forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 5:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 59  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 6:59 pm 
Аватар

Под чардака е по-готино местенце.А тоя еврейна-рентекар,присъединил ли се е,или КоремО още изчислява наема и се чуди дали ще постави нова дупка на коланО

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 7:07 pm 
Аватар

a така, вече коментарите в тази тема почнаха да ми харесват :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 7:51 pm 
Аватар

Ако не се нищеше този въпрос тук..щеше да има 30-на мнения колко е безкадърен Жуниор и за нищо не ставаме.Последното нещо свързано с Левски,което си заслужаваше гледането тук е клипа на Пешо.Иначе извори на информация и мъдрост по всякаква тематика имаме бол,затова фороНа е велик.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Фев 13, 2012 8:52 pm 
Аватар

thegboy написа:
...Но не мога да разбера левскарите, които така жестоко плюят по Стоилов. Щото паднал от Барселона, Челси и Вердер Бремен. :ohmygod

Щото наложи Никиту малко ли е :bigok
Щото беше велик да не сменя тактиката. То Барселона дето уж ги бил копирал съм ги гледал да я сменят, ама ние не.
И не мисля, че някой го плюе. Аз моите причини да не го величая съм ги написал.
Костов ми прави впечатление на 10 пъти повече треньор от него. Най-малкото не се крие зад никой :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 2:45 am 
Никиту го виж само къде е сега Никиту :smt006 Бас държа, че ако е жив и здрав до 3-4 години ще стане най-добрия български футболист, ще играе в голям отбор и тогава за много левскари ще има положението "Барбуков-реакциите (курво, продажник) след мача с кървавия гол-Манчестър Юнайтед", или иначе казано, пълна шизофрения :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 8:25 am 
Аватар

Той вече е най-добрият български футболист.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 9:17 am 
Аватар

съсредоточете се върху кръчмата :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 10:27 am 
Аватар

Македония написа:
Никиту го виж само къде е сега Никиту :smt006 Бас държа, че ако е жив и здрав до 3-4 години ще стане най-добрия български футболист, ще играе в голям отбор и тогава за много левскари ще има положението "Барбуков-реакциите (курво, продажник) след мача с кървавия гол-Манчестър Юнайтед", или иначе казано, пълна шизофрения :smt006

Прав е Роската. Тия неща вече са факт - и това, че е най-добрият български футболист в момента, и това, че много левскари, включително и аз, бързо-бързо му простихме лигавщините. Фактите са си факти. Колкото и субективно да е мнението ми, все пак обаче смятам, че случаят не е абсолютно същият като при Барбуков. Ние имахме сериозни поводи да сме му бесни и да го псуваме. Беше си абсолютното леке, синчето на тати (Ники Татин беше един от прякорите), сереше по името на отбора извън терена с действия и интервюта. Това, което се случи на терена, просто преля чашата на търпението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 11:05 am 
Аватар

Да е жив и здрав Никиту и да направи кариера. Ако беше останал още малко в България вече щеше да е приключил с футбола. И да реакциите към него бяха нормални и причините са точно описани от Morning Glory. Така се получиха нещата, че имаше късмета да се махне точно навреме и да развие качествата си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 11:07 am 
Аватар

+2 на горните два поста :bigok
Какво стана с кръчмата? Че се притеснявам за антоанананананатамнасам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 12:52 pm 
Аватар

По принцип съм съгласен, но никъде не съм видял интервю в което да казва нещо против Левски или каквото и да е било. Дори когато Петков правеше глупости написа едно отворено писмо към него и пак обясняваше колко велика публика сме. Истината е, че просто правеше грешки ( като абсолютно всички млади вратари ) и всекидневните глупости, че е спал с поредната миска и това дразнеше хората, никога не е хващан пиян по дискотеки или нещо подобно... аз съм го псувал само 1 път, на един мач в ОК, когато му вкараха от 40 метра сигурно... но сега наистина е най-добрият български играч, като силно се надявам скоро да го видим и в по-голям отбор. :) Мога само успех да му желая. :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 12:56 pm 
Аватар

НикитУ не го мразя заради автогола на Вердер или като цяло заради тъпите му голове, които пускаше, на всеки се случва :wink: ама заради наглото си поведение и то още на 16-17 години, може да е най-добрия български футболист, но е същия боклук като човек като баща си :!: КУР казах :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 1:36 pm 
Аватар

Никиту е наш юноша, докато Барбиета не е юноша на цурка, а игра там май само година и половина

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 1:58 pm 
Аватар

Алооо, кво пълните темата с глупости :slap

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 2:18 pm 
Аватар

Решено е - Чардака (с/у Трите Бири), за час предлагам 12 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Фев 14, 2012 7:58 pm 
Аватар

[az] написа:
Ултрасче,постът ти пак е адски безсмислен и няма никаква връзка с това,което аз съм написал.А сравненията на Бате с Реал,Жозе и т.н. :smt005 Значи според теб Реал са отбор,който се окопава в и пред наказателното си и прави контри с 2-3-а души.Те играят защитно само срещу Барса и много рядко срещу други отбори,само за по няколко минути,когато искат да държат резултата.Но техния дефанзивен стил няма нищо общо с това на Бате.Тия са отбор,който играе за Х+,важното е да не паднат,пък ако вкарат на контра-хубаво,ако не-нищо.Сега имат доста добри играчи,продадоха някои за доста пари в последните години,но пак играят по същия начин.Айде нема нужда Левски да ми играе така.А и като резултати реално имат един 1/16 финал в ЛЕ,то и ние за малко да излезем от групата си миналата година с отбор,който беше теглен напред почти само от един негър.Ама били отпаднали от ПСЖ с голова разлика :lol: Ние щяхме да бием шампиона на Франция с Азар и Жервиньо,ако не беше един фейсбук сладур.Да не говорим,че с тая игра Батето никога не могат да имат мач като нашия с Удинезе.Сега отново,специално за тея,които не могат да четат или...нещо друго,за съжаление :? Аз не съм против дефанзивната игра по принцип,тя е нормално нещо в дадени мачове или турнири,но 1.Не съм виждал друг отбор да играе като тия,тяхното е нещо съвсем различно от футбол 2.Не може стила ти да е такъв срещу всеки съперник,смешно и жалко е. 3.Никой не ми отговори на въпроса:Щеше ли някой да е чувал за Бате,ако си бяхме вкарали положенията или поне дузпата в София,щото това зависи от нас,а не от "невероятната" им игра?
Тва ми е последния километричен пост,щото ми писна да се разправям с такива като СиньоУлрасче и там другите.

Аре за тия дето не могат да четат...никъде не бях казал,че ЛЕВСКИ трябва да играе като тия ливади !!! Казвам,че по-важна е победета понякога,отколкото играта,защото губиш ли,после няма да се топлим с играта,а на другите ще им е топло за това,че са взели трите точки или са ни отстранили :smt023 Отговарям ти и на въпроса за дърводелците...ако това,ако онова те,че нямаше да се чуят нямаше,ама се чуха и си харчат милионите всяка година от ЕКТ правилно и по предназначение,а на нас Бащицата вместо да ни направи хегемон,той ни купи един рейс и направи едно общежитие разбираш ли и те милионите взеха,че свършиха.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2012 6:07 pm 
Аватар

Alek написа:
...никога не е хващан пиян по дискотеки или нещо подобно..

Щото беше зает да обръща А-осмицата на тати по таван пред дистотеките :smt003
Mr. Smith написа:
НикитУ не го мразя заради автогола на Вердер или като цяло заради тъпите му голове, които пускаше, на всеки се случва :wink: ама заради наглото си поведение и то още на 16-17 години, може да е най-добрия български футболист, но е същия боклук като човек като баща си :!: к.р казах :!:

Именно, връзкарското му поведение еб@ майката на уважението от страна на истинските фенове. И в допълнение, путкенското поведение на треньора му :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2012 9:23 pm 
Аватар

Цитат:
Ето как ще изглежда програмата на Николай Костов и възпитаниците му:

17 февруари, петък, 17:00 часа - тренировка в залата в Драгалевци

19 февруари, неделя - контрола с Локомотив (София) на изкуствения терен на "Герена"

20 - 22 февруари - нормални тренировки

23 февруари, четвъртък - заминаване за лагер в Сандански

23-25 февруари - тренировки в Сандански

26 февруари, неделя - контрола със Септември (Симитли)

Всички отбори сигурно ще играят контроли на 25.-26.фев., какво пречеше да си започне първенството?! :( Чудя се на презиндентите на отборите как плащат заплати на футболистите си, след като 3месеца не играят официален мач! :smt017 Сега 4-5кръга ще бъдат през седмицата + мачовете за купата... ще има нови рекорди по посещаемост :evil:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2012 11:49 pm 
Аватар

Освен да посетиме срещу Локото и после срещу симитли е село? :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Фев 15, 2012 11:51 pm 
Аватар

срещу симитли къде ще се играе?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 2:25 am 
Аватар

В Сандански вероятно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 9:24 am 
Аватар

Че го дават ли по ТВ-то :smt017

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 11:42 am 
Аватар

Да, по HBO, pay per view ще.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 11:51 am 
Аватар

Седем:Едно написа:

Нема да им плащам на тия обирджии :loser2

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 2:21 pm 
Аватар

Стисльо :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 2:23 pm 
Аватар

Стипца, както казват по ловешкия край :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 2:52 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

Е, немам го HBO-то. По Еуроспорт няма ли възможност да го пуснат :smt115

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 6:49 pm 

Идеята на предните ми постове е, че не искам ЛЕВСКИ никога да играе, като бате! Тактиката трябва да се сменя не само, според противника, а и по врема на мач, ако треньора е сбъркал нещо на разбора, но концепцията за ЛЕВСКИ винаги трябва да е атакуващ и доминиращ футбол! Аз предпочитам да получаваме голове и дори да губим, заради това, но да виждам отбора ни повече в атака, отколкото в защита! Какво предпочитате? Да гледате как ЛЕВСКИ непрекъснато атакува и всеки момент може да вкара гол или нашите да се окопаят пред вратата ни и 90 минути да треперим при всяка атака на противника!? А и мисля, че ЛЕВСКИ не може да играе така, в редките случаи, когато реши да го прави, страда, най-пресния пример е лил, 80 мин. доминирахме и когато се прибрахме в защита, си вкарахме незаслужено, нелеп автогол! По-старите ЛЕВСКАРИ знаят, че заради атакуващия и превлекателен стил ЛЕВСКИ беше канен на турнета в Аржентина и Бразилия. За такава популярност говоря, а не за измъчени равенства и победи 1-0 с бетон и късмет! Много внимание им обърнахме на тези бате ( след този пост спирам да пиша за тях ), какво са вложили в базата си, не се знае, защото, доколкото четох цялата държава седи зад тях, а в Беларус как няма да са хегемон, като освен динамо останалите са на нивото на нашата " В " група, вие за успехи на друг беларуски отбор чували ли сте? САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 9:47 pm 

Предпочитам срещу по-големите отбори да се окопаваме и да взимаме поне някакъв Х отколкото да ни маат със по 3-4 гола където ни хванат.. това дето го пишеш е крайно малоумно.. искам да гледам Левски само нападателно.. хах.Винаги най-важното за един отбор е да бие..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Фев 16, 2012 9:53 pm 
Аватар

Като изключа мача със свинете,където бих простил и грозна победа,аз лично предпочитам красива загуба.Нападателния футбол е традиция за Левски,а това че все повече фенове предпочитали да не минаваме центъра,защото можело да докопаме до някой равен с европейски гранд,ми напомня за феновете на един друт отбор,свикнали да броят и победи за купата на плей стейшън.Сините в атака!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1741 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 59  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]