forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:36 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:37 pm 

Svinete s chushkata i vesko surbakov sme gi bili,taka che s rabeh ili bez nego nema griji....troleia ako vkara nekoi gol shte se smaja ot piene :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:39 pm 

ultrasssls написа:
Рабех пропуска мача най-вероятно... :(

Важното е, че ти не го пропускаш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:44 pm 

лошото е че и Карлос има някакви стомашни проблеми, незнам какво да мисля когато дойде важен мач и все стават е такива работи контузии,незнам си к'во, а именно сега беше момента двамата да се докажат, дано все пак излезат и покажат че не са случайни футболисти особено Жеан който е много добър нападател но на който му дадоха малко шанс за изява и натириха в дубъла а после стана онова нелепо наказание и трябваше да почива. Аз съм убеден че той има талант и качества само трябва да се сработи с останалите и да му се вдъхне кораж от публиката. Проблема е в ръководството а не в играчите.....но това е друга тема вече. Момчета запомнете не е ли публиката зад играчите става много тежко, то се видя и на мача с Беласица първото супер - пляскания, центрирания, ножици и второто се видя другата страна на монетата, а именно - освирквания оттам футболистите който повечето са нови и млади се сгромолясаха психически и започнаха лоши отигравания, липсва на увереност и т.н., все пак това си е нашия отбор, нашите играчи, трябва да ги подкрепим !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:46 pm 
Аватар

paulao написа:
лошото е че и Карлос има някакви стомашни проблеми, незнам какво да мисля когато дойде важен мач и все стават е такива работи контузии,незнам си к'во, а именно сега беше момента двамата да се докажат, дано все пак излезат и покажат че не са случайни футболисти особено Жеан който е много добър нападател но на който му дадоха малко шанс за изява и натириха в дубъла а после стана онова нелепо наказание и трябваше да почива. Аз съм убеден че той има талант и качества само трябва да се сработи с останалите и да му се вдъхне кораж от публиката. Проблема е в ръководството а не в играчите.....но това е друга тема вече. Момчета запомнете не е ли публиката зад играчите става много тежко, то се видя и на мача с Беласица първото супер - пляскания, центрирания, ножици и второто се видя другата страна на монетата, а именно - освирквания оттам футболистите който повечето са нови и млади се сгромолясаха психически и започнаха лоши отигравания, липсва на увереност и т.н., все пак това си е нашия отбор, нашите играчи, трябва да ги подкрепим !!!

запекал се мааму да еба, те бананите запичат много. нищо му няма, дано е титуляр

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  

ае стиа се дървихте, честит HALLOWEEN на всички :smt006

наздравееееееееееееее

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Нищо лично, ма с 24 мнения и да раздаваш веднага курове за щяло и нещяло...... и то още в 15-тото :roll: .....

Всеки си има основания, Блеки си ги каза - някои ги подкрепят, други не! Както виждаш едни го упрекнаха или разкритикуваха, споделиха си мнението, той си обоснова своето! Можеш да не си съгласен, ма да раздаваш форумни курове наляво и надясно......земи се успокой и канализирай куровете утре в 18ч.

Аз лично за тоя мач забравям това, че нашите са путки и нищо не правят и утре 90 мин. ще ги подкрепям! Но ако си мислят, че с разходка и 0:0 или измъчено 1:0 (на което ще се кефя максимално, но само до утре вечер), защото повече голове едва ли ще има, ще ме накарат да млъкна в останалите мачове и да се правя, че всичко е наред - бъркат! И като на мача с Беласица пак ще съм там и ония поплювковци долу ще ме чуват много добре, и докато не си налегнат парцалите и не покажат, че са разбрали какво е Левски и какво значи да играеш тука - няма да спра! А тези, които се раздават, го усещат!

Утре трябва да ги бием, ако ще да ни е последната победа до пролетта, въпреки, че ще спаси Кокала и Борат ще навири носа - просто от свинете не трябва за се пада, каквото и да става.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:49 pm 
Аватар

1 : 0 с гол на Бистрон от задна ножица :smt006

Жан Карлош няма да е титуляр,кокалеско не е толко тъп да го пусне титуляр без да е играл мач от 1 месец...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:50 pm 

Wildkid написа:
Нищо лично, ма с 24 мнения и да раздаваш веднага курове за щяло и нещяло...... и то още в 15-тото :roll: .....

Всеки си има основания, Блеки си ги каза - някои ги подкрепят, други не! Както виждаш едни го упрекнаха или разкритикуваха, споделиха си мнението, той си обоснова своето! Можеш да не си съгласен, ма да раздаваш форумни курове наляво и надясно......земи се успокой и канализирай куровете утре в 18ч.

Аз лично за тоя мач забравям това, че нашите са путки и нищо не правят и утре 90 мин. ще ги подкрепям! Но ако си мислят, че с разходка и 0:0 или измъчено 1:0 (на което ще се кефя максимално, но само до утре вечер), защото повече голове едва ли ще има, ще ме накарат да млъкна в останалите мачове и да се правя, че всичко е наред - бъркат! И като на мача с Беласица пак ще съм там и ония поплювковци долу ще ме чуват много добре, и докато не си налегнат парцалите и не покажат, че са разбрали какво е Левски и какво значи да играеш тука - няма да спра! А тези, които се раздават, го усещат!

Утре трябва да ги бием, ако ще да ни е последната победа до пролетта, въпреки, че ще спаси Кокала и Борат ще навири носа - просто от свинете не трябва за се пада, каквото и да става.....

Браво за мненито ти. :D :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:52 pm 

Banan Carlos nemalo da igrae-ebati dramata :boisw :boisw :boisw

Toia untermensch e skaran ne samo s futbola,ami daje s hodeneto normalno po ulicite....ot trimata superigrachi dokarani ot Muri i gledani ot velikia scout said ibrichkimov samo Jo-to stava,pri tva bez da e nekuv strashen igrach. Ama pone e naduhan koeto kompensira fakta che ne moe da zentrira i mu e malko slojno da mine desnia bek na vragO :wink:

Ze Kloshares otdavna sum kazal che si chist mangal ot fakulteto,koito moje da igrae samo sreshtu igrachi kato peicho deliminkov i podobni durveta igraeshti po spartak varna,botev i tem podobni :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:54 pm 

acrimonious написа:
Омраз, тук субата е много прав.. Блеки е този, който пише във форум на Левски в темата за дербито, че ще ходи на кино. Както е нормално и тук да има хора, които се борят за каузи, имат мисии, задължения и т.н. Това е форум на привържениците на Левски. Ето тук да го напишеш би било странно (почти колкото парадирането на Блеки в този форум) -> http://forum.all.bg/postlist.php?Board=cinema :smt006

А защо в темата за дербито всички мнения трябва да са от рода на "Бием", "Мачкаме", "Всички на стадиона" и т.н. Някой може да предпочита да отиде друго място и няма нищо лошо да си каже, че е разочарован и не му се ходи на мач.
Не всички мислим и действаме еднакво и дано никога не го правим. Иначе ставаме просто едно стадо.

В заключение и аз да раздам един форумен кур - кур за цеца :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:56 pm 

Много курове се навъдиха, очаквам скоро да се появи Одри Битони :lol:
:smt006
МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЛАВИНАААААААААА :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 4:57 pm 
Аватар

НЯМА ЛИ ПИЕНЕ И ЧАЛГА ЗА ВАС БЕ?! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 5:09 pm 
Аватар

Пиенье има - чалга не :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 5:10 pm 
Аватар

И още нещо, за което се сетих току-що, комуникирайки си в Скайп с Мистър Мускул, a.k.a. ОмразО: в последните десетина години поне още около 30 000 души "предпочетоха да отидат на кино", вместо на дербито, а вие тука подхванахте един човек, на когото с право можете да мрънкате за още хиляда други неща, но не и за конкретното му утрешно действие. Аз лично по никакъв начин не бих го обвинил.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 5:41 pm 

Абе и на суши бар отивайте ако искате,никой не го интресува!Ясно?Това е форум на ЛЕВСКИ.Ако си мислите,че по този начин се проявявате като нещо повече от останалите,че само вие ги разбирате нещата и стоите с лошия поглед пред компютъра да ни обяснявате колко сте незаинтересовани,не сте познали...
100 страници се занимаваме с некви киноманиаци и всякви други.Айде стига!
Играе ЛЕВСКИ с чорбата.За тях смърт,за нас победа!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 5:54 pm 
Аватар

NewBalance написа:
Абе и на суши бар отивайте ако искате,никой не го интресува!Ясно?Това е форум на ЛЕВСКИ.Ако си мислите,че по този начин се проявявате като нещо повече от останалите,че само вие ги разбирате нещата и стоите с лошия поглед пред компютъра да ни обяснявате колко сте незаинтересовани,не сте познали...
100 страници се занимаваме с некви киноманиаци и всякви други.Айде стига!
Играе ЛЕВСКИ с чорбата.За тях смърт,за нас победа!

Само да вметна, защото явно е нужно - никъде не съм писал, че няма да ходя на мача, още по-малко, че ще ходя на кино примерно. Не съм съгласен с него, не го и разбирам особено. Оставям му право на личен избор.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 5:55 pm 
Аватар

Мач с прасетата е нещо свещенно.Деня е различен, цял ден напрежение по софийските улици.Утре прогноза 100000000000000000000000000000000000% ъндър 2.5 :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 6:23 pm 

Пичове може ли някой да ми каже утре до колко часа се продаваг билити и дали ще има ако дойда малко по касно (към 17:30 някаде)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 6:26 pm 
Аватар

Пишеше някъде, че тогава щели да затварят секторите ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 6:47 pm 

andrean написа:
Пичове може ли някой да ми каже утре до колко часа се продаваг билити и дали ще има ако дойда малко по касно (към 17:30 някаде)

пфффф че аз като идвам на мачове тръгвам 6 часа преди мача...2 докато стигна София и после остават 4 часа преди мача...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 6:56 pm 
Аватар

Black Jack написа:
DUPNICA SOUTH-WEST написа:
Бацко,"Праведното убийство" нема нищо общо с "Жега". Вервай ми!

Скини билетО и бегай да връчваш подаръка за юбилея.............

Бацко, малко са филмите, които се доближавт до "Жега". Но вес пак, колкото и да е тъп "Праведно убийство" в него играят институции в актьорската професия, което е предпоставка да се гледа.
Иначе аз моя билет го скъсах още лятото. Той беше почнал да се къса от две години, и едвам се държеше, ама чак това лято успя да се докъса изцяло.

И за да не е това поредното ми мнание, което няма нищо общо с темата ще кажа: По-добре е да паднем, и то с резултат. Нещо от сорта 0:3, 0:4. Защото ако ПФК Левски АД с емблема лопата, вземе да бие, ще се изтъпанчи (за пореден път) Мустака и ще каже "Понеже много ни критувахте, видяхте сега какво стана. Направ път сме. От днес нататък 10 години шампиони и хегемон на Балканите." Кокала ще бъде обявен за новия Мауриньо, футболисти ще ги сравняват я с Меси, я с Кристияно Роналдо. А форума, както и цялата публика, ще изпаднат в делириум, все едно сме спечелили ШЛ, а не някакъв обикновен мач от родното ни първенство, който напрактика няма особено значение. А после.....после идват Тампере, Бате, Жилина, а защо не и Хафнарфьордур (Исландия), ЕБ Стреймур (Фарьорски Острови) и подобни европейски колоси.

Извини ме, защото се бях зарекъл да не коментирам никога повече задълбочените ти разсъждения, но кажи честно - грам ли не се усещаш!? Не ме притеснява особено, че ще гледаш второразрядна кримка и ни пожелаваш да отнесем 3-4 парцала от свинете - това, което е кофти обаче е, че се възприемаш като "личност с принципи". Понеже не сме били ФК Левски и още сме използвали лопатата трябвало ония да ни накажат!? Никой тук не се гордее с това, което отборът ни представлява в момента, но дори и да сме АГБХЙПФК ЛЕВСКИ ООДЕТАД с преплетен търнокоп и кирка за емблема - нямаш право да пожелаваш да бъдем разгромени от свинете и да претендираш да си левскар с принципи, просто нямаш!

Уважавам това, че си имаш неква позиция и си я отстояваш... все пак има някои неща, за които не отива да се правиш на инакомислещ и вече вместо забавен - ставаш откровено дразнещ. Като ти чета тия мнения ме хваща едно такова неопределено чувство, на леко срам и личен дискомфорт.

Няма 0:0, няма 1:0... за свинете Хелоуин ще се отложи с ден - мощно стрескане и репресии преди, по време и след мача, няма да им се вярва, просто няма...

;-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:06 pm 

LS1914 написа:
andrean написа:

пфффф че аз като идвам на мачове тръгвам 6 часа преди мача...2 докато стигна София и после остават 4 часа преди мача...

:shock: Еееееей, имало още идеалисти.... Що не си сипеш една ракийца и с авери да се почерпиш, да попсуваш и т.н, а ще биеш тоз път. Твойо си е решението де :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:14 pm 

че кой е казал че утре ще идвам...?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:15 pm 

Е ела :) 1 повече

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:15 pm 
Аватар

Ау..прави бойкот :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:23 pm 

Утре ще пускат ли със знамена за веене !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:33 pm 
Аватар

Айде стига сте спорили за глупости ,който където иска да ходи ,важното е тези на стадиона да надвикаме прасетата и да накараме наще манекени да разберат каква чест е да играеш със синята фланелка :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:38 pm 

абе ее ае стига с това който иска да идва...мислиш ли че не ми се идва..ти като си от София няма да плащаш 100 лв за бензин и накрая да съжаляваш че си ги дал като са те били..3 пъти досега съм ходил на Васил Левски и 1 път на Герена..2 загуби 1 хикс(след който лит(*кс-етрополе станаха шампиони) и една мижава победа с гол от дузпа...
така че не ми говори ти и другите ае ела какво ти пречи...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:40 pm 
Аватар

Ай стига си парадирал пък ти :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Окт 31, 2008 7:41 pm 

LS1914 написа:
абе ее ае стига с това който иска да идва...мислиш ли че не ми се идва..ти като си от София няма да плащаш 100 лв за бензин и накрая да съжаляваш че си ги дал като са те били..3 пъти досега съм ходил на Васил Левски и 1 път на Герена..2 загуби 1 хикс(след който лит(*кс-етрополе станаха шампиони) и една мижава победа с гол от дузпа...
така че не ми говори ти и другите ае ела какво ти пречи...

Братле разбирам те но....ако си избрал обичта към ЛЕВСКИ няма оправдания и пари и т.н не 100 ами 200 ще дадеш трябва да си там :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]