Omraz написа:
Правителството на Бойко ще ни докара до четвърта национална катастрофа
Един балон скоро ще гръмне и ще предизвика огромни проблеми. Откакто Бойко е дошъл на власт държавата не отпуска никакви пари на общините по каквито и да е програми /дори дължими и изискуеми/ и съответно общините бавят плащанията към частни фирми. Всички тези фирми имат основание за изпълнителни дела и съответно запор на сметките на общините. Друг е въпроса, че всички които работят с публичния сектор в момента агонизират, а там са заети стотици хиляди

Факт е че пари няма, но за сметка на това има пълно безхаберие.
А какво става в Разлог в момента не е истина. Там има балотаж на местните избори, поради което в момента е пълно с мутри на Бойко. Хората от щаба на кандидат-кмета Дункин, който е от СДС и взе 48 % на първи тур, се атакуват по всички линии. Точно тази седмица са им изпратени проверки от всички възможни административни органи, дават обяснения в полицията, затварят им заведенията и какво ли още не. Занимават хората с всякакви неща, само за да не се занимават с кампания. Освен това както казах е пълно с мутри, които ги заплашват и физически. За безогледното купуване на гласове няма смисъл да казвам

Значи, дядо ми отиде на село да се занимава с отглеждане на земя от 1993 година насам в Северозападнала България и за всичките тези години с як труд е стигнал да отглежда от 100 декара през 1993 година до 25 000 декара през 2009, естествено огромната част под аренда, не негова. Летото само месец след изборите се появи некъв "инвестиционен фонд", който искаше да му вземе земята и бизнеса (то и един бизнес, от години постоянно му висят кредити към банки, както и да е). Значи той се разбива от работа и го гради тва нещо 15 години и изведнъж се появява некъв мистериозен фонд дет иска му вземе всичко. Пращаха му мутри да го заплашват (казали му "ше ти оставиме 1000 декара да си обработваш въпреки че и те са ти много"), връзваха и биеха работниците му, лъжеха хората дет са му дали земята си да я обработва под аренда уж с по-изгодни договори, а всъщност залъгващи да им я вземат, а тия които не им се връзваха са били заплашвани. Добре ма майка ми се познава с тоя и оня, с журналисти в Капитал ала бала и се разровиха да видят кой седи зад тоя "международен фонд за зикупуване на земеделска земя" и кво се оказа, о изненада - шеф Георги Велчев, брат на Милен Велчев - първи пирятели с баце Бойко. Та понеже майка ми е организирала в миналото некви церемонии от типа на "полицай на годината" ала бала се познава с Бойко, намери некви вързки ала бала и го оставиха в крайна сметка дядо ми. Обаче веднага беха плъзнали, щом в Северозападнала България е така представям си по други места. Преди беха фирмите на ДПС дет заплашваха хората (и по-конкретно имам инфото за земеделските производители нали, не знам в другите сектори как е), ма хората на Бойко надминаха и надминават всички

Хаха а ироничното е, че дядо ми гласува точно за ГЕРБ, дойдоха ГЕРБ и веднага плъзнаха техните хора...също както беха плъзнали ДПС преди тва, само че в друг цвят оцветени

В тая връзка не ме изненадва ставащото в Разлог - все пак тва е доста важна община с огромни инвестиционни апетити