българи, чужденците не ги знам, не мога да коментирам :)
Радвам се за Старокин, винаги съм го харесвал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:47 am 
Аватар

И Дрогба да дойде пак ще има недоволни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 11:51 am 
Аватар

Нджонго Лобе Присо Додинг

еНеЛПиДи

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:03 pm 
Аватар

http://en.wikipedia.org/wiki/Njongo_Priso

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:07 pm 
Аватар

akela написа:
http://en.wikipedia.org/wiki/Njongo_Priso

Изчерпателна статия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 13, 2011 12:19 pm 
Аватар

Цитат:
Изчерпателна статия

Друго не можах да намеря да са еба...а таз печка има голове в цялата си кариера, колкото Гарата тоз сезон...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 547, 548, 549, 550, 551, 552, 553 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]