forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 7:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 7:40 pm 
Аватар

И пак. Идеята е да продадеш предприятието ЦЯЛО и да се влеят нови капитали, да се реформира и да потръгне.
Или идеята е да се продадат некакви активи на компанията и накрая да ги изядем и изпием тия пари и без авиокомпания.
Ако е 2-рото ти си напълно прав.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 7:52 pm 
Българинът 14 години си ляга и става с тоя Балкан, направо му е като животворна аорта към сърцето :ohmygod Как всъщност, когато си купиш дъвка, дъвчиш я, дъвчиш я, та я издъвчиш и накрая я изплюeш на земята, правейки я тотално непотребна, после решиш да вдигнеш и да я продадеш, на каква цена ще я продадеш, на която ти определиш ли, по номинална ли, или по каквато ти дадат, ако изобщо ти дадат, щото по дъвката има полепнали и като бонус около 150 милиона сопола!? А най-простата дефиниция за приватизация е - Някой продава нещо, друг го купува, всички останали са недоволни.
Източна Германия срина най-прочутия си завод Карл Цайс оптика и вдигнаха на негово място нов и модерен. Закриха Вартбург и Трабант, вдигнаха нови и модерни заводи за коли. Само тук 22 години соцзомбитата подсмърчат по някакви безумия като Кремиковци и цялата друга непотребна маса стомана и тухли, която някога е била прочут завод за безопасни игли, които сме давали на Монголия за пясък, те са давали иглите на КНДР за женшен, ние пясъка за захарна тръстика на Куба и накрая държавата взе, че фалира ТРИ ПЪТИ!

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Сря Юли 13, 2011 7:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 7:53 pm 

къде се губиш бе, знаеш ли кви форумни скандали изпусна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 7:55 pm 

Makedonalds написа:
Българинът 14 години си ляга и става с тоя Балкан, направо му е като животворна аорта към сърцето :ohmygod Как всъщност, когато си купиш дъвка, дъвчиш я, дъвчиш я, та я издъвчиш и накрая я изплюeш на земята, правейки я тотално непотребна, после решиш да вдигнеш и да я продадеш, на каква цена ще я продадеш, на която ти определиш ли, по номинална ли, или по каквато ти дадат, ако изобщо ти дадат, щото по дъвката има полепнали и като бонус около 150 милиона сопола!? А най-простата дефиниция за приватизация е - Някой продава нещо, друг го купува, всички останали са недоволни.
Източна Германия срина най-прочутия си завод Карл Цайс оптика и вдигнаха на негово място нов и модерен. Закриха Вартбург и Трабант, вдигнаха нови и модерни заводи за коли. Само тук 22 години соцзомбитата подсмърчат по някакви безумия като Кремиковци и цялата друга непотребна маса стомана и тухли, която някога е била прочут завод за безопасни игли, които сме давали на Монголия за пясък, те са давали иглите на КНДР за женшен, ние пясъка за захарна тръстика на Куба и накрая държавата взе, че фалира ТРИ ПЪТИ!

Трабанта е хубаво нещо, ама темата беше за Балкан :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:03 pm 
Все тая, Балкан, Малкан. МВФ ти дава един списък от 70 предприятия за закриване. Или намираш начин да се отървеш от тях, ако може и някой лев да получиш, или получаваш кур заем и държавата ти отива при Ленин и Сталин на небесното соцбунище. :smt031
Всяко правителство има грешки, провали, абсурди, безумия, ама да повтаряш като латерна 14 години Балкан, Балкан, Балкан :ohmygod и да подминаваш, по-скоро да не знаеш, как една полумъртва държава безобразно опоскана от червените педераси тръгна да прохожда от пепелта... Щото 240% инфлация, фалити на едно кило банки, някви 500-600% обезценяване на лева, тотална изолация, югоембарго и кур инвестиции, ширеща се повсеместна анархия и мутрафонство, са си детска работа разбира се...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:07 pm 
Аватар

Как пък разбирате,че в момента всички от държавата крадат и правят далавери незнам..или сте големи агенти или имате политици за приятели.Аз искам да ви дам един пример за семейният бизнес на мен и на моето семейство преди ГЕРБ и след идването им на власт,та да видите до някаква степен каква е разликата между двата периода.Значи имаме малък хр. магазин,преди идването на ГЕРБ на власт,анархията беше пълна,никакви проверки от ХЕИ,издаването на лицензи беше нещо елементарно,ако пък случайно се очаква някаква проверка към нашият магазин обаждат ни се и ние естествено покриване нещата заради които бихме имали проблеми и всичко се потулва.Може би около година след от управлението на ГЕРБ нещата седят фрапиращо по-различно.Проверки постояно,спряха ни лиценза за цигарите,стоките вече трябва да се складират по-абсолютно различен начин,не може да си позволиш примерно сиренето да не бъде в перфектени градуси и т.н.И въпреки,че на практика лично за бизнеса ни,ГЕРБ ни пречи,аз мога да заявя,че съм изключително доволен от тези промени които настъпиха в държавата ни,защото в крайна сметка всичко е за доброто на народа.Никой не иска да си купува некачествено месо,мяко,сирене и т.н нали ? Никой не иска докато си избира риба,навсякъде да има мухи около стоката и т.н.Българина като почнеш да го глобвяш,санкционираш или да му забраняваш нещо започва да откача,затова и в момента страшно много хора не са доволни от правителството,защото досега всичко си беше по инцерция и анархия и сега след като започват нещата да добиват малко по-европейски вид хората са недоволни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:15 pm 
Аватар

Кое е за доброто на народа бе човек? При вас това може да са само проверки, при голяма част от бизнеса има конфискация на стоки, и след 6 месеца ти ги връщат..
Какво добро на народа, може би дебилните стандарти стара планина и подобните му? Може би акцията дупетата, дето беше виден лобизъм, точно както и стандартите? Че вече има двама ОСЪДЕНИ депутата от Герб, точно за конфликт на интереси, това малко ли е? Цената на Тракия се покачва със всеки ден, цената на Люлин е като за 100км отсечка, а тя няма 20, построената зала е виден пример за източване на кинти, сега и стадион искат да строят..
Може би това, че спряха плащанията към бизнеса беше добро?

Но всичко това бледнее пред Белене, което ще убие страната ни!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:21 pm 

дали според тебе форона не е агент и няма политици за приятели :bigok

ако трябва да говоря сериозно е срамно левскари да защитаваме полицейския ботуш :wink: най-малкото има момче от форума, което пострада от милиционерския произвол :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:24 pm 
Аз пък знам от кумецът на нашите, който си имаше мега добрия бизнес и правеше мега добрите пари, правеха, слагаха някви табла за еленергия, нещо такова, сега каза, че просто са безсилни пред монополите. И от други хора в подобни браншове знам. Монополите в момента са по-силни отвсякога и в производството просто е непосилно за малките и средни фирми да оцелеят.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:27 pm 
Аватар

Аз съм абсолютно съгласен,че от ГЕРБ има хора които са корумпирани и подмолни хора.Но не мисля,че това се извършва от тези които са най отгоре,не мисля че Бойко Борисов или Плевнелиев например въртят някаква задкулисни игри и далавери.А какво лошо има да се конфискуват неща,които в последствие да се окаже,че са напълно законни ? Нали по-някакъв начин трябва да се противодейства предварително,от 10 акции 5 да да успешни малко ли е ? Това,че казваш,че хората не усещали положителна промяната,зависи от кои аспект го поглеждаш.Примерно акцията с наглите...еми кажете ми от 2009 насам има ли едно отвличане на крупен бизнес мен ? Това,че виновните хора нямат да понесат наказанието което заслужават е друг въпрос.Тежките престъпления в България видимо намаляват,за нещастие пък се увеличава битовата престъпност,но това се дължи най-вече на кризата,хората почнаха и стелки от блоковете да крадат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:31 pm 
Аватар

Makedonalds написа:
Аз пък знам от кумецът на нашите, който си имаше мега добрия бизнес и правеше мега добрите пари, правеха, слагаха някви табла за еленергия, нещо такова, сега каза, че просто са безсилни пред монополите. И от други хора в подобни браншове знам. Монополите в момента са по-силни отвсякога и в производството просто е непосилно за малките и средни фирми да оцелеят.

Пример с полиграфията, защото баща ми с това се занимава-Български пощи вече си доставят абсолютно всичко от София, а ВИК Варна избраха нова фирма да им печата формулярите без конкурс. И за нас остана един голям КУР!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:33 pm 
Аватар

Какво е лошото да се конфискуват стоки? МИ да взема да ти го пожелая на бизнеса, да ми разкажеш после? Ето ти пример - акцията с дупетата. Поръчана изцяло от собствениците на Тандем - конфискуваха не знам си колко тона мръвка. После се оказа, че на мрвката нищо й няма, ама след като я върнаха след два месеца вече не ставаше за нищо. Кво ли е лошото? Дали това не се използва от конкуренцията в борбата срещу не-наши фирми?
Я кажи според теб, решенията за увеличаването на цената на Тракия, решенията на АЕЦа, решенията да се спрат плащанията към бизнеса да не би да са ги вземали хора на ниско ниво?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:34 pm 
Аватар

Makedonalds написа:

Монополите са някакво невиждано зло,това е едно от най-лошото нещо в нашата прекрастна страна,нещо заради което народът си струва да скочи на протест.Нямам претенции ,че познавам света,не съм пътувал толкова много,но ми е интересно има ли други страни в света,където за да имаш електричество имаш само един единсвен избор,както е при нас.Причисляват ти тока неправомерно,оплачеш се и ти казват,ами като не си доволен,спирай тока или си направи собствен слънчец панел,това е наистина абсурд.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:35 pm 

напротив :wink: по-добре да се измъкнат 5 виновни, отколкото да осъдиш един невинен

другото е комунизъм :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:41 pm 

Rossinioll написа:
Аз съм абсолютно съгласен,че от ГЕРБ има хора които са корумпирани и подмолни хора.Но не мисля,че това се извършва от тези които са най отгоре,не мисля че Бойко Борисов или Плевнелиев например въртят някаква задкулисни игри и далавери.А какво лошо има да се конфискуват неща,които в последствие да се окаже,че са напълно законни ? Нали по-някакъв начин трябва да се противодейства предварително,от 10 акции 5 да да успешни малко ли е ? Това,че казваш,че хората не усещали положителна промяната,зависи от кои аспект го поглеждаш.Примерно акцията с наглите...еми кажете ми от 2009 насам има ли едно отвличане на крупен бизнес мен ? Това,че виновните хора нямат да понесат наказанието което заслужават е друг въпрос.Тежките престъпления в България видимо намаляват,за нещастие пък се увеличава битовата престъпност,но това се дължи най-вече на кризата,хората почнаха и стелки от блоковете да крадат.

Става ми тъжно, когато чета толкова примитивни мнения на Левскари.Ще ме прощаваш, че го казвам. :wink:

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:45 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Какво е лошото да се конфискуват стоки? МИ да взема да ти го пожелая на бизнеса, да ми разкажеш после? Ето ти пример - акцията с дупетата. Поръчана изцяло от собствениците на Тандем - конфискуваха не знам си колко тона мръвка. После се оказа, че на мрвката нищо й няма, ама след като я върнаха след два месеца вече не ставаше за нищо. Кво ли е лошото? Дали това не се използва от конкуренцията в борбата срещу не-наши фирми?
Я кажи според теб, решенията за увеличаването на цената на Тракия, решенията на АЕЦа, решенията да се спрат плащанията към бизнеса да не би да са ги вземали хора на ниско ниво?

Значи за конфискуването на стоките,ами я си представи,че примерно има информация,че в един коя си фирма за производство на местни продукти слагат някаква химия или пък тъпчат животните с някакви хапчета.Нормално е държавата да предприеме някакви мерки,да може да сгреша,но по-добре ли е да не направят нищо.За дупетата,доколкото си спомням май имаше съмнения че се правят от суровини пригодвени за изхвърляне,може това да провокирало държавата да се намеси,наистина за собствениците не е приятно,че тяхната стока е била изхабена напразно,но по-важно е сигурноста на хората.За магистралите и АЕЦ Белене,не мога да ти отговоря,защото съм изключително некомпетентен в тези теми и няма смисъл да коментирам.Мога само да ти кажя,че ми е приятно че пътната инфраструктура в страната се развива доста добре,освен магистралите се правят и добри градски отсечки,Русе - Шумен например,която ще бъде 4-лентова,ще бъде прекрастно за хората.Сигурно има далавери,ама в крайна сметка важен е резултатът.Аз предпочитам някой да открадне от нашите данъци 50 мил. но да завърши една магистрала за 4-5 год. отколкото Тракия да ми я строият 100 год. и сигурно тези които са намазали да са вече милиардери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:45 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
Rossinioll написа:

Става ми тъжно, когато чета толкова примитивни мнения на Левскари.Ще ме прощаваш, че го казвам. :wink:

Аз,не съм левскар приятел,надявам се че това не е проблем заради които да не можем да си дискутираме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:46 pm 
Аватар

А, "монополът" в хранителната индустрия? Това, че българина има главно пари за ядене и, че всичко живо пазарува с 2 стотинки по-евтино в Кауфланд, Била и т.н.? А цялата печалба отива в Австрия? Всичко е толкова навързано, че няма накъде повече. Смешните намаление в "Кауфланд", намалено месо от 10 лева, на 6, само, че във всеки нормален магазин цената му е 6.10 примерно. Обаче хората като невиждали да ядат немско охладено месо...... Бедна ви е фантазията какви боклуци ядем, всеки от вас знае, но съм убеден, че голям процент от вас, просто не го възприемат. Ревизии и проверки по-големите вериги няма, развалената храна отива на топла кухня и какво ли още не. И това е само един пример, как изтичат милярди капитали от страната ни, защото както вече казах, основното за което се харчат парите в тази немотия, това е яденето... А, има още милиони примери, затова, идеалистически залагайте на българското, пък дано един ден повече хора го направят. Колко и да ми се яде домат, ако няма български, а турски, гръцки, македонски или не знам си още каква смрад, не си го купувам и изрично го казвам на продавачите на пазара. Болно ми е като гледам как хората си изхвърлят дините, доматите, млякото и какво ли още не по улиците в знак на протест, само защото боклучивата и преоценена стока на гърците идва тук на стотинки по всевъзможни контрабандни канали. България винаги е разчитала на земеделия и животновъдство, а в момента едвали има повече от 100 бивола в България, а за земеделия да не говорим... едно жито имаме, те и него изнесоха и разбираш ли цената на хляба ни се съобразява с цената на борсата в Холандия, хахахаха..... дори не е смешно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:47 pm 

Rossinioll написа:
Andy Frain написа:
Rossinioll написа:

Аз,не съм левскар приятел,надявам се че това не е проблем заради които да не можем да си дискутираме.
Не е проблем, но това обяснява някои неща! :smt003

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:50 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
tprodanov написа:

Значи за конфискуването на стоките,ами я си представи,че примерно има информация,че в един коя си фирма за производство на местни продукти слагат някаква химия или пък тъпчат животните с някакви хапчета.Нормално е държавата да предприеме някакви мерки,да може да сгреша,но по-добре ли е да не направят нищо.За дупетата,доколкото си спомням май имаше съмнения че се правят от суровини пригодвени за изхвърляне,може това да провокирало държавата да се намеси,наистина за собствениците не е приятно,че тяхната стока е била изхабена напразно,но по-важно е сигурноста на хората.За магистралите и АЕЦ Белене,не мога да ти отговоря,защото съм изключително некомпетентен в тези теми и няма смисъл да коментирам.Мога само да ти кажя,че ми е приятно че пътната инфраструктура в страната се развива доста добре,освен магистралите се правят и добри градски отсечки,Русе - Шумен например,която ще бъде 4-лентова,ще бъде прекрастно за хората.Сигурно има далавери,ама в крайна сметка важен е резултатът.Аз предпочитам някой да открадне от нашите данъци 50 мил. но да завърши една магистрала за 4-5 год. отколкото Тракия да ми я строият 100 год. и сигурно тези които са намазали да са вече милиардери.

Виж сега, конфискацията буквално убива една фирма, за сметка на друга. При положение, че това действие се извършва от министърчето, известен като Миро Ирландеца, дето самия той внесе 20 годишното ирландско месо е някак си цинично. Не, не е нормално държавата да разчиства конкуренцията на Тандем, ама никак не е нормално. И на тема инфраструктура мога да ти кажа, че четирилентов път Русе-Шумен, и няма и да има до края на мандата на Герб, няма стъпки в тая посока, няма процедури, няма търгове, няма проектиране, няма път. А относно магистралите, Боко обеща, че за разлика от тройните, няма да има индексация на вече договорените пари. Да, ама не - в последната седмица цената на магистралата се увеличи на два пъти. И това няма нищо общо със скороста на строежа. Люлин го построиха със забавяне, но за сметка на това със оскъпяване. Гарантирано от Герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:52 pm 
Аватар

Alek написа:
А, "монополът" в хранителната индустрия? Това, че българина има главно пари за ядене и, че всичко живо пазарува с 2 стотинки по-евтино в Кауфланд, Била и т.н.? А цялата печалба отива в Австрия? Всичко е толкова навързано, че няма накъде повече. Смешните намаление в "Кауфланд", намалено месо от 10 лева, на 6, само, че във всеки нормален магазин цената му е 6.10 примерно. Обаче хората като невиждали да ядат немско охладено месо...... Бедна ви е фантазията какви боклуци ядем, всеки от вас знае, но съм убеден, че голям процент от вас, просто не го възприемат. Ревизии и проверки по-големите вериги няма, развалената храна отива на топла кухня и какво ли още не. И това е само един пример, как изтичат милярди капитали от страната ни, защото както вече казах, основното за което се харчат парите в тази немотия, това е яденето... А, има още милиони примери, затова, идеалистически залагайте на българското, пък дано един ден повече хора го направят. Колко и да ми се яде домат, ако няма български, а турски, гръцки, македонски или не знам си още каква смрад, не си го купувам и изрично го казвам на продавачите на пазара. Болно ми е като гледам как хората си изхвърлят дините, доматите, млякото и какво ли още не по улиците в знак на протест, само защото боклучивата и преоценена стока на гърците идва тук на стотинки по всевъзможни контрабандни канали. България винаги е разчитала на земеделия и животновъдство, а в момента едвали има повече от 100 бивола в България, а за земеделия да не говорим... едно жито имаме, те и него изнесоха и разбираш ли цената на хляба ни се съобразява с цената на борсата в Холандия, хахахаха..... дори не е смешно.

Тук, специално за веригите има два аспекта - едното е, че хората много искаха да премахнат "дребните гадни бакалийки". Е, премахнаха ги, сега ще ядат големия кур на веригите, а той наистина е голЕм и чепат. Другото е, че самите бакалийки не бяха готови да посрещнат конкуренция от типа на веригите, но нямаше и как да бъдат - нито опит нито знания нямаше откъде да черпят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:54 pm 
Аватар

Принципа да хванем 10 па от тех 5 все ще са направили нещо е точно соц гнусотия. Ебати хората има тука...мислете малко с тия глави и не попивайте мнението на баща си, докато пие ракия на масата и гледа новините. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:55 pm 
Аватар

Само ще ти кажа, че тоя закон за конфискацията е един много удобен инструмент за налагане на диктатурка. Не съм сигурен, но мисля че такъв закон няма в нито една европейска държава ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:56 pm 
Аватар

JonnKa написа:
Само ще ти кажа, че тоя закон за конфискацията е един много удобен инструмент за налагане на диктатурка. Не съм сигурен, но мисля че такъв закон няма в нито една европейска държава ;)
Важно мнение!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 8:59 pm 
Аватар

Няма как една "гадна бакалия" да вкара 20 годишно немско, ирландско и не знам си още какво месо, да го боядише и да изглежда "прясно охладено" на 4 лева... :) Най-най-най-големите отрови са в тази индустрия. Смеем се на американците, че ядат гмо и какво ли не, но поне знаят какво ядем, а ние тук...... то не са пилешки изрезки, но е е патешко за пилешко, не е развалено с десетки години МЕСО, тия неща са пълни с какви ли не отрови...... Да не говорим, че в големите вериги български марки почти не се продават. Освен, че им искат стоката на феноменално ниска цена, която разбира се не се предлага на "гадната бакалия", българската фирма си плаща, за да й се продава там стоката. А, ако не те кефи, винаги има някоя австрийска фирма, която продава 3 литра праскова за 1.40... Въобщеее, аз не се сещам по-голяма измама в момента от тази, просто защото обхваща най-много хора и най-много пари и грам не е регионален проблем. Пича който произвежда мляко примерно, като не му се продава стоката, няма да наеме хора, тия хора ще са безработни, техните семейства ще са гладни и тази верига е огромна, но ние нека да благодарим на големите вериги, че са отворили 20-30 работни места на обект, а са затрили дохода на хиляди. Да не говорим, че дори не плащат данък печалба, защото са "стратегически инвеститори", хаха... дори не е смешно, както казах по-рано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:04 pm 

тоя от дунафф ли е бе :ohmygod2

русе пее кур за дунафф и моменталически бан :bigok
ше банвате цецо и никол а този ше си пише тук аре у лево галеникът на ок на бкп русе и дългогодишни чорбарски подлоги
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:06 pm 
Аватар

Прав си. Ама хората са доволни, че имат Лидъл, и два пъти по-доволни, че гадния съсед, дето въртеше частен бизнес в бакалийката сега е фалирал :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:07 pm 

SZ_FEN написа:
tprodanov написа:
Всъщност, точно пилотите от Балкан твърдят, че компанията е съсипана много отдавна и Костовите действия са били единственото правилно нещо.

Балкан притежаваше нещо което струваше много повече пари от цялата му флотилия барабар с пилотите и стюрдесите.
Балкан притежаваше места на летища като "Кенеди" Ню Йорк, "Хийтроу" Лондон, "Хан" Франкфурт, "Шипхол" Амстердам, "Швехат" Виена, "Де Гол" Париж, "Да Винчи" Рим и най-голямото летище в Пекин (не му знам името). Това са горе-долу летищата за които търсенето на места най-много надвишава предлагането. Често пъти авиолиниите не ги продават независимо от офертите които получават защото това би объркало много от международните им полети до и от Европа.
Има си начини едно предприятие да стане печелившо без да бъде продадено на съмнителна офшорка от Израел.

Опа, 2 страници коментари след тоя пост, който е колосално неверен :smt005

Ню Йорк - абсурд, от бившия варшавски договор (изключвам СССР) има точно една авиокомпания с лонг-хол полети... Така и така нема как да се ползва и да е рентабилен един полет до Ню Йорк...
Хийтроу - лето господне 2011 България Еър лети до Хийтроу...
Хан - тва е село на 120 км от Франкфурт... А отново лето господне 2011 България Еър лети до Франкфурт, ма баш Франкфурт, тоя с ЦЕБ, небостъргачите и река Майн...
Шипхол - изненада, от София до Амстердам има САМО един пряк полет, точно до Шипхол и точно на наследника на Балкан....
Париж - ставам досаден, но ще те изненадам като ти кажа, че България Еър лети до Париж Шарл де Гол
Да Винчи в Рим - еми ебаси, отново си има полети бе мен, отново на наследника на Балкан и отново до Да Винчи... Даже излитат от НОВИЯ терминал в София
Швехат, Виена - България Еър лети до Виена, точно дотам докъдето летят и Австрийските авиолинии, май даже и НИКИ, то нема друго летище там изглежда у Виена, та си е баш Швехат...
Пекин - същата раота като Ню Йорк - абсурд...

Начи са ми е интересно да видя дали ше си признаеш колко наизуст се изказваш и ше ми е любопитно да споделиш във всяка сфера на живота ли действаш така ангро? :smt031 :smt031 :smt031

Впрочем... ще бъда честен... по времето на Костов и аз тва бех запомнил от облъчването на труд, 24часа и т.н. как са ни избегали слотовете и колко фатално е тва... И в интерес на истината мое да е било верно, шото не летяха наште до Хитроу преди мно години, а до Гатвик, ма тва нема значение, са летят до Хитроу... Нито са по-добре, нито са по-умни, нито нишо... Митове, легенди и приказки под шипковия храст... Ай сИпи по една ракия и да праиме чета по интернетО :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:10 pm 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
Принципа да хванем 10 па от тех 5 все ще са направили нещо е точно соц гнусотия. Ебати хората има тука...мислете малко с тия глави и не попивайте мнението на баща си, докато пие ракия на масата и гледа новините. :smt006

Изобщо нямам това предвид,исках да кажя,че от 10 проверки,ако 5 се окажят наистина основателни,ще си струва всиките тези акции.Моляте не мисли,че в мнението ми може да има нещо свързано с политика на бкп....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:15 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
тоя от дунафф ли е бе :ohmygod2

русе пее к.р за дунафф и моменталически бан :bigok
ше банвате цецо и никол а този ше си пише тук аре у лево галеникът на ок на бкп русе и дългогодишни чорбарски подлоги
:levski

Русе не пее *** за Дунав,но ми е страшно интересно с какво заслужавам аз бан ? Ако проблемът е,че съм фен на Дунав,ок нека бъда изхвърлен от форума,но като цяло аз гледам да си споделям мнението или в теми които са в анти раздела или върху теми които мисля,че мога да бъда полезен.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 297, 298, 299, 300, 301, 302, 303 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]