http://www.fanface.bg/interview/item/55 ... D1%81.htmlЕвгени Рангелов бе избран за новия председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе. Вечерта на 10 септември 2012 година бе наистина доста емоционална на "Армията", тъй като се проведе Общо събрание на фенклуба на червените. Зозо, както е известен във фенските среди, замества на този пост Димитър Ангелов - Дучето. Рангелов е човек, който от дълги години е в Сектор "Г" и е запознат със спецификата на отношенията между феновете. Евгени Рангелов ходи на мачове на лит(*кс-етрополе от 1981 година заедно с някои от емблематичните фенове на лит(*кс-етрополе, като един от тях е Тухлата, който от доста време е в чужбина.
Евгени Рангелов сподели специално за Fanface.bg мнението си след избирането му за председател на фенклуба на лит(*кс-етрополе.
"Публиката на лит(*кс-етрополе е най-голямото богатство на отбора и на клуба! Предложението и издигането на моята кандидатура дойдоха в последния момент и то най-вече от голяма част от старите фенове от Сектор "Г", но което нямаше как да откажа.
Надявам се с помощта на всички останали да обединим агитката и тя да придобие облика от нашето време, когато лит(*кс-етрополе мачкаше европейските грандове, а "Армията" се пълнеше до краен предел. Днес видях наистина наченки на това обединение. Всички на "Армията" пяха в един глас и то без микрофон, или някой да дава тон. Просто беше спонтанно, хората имаха настроение, а това бе най-важното. (на бас, че най-силно са избухнали на КЗЛ)
Тепърва има много работа, която да свършим, но всичко с времето си. Ще правим малки крачки, за да направим нещо голямо!
Знам, че много хора сега се вълнуват около войната по оста "Фенове - Титан", както и за оттеглилия се Димитър Ангелов. Не съм човек, който ще плюе или величае някой. Имам си свое мнение по всички въпроси, но към днешна дата ситуацията е доста комплицирана и е по-добре в някои моменти човек да си замълчи, за да не изтълкуват погрешно думите му.
С Дучето се познаваме от много години, заедно сме били рамо до рамо в Сектор "Г", давали сме и продължаваме да даваме всичко за лит(*кс-етрополе! Аз не съм му съдник, няма да бъда и на никой друг.
Отваряме нова страница в историята на фенклуба на лит(*кс-етрополе. Най-важното е да няма дрязги и разединение, а едно-единствено нещо - обединение!
За "Титан"... Феновете искат промяна, искат адекватно управление и място, което лит(*кс-етрополе заслужава! А това място е едно - първото! Нищо друго няма значение! Не искам да обещавам каквото и да било - хореографии, екскурзии и т.н. Всичко с времето си, стъпка по стъпка.
Навремето Сектор "Г" беше една хомогенна смес от хора, обичащи лит(*кс-етрополе! Всички идваха на стадиона с шаловете тип "зебра", нямаше мегафони, нямаше хореографии, но агитката беше единна, пееше заедно песните... лит(*кс-етрополе мачкаше на терена, а ние на трибуните!
Не очаквайте от мен да флиртувам с медиите, да се изказвам високопарно, да нападам и да падам на нивото на някои наши противници. Това няма да го видите от мен! Просто искам лит(*кс-етрополе да е велик отбор, какъвто и бил винаги в моето съзнание!"