forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 6:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:44 pm 
Аватар

Много вожд, малко индианец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:47 pm 
Аватар

Свикнали са сутрин да отидат на работа и да до обяд да четат Работническо дело. После следобед да ходят да го разказват. Без значение сферата на дейност или длъжността :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:49 pm 
Аватар

И всеки 30 мин по 10 мин за цигарка.
А така наречените "експлоатирани от мръсните капиталисти", обикновено са необразовани хора, с почти никакви умения, за което вина няма нито един капиталист, а семейството и възпитанието. И на мен много ми се иска да си намеря работници, които да експлоатирам и да ми вършат работа като сегашните, ама вместо по 1200 лв, да им плащам по 200 лв., да не ги осигурявам и да ги еба. Иска ми се, ама няма такива.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:54 pm 
Аватар

Има, има, виж отиди в цурка педерастко знаме и си харесай някого :mrgreen: И даже ще им хареса да ги ебеш и те ще ти плащат по 200лв. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:56 pm 
Аватар

Е, те работят към Титан, което отговаря на определението за необразовани и с почти никакви умения (освен анални) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 5:57 pm 
Аватар

Тука искат ако може цел живот да разкарват безалкохолни на Топ Дринкс, ама ако може и да има плазма за 3000лв, анцУнг за 300лв , телефона 1200лв,да ходи на море, да ходи на ски,да пие всяка събота в Биад и да кара задължително Мерцедес. Тъп и комплексиран народ, без ценностна система но с много добре работеща фантазия. Българина не е мързелив но 45 години го направиха. Мислел си е ,че му плащат,колкото и секретарчето от партията си е мислил ,че е работил Бай Гошо. Писна ми всеки да се изкарва неоценен и преебан от системата,защото видиш ли му плащат малко. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:16 pm 

Друга типична черта е да се плюе по всички хора, които имат повече пари и са успели в някаква сфера. :bigok
Моята истина, в която съм се убедил е, че в 90 % от случаите, ако някой забогатее, реализира се или успее в някаква сфера, това се дължи на негови личностни качества /положителни или отрицателни/, които плюещите го нямат и никога няма да имат.
Има ги разбира се и тези 200-300 човека с куфарчетата и техните деца, които хрантутим всички - не говоря за тях. :wink:

Пример за казаното от мен - от тази седмица малкото медии, които не са се нагъзили на ГЕРБ, излизат с огромни гръмки статии как Плевнелиев имал 41341 къщи, 12312 апартамента и еди колко си милиона. :bigok За да го очернят в очите на масовия избирател.

Другите пък пишат как малкият Росенчо се будил в 2 през нощта да решава задачи. :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:19 pm 
Аватар

Избягахме от същността на проблема, ама айде :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:23 pm 
Аватар

Като Пешо спомена Росен Плевнелиев, той е доста силен за мен кандидат и почнах да се чудя за него или за Светльо Витков да гласувам. В крайна сметка вероятно ще надделеят фактите, че стартът на кариерата му е повече от съмнителен и че е издигнат от милиционерите, и ще гласувам за бате Светльо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:27 pm 
Аватар

За мен Плевнелиев няма да е добър президент. Просто не му е в природата. Сто процента Боко го слага за марионетка, но не смятам, че тази роля му е присъща. Затова най-вероятно няма да гласувам за него. А крайният резултат най-вероятно ще е мегаскандал с Боко и насиране на инфраструктурните проекти едновременно. Демек - кур :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:30 pm 
Аватар

Какви скандали те гонят пък теб бе? Каквито и да е имало досега, все са по проект и по сценарий.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:32 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
А така наречените "експлоатирани от мръсните капиталисти", обикновено са необразовани хора, с почти никакви умения, за което вина няма нито един капиталист, а семейството и възпитанието. И на мен много ми се иска да си намеря работници, които да експлоатирам и да ми вършат работа като сегашните, ама вместо по 1200 лв, да им плащам по 200 лв., да не ги осигурявам и да ги еба. Иска ми се, ама няма такива.

Факт. Но е факт, че има и страшно много такива фирми у нас, които правят точно това. Главно по провинцията. Аз също съм на мнение, че никой за нищо не ти е длъжен. И това е огромната разлика м/у капитализма и комунизма. В капитализма получаваш едно нещо още като се родиш, но то е много ценно- да постигнеш, това за което сам можеш да се пребориш. И сам да прецениш това до колко ти стига и желаеш ли да се бориш за нещо повече.
Особено пък в София възможности има много. Айде, в момента възможностите са малко по-ограничени, но това е от 1-2 години и няма да продължи (надявам се) още дълго.
Но и темата все си мисля, че тръгна грешно. Не ставаше въпрос за мрънкането за ниските заплати и т.н. Ясно е, че когато едно възнаграждение не ти харесва или смяташ, че заслужаваш повече не трябва да мрънкаш, а или да покажеш, че трябва да взимаш повече пари или да търсиш начин това да се случи на друго място. Ставаше дума за политиката на Боко и как хората "обедняват", а ти задълба в народопсихологията на българина. :bigok

П.П. А пък това с цигарките през 15 мин. ... :ohmygod2 Първата ми работа беше преди 7 години в един склад като пакетировач на дискове. 20 души склада, всички пушат без мен, и през 30 мин. имаше "абе, ние отиваме да пушим, ти тук продължавай". :smt017 :slap :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:33 pm 
Аватар

ХиподилскиО отвсякъде е моят кандидат,простак с акъл,невъздържано циничен :lol: ,само дето от уважение към мен и него,не искам да се подигравам с институцията и надали ще гласувам на президенстките избори и все пак ако в оставащото малко време,в така наречените десни наделее някакъв разум си оставям някаква вратичка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:35 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Какви скандали те гонят пък теб бе? Каквито и да е имало досега, все са по проект и по сценарий.

говоря за бъдещи такива

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:36 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
ХиподилскиО отвсякъде е моят кандидат,простак с акъл,невъздържано циничен :lol: ,само дето от уважение към мен и него,не искам да се подигравам с институцията и надали ще гласувам на президенстките избори и все пак ако в оставащото малко време,в така наречените десни наделее някакъв разум си оставям някаква вратичка

Що бе, бай Иване? Ти си имаш кандидат - Софиянски е в голямата коалиция на СДС. Няма го и Командира да ви пречи. Само кандидатът ви е малко боклук, ама какво да се прави :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:39 pm 

Kryten написа:
А крайният резултат най-вероятно ще е мегаскандал с Боко и насиране на инфраструктурните проекти едновременно. Демек - кур :bigok

Това е доста вероятно да стане, защото тази Изображение нещо не ми вдъхва доверие с тъпата си физиономия и 10-годишния си професионален опит единствено като чиновник.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:43 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Ivan63 написа:

Що бе, бай Иване? Ти си имаш кандидат - Софиянски е в голямата коалиция на СДС. Няма го и Командира да ви пречи. Само кандидатът ви е малко боклук, ама какво да се прави :lol:
Ето точно това е нещото,което майката еба на времето СДС,тоя с пристрастията към някой си,другия с пристрастията към друг,типично по болшевишки се тръгна да се търси врага с партиен билет,изправиха се един срещу друг абсолютни съмишленици и въобще не говоря за "големите" лидери.А усмихнати болшевики се наслаждаваха и се наслаждават на добре изпълнявания сценарии....абе нещо като сектор Б :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 7:56 pm 
Аватар

Бай Иване, ти си прав, че трябва повече толерантност, но тя твърде често се размива в границите си с компромиса със собствените ценности, който не бива да се прави. Има хора, с които човек не би следвало да може да се обединява, незамисимо от общите цели.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 8:06 pm 
Аватар

Ти също си прав,но това важи саво в случая,когато се знае цялата истина и нищо не е писано и правено едностранно до момента,когато са необходими компромиси.Всъщност и болшевики и милиционери силно се надяват,че Ние гласоподавателите,непрекъснато ще спорим кой е по-лошия от тези,за които бихме гласували иначе

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 8:33 pm 
Аватар

DirtyDog написа:

Факт. Но е факт, че има и страшно много такива фирми у нас, които правят точно това. Главно по провинцията. Аз също съм на мнение, че никой за нищо не ти е длъжен. И това е огромната разлика м/у капитализма и комунизма. В капитализма получаваш едно нещо още като се родиш, но то е много ценно- да постигнеш, това за което сам можеш да се пребориш. И сам да прецениш това до колко ти стига и желаеш ли да се бориш за нещо повече.
Особено пък в София възможности има много. Айде, в момента възможностите са малко по-ограничени, но това е от 1-2 години и няма да продължи (надявам се) още дълго.
Но и темата все си мисля, че тръгна грешно. Не ставаше въпрос за мрънкането за ниските заплати и т.н. Ясно е, че когато едно възнаграждение не ти харесва или смяташ, че заслужаваш повече не трябва да мрънкаш, а или да покажеш, че трябва да взимаш повече пари или да търсиш начин това да се случи на друго място. Ставаше дума за политиката на Боко и как хората "обедняват", а ти задълба в народопсихологията на българина. :bigok

П.П. А пък това с цигарките през 15 мин. ... :ohmygod2 Първата ми работа беше преди 7 години в един склад като пакетировач на дискове. 20 души склада, всички пушат без мен, и през 30 мин. имаше "абе, ние отиваме да пушим, ти тук продължавай". :smt017 :slap :boisw

Киро, ако човек е добре образован или е много добър професионалист, то той няма да бъде "експлоатиран" нито в София, нито в провинцията, защото винаги може да си смени работодателя, както и града. Факт е, че много малка част от кадърните хора остават по родните си места и затова там заплатите са ниски и няма читава работа. Това е доста жалко. Заплатите извън София са ниски, но пък и цените са смешни. През уикенда бях в Кюстендил. Предната ми гума започна да спада и отидох в сервиз да я видят. Оказа се вентил. Човекът я свали, смени вентила, балансира я и я монтира обратно. Като питах колко дължа, ми каза: Е, колко, 2 лева. Аз му дадох 3, което е 50% бакшиш. Знаеш колко щеше да струва това в София. И не е само това, за да не кажеш, че е случайно. Доста гъзарски басейн или както му викаха там - плаж. Цена 3 лв. с включен чадър и шезлонг, за децата е безплатно. Луксозен фитнес, който не отстъпва на този, в който ходя тук и тренировката е 12.00 лв., там беше 3.50 лв. Та ниските доходи водят до по-ниско потребление и оттам до спад на цените. Това са прости, икономически правила.Аз съм убеден, че главната вина за всичките ни неудачи имат не политиците, а мързеливото и изключително просто население. А политиците са просто част от същата тази популация.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 8:35 pm 
Аватар

Не мога да бъда толерантен - как да простя на тоя нещастник Бакърджиев, че срути тоя срамен екскремент - мавзолея, едва от втория път?!

Тия боклуци сега грачат кой бил "разцепил дясното" (любимата ми реплика). Ами аз бях малък в началото на века, но припомнете си кой действително разцепи дясното. Разни недоволни кариеристчета и боклуци като Бакърджийчето и т.н., след като бяха плеснати през ръцете, почнаха да реват из ДС-арските вестничета. След това напуснаха СДС и си направиха партии. Сред тях беше и Софиянски, бай Иване.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 8:36 pm 
Аватар

Политиците са функция на населението, това е нормално. Единствения проблем е, че нормално политиците би трябвало да съставляват елита на населението, т.е., те да са малко по-умната част, и да водят останалите напред, налагайки правила и условия. Тук обаче елит няма и това тежи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 11:10 pm 
Аватар

Каре,забелязваш ли,че не пиша във форума какво мисля за Костов,това не е защото нямам мнение,а защото мисля,че кухненските неща са си за кухнята,а припомням само,че преди да стане партия,СДС беше коалиция-съюз от множество партии,така че и създаването на нови партии,в това число и ДСБ, може би е грешка,но не е болка за умиране,друг е въпроса дали и създаването на СДС като партия не беше също грешка

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 08, 2011 11:58 pm 
Аватар

DirtyDog написа:

Киро, ако човек е добре образован или е много добър професионалист, то той няма да бъде "експлоатиран" нито в София, нито в провинцията, защото винаги може да си смени работодателя, както и града. Факт е, че много малка част от кадърните хора остават по родните си места и затова там заплатите са ниски и няма читава работа. Това е доста жалко. Заплатите извън София са ниски, но пък и цените са смешни. През уикенда бях в Кюстендил. Предната ми гума започна да спада и отидох в сервиз да я видят. Оказа се вентил. Човекът я свали, смени вентила, балансира я и я монтира обратно. Като питах колко дължа, ми каза: Е, колко, 2 лева. Аз му дадох 3, което е 50% бакшиш. Знаеш колко щеше да струва това в София. И не е само това, за да не кажеш, че е случайно. Доста гъзарски басейн или както му викаха там - плаж. Цена 3 лв. с включен чадър и шезлонг, за децата е безплатно. Луксозен фитнес, който не отстъпва на този, в който ходя тук и тренировката е 12.00 лв., там беше 3.50 лв. Та ниските доходи водят до по-ниско потребление и оттам до спад на цените. Това са прости, икономически правила.Аз съм убеден, че главната вина за всичките ни неудачи имат не политиците, а мързеливото и изключително просто население. А политиците са просто част от същата тази популация.

+1000000000 Това трябва да бъде разбрано от всички хора в тази страна,най-вече от младите,които се оплакват от всичко и от всеки ! Политиците по целият свят са едни и същи,каквито са тука,такива са и в САЩ,такива са и в Германия,но пък просто като нация и САЩ и Германия са на много високо ниво...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:15 am 
Аватар

Искам тогава да ми обясниш как хората в Севлиево са по-работливи от тия в Габрово и затова доходите им са двойно по-големи. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:20 am 
Аватар

Аз съм убеден, че главната вина за всичките ни неудачи имат не политиците, а мързеливото и изключително просто население. А политиците са просто част от същата тази популация.

Ехееее, аз откога го твърдя това. :smt006 И за мен политиците са просто част от обществото. И не обществото е отражение на държавата, както не веднъш съм чул "журналисти" да твърдят, а държавата е отражение на обществото. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:24 am 
Аватар

tprodanov написа:
Искам тогава да ми обясниш как хората в Севлиево са по-работливи от тия в Габрово и затова доходите им са двойно по-големи. :wink:

Към мен ли е въпроса ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:42 am 
Аватар

Мдам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:47 am 
Аватар

Ако Светльо бъде избран предлагам това да бъде новия химн.
http://www.youtube.com/watch?v=MvVEoCDuBII

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 12:49 am 
Аватар

tprodanov написа:

Незнам,защо към мене отправяш този въпрос,но ще се опитам да ти отговоря.Севлиево е известен град с това,че безработицата е една от най-ниските в страната.При положение,че има малко безработица,работодатели нямат изгода да налагат заплати от типа на 250-300 лв.,докато в Габрово обратният полюс,безработицата е много висока и хората са готови да работят и за минимална заплата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]