forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 11:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Следваща

Трябва ли Гонзо да остане треньор ?”
ДА - да му дадем още време 33%  33%  [ 122 ]
НЕ - да дойде утвърден треньор 51%  51%  [ 189 ]
ВСЕ ТАЯ - не е виновен Гонзо 16%  16%  [ 59 ]
Общо гласове : 370
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 2:32 pm 
Аватар

Не става з а тренер! Да минава при лумпените там сме екстра! Ама комсомолеца ни е проблема!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 6:05 pm 

Аз не съм толкова голям капацитет за да кажа ГОНЗО става ли за треньор или не, но съм запомнил едно през годините, когато оставят треньора по-дълго време нещата се получават!!!!!!!!!!!!! Примери колкото щеш, но най-пресния е МЪРИ!!!!!!!!!! И вече катигорично трябва да решите от кога ГОНЗО е треньор и ако вие сте шефа ще се нагърбвате ли да ставате и треньор или ще си пушите пурата в ложата!!!!!!!!!!!! даниел7 и хидън ни питат глупаци ли сме? Ами вие сте по-умни от нас, отговорете си сами, дали 40% сме такива!!!!!!!!!!!!!!!!! Между впрочем, когато победихме чорба2 бяхме по 42% и 16%, които казват че ГОНЗО не е виновен ( значи не са срещу него )!!!!!!!!!! Момчетата, които сте срещу ГОНЗО ( уважавам мнението ви ), но не си мислете че толкова много хора са глупаци, какато ни наричате, помислете защо мислим така, защото съм сигурен, че няма да се откажем от ГОНЗО!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 6:42 pm 

Ето какво казва Гелето (според гол.бг) относно тактиката на Гонзо за мача с Лудогорец:
http://www.gol.bg/levski/2011-09-27/biv ... ten.114557
Цитат:
Бившият треньор на Левски Ангел Станков разкритикува мениджъра на "сините" Георги Иванов-Гонзо. Според Станков, Гонзо е направил тактическа грешка с връщането в отбрана на Сержиньо Грийн, като с този си ход е разбил халфовата линия на отбора.

В същото време Станков недоумява и защо в предни позиции срещу Лудогорец започна Иван Цветков, който не е типичен централен нападател.

"Гонзо действа тактически неграмотно. Всеки път казвам, че Грийн не е защитник. Наистина, "сините" имат проблеми в отбрана, но той не може да ги реши. Освен това се разрушава една готова зона, каквато е халфовата линия, а това е една от най-важните зони".

"Грийн трябва да играе в средата на терена с Владимир Гаджев. Именно от там нападаха Лудогорец и нямаше, кой да руши играта. Левски загуби мача в организацията на играта. След това с неправилната подредба на играчите", коментира Станков след поредната загуба на сините.

"Разградчани правеха двойни подавания, а "сините" нямаха преса, с която да ги спрат. Виждате до къде води връщането на Грийн в защита. Нещата са като домино. На Левски липсваше движение".

"Когато владееш средата на терена, владееш и самата игра. Освен това халфовете на Левски играеха далеч един от друг. Ако са по-близко при грешка те бързо ще се поправят", призна още Станков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 7:16 pm 
Аватар

To това, което казва Станков трябва да си сляп, за да не го видиш. Играем без разбивач тип Грийн, Ричард, Сърмов и в момента от първите 8 или 9 отбора ние имаме най-много допуснати голове. Това вече ми писна да го повтарям след всеки мач.
Даниел Димов също е перфектен пред 2та централни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 7:41 pm 

Даже Гелето Станков, който твърди, че "във футбола играта е до 60-ата минута, след това всичко е психология :smt005 ", е като професор в сравнение с Гонзо. Дотам я докарахме, че даже и той да може да ни даде акъл без да прозвучи смешно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 7:46 pm 

Когато миналата есен разправях, че не можем да играем само с един дефанзивен халф особено срещу отбори като Спортинг, много хора ми се смяха. Сега опитваме да играем дори без един дефанзивен халф и пак има хора на които това им се струва ташак. В Разград (а и не само там) ни липсваше точно човек, които да отнема топката преди защитниците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 7:55 pm 

Моето уважение към един добър играч на ЛЕВСКИ и голям ЛЕВСКАР, какъвто е А. СТАНКОВ, съмнявам се, че думите му са украсени, защото не е в неговия стил да говори така, но аз оставам твърдо зад ГОНЗО!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 27, 2011 9:12 pm 
Аватар

Levskar67 написа:
Моето уважение към един добър играч на ЛЕВСКИ и голям ЛЕВСКАР, какъвто е А. СТАНКОВ, съмнявам се, че думите му са украсени, защото не е в неговия стил да говори така, но аз оставам твърдо зад ГОНЗО!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!! :levski

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 1:23 pm 

Levskar67 написа:
Аз не съм толкова голям капацитет за да кажа ГОНЗО става ли за треньор или не, но съм запомнил едно през годините, когато оставят треньора по-дълго време нещата се получават!!!!!!!!!!!!! Примери колкото щеш, но най-пресния е МЪРИ!!!!!!!!!! И вече катигорично трябва да решите от кога ГОНЗО е треньор и ако вие сте шефа ще се нагърбвате ли да ставате и треньор или ще си пушите пурата в ложата!!!!!!!!!!!! даниел7 и хидън ни питат глупаци ли сме? Ами вие сте по-умни от нас, отговорете си сами, дали 40% сме такива!!!!!!!!!!!!!!!!! Между впрочем, когато победихме чорба2 бяхме по 42% и 16%, които казват че ГОНЗО не е виновен ( значи не са срещу него )!!!!!!!!!! Момчетата, които сте срещу ГОНЗО ( уважавам мнението ви ), но не си мислете че толкова много хора са глупаци, какато ни наричате, помислете защо мислим така, защото съм сигурен, че няма да се откажем от ГОНЗО!!!!!!!!!!!!!!!! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!!!!!! :levski

Колко хора са глупаци не мога да кажа, но ти със сигурност си, при това дразнещо тъп. Освен че говориш глупост след глупост, които и дете може да обори фактологически, ако му се занимава, си и уникално неграмотен и мненията ти са обида за книжовният български език, а за човек с филологическо образование като мен са направо болезнени. И затова няма как да последвам съвета ти и "като не ми харесват да не ги чета", щото то е все едно да кажеш на концертмайстора на виенската филхармония, попаднал случайно в чалготеката в Столипиново, като не му харесва кючека да не слуша. Като искаш толкова да изразиш емоциите си има си начини - можеш и серенада да направиш на Гонзо и да му обясниш колко го обичаш. А колкото са много примерите за треньори, които постигали нещо като ги оставят дълго време да работят, само към десетина пъти повече са примерите за тези, които закопават все повече и повече отборите, на чийто гръб се учат. Особено в случаите, когато са телешки инати с огромно его като Гонзо. Той, впрочее, НЕ Е - и се съмнявам някога да стане истински треньор. Освен нас просто няма да има друг отбор, който да го назначи. Ако не ми вярвате, ще си говорим пак след 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 2:01 pm 
Аватар

Аз не мисля, че са много хората, които са "против Гонзо" като човек и легенда на Левски в тоя форум. Има и такива, както я има и "сектата на Мъри", но те са 2-3-ма. Повечето хора, които са гласували с "Не" са били против Георги Иванов да остане треньор на отбора според мен. За всички е ясно, че Гонзо е направил и продължава да прави много за отбора и клуба. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 2:33 pm 
Аватар

Централен написа:
Повечето хора, които са гласували с "Не" са били против Георги Иванов да остане треньор на отбора според мен.

Мисля че това е повече от ясно. Тука има само 2-3ма дето го хранят най-долно. Останалите си го уважаваме като левскар, а мненията че не става за треньор са съвсем отделно нещо. За това е и темата. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 2:55 pm 
Аватар

Така е! Просто не искам да се променя спорът и да се изкарва, че сме "за" или "против" Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 3:17 pm 
Аватар

Мъри да се върне треньор в Левски,да направи тандем с Гонзо като спортен това е най-добрия вариант!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 3:57 pm 
Аватар

В момента чакам Кратун. Излезнал е в съвещание със себе си, за да вземе решение. Да видим какво реши... :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 8:09 pm 

ЛЕВСКИ не трябва да робува на имена и амбиции-ЛЕВСКИ трябва да бъде силен всякога и по всяко време!Който не може да го направи силен трябва да си отиде!Тук пишат,че сме били разбирачи-ами да,разбирачи сме-разбираме какво значи и какво трябва да значи ЛЕВСКИ,за разлика от много от пишещите тук,които са се осъзнали при управлението на Батков и за които ЛЕВСКИ е просто едно име.
И престанете да използвате думата цар-ЛЕВСКИ не е имал,няма да има и няма нужда от царе,ЛЕВСКИ има нужда от хора,които да работят за синята кауза.Когато няма резултати,значи има нужда от промяна!ЛЕВСКИ и сините фенове не могат да си позволят да чакат!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 8:20 pm 
Аватар

Даниеле гледам ,че нещо гащите са те стегнали и говориш като последна инстанция,хвани олаби ластиците,а и не е лошо на някой мач да отидеш,е така за обща култура

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 8:23 pm 
Аватар

Централен написа:
Аз не мисля, че са много хората, които са "против Гонзо" като човек и легенда на Левски в тоя форум. Има и такива, както я има и "сектата на Мъри", но те са 2-3-ма. Повечето хора, които са гласували с "Не" са били против Георги Иванов да остане треньор на отбора според мен. За всички е ясно, че Гонзо е направил и продължава да прави много за отбора и клуба. :levski

Ако може да ме светнеш :smt115 какво е направил Гонзо за Левски като треньор и "продължава да прави"(подчертавам дебело "треньор",за да не ми изопачи някой думите).И ако си мислите ,че тези които не искаме Гонзо за треньор го мразим, жестоко се лъжете.Аз за Георги лоша дума няма да кажа.Както съм се радвал на головете му като футболист, така и съм се ядосвал на провалите му като треньор.

Искам да попитам ,тези които ненавиждате Мъри на каква база го правите.Как може да обиждате човека който ни е донесъл най-много радост за последните години :ohmygod2Истината е, че Станимир Стоилов постигна колосални за българските стандарти успехи, с едни, не кой знае, колко добри футболисти ...
При това ги постигна с един неподражаем и невиждан по българските земи стил и футбол.

ПП: Има едно видео в спортал с заглавие "Гонзо се нервира на Герена", вижте го и кажете това нормално отношение ли е към футболистите.

Последна промяна flo на Сря Сеп 28, 2011 9:53 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 9:50 pm 

Цитат:
Даниеле гледам ,че нещо гащите са те стегнали и говориш като последна инстанция,хвани олаби ластиците,а и не е лошо на някой мач да отидеш,е така за обща култура

Че аз не съм прекъсвал-от 1990 година!Ти сигурно си бил тогава в гащите на баща си.И още-тези,на които им пука за клуба винаги са последна инстанция!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 10:10 pm 
Аватар

Скандално изказване :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 10:24 pm 

Цитат:
Слушай бе кавал,я спри да се изявяваш като голям разбирач,че почна сериозно да дразниш!По принцип не е възспитано да анализираш хора които не познаваш!

Има ли нужда човек да бъде голям разбирач за да вижда какво представлява ЛЕВСКИ в момента.Сигурно не съм само аз голям разбирач когато на Герена вече ходят по-малко от 1000 души на мач!А на обръщението,което дава миризливо ла.но като теб към мен-на мен,който 25 години плача,страдам,боря се и давам последната си стотинка за ЛЕВСКИ-нямам думи,нека си е за твоя сметка!Аз никога няма да престана да се боря за ЛЕВСКИ и винаги ще бъда против хората,които го съсипват и мишките,които им вярват!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 11:19 pm 
Аватар

daniel7 написа:
Цитат:

Че аз не съм прекъсвал-от 1990 година!Ти сигурно си бил тогава в гащите на баща си.И още-тези,на които им пука за клуба винаги са последна инстанция!

Даниелчо, има много по-голяма вероятност ти да си бил в гащите на бай Иван. Доста семе е пръснал на младини, но пък ти си доста дебилен, та да имате нещо общо. По-малко се вълнувай, използвай си кратуната и за мислене, удари си една чекия да олабиш жилата и си живей живота.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 28, 2011 11:40 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 Такова от моя семе не може да се пръхне

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 12:05 am 
Аватар

Ivan63 написа:
:smt005 :smt005 Такова от моя семе не може да се пръхне

Не се прави, бай Иване. Зле си го възпитал :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 12:11 am 
Аватар

Е аз да не съм по-силен от Господ бе,тъпичко се пръхна,но като всеки има и положителни качества,има точна оценка за батков,пак е нещо

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 9:18 am 
Аватар

flo написа:
Ако може да ме светнеш :smt115 какво е направил Гонзо за Левски като треньор и "продължава да прави"(подчертавам дебело "треньор",за да не ми изопачи някой думите).И ако си мислите ,че тези които не искаме Гонзо за треньор го мразим, жестоко се лъжете.Аз за Георги лоша дума няма да кажа.Както съм се радвал на головете му като футболист, така и съм се ядосвал на провалите му като треньор.

Искам да попитам ,тези които ненавиждате Мъри на каква база го правите.Как може да обиждате човека който ни е донесъл най-много радост за последните години :ohmygod2Истината е, че Станимир Стоилов постигна колосални за българските стандарти успехи, с едни, не кой знае, колко добри футболисти ...
При това ги постигна с един неподражаем и невиждан по българските земи стил и футбол.

ПП: Има едно видео в спортал с заглавие "Гонзо се нервира на Герена", вижте го и кажете това нормално отношение ли е към футболистите.

Ти или не четеш какво съм писал или аз не съм го написал, така че да го разбереш, или не искаш да го разбереш.
1) Не съм писал мнението си досега, но според мен Гонзо трябва да намери тактически грамотен треньор, който да го замести на тази позиция. Това не означава, че за него няма място в клуба.
2) Аз твърдя същото "тези които не искаме Гонзо за треньор го мразим, жестоко се лъжете" :loser2
3) Аз нямам нищо против Мъри, както и голяма част от тези, които пишат тук най-вероятно. Мъри е донесъл много радости на всички ни и не бива да го отричаме. Дразня се обаче, че отнове се търси някакъв, типично по български, "месия", който ще оправи положението. За съжаление, моето мнение е, че Мъри няма израстване в работата си като треньор. Играе с една и съща схема, едни и същи футболист (за справка-престоят му в Кипър).
4) Предполагам, че тази част "Как може да обиждате човека който ни е донесъл най-много радост за последните години" не се отнася до мен, защото няма да видиш подобен мой коментар, в който да обиждам Мъри.
5) По времето на Мъри Левски играеше "неподражаем и невиждан по българските земи стил и футбол", но след това беше разгадан от противниците и много лесно му противодействаха (особено с 10 човека в защита)
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 6:34 pm 

Хидъне, по-полека бе човек, никога не съм те обиждал! Необяснимата ти омраза към мен (, защото не ме познаваш лично ) не е важна, но обясни защо мразиш ГОНЗО!!!!!!!!!!!!! Защото е видно, че дори момчетата, които не искат ГОНЗО за треньор го уважават. Аз вече написах, че уважавам мненията им, от това следва да уважите моето мнение, а то е ГОНЗО шеф и треньор!!!!!!!!!!!!!! За образованието, с което се фукаш и другите глупави алабаланици, които изръси, мисля че сериозно се изложи и не им е тука мястото! ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!!!!!!!!!!!!! САМО ЛЕВСКИ!!!!!!!!!!!! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2011 7:37 pm 
Аватар

[ ...А колкото са много примерите за треньори, които постигали нещо като ги оставят дълго време да работят, само към десетина пъти повече са примерите за тези, които закопават все повече и повече отборите, на чийто гръб се учат. Особено в случаите, когато са телешки инати с огромно его като Гонзо. Той, впрочее, НЕ Е - и се съмнявам някога да стане истински треньор. Освен нас просто няма да има друг отбор, който да го назначи. Ако не ми вярвате, ще си говорим пак след 5 години.[/quote]

Гонзо не е дошъл в Левски с цел да проваля отбора, себе си или нас - публиката. Няма и една причина, поради която да твърдим, че Гонзо е инат и с огромно его - това са приказки на вятъра и твои глупости! Май твоето его е прекалено голямо и нещо Гонзо ти е на мушка? За какво му е голямо егото, че от първия ден в който дойде говори как Левски е важен и всеки (вкл. и той самия!) идва и си тръгва един ден, но отбора остава? Това ли е голямото му его?

И как разбра "НЕ Е - и се съмнявам някога да стане истински треньор"? Баба Ванга ли си? Или по-голям треньор от него? :oops: Относно "няма да има друг отбор, който да го назначи", аз пък ще кажа следното: Гонзо никога няма да отиде в друг отбор в България, освен в Левски! Дали ще тренира деца, юноши, ветерани и т.н. не е важно, но ще е само в Левски! Това е толкова просто и логично, едва ли има левскар да не го знае.
Апропо, някой се продават за 30 сребърника, нали се сещаш? :smt012 Не казвам добри ли са или лоши треньори... продават се, имат цена и други приоритети :beerch

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 2:34 pm 
Аватар

Назначавам го daniel7 за мой личен летоброец,хареса ми да съм се раждал някъде около 1990 г. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 7:59 pm 
Аватар

Централен написа:
1) Не съм писал мнението си досега, но според мен Гонзо трябва да намери тактически грамотен треньор, който да го замести на тази позиция. Това не означава, че за него няма място в клуба.

Никой ДОБЪР и грамотен треньор няма да дойде и да позволи Гонзо да му се бърка в работата.Например Херо вече отказа да е пионка.
Освен ако не е някой като Ясен разбира се.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2011 9:22 pm 

daniel7 написа:
Има ли нужда човек да бъде голям разбирач за да вижда какво представлява ЛЕВСКИ в момента.Сигурно не съм само аз голям разбирач когато на Герена вече ходят по-малко от 1000 души на мач!А на обръщението,което дава миризливо ла.но като теб към мен-на мен,който 25 години плача,страдам,боря се и давам последната си стотинка за ЛЕВСКИ-нямам думи,нека си е за твоя сметка!Аз никога няма да престана да се боря за ЛЕВСКИ и винаги ще бъда против хората,които го съсипват и мишките,които им вярват!

Точно мнение.И още нещо,насочено към "защитниците" на Г.Иванов,разберете че никой тук не го псува,отрича заслугите му към Левски като футболист,головете титлите и т.н,просто се критикува и дори осмива абсолютно нулевите му треньорски качества както и наглото му и безочливо поведение.За доброто на клубът,а и за лично негово мисля че е идеалният момент да си подаде оставката,да спадне малко напрежението,новият треньор които и да е той да влезе малко в нещата и поне що-годе да избутаме полусезона,иначе рискуваме в дербито ония смешници да ни разгромят.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 578 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 20  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]