forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 12:03 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 71  Следваща

За кого бихте дали гласа си на предстоящите Парламентарни избори '09?
ГЕРБ 18%  18%  [ 41 ]
БСП 1%  1%  [ 3 ]
ДПС 0%  0%  [ 1 ]
Атака 12%  12%  [ 28 ]
„Синята коалиция“ (СДС и ДСБ) 51%  51%  [ 114 ]
Движение „НАПРЕД“ 4%  4%  [ 8 ]
РЗС 3%  3%  [ 6 ]
НДСВ 1%  1%  [ 2 ]
Невалиден 5%  5%  [ 11 ]
Няма да гласувам. Защо? 5%  5%  [ 11 ]
Общо гласове : 225
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Политика
МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 11:35 am 

sct02 написа:
На 9ти септември бяхме с Жеков на памтника в Борисовата, където се събираха комуноидите, той вървеше с микрофона и задаваше въпроси от сорта на "вие колко хора убихте на черната дата 9-ти септември ?" :smt005 по едно време всички присъстващи разбраха кой им е дошъл "на гости" и щяха да го разкъсат, ама бехме корава бригада и не им се дадохме :boisw

Респект за вас, от опит знам че тия с бастуните са най-зли :mrgreen: Просто няма какво да губят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 11:35 am 
Аватар

Гласувайти за мьен, аз ша опрая работата, за всеки гласувал ша има по пийсье евро, фафли, кибабчита, жакузита и много жини :arrow: Изображение :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 11:38 am 
Аватар

:mrgreen: там бяха и младежката им организация Че Го Бара, по-ужасни хора не бях виждал, отказаха танците и дадоха позорна задна докато ни псуваха на фашисти, анти-българи и т.н. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 1:03 pm 
Аватар

Luftwaffe написа:
Morning Glory написа:
Luftwaffe написа:
И как стигнА до тоя гениален извод :?:

Отне ми около половин минута.

Искрено се радвам за теб. Пък и нали не си мишка, значи трябва да се радваме, че има такива като теб юнаци.

Нещо друго имаш ли да казваш или вече ще си тръгваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 1:14 pm 
Аватар

На теб лично никога нищо не съм имал да казвам. Желая ти приятен ден. И моля друг път, когато имаш да ми казваш нещо, използвай ЛС, не е нужно да занимаваш всички.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 1:27 pm 
Аватар

Мъпет Шоу - бисерите на властта

"Според мен комисията показва мускули към България, за да подскаже на някой нещо друго."
Асен Гагаузов, министър на регионалното развитие и благоустройството

"Грамотността на българската държава не е на такова високо ниво, за да може да се справи с такава сложна технология [на усвояване на европейски средства]."
Емел Етем, министър на извънредните ситуации

"Членството в ЕС не се ограничава само с европейските фондове."
Сергей Станишев, министър-председател

"Това е липса на разбиране, липса на солидарност, тенденциозно фокусиране само върху слабите страни на България."
"Ако трябва, ще се боря и с комисията, както се борих за преодоляване на съпротивата срещу реформите в България."
Меглена Плугчиева,
вицепремиер по управление на европейските фондове

"Вече се заражда тенденция в контекста на предстоящите евроизбори България да става заложник на битката между основните сили и претендентите за спечелването на тези евроизбори."
Георги Първанов

"Санкцията е прекомерна, отдаваме я на повишената чувствителност на представителите на ЕС на фона на кризата."
Станимир Илчев, говорител на НДСВ

"В България има корупция, която се прикрива на базата на точно тези европейски фондове, които ни ги спират и ни извиват ръцете да се съгласяваме с тях, както ни накараха да подпишем всички глави в продължение на десет години. Сега оттук насетне ще търсят кусури оттук да отрежат, оттам да отрежат - това е положението."
Георги Гергов, зам.-председател на БСП-Пловдив

"Не мисля, че е разумно при тази политика, която води комисията към България, ние да продължаваме да даваме пари, които после по никакъв начин не получаваме обратно."
Румен Овчаров, по повод предвидените за борба с кризата субсидии от страните - членки на ЕС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 1:30 pm 

Morning Glory написа:
incheto_1914 написа:
Ще гласувам, достатъчно малко права имам в тая държава и без това...
Като че ли по навик ми се иска да цъкна СДС, но така или иначе те не са това, което помня от едно време, сами си преебаха всичко отвътре... Важното е да се гласува срещу комунисти и турци и без това достатъчно малоумници ги подкрепят. СДС и ДСБ не ги виждам изобщо как ще са толкова водещ фактор. ГЕРБ ми се струва, че достат народ ще ги подкрепи, а те са единствените засега (освен малоумниците от АТАКА), които могат да дадат отпор на другаря станишев, али ага доган и компания. Бат Бойко-мутра и т.н., знаем си го що за стока е, ама в днешно време така или иначе политиците са една и съща измет или дори да има различни те се изравняват в месомелачката. Още се чудя, може би ще видя как вървят изборите и по-към края на деня ще се вдигна. Или ще е СДС, или с не толкова голямо желание ще е ГЕРБ, в случай че водят. В днешно време вече е почти все тая, поредните обещания, поредните палячовци, поредният министър-председател, поредната тухла в стената...

Всъщност позицията „всички са маскари“, която поддържаш, я измислиха и е най-угодна на тези, които искрено мразиш, по което определено приличаш на мен и печелиш уважението ми. Всички са маскари... в БКП и нейни производни като ДПС, НДСВ, ЛИДЕР и т.н. И точно затова именно за тях е идеално младите гласоподаватели в тая клета държавица да си мислят по тоя начин: „ебал съм ги, нема да им гласувам, щото са еднакви“.

Да, за тях е идеално, защото младите се отдръпват и за гореизброените остават да гласуват червените бабички + цигани + турчуля + автобуси и следователно печелят, а мислещите хора са твърде разочаровани от всичко, за да се занимават. Работата е там, че навсякъде е пълно с гниди, дори СДС, ОДС и т.н. или дори сега да не са толкова, ако вземат властта ще се напълни. Естествено вярвам, че ядрото е от нормални хора, но и тях ги повлича лавината рано или късно. Може да греша, разбира се, не претендирам 100% да е така, но това си е закономерност в милата ни родина. Въпреки че от друга страна си мисля, че има надежда в десните и биха могли да се възродят с повечко работа :) Проблемът е, че комуняги и мутри толкова надълбоко са бръкнали в политика, министерства, обществен живот и т.н., че не виждам начин да се изкорени вредата им :( То трябва и сами да си помогнем, но на хората им писна да се борят постоянно и накрая :bnsex Единствените начини са крайно десен анти-турски настроен диктатор :smt066 :mrgreen: или мощни факли и убийства за всички тия олигофрени, дето в момента се гаврят с нас.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 4:33 pm 
Аватар

sct02 написа:
STALKER написа:
sct02 написа:
:mrgreen: Аки изказа мнението на годината
няма да гласувам, или ще си дам за гласа за някой идиот като Жеков например. Твай.

На Жеков съм му отказвал интервю, много тегаво начинание :smt005 Добре, че имаше един дедка мераклия да се изкаже :mrgreen:

На 9ти септември бяхме с Жеков на памтника в Борисовата, където се събираха комуноидите, той вървеше с микрофона и задаваше въпроси от сорта на "вие колко хора убихте на черната дата 9-ти септември ?" :smt005 по едно време всички присъстващи разбраха кой им е дошъл "на гости" и щяха да го разкъсат, ама бехме корава бригада и не им се дадохме :boisw

Тва го гледах по ТВ-то. Некви пенсии крещяха "ПРОВОКАТОР" и размахваха люто бастуни :smt005
Мойта засечка с него беше на 23 август (деня на пакта Молотов-Рибентроп), на мястото на мавзолея имаше възпоменание за жертвите на тоталитарните режими. Тогава представиха и Пражката декларация http://prazkadeklaracija.bg/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 5:55 pm 
Аватар

В тая пражка декларация доволно провокатори - 9 от 10 подписали се от България са сложили имена като мохамед, севгин, али и некви такива :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 04, 2008 6:25 pm 
Аватар

И все строители :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 4:08 pm 
Аватар

За тези, които се интересуват:

На 6 декември (събота) от 11 часа ще се състои дебат между кандидатите за председател на СДС.
В рамките на един час кандидат-председателите ще представят своите виждания за развитието на СДС и ще отговарят на постъпилите през седмицата въпроси към тях от симпатизанти на СДС и граждани.

Участие в дебата ще вземат кандидатите за председател на СДС: Иван Сотиров, Румен Христов, Александър Александров, Мартин Димитров, Петър Паунов, Цоньо Ботев.

Дебатът ще се излъчи директно в ефира на Re:TV.

RE:TV - Online

По време на излъчването на дебата симпатизантите на СДС и граждани ще могат да задават своите въпроси към кандидатите в ефир.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 7:19 pm 

Black Jack написа:
aquadark написа:
Всичко хубаво, но 100-150 нови, качествени лица в парламента и министерствата не могат да сменят над 400 ХИЛЯДИ (400.000) държавни служители. Не могат да променят мисленето и да отърват от егоизма, мързела и материализма 90% от Българите. Не могат да вземат милионите на хилядите престъпно забогатяли. Не могат да образоват наново хилядите студенти-парашутисти, от които се очаква "ново мислене".
Кой заблуждаваме? Кой заблуждаваме, че нещо би се променило към по-добро? Кой заблуждаваме, че със смяна на закони и поставяне на по-високи норми те ще се спазват и съблюдават? Че ще има хора, които да отговарят на тях, когато самото образование е напълно неадекватно да ги подготви?
Вижте Италия, вижте Испания, вижте Гърция - страни със сходен на нашия манталитет в доста голяма степен. За толкова години демокрация да бяха цъфнали и вързали, ако нещата така ставаха. Да, много пред нас са, но дали всичко това не е леко илюзорно? Факт - ще им стигнем един ден нивото, но някой бил ли е в Южна Испания за по-дълго, ходил ли е в Неапол, налагало ли му се е да посещава гръцка болница? Та в тия страни през месец има общодържавни стачки без особени ефекти (освен запазване на статуквото), а ние не можем да съберем повече от 5000 човека за собствената ни природа. Каква промяна точно очкваме, и от кого, ако не от самите нас?
Има една проста истина - когато всички мислят първо за другите и след това за самите себе си, тогава нещата се оправят. Но на тези географски ширини тези хора са малцинство, особено след ВС2...
Ако действително някой имаше воля за качествена промяна, преди 20 години тя щеше да започне от образованието и сега изобщо нямаше да го водим този разговор.
Съветизация, американизация... Господи, кога отново ще имаме собствено мнение !?

Добро мнение :smt023

Отдавна се опитвам да ви обясня в тоя форум, че проблема на България не са политиците а манталитета на хората.

Има два механизма които могат да свършат всичко коетоп [AQUADARK] описва когато са употребени заедно - пазарна икономика и духовно просвещение.

Останалото е чекия на мокър пясък.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 9:54 pm 

Според мен, КОГАТО второто се случи, то първото автоматично бива изключено като опция и се заменя със свободен пазар...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:07 pm 
Аватар

Никъв свободен пазар, днеска си купих от един антиквар трите тома на КапиталО, немате си идея колко тежат :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:11 pm 
Аватар

STALKER написа:
Никъв свободен пазар, днеска си купих от един антиквар трите тома на КапиталО, немате си идея колко тежат :lol:

Колко пари ти струва това удоволствие?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:16 pm 
Аватар

Милен Велчев: "Загубените средства са някакви остатъци от предприсеъдинителните програми, а ние от 2 години сме в ЕС, да гледаме напред" :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:20 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
STALKER написа:

Тънко - 50 кинта. Издателство на БКП 1954 г. с предговор на В.И. Ленин :lol: Всъщност интересните неща са само в първи том, ама насекъде ги продават комплект

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:26 pm 
Аватар

STALKER написа:
Morning Glory написа:
STALKER написа:

Тънко - 50 кинта. Издателство на БКП 1954 г. с предговор на В.И. Ленин :lol: Всъщност интересните неща са само в първи том, ама насекъде ги продават комплект

Култ :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:28 pm 
Аватар

Чичката-антиквар явно беше некъв запален комунист, шото ме изпрати с пожеланието "със здраве да си ги ползваш" :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:34 pm 
Аватар

STALKER написа:
Чичката-антиквар явно беше некъв запален комунист, шото ме изпрати с пожеланието "със здраве да си ги ползваш" :mrgreen:

Ама явно не е осъзнал как е преебал своите, след като е продал силно оръжие на врагО в твое лице. Единственият начин да сразиш противника е да познаваш из основи идеаологията, мисленето и слабите му страни :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:35 pm 
Аватар

Капитала след време ще е най-фьешАн книгата , особено ако върви с брой вестник Труд :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 10:40 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Капитала след време ще е най-фьешАн книгата , особено ако върви с брой вестник Труд :smt006

Тя и в момента бил доста вешен покрай икономическата криза

http://www.bulpress.net/news/article/18673

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 11:06 pm 

STALKER написа:
Mr.Smith написа:

Рабзира се, че ще е така след като социалистите (в Америка и по света0 успяха да убедят всички, че пазара бил виновен за кризата.

Ето я на кратко шемата на игра. Политиците забъркват големи лайна които имат влияние върху живота на обикновените хора. След това убеждават гласоподавателите, че се нуждаят от още повече власт от преди за да им изчистят лайната. И така до края на света.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 11:08 pm 
Аватар

Цитат:
Читателите са от младото образовано поколение, което трябваше да признае, че неолибералните обещания не се осъществиха,
Малоумници :shock: ГДР will rise again :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 11:26 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
STALKER написа:
Mr.Smith написа:

Рабзира се, че ще е така след като социалистите (в Америка и по света0 успяха да убедят всички, че пазара бил виновен за кризата.

Ето я на кратко шемата на игра. Политиците забъркват големи лайна които имат влияние върху живота на обикновените хора. След това убеждават гласоподавателите, че се нуждаят от още повече власт от преди за да им изчистят лайната. И така до края на света.

Абе Пол Кругман не е политик, нито па социалист...А то е ясно, че "пазара" сам по себе си не може да в виновен. Виновна е безмерната алчност и илюзиата, че може балона да се надува безкарайно. За тва - студена водица, мирна главица. Малко пвече регулация, по-малко милярди в сметките на Уорън Бъфет и Сорос и повече устойчво развитие.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2008 11:56 pm 

Пол Кругман е социалист и икономист. Както пише в една друга добра книга "по делата ще ги познаете" :D . Алчността се поражда от духовна бедност, но се превръща във фактор в живота на хората поради вмешатеслтвото на политиците икономическите и лични дела на хората.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 1:14 pm 
Аватар

След като изгледах дебата на кандидатите за председател на СДС мога да кажа, че Александър Йорданов направи най-силно впечатление. Човека е за напускане на парламента на цялата опозиция и за създаване на силен десен сюъз. Говори за връщането на морала и ценностите от силните години на демокрацията, за връщането на тези години, когато СДС събираше десетки и стотици хиляди в центъра на София...

http://www.youtube.com/watch?v=lE7p-hY8Eqo

http://www.youtube.com/watch?v=mBFkTVul ... re=related

Малко идеалист си пада :8) Лично се надявам той да бъде избран. Иначе също добро впечатление направи и Иван Сотиров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 1:15 pm 
Аватар

Цитат:
Говори за връщането на морала и ценностите от силните години на демокрацията
Това дали не сме го чували

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 2:07 pm 

Simply Ultra написа:
за връщането на морала и ценностите от силните години на демокрацията, за връщането на тези години, когато СДС събираше десетки и стотици хиляди в центъра на София....
Жорката пак бълнува нещо! :lol: Кво връщане към "силните години на демокрацията" като тука по нашите географски ширини такава никога не е имало!Виж за изграждането на такава може да се говори, ама за връщането й звучи някакси нелепо! :lol: Жорка, ти не беше ли от МВРО?

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2008 2:20 pm 
Аватар

Жорка, не се вкарвай в некви филми, братле. Хвани успокой малко топката, шот си станал прекалено сериозен и само за политика и ултраси говориш. Вземи пример от ЕстонецО, КалетО останалите заклети комунисти :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2129 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 71  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]