forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 3:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 4:48 pm 

Давам им максимум година и половина. Ако не тази пролет, то другата ще имаме избори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 5:35 pm 
Респект,че им давате време.Вие сте добри хора!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 6:32 pm 
Аватар

Omraz написа:
Правителството на Бойко ще ни докара до четвърта национална катастрофа :smt006

Един балон скоро ще гръмне и ще предизвика огромни проблеми. Откакто Бойко е дошъл на власт държавата не отпуска никакви пари на общините по каквито и да е програми /дори дължими и изискуеми/ и съответно общините бавят плащанията към частни фирми. Всички тези фирми имат основание за изпълнителни дела и съответно запор на сметките на общините. Друг е въпроса, че всички които работят с публичния сектор в момента агонизират, а там са заети стотици хиляди :smt006 Факт е че пари няма, но за сметка на това има пълно безхаберие.

А какво става в Разлог в момента не е истина. Там има балотаж на местните избори, поради което в момента е пълно с мутри на Бойко. Хората от щаба на кандидат-кмета Дункин, който е от СДС и взе 48 % на първи тур, се атакуват по всички линии. Точно тази седмица са им изпратени проверки от всички възможни административни органи, дават обяснения в полицията, затварят им заведенията и какво ли още не. Занимават хората с всякакви неща, само за да не се занимават с кампания. Освен това както казах е пълно с мутри, които ги заплашват и физически. За безогледното купуване на гласове няма смисъл да казвам :smt006

Значи, дядо ми отиде на село да се занимава с отглеждане на земя от 1993 година насам в Северозападнала България и за всичките тези години с як труд е стигнал да отглежда от 100 декара през 1993 година до 25 000 декара през 2009, естествено огромната част под аренда, не негова. Летото само месец след изборите се появи некъв "инвестиционен фонд", който искаше да му вземе земята и бизнеса (то и един бизнес, от години постоянно му висят кредити към банки, както и да е). Значи той се разбива от работа и го гради тва нещо 15 години и изведнъж се появява некъв мистериозен фонд дет иска му вземе всичко. Пращаха му мутри да го заплашват (казали му "ше ти оставиме 1000 декара да си обработваш въпреки че и те са ти много"), връзваха и биеха работниците му, лъжеха хората дет са му дали земята си да я обработва под аренда уж с по-изгодни договори, а всъщност залъгващи да им я вземат, а тия които не им се връзваха са били заплашвани. Добре ма майка ми се познава с тоя и оня, с журналисти в Капитал ала бала и се разровиха да видят кой седи зад тоя "международен фонд за зикупуване на земеделска земя" и кво се оказа, о изненада - шеф Георги Велчев, брат на Милен Велчев - първи пирятели с баце Бойко. Та понеже майка ми е организирала в миналото некви церемонии от типа на "полицай на годината" ала бала се познава с Бойко, намери некви вързки ала бала и го оставиха в крайна сметка дядо ми. Обаче веднага беха плъзнали, щом в Северозападнала България е така представям си по други места. Преди беха фирмите на ДПС дет заплашваха хората (и по-конкретно имам инфото за земеделските производители нали, не знам в другите сектори как е), ма хората на Бойко надминаха и надминават всички :smt006 Хаха а ироничното е, че дядо ми гласува точно за ГЕРБ, дойдоха ГЕРБ и веднага плъзнаха техните хора...също както беха плъзнали ДПС преди тва, само че в друг цвят оцветени :wink:

В тая връзка не ме изненадва ставащото в Разлог - все пак тва е доста важна община с огромни инвестиционни апетити :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:07 pm 
Аватар

Значи закономерно да очакваме "изненадващ" обрат на балотажа в Разлог?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:07 pm 
Аватар

Много исках тия да ме изненадат,а те не се и опитват

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:11 pm 
Аватар

Кандидатът на ДС подкрепен от Синята коалиция ще загуби от този на МВР, издигнат от ГЕРБ, пука ли ви :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:21 pm 
Аватар

Не знаех, не съм допускал, че е възможна чак такава излагация на Сините богове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:24 pm 
Аватар

Оправдаха се,че е решение на местните организации и те не можели да им влияят, а им имат доверие и били застанали сите кметове и не знам си кой зад тая кандидатура :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 7:39 pm 

Според моят човек е Разлог, досие няма и това е абсолютен компромат, който беше изваден малко преди изборите.
Освен това Дункин явно е уважаван в района, не знам някъде другаде кандидата на СДС/ДСБ да взима 48 % от гласовете. Хем че има страхотна организация срещу него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 9:25 pm 
Аватар

Очаквам и коравото включване на ultrabozdugan_politolog_rs_nula по горещата тема :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 10:20 pm 
Аватар

Уникални малоумници сме - други трябва да ни пазят природата.

:arrow: http://www.europe.bg/htmls/page.php?id=25546&category=5

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 10:51 pm 
Аватар

Omraz написа:
Според моят човек е Разлог, досие няма и това е абсолютен компромат, който беше изваден малко преди изборите.
Освен това Дункин явно е уважаван в района, не знам някъде другаде кандидата на СДС/ДСБ да взима 48 % от гласовете. Хем че има страхотна организация срещу него.

Цитат:
Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело IА-2975 (Бл); работно дело IР-2085 (Бл); доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-2132/ 07.12.2007 г.

Комисията казва друго, обаче :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:06 pm 
Аватар

Може да сте го разисквали, но аз едно не мога да разбера, какъв е този 27-годишен """бизнесмен""" който казва кой да е в Съдебната палата, и кой да не е, какъв е този 27-годишен бизнесмен който праща смси на половината Народно събрание... какъв е този изобщо?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:08 pm 

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=437462

:? :D

Премиерски изказ :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 20, 2009 11:39 pm 
Аватар

Цитат:
"Стоян Сарийски, дано не се е оплакал, но беше гадже на дъщеря ми, и я заварих плачеща една вечер и го набих", призна премиерът.

Един е Бойко, Бойко от Банкя :smt035 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:16 am 

STALKER написа:
Omraz написа:

Цитат:
Собственоръчно написани агентурни сведения; документи от ръководилия го щатен служител; рег. бланка; рег. дневник; картон обр. 4; лично дело IА-2975 (Бл); работно дело IР-2085 (Бл); доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-2132/ 07.12.2007 г.

Комисията казва друго, обаче :wink:

Не му знам биографията на човека и не съм му чел досието /както и ти :wink: / Може и да има, може и да няма - ние няма как да знаем.
Ето какво казват по въпроса местните организации на ДСБ и СДС http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=428736

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:37 am 
Аватар

Е след като е разсекретено, всеки може да го прочете, ако желае :) Комисията казва, че има донесения, тия твърдят, че няма...едвали е проблем да се установи истината :wink: Все пак съм склонен да вярвам на комисята по досиетата, а не на некви местни политикани със съмнителна репутация

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:51 am 
Аватар

Престанете бе, политикани. Георги Кадиев форевър и тва е!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:56 am 
Аватар

Дека си бе, аВдокатО юдео-масон :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:04 am 
Доволно глупави са латвийските мангали :lol:
http://dnevnik.bg/pazari/turizam/2009/1 ... telieri_i/

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:15 am 
Аватар

Шалом и на теб, Змей!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 3:16 am 

Makedonija написа:
Доволно глупави са латвийските мангали :lol:
http://dnevnik.bg/pazari/turizam/2009/1 ... telieri_i/

Изображение
Бахти тъпанарите :smt005 :smt005 :smt005 Сърце с око и викинг оперна певица. Девиза им е най-малкия проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 7:44 am 

Рига е град-слънце,да не говорим за тва че квито жени има там,никъде другаде в Европа нема :smt007

Ама блядовете са им половината от населението и затва се осират така :lol: За сметка на тва,имат паметник на местните СС :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 12:18 pm 
Аватар

Латвийците ли забраниха руския да се говори на своя територия или литовците бяха :smt017 Същите по едно време направиха "Възродителен процес " с блядовете :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 12:28 pm 

Латвийците нема как да са го правили след като Рига са 60% блядове,а втория им град Даугава към 40% :wink:

Виж в Литва мое и да е така,там блядовете са малко,към 10% :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:47 pm 
Аватар

http://www.novinar.net/news/skopie-v-es ... xMw==.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 1:50 pm 
Аватар

Май беше Естония, там и некви комунистически паметници събаряха та чичко Пут(к)ин се беше ядосал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:04 pm 

Да бе,точно в Естония ше забранят блядския :lol: :lol: :lol: Особено в Талин, Нарва или Кохтла-Ярве :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 2:51 pm 
Аватар

Brannik написа:
http://www.novinar.net/news/skopie-v-es-da-ama-ne_MzExMTsxMw==.html

и още нещо, доста силно предаване, което чак днес видях - http://novatv.bg/bg/videos/view/1317/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 21, 2009 3:10 pm 
Аватар

Литва, Литва. Много изтрещели ладове :8) Там всеки трети човек се самоубива, нямат стигане по тоя показател в световен мащаб. Ама докато дишат се държат много адекватно. Всичко съветско е със статут на свастика... Мощно карцер за фйешън тениските със СССР, сърпове, чукове и прочие сечива. Всякакви снимки на Ленин, Сталин, Елцин и прочие пияндурници подхора също са нелегални :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]