forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 7:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 505 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 7:17 pm 
Аватар

Ама точно 1:1 с чорбарите и македонистите - дай да извъртим така нещата че ние да не сме оцапаните до гуша в селски лайна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 7:27 pm 
Аватар

Toro написа:
Подлогите на комунисти4еския лит(*кс-етрополе Септемврийско знаме се редуват да поемат с наслада прясни говежди екскременти и литри кисела урина! Изображение

Мани ти урината, кажи кога миньоро ще нарпави дубъл, или поне ще спечели титла.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 7:53 pm 
Аватар

миньоро дубъл може да има само по неземна селяния и тъпотия.......то е ясно че са отделен антропологичен вид, но как и да е :)

а незнам за 1929 ама по принцип трябва да им бъде отнет статута на "град" и да бъде преразгледан някъде 2029 г. :smt006

единственото лошо е че са наводнили МОЯТ ГРАД с опърпаните си таратайки PK и сутрин и вечер създават задръствания и неприятна оркска миризма...де да можеше да ви издаваме визии... :!:

КУР ЗА ПЕРНИК!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 9:51 pm 
Аватар

Това, че някой е титулувал тая дупка "град" съвсем не означава, че не е пълен само и единствено със селяни.......

НИКОГА няма да сте нещо различно от малоумници, получовеци, измет (още определения искаш ли) - ако ще и city да ви пишат, вие си оставате изроди от селски тип и това няма как да се промени!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 10:08 pm 
Аватар

миньорец написа:
rkk написа:
Изображение

Обичам я тая снимка

Перник е град от 1929 година насам, а Иван Вазов умира през 1921 година. От тук следва, че патриархът на българската литература посещава Перник, когато е бил село с население от 2-3 хиляди души. По-късно селото се разраства, заради въглищните находища и става град.
Плочата на снимката не е обидна, дори обратното ... ако си поне средно интелигентен ще можеш сам да се досетиш защо.

Тва съм го чел и преди. Всеки път като им покажат тая снимка и отговарят по един и същи (явно наизустен) начин...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 11:49 pm 
Аватар

Knoxville написа:
Toro написа:
Подлогите на комунисти4еския лит(*кс-етрополе Септемврийско знаме се редуват да поемат с наслада прясни говежди екскременти и литри кисела урина! Изображение

Никога! Изображение А ти питай Гражданина с Кайен - Ливърпул, титла кога? Ами дубъл? А требъл? А? Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 11:52 pm 
Аватар

Toro написа:
Knoxville написа:
Toro написа:

Никога! Изображение А ти питай Гражданина с Кайен - Ливърпул, титла кога? Ами дубъл? А требъл? А? Изображение

Ами Баварската машина какво взе този сезон? Изображение Спомням си, че бременните музиканти ги прегазиха с боту6ите си и 5:1 Изображение Но за сметка на това се представиха блестящо в 6ампионската лига Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 26, 2009 11:56 pm 
Аватар

Ако окате,че ви тепаме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 12:07 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 2:28 am 
Аватар

ToniEvtimov написа:
Просто единственото нещо, в което искам да ви убедя е, че съм с няколко нива над вас и в образованието си, и в професионален, и в личен план, въпреки, че съм фен на Миньоро

Неграмотен подчовеко, това ли е твоят начин да ни осведомиш, че вече се изхождаш във вътрешна за дома ти тоалетна и си завършил Техникума по автотранспорт, където си бил отличник (първо поколение в рода ви)? Както и че си се издигнал чак дотам, че да си купиш панелка в София с парите, които баща ти - миньор, е получил при пенсионирането си? Панелка, която гордо обитаваш по време на работната седмица, тъй като, макар да си изключително горд с родното си подобие на град, ти все пак (залъгваш работодателя си, че) работиш като шофьор на бусче, с което зареждаш магазинчета за хранителни стоки с млечни продукти не къде да е, а в омразната ти столица, което считаш за някакъв свой грандиозен триумф. И само да ти кажа - да си доброволец в шатричката с подписката на ГЕРБ за явяването й на избори за НС не те вкарва в „структурите й“, нито означава, че след изборите ще управляваш когото и да е другиго, освен служебното ти бусче - 15-годишен Фолксваген Транспортер.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 3:33 am 

Ти в последните 10 години да си видял нещо хубаво във феновете на ФК Левски? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 10:05 am 
Аватар

Не знам дали съм селянин или гражданин, след като моите предци от 1868 г. живеят в град, но правете разлика между селяндур и селянин!И най-накрая не мога да разбера, какво ги легитимираме тези тъпанари от Перник!Отбора ли и им е отбор, психическото ли състояние им е нормално, въобще като се занимаваме с дебили, рискуваме и ние да станем такива!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 11:50 am 
Аватар

гил галад написа:
Не знам дали съм селянин или гражданин, след като моите предци от 1868 г. живеят в град, но правете разлика между селяндур и селянин!И най-накрая не мога да разбера, какво ги легитимираме тези тъпанари от Перник!Отбора ли и им е отбор, психическото ли състояние им е нормално, въобще като се занимаваме с дебили, рискуваме и ние да станем такива!

Аз дотук не прочетох някой да го е обиждал на „селянин“ :) Има къде-къде по-точни епитети :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 3:55 pm 
Аватар

Да се използват точно тези епитети, макар че срещу миньорски фен не си заслужава да се хабят сили.Що се отнася до селянин, ами доста хора я използват и то все в негативен план!Проблема е,че докато селяните бяха повече до 1944 БЪЛГАРИЯ беше добре, а сега при гражданското мнозинство нещо сме на боклука на света!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 4:15 pm 
Аватар

Смятам, че всеки има представа кое значение на "селянин" е използвано, но, за да няма проблеми, моля навсякъде, където съм използвал "селянин" да се чете "селяндур", "селтак" или "селяк", според желанието.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 4:33 pm 
Аватар

КОЙ Е ШАМПИОНА?????????????? :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 4:36 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 4:48 pm 
Аватар

pdclevskisofia написа:
КОЙ Е ШАМПИОНА??????????????
Извинявай много ама недочувам,какво казваш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 5:02 pm 
Аватар

http://vbox7.com/play:8d2838c8

КлипО!!!!!!!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 5:46 pm 

Всички в Перник на сапун ... :smt006

Верен на отбора си докрай,

Аз не ще го предада

За нищо на света

За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 5:54 pm 
Аватар

Hess написа:

КлипО!!!!!!!!!!!!

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 6:45 pm 
Аватар

NAZI PARK PERNIK :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:07 pm 

И тоя клип потвърди впечатленията ми за свинския мазо-култ към числото 7.Хубав найк 72 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:22 pm 
Аватар

Hess написа:

КлипО!!!!!!!!!!!!

:smt005 :smt005 :smt005 ненененнене
тва влиза в златната колекция

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 7:23 pm 
Аватар

Г-н Евтимов, като ваш бъдещ избирател и гласоподавател, ви УМОЛЯВАМ когато и да започнете новата си работа като политик, да ограмотите Вашите симпатизанти от град Пеуник. За доказателство ви представям някои техни "размисли и страсти". Като интеуигентен Граовец, се надявам искрено да се оринетирате в словесната и правописна вакханалия. Благодаря предварително, и успех на изборите. ДА ЖИВЕЙ! :smt007

Цитат:
Не става дума за такива като теб който меже и да имат работа,а става дума за такива на който неим стиска да отидат там.Само едно мога да кажа на тея който неим стиска,елате зада сме повече и тогава сичко ще се оправи,а ако сме малко със сигурност ще има проблем.Тея са мишки ако сме повече нема да смеят.Абе незнам напълно се убърках аз ще съм на стадиона

Тук положението е тревожно, спасете интелекта.
Цитат:
КОГАААА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕ ЕЕЕЕЕ
КОГА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕЕ
КОГАА НА ГЕЙАРЕНА ДОЙДЕМЕ
ВСИЧКО КЕ ПОТРОШИМЕ,АМА ТРОШИМЕЕЕЕ

ДОКАТО НИЕ ТРОШИМЕ,ТРОШИМЕ ЕЕЕЕЕ
ДОКАТО НИЕ ТРОШИМЕ,ТРОШИМЕЕЕ
ДОКАТО НИ Е ТРОШИМЕ
КУРА ШЕ НИ ЛАПАТЕ,АМА ЛАПАТЕЕЕ

ДА НЕ ВИ ПИТА МАЙКА ВИ КУРВАТА АААА
ДА НЕ ВИ ПИТА МАЙКА ВИ КУРВАТА
ДА НЕ ВИ ПИИТА МАЙКА ВИ
КОЙ ВИ ЕБА У ГАЗА,ЯКО У ГАЗААА

отиваме и правиме какво дойде бееее,би говедата рогати бий бий бий

Copy/paste :oops:

Цитат:
Само не разбрах от какво требва да ни е страх кво че направат че ми строшат куро. И това, каде викате сега кой не отиде нз си кво сега се разбира кой е фен и т.н само глупости. Имало е много по-важни мачове от тоя и на тех требваше да се ходи, а не на предпоследния мач болиме куро говеда ли са кво са мач като мач кво толко големо събитие го изкарахте. Големото събие беше у Перник ама не наприхме нищо. Щом тука неможахме кво да се заблуждаваме, че там че се изсипе цел Перник и че стане мазало, нема как да се случи.
Колкото до самия мач че умрем от кеф ако точно ние ги преебеме да станат шампиони, обаче не ми се верва да стане. Както некой викаше ако требе и съдията че рипне да вкарва за тех, че направат просто сичко позволено и непозволено само и само да ни бият. А ако тръгнеме да пазиме цел мач пак е зле, от игра незнам ама при секи корнер или фал ни вкарват с глава или стане нещо, най добре да се наредат 7 човека на гол линията и да пазат.
Между другото съм малко почерпен и ако съм писал глупости ми изтрийте коментаро, че не знам вече кво сам говорил айде ега имаме яко късмет и да напраиме сензацията.

И тук положението е тревожно, спасете интелекта също.

Цитат:
Не трябва да се направи един скрит форум,който само ние да си го четем и там да обсъждаме някои неща...Иначе писва ми от селянията,която цари в тоя форум и от нашата агитка,като цяло.aNev ника ти ми е познат от форума на Перник-лан и съм сигурен,че доскоро беше фен на лит(*кс-етрополе.Ако си честен няма да го отречеш. Та за каква чест,за какви 5 лева говориш...А и такива форумни и анимационни герои,като теб са 90 % от пишещите в този форум.Нищо лично към теб,ама мисли преди да напишеш поредната си глупост...
Що се отнася за такива филмирани потребители като Minyorec do grob,живеещи в края на 90-те години,а не в реалностите на 2009 година искам да им кажа само няколко неща...Брат мислиш ли,че някой ни взима насериозно ?! Пък и в крайна сметка,кво толкова като някой ти се смее ? Ако няма за какво,то ще си проличи...И мен не ме е страх от говедата,но да бяхме стабилна агитка със стабилни хора в нея,а не банда от пияници и няколко дечица.Кажи ми честно теб не те ли е малко страх да се биеш редом до хора,неможещи да седят на краката си ? Напиши ми на лично съобщение според теб,ако стане един евентуален бой с говедата,колко сериозни хора имаме ?...
Аре спирам дотука и взимайте си поука,че не сме това което си мислите.

И тук, о, чудо - ТОЗИ ОРК ИМА РАЗСЪЖДЕНИЯ! Макар и с правописни грешчици във всяко изречение.

Цитат:
с две ръце те подкрепям ... селянията и надуванет от нашата страна вече надхвърля всички граници !!!!

това че ни викат селяни феновете на другите отбори е с право

какво се писа преди мача с Левски зимата... .... незнам си какво "че усетат..." "че доат у перник ала бала" и оп дедо мраз ... 90 минути мълчахме ,като долни нещасници ...

сега картинката става още по-гадна .. тоя път на герена ще са над 10 12 хиляди и помеждуси нема да се чуваме ... но пак ще се пише по vbox тука и в оня смотан сайт hooligans.bg

Реалист-орк, но с правописни грешки до откат.
Цитат:
Може и да сам на 15 но Сам там През Кураа са Ми сички Говеда !! Аз Отивам да Подкрепям Любимият си Отбор !! Миньор До ГРОБ !!!

И тук да се наблегне, и да се говори с този крехък талант (ако Ви е възможно) :oops:

Потребител с важното име-никнейм Minyor@Hitler (което следва да се спелува Майниор&Хитлер :oops: )
Цитат:
Мисля, че тази събота ще е много важна хореографията. Те ще са много повече от нас ама с хореограгия и организация можем да ги насерем. Ще е прекрасно ако можевм да осигурим на 4-5 човека по една факла и да запалим цялата клетка. Да напълним говедарника с жълт дим. Яко ще се потиснат говедата. Отделно можем да земем за всеки по едно знаме от тези за мача с Литекс и да ги веем целия мач. Щото само с песни ще ни е трудно те ще са много много повече от нас.

Цитат:
И ДА ГИ НАКАЖАТ И ДА НЕ ГИ НАКАЖАТ ВЪВ НЕДЕЛЯ ТРЪГВАМЕ КЪМ ГЕЙРЕНА ДА СИ ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА НО СИ ВЗЕМЕТЕ ПО НЕЩТО СЪС ВАС ЗАЩТОТО ГОВЕДАТА СА КУРВИ ЗНАМ ГО ОТ ОПИТ.

Никнейм Чука :smt003 Чакаме го и него. :smt003 :smt003 :smt003
Цитат:
Дано поне се съберем поне 300 човека

Потребителят Кракра Бойс - същият, който се надъхваше да смачка синята сган в Пеуник. И що станА? 200 човека гонят 2000 насред техния град :shock: Я пак да каже мнение за мача в София. :smt006 И тафтологията, ако може - нали...
Цитат:
Дано,дано.Чекам го тоя момент от когато съм се родил.А ние на Герена имаме само една победа през 86-87 такали е или бъркам

Става въпрос за победа на орките в София
И така, ужаваеми събеседници и четящи тази тема, бяха ви представени малка част от настроенията (и възпитанието, и грамотността) на тези самобитни българи. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ТЯХ!!! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 27, 2009 11:59 pm 
Аватар

Мда, след споделеното от Първолет изказвам искрени и дълбоки извинения на Гил Галад - в Перник няма нито един селянин! Всички са абсолютни СЕЛТАЦИ! Извинявам се на всички засегнати!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 12:15 am 
Аватар

Цитат:
КОГАААА НА ГЕРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕ ЕЕЕЕЕ
КОГА НА ГЕРЕНА ДОЙДЕМЕ ДОЙДЕМЕЕ
КРАКАТА КЕ СИ ЧУПИМЕ
И ЩЕ БЕГАМЕ, АМА БЕГАМЕ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 12:07 pm 
Аватар

Наречи го орк, застреляй го и не го обиждай повече... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 1:21 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Мда, след споделеното от Първолет изказвам искрени и дълбоки извинения на Гил Галад - в Перник няма нито един селянин! Всички са абсолютни СЕЛТАЦИ! Извинявам се на всички засегнати!

Това вече е друго!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 28, 2009 3:15 pm 
Аватар

ем такива са чорбарите..кво' да се прай', ако можех щях ги избия до 1

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 505 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 17  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]