Каре,сега нали не ме караш да казвам добри или лоши думи за Слави Трифонов,за неговото шоу и екип.Така или иначе,споменатото лице е шоу мен,който всяка вечер е на екран,което би трябвало да означава и сериозно влияние върху обществото,състоящо се от чичо Пън и леля Храст.Явно все пак ще трябва да кажа няколко думи за това което мисля за същото дълго лице.От една страна си мисля,че това е човек,който вече от много години му се е скъсал гъзО от работа,според мен е изключително трудно да си всяка вечер на екран и да имаш не малко аудитория.Като такъв,опитвам се да съм обективен ,не друго,той като бригадир на шоу,не е сменил видимо концепцията си в отношението си към властоимащите,и за да бъда докрай обективен,заради това си поведение,той имаше не малко проблеми с някои от правителствата,най-вече с Костов,който пък нещо не си падаше по никаква критика,дори и добронамерена.Смятам,че той и както всеки друг в тая държава има правото да изкаже мнението си и тука вече някъде ще си дойдеме и на думата.ВСЕКИ МОЖЕ И ТРЯБВА ДА ИМА МНЕНИЕ,КОЕТО СВОБОДНО ДА ИЗКАЗВА И ДА НЕ ИЗПИТВА СТРАХ!Но това,което написах с големи букви би трябвало да е смисъл най-вече на огромната глутница журналисти,които са нещо изключително важно за възпитанието и развитието на всяко едно общество,но журналята си трайкат,или манипулират по нареждане.Това е страшно. И ако Слави също е подлога,той поне си има цена,докато тая пасмина,наричаща се журналисти,правят свирки и си плащат.Аз там някъде правя и разликата и пак,вече Ви моля,разберете че нямам никакво намерение да защитавам Слави и това,което го пиша и ме заболяха пръстетата вече,не е заради дългия толуп,той просто не ме интересува.
Това,което ме интересува е,че зад не добре сложена маска,някой тръби,че се слагат правила и ред,нещо което всички искаме,но какви са методите и каква е цената.Затрупваха ни с кадри от показни акции,стил американски екшън,проскаха вързани не съпротивляващи се хора на улицата,в това число и жени,а ние ръкопляскахме,появиха се медийни изяви за величието на живков,а нас ни гонеше ленива носталгичност,някой си примиер с опити за добрудушен хумор обещава държавни пари от негово име,а ние цъкаме колко добър човек е тоя,гръмнаха скандали за масовото подслушване,а ние си бършеме телефоните и още,и още.....,а целта е страх,страх,онзи страх,по съветски образец,иначе бърза процедура,национализация,може и с пръст да те сочат.Аз това съм го живял,немам време пак да го изкарвам,а те вървят с пълна сила,към някакъв вид тоталитарна държава.ПИСНА МИ!
ПП.Ебати колко съм писал

,а мога още много да говоря.Извинявам се на тези,които са го прочели

Не заспивайте деца,комунизма иска да се върне!