forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 7:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 7:38 pm 

Тази идея я има сигурно от 15 години. Би било страхотно, но не вярвам да се осъществи! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 7:44 pm 
Аватар

Най-добре ще е да се провежда пролетта, щото есента повечето отбори са в ШЛ/ЛЕ, а някъде април/май месец почти няма останали отбори от Балканите в Евротурнирите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 09, 2011 7:45 pm 
Site Admin
Аватар

Гатев написа:
Най-добре ще е да се провежда пролетта, щото есента повечето отбори са в ШЛ/ЛЕ, а някъде април/май месец почти няма останали отбори от Балканите в Евротурнирите.

Е да ама точно тогава се решава титлата в първенствата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 1:59 am 

Левски извади Иво Иванов на сергията

09.10.2011 15:21

Ръководството на Левски има намерение на извади на сергията една от най-скъпите си покупки направени преди година.

Става въпрос за Иво Иванов. Бившият капитан на Берое така и не можа да се наложи като титуляр на "Герена", което е накарало шефовете още отсега да му търсят купувач. Преди месеци се говореше, че сериозен интерес към Иванов има от кипърския Олимпиакос Никозия.

В същото време от Левски се оглеждат и за заместник на Иво Иванов. Според запознати една от целите на сините е юношата на лит(*кс-етрополе Росен Колев. В момента той е несменяем титуляр в отбора на Черно море.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 3:18 am 

Мисля, че това ще е грешка! Това момче ще отиде в славия и после пак ще съжаляваме, заради един автогол, който вече, така или иначе е в миналото! Дайте информация за Р. Колев: Години, ръст и кариера до сега. ЛЕВСКИ! ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 5:04 am 

Levskar67 написа:
Мисля, че това ще е грешка! Това момче ще отиде в славия и после пак ще съжаляваме, заради един автогол, който вече, така или иначе е в миналото! Дайте информация за Р. Колев: Години, ръст и кариера до сега. ЛЕВСКИ! ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Години - 21
ръст - 1,87

Колев е юноша на ц(*ka, капитан на набор 1990 и дублиращия отбор.
Изкарва успешни проби в английския Рединг, но от ц(*ka искат прекалено голяма трансферна сума за едва 17 годишния Колев и до сделка не се стига. От януари 2010г е преотстъпен на Бдин (Видин) за 6 месеца, където му чупят крака и се възстановява до края на сезона. Отива във втородивизионния Ком Минъор-Берковица, където президентът на клуба Васил Маринов му дава необходимото поле за изява и Колев се възползва по най-добрия начин. Изиграва 17 мача, в които отбелязва 4 гола. Февруари 2011г. подписва договор с Черно море за 3 години. Дебютира за отбора в мач срещу Локомотив Пловдив във втория кръг на шампионата. Първият си гол в А група, централният защитник отбелязва едва в петия си мач от елита- Славия 0 - 1 Черно Море.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 9:50 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Мисля, че това ще е грешка! Това момче ще отиде в славия и после пак ще съжаляваме, заради един автогол, който вече, така или иначе е в миналото!

:smt005 :smt042
Надявам се това да е ирония.

Ианче Ганьо предвидливо го е извадил ан сергията. Поне да заработва нещо и да върши някаква работа, че за продажба не вярвам някой да се преебе :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 10:08 am 
Аватар

Цитат:
Валери Божинов: За малко да премина в Левски!

Нападателят на Спортинг (Лисабон) и националния отбор Валери Божинов призна, че е получил покана да заиграе в Левски и дори не я е отхвърлил. "Имаше вариант да играя в Левски. "Сините" ми направиха оферта преди две години. Даниел Боримиров, който по това време беше спортен директор, ми се обади да ме покани. Тогава бях в Южна Африка за контролата на националния отбор. Каза ми: Искаш ли да играеш в Левски? Ще бъде добре за теб, ако дойдеш под наем. Ще играеш в Лига Европа и ще влезнеш във форма". Тогава имах договор с Манчестър Сити, където не бях играл от доста време заради контузии. Не казах на Борето нито "не", нито "да". Благодарих му за поканата. Впоследствие разбрах, че от Левски са се страхували да не им поискат много пари за мен и въобще не са направили оферта на Сити", разказа Божинов пред "Меридиан Мач".

"Бих приел покана от Левски. Никога не съм играл за български клуб и ми се иска един ден да го направя. Постоянно гледам "А" група. Знам за омразата между Левски и лит(*кс-етрополе. Уважавам тези два отбора, както и Литекс, Ботев (Пловдив), Локомотив (Пловдив). Сега гледам, че Лудогорец е в страхотен възход", добави нападателят на Спортинг, който снощи сключи брак с приятелката си Николета Лознова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 11:10 am 

Kaкто върви, скоро ще стигне до А група, така че ще може да сбъдне мечтата си. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 11:21 am 
Аватар

Omraz написа:
Kaкто върви, скоро ще стигне до А група, така че ще може да сбъдне мечтата си. :bigok

Според мен върви с доста бързи крачки в кариерата си, може и да не стигне до А група, ми директно и той да бъде предостъпен на Бдин Видин :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 2:42 pm 

Благодаря за инфото. Това момче Колев ми се вижда много перспективно! За ИВО не е ирония, нямаме ц. защитници, а така дадохме ГЕНЕВ на славия и корема го продаде в чужбина! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 2:59 pm 
Аватар

Айде без юноши на свинете този път :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 3:27 pm 

Levskar67 написа:
Благодаря за инфото. Това момче Колев ми се вижда много перспективно! За ИВО не е ирония, нямаме ц. защитници, а така дадохме ГЕНЕВ на славия и корема го продаде в чужбина! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

“Левски” продава Акалски на Черно море

Вратарят на “Левски” Кирил Акалски е пред трансфер в Черно море. Бившият играч на Локомотив (Пловдив) е твърда резерва на “Герена”, като титуляр на поста е Пламен Илиев, а негов заместник – Божидар Митрев.

Мениджърът Георги Иванов няма намерение да задържа Акалски в редиците на “сините” и от известно време му търси отбор, твърди "Тема спорт". Интерес към вратаря е проявил Черно море.

“Моряците” имат проблем на този пост, тъй като в последните мачове Илко Пиргов не се представя убедително. Очаква се през зимния трансферен прозорец варненци и “Левски” да се разберат за правата на Акалски.

Стражът също няма желание да остане на “Герена”, където в изигра само пет мача във всички турнири след трансфера си през август 2010 г./БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 3:44 pm 
Аватар

Искаме си Акалски? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 3:46 pm 
Аватар

е ако продадат Акалски и Иво, няма смисъл да ходим по контролни мачове :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 3:50 pm 
Аватар

няма смисъл да ходим на никакви мачове :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 4:12 pm 
Аватар

Стига е майна :smt089 След Благо, сега и Иво :smt085 :smt085, а ако продадат и Киро вече няма смисъл да се живее, бахти :smt089 :smt089 :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 4:42 pm 
Аватар

Levskar67 написа:

Да твърдиш, че има нещо подобно на защитник у ИИ5 и да съжаляваш, че най-после би се махнал значи че си тотално скаран с футболната игра :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 6:29 pm 

Mr. Smith написа:

Нямам нищо против да минем без юноши на свинете, но тогава може би ще трябва да даваме малко повече шанс на нашите си юноши, не мислиш ли?

Може би можеше да дадем шанс на Мартин Димов след контузията която получи? Същото важи за Калата Щърков и Фиданин. Не дадохме на Гочев и на Янко Ангелов да отидат в Ашдод, но не ги и използваме. Ако въобще смятаме да разчитаме на Живко Атанасов, Христо Стамболийски и Асен Георгиев, може би сега е времето да започнем постепенно да ги обиграваме за да не поставяме прецеденти от типа на играчи недебютирали в А група да изиграват първия си мач за Левски в ШЛ (Божката Митрев).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 6:40 pm 

Ще ви дам за пример, пролетта! Тогава МИЛИЕВ И ИВАНОВ заиграха заедно и направиха добър синхрон. Отборът направи страхотни победи, включително и над чорба2 с 2-0 после ИВО се контузи в австрия и получи шанс, невъзстановен, чак срещу ч. море, където при втория гол, за който го обвиняват комсомолчетата, паломино го изблъска с лявата ръка за да го прехвърли топката пред очите на юношата на чорба1 тасков! От тогава не е получавал шанс! Аз никога не съм твърдял, че разбирам от футбол, но чак да съм скаран, все пак бях аматьорски футболист! Просто това ми е мнението и толкова. ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 8:13 pm 
Аватар

За Иво Иванов всичко, освен кур в гъза + шут на същото място, е нелепо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 8:52 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Mr. Smith написа:

Нямам нищо против да минем без юноши на свинете, но тогава може би ще трябва да даваме малко повече шанс на нашите си юноши, не мислиш ли?

Може би можеше да дадем шанс на Мартин Димов след контузията която получи? Същото важи за Калата Щърков и Фиданин. Не дадохме на Гочев и на Янко Ангелов да отидат в Ашдод, но не ги и използваме. Ако въобще смятаме да разчитаме на Живко Атанасов, Христо Стамболийски и Асен Георгиев, може би сега е времето да започнем постепенно да ги обиграваме за да не поставяме прецеденти от типа на играчи недебютирали в А група да изиграват първия си мач за Левски в ШЛ (Божката Митрев).

Напротив, страшно много искам отбор съставен от юноши, закърмени със синята идея, знаещи какво означава да си футболист на Левски София, но нека бъдат най-добрите от школата, а на тях шанс няма да се даде, докато ибрикчията на Бащицата - Хаздай Бисеров е още жив :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 9:57 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Ще ви дам за пример, пролетта! Тогава МИЛИЕВ И ИВАНОВ заиграха заедно и направиха добър синхрон. Отборът направи страхотни победи, включително и над чорба2 с 2-0 после ИВО се контузи в австрия и получи шанс, невъзстановен, чак срещу ч. море, където при втория гол, за който го обвиняват комсомолчетата, паломино го изблъска с лявата ръка за да го прехвърли топката пред очите на юношата на чорба1 тасков! От тогава не е получавал шанс! Аз никога не съм твърдял, че разбирам от футбол, но чак да съм скаран, все пак бях аматьорски футболист! Просто това ми е мнението и толкова. ЛЕВСКИ ДОКРАЙ! САМО ЛЕВСКИ! :levski

Вече разбрахме кой е брат му на Кафиво Некадърника :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 10, 2011 11:15 pm 

Mr. Smith написа:
SZ_FEN написа:
Mr. Smith написа:

Напротив, страшно много искам отбор съставен от юноши, закърмени със синята идея, знаещи какво означава да си футболист на Левски София, но нека бъдат най-добрите от школата, а на тях шанс няма да се даде, докато ибрикчията на Бащицата - Хаздай Бисеров е още жив :smt006

Как да разберат какво означава "да си футболист на Левски София" като тези 8 наши юноши, които изброих нямат и 10 мача за Левски взети заедно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 1:45 am 
Меси дали е бил закърмен с каталунската идея и дали е знаел кво означава Барселона :smt026 Отново на преден план като виновни излизат жените. Ами кърмете бе, кърмете ги с тия идеи, стига само хумана давахте на децата и я смесвахте там с кво се правеше, с мляко ли, с кърма ли, не знам, ама кърмете ги с идеи тия деца, бе :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 1:54 am 

Човече приемам иронията ти с насмешка, но както казах това е мнението ми! А иначе имам по-голям брат и мисля, че е мнбого точен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 6:51 am 
Аватар

Абе, че не си му брат, не си му, ама е възможно да си му баща. Я кажи да не си палувал с казанлъшки каки по морето през 80-те :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 9:25 am 
Аватар

Levskar67 написа:
Човече приемам иронията ти с насмешка, но както казах това е мнението ми! А иначе имам по-голям брат и мисля, че е мнбого точен!

Нищо лично, но за мен е невъзможно някой, който се интересува от футбол да си мисли, че тия де тояги са централни защитници и стават въобще за нещо ;) Разсъждавай трезво и си отговори в какви мачове и срещу какви слески отбори играеха "добре". :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 10:13 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Янко Ангелов да отидат в Ашдод, но не ги и използваме.

Съдейки по лайвскора на Гонг, онзи ден Янко Ангелов е играл в контролата със Симитли... (не се сещам да имаме друг Ангелов, освен един от форона)...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 11, 2011 2:31 pm 

acrimonious написа:
SZ_FEN написа:
Янко Ангелов да отидат в Ашдод, но не ги и използваме.

Съдейки по лайвскора на Гонг, онзи ден Янко Ангелов е играл в контролата със Симитли... (не се сещам да имаме друг Ангелов, освен един от форона)...

Да. Той е. Игра цели дълги тягостни 15 минути в прятелски мач срещу сателита ни от Б група.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 629, 630, 631, 632, 633, 634, 635 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]