forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 6:29 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:42 pm 
Аватар

BSG написа:
Тва изобщо не е вярно ебаси... Има хиляди вероятно начини да си уползотвориш тва, дето си учила... Стани екскурзовод - ще разцъкваш назад-напред, ще показваш и разказваш на хората, ще се запознаеш с нови хора, ще ти дойдат нови идеи... Или стани докторант в унито ти, ще ходиш назад-напред по конференции, България, чужбина, стипендии... Защо някой трябва да те зима? В университет не се учи занаят, там се учи мислене и се срещат хора... Занаят - сам или в техникум...

Сто процента и други неща има... може да не са на парата у кол центъра на HP, обаче в един момент може и да се окажат достатъчно...

Тва за големите компании и т.н. е сериозен мит впрочем... верно имаш климатик и мрамор във фоайето, ама заплатката ти е ниска и не мърда... и те брейнуошват колко яка корпорация са, кур за тех...

Това е основната разлика между хуманитарното и останалото висше образование... Много съм спорил на тая тема, ама според мен да загубиш 4 години от живота си за да се научиш да мислиш... аре нема нужда. Още повече мисленето в университета (специално СУ), значи обикновено изчитане на една купчина материали, които помниш до сесията и забравяш, месец след като е свършила. За докторантството - супер е, ако има кой да те издържа или да си задочен и да работиш на друго място :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:43 pm 
Аватар

Omraz написа:
Седем:едно е чорбаджия изедник и като истински българи трябва да го мразим. :bigok
Кара БМВ и се радва на завидно благосъстояние, значи няма как да не е мошеник и измамник. Даже сигурно е взел червено куфарче.

Eстествено, че е чорбаджия :bigok Едно време такива са ги бесели по мегданите, ама тази демокрация разби всичко :bigok Обаче се е преебал с това БМВ, да си беше взел Москвич Осмак или Жигули :smt006 В краен случай и полско фиатче щеше да му върши по-добра работа :bigok :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 3:48 pm 
Аватар

Omraz написа:
Седем:едно е чорбаджия изедник и като истински българи трябва да го мразим. :bigok
Кара БМВ и се радва на завидно благосъстояние, значи няма как да не е мошеник и измамник. Даже сигурно е взел червено куфарче.

И след като е значима фугура "трее да е налапал некакъв политически хуй." Неизбежно :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 5:53 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
С държавата не можеш да се бориш, но с акъл, кадърност и упоритост може да работиш за международна компания и да пееш кур на държавата. Имам приятели във фарма бизнеса, които за криза не са чували, на всеки 2 години им купуват нови коли от висок клас, дават им по 15-20 бона бонуси годишно, че с 5 бона заплата на месец е трудно да връзваш двата края, горивото им е безплатно и в 17:00 са си в къщи. Сега като се замисля, голяма част от тях даже не са и особено кадърни :D

Мда. И аз имам доста познати в този бизнес. Главно от при нас се преместиха в там. Покрай всичко, дето избори, в една от тези комапнии даже всяка година им дават да си избират къде да им е коледното парти. До тук всичко ок, но не говоря за ресторант или град, а в коя държава да им е. Фирма от 70 души си хваща чартърчето и си отиват я на Сейшелите, я в Таланд, Австралия, тази година ще са на остров Бали. Но фармацевтичния бизнес е несреавним с нищо просто. Аз не съм чул и аптека, която да е в криза, а не е като да не ходя в по десетина на седмица. Лекарствата са нужда, а не удоволствие, та няма база за сравнение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 10:43 pm 

Днес ме запознаха с Петър Якимов. Изглеждаше ми свестен, бил кандидат за кмет на ЕНП. Човекът, който ми го представи, е левскар и антикомунист :bigok Нещо да ми кажете за него? :) Иначе вчера е бил задържан, защото е издигнал плакат "Борисов, наркотици, избори" на благотворителен или какъвто там мач имаше с участието на тиквата. http://www.btv.bg/news/bulgaria/story/1138649495-Zadarjaha_kandidatkmet_zaradi_plakat.html

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 09, 2011 11:35 pm 
Аватар

Много тъпи автоголове си вкарва ББ и ГЕРБ с тия простотии,като вчера :roll: Ако на транспаранта
пишеше нещо от сорта "Бойко е путка " или "Бойко е кур" бих разбрал задържането на този човек,но заради такъв надпис не е сериозно да се затвори човек.Това е едно от малкото неща,които не харесвам в ББ,че наистина има в него някаква нотка на диктатор...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 12:28 am 
Аватар

Omraz написа:

Честният и достоен човек с качества бъхта за няколкостотин лева и няма как да забогатее, хем че върши истинската работа с мотиката, а не като ония с химикалките и зад компютрите, които не вършат нищо, но получават големи заплати. :loser2

Инче, още една идея - запиши магистратура археология и стани иманяр. :loser2 Също така с история може да станеш и Гоце. :bigok

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Mr. Smith написа:
Omraz написа:

Eстествено, че е чорбаджия :bigok Едно време такива са ги бесели по мегданите, ама тази демокрация разби всичко :bigok Обаче се е преебал с това БМВ, да си беше взел Москвич Осмак или Жигули :smt006 В краен случай и полско фиатче щеше да му върши по-добра работа :bigok :bigok :bigok :bigok

Ако искаш да знаеш, точно Москвича Осмак е с БМВ двигател. Не мога да си го позволя на този етап, но работя по въпроса :bigok

П.П.

Що се казва Осмак? Ако е с осем цилиндъра, ми аз и сега съм с толкова. За кво да сменям?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:01 am 
Аватар

Е ти после ше питаш що следващия се казва дванайсетак ебаси.
Тва са тайни само за просветените :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:09 am 
Аватар

Сектанти долни :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:18 am 
Аватар

Само да те погъделичкам, ама има трабант 6v и трабант 12V :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:19 am 
Аватар

Е, тва го знам. Ако си с 6v, ядеш големи лайна, щото не можеш да си намериш касетофон, работещ на 6 волта :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:33 am 
Аватар

Е, затова си слагаш два касетофона, паралелно свързани :smt003

Абе, една мисъл ме мъчи. Щом управляващите немат никакво значение, и съответно не би следвало да ги обвиняваме за нищо, а важно е собственото ни трудолюбие и инициативност, що да еба плюем по комунистите и тая черна дата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:41 am 
Аватар

Управляващите имат много важна роля. Тезата ми е, че няма как да са читави, след като произхождат от същата сган, обитаваща тези ширини :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 1:55 am 
Аватар

Управляващите имат много важна роля. Тезата ми е, че няма как да са читави, след като произхождат от същата сган, обитаваща тези ширини :bigok

Тая теза дори не е теза, а основен закон.
А колкото до самоинициативата и мързела, имам чувството, че тия понятия са мразени навсякъде вече. Опитвам се да стартирам едно собствено начинание от известно време и се пробвам за финансиране. Не знам дали така е във всички банки, ама пиша бизнес планове като идиот, и в банката ми викат - всъщност, интересува ни обезщетението, някакъв имот, а не бизнес плана. Викам, абе аз ипотечен кредит ли ше тегля бе, плана нема ли значение? Ми не, няма.
Кур за банките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:39 am 
Аватар

tprodanov написа:

Последователно трябва да са свързани :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 10:30 am 
Аватар

tprodanov написа:

Тая теза дори не е теза, а основен закон.
А колкото до самоинициативата и мързела, имам чувството, че тия понятия са мразени навсякъде вече. Опитвам се да стартирам едно собствено начинание от известно време и се пробвам за финансиране. Не знам дали така е във всички банки, ама пиша бизнес планове като идиот, и в банката ми викат - всъщност, интересува ни обезщетението, някакъв имот, а не бизнес плана. Викам, абе аз ипотечен кредит ли ше тегля бе, плана нема ли значение? Ми не, няма.
Кур за банките :bigok

Така е с нашите банки и причината пак е същата - в тях работят същите олигофрени, обитаващи тези ширини :bigok Аз съм минал по тоя път и ми ясно. Когато имах огромна нужда от кредитиране ми казаха, че ако ипотекирам апартамент и ще ми дадат 60 000 евро. Разбира се, апартамента трябва да струва поне 100 000. А сега чуй най-малоумното нещо на земята - ако нямам апартамент, но имама спестовен влог с 60 000, то можело да ми го блокират в тяхна полза и да ми отпуснат кредит. Щях да умра като го чух. Сега, 10 години по-късно, непрестанно ме врънкат да ми пуснат овърдрафт, кредит, карти и прочие. Аз пък нежно им пея кур.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 10:34 am 
Аватар

Половината от изброените са евреи и цигани :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 10:34 am 
Аватар

Така е има кредит където залагаш влог :bigok и си плащаш лихвите като пич :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 11:47 am 
Аватар

проданов,никой няма да ти гледа бизнес плана,защото някой трябва да го прочете и разбере :bigok :bigok Иначе проектното финансиране се интересува от тея неща,но там говорим за много големи проекти. :bigok Като цяло се правят некви анализи,ама са доста бедни :bigok :bigok

Чорбаджията 7;1 не прави достатъчно продажби и е още в сегмента мсп,а там са доста безкадърни :bigok Трябва да стане корпоративен клиент и ще го уредим :bigok :bigok

А за влоговете донякъде е вярно,но реално те са обезпечението - с парични средства. Ама и тука има една врътка,че взимаш кредит на ниска лихва и слагаш парите на депозит в друга банка :smt047

И видях,че инчето е писала,ама и аз да дам линка - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1032999 Бойко Борисов главен дилър на дрога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:19 pm 
Аватар

Е тогава що се води като бизнес кредитиране, а не обикновен ипотечен заем даеба :ohmygod

Mr. Smith написа:
tprodanov написа:

Последователно трябва да са свързани :smt115

На Кирхов да му серем на закончетата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:21 pm 
Аватар

Трябва да поработя бая,за да ти дам итк мнение за кредитите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:46 pm 
Аватар

Утре като им спра Фебо, Мебо, Граота и секви путки майни ше има да дават кредити :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 9:48 pm 
Аватар

Ще има мейл от ХелпДеск: Уважаеми колеги,моля никой да не работи с ФЕБО СМЕ. Открит е проблем,но екип от ИТ специалисти работи по отстраняването му. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Сеп 10, 2011 11:01 pm 
Аватар

Иначе пак се изложихме пред чужденците :smt006 НЕ стига, че цялото ни Черноморие е клозет и всяка година ни описват по медиите в Западна Европа както си трябва, ами сега и тази простотия с полетите :smt012 Ясно е че нормални туристи няма как да привлечем, ами и пияниците ще изгоним :ohmygod2 В смотана държава живеем :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 5:55 pm 
Аватар

Това "На четири очи" ебахти партийното предаване е станало....Цв. цв., Б.Б., С. Д.
Никой друг не кани тая, да и серем в устенцата курва прокажена. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 7:10 pm 
Аватар

Навремето поканиха и Козареца :bigok и кака Цветанка как го гледаше с влажните си очички :bigok Сигурно му е скочила след предаването, но нашето момче е бил твърд като бик и категорично и е отказал (това ако случайно жена му чете ) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Сеп 11, 2011 7:16 pm 
Аватар

Според мен е набил to4nite tokati у сурата на цветанка и от тогава лицето й е плоско като постна пица и носи очила :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 12, 2011 3:25 am 

Цветанка Ризова - свиркаджийка номер 1!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 12, 2011 6:08 pm 
Аватар

http://focus-news.net/?id=n1564719
Цитат:
"България не пуска" е заглавието на друг специализиран интернет сайт - http://www.vokrugsveta.ru

:smt005

Очаквам и за този пореден гаф с туристи да обвинят агенти на други страни, които умишлено ни дискредитират. :boisw Може ли бе, може ли в сезона, когато имаотлив на водки от Египет, Турция и Гърция тия глупаци да изсерат такова лайно? Бащицата на народа директно да закрива Алма Кур или който там е виновен... :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 12, 2011 11:24 pm 
Аватар

Абе ти наистина ли го мислиш,че трябва някой така да закрива фирми,защо не коментираш поредната огромна простотия,че правителствения самолет по нареждане на Него,е карал руснаци до тях си

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 319, 320, 321, 322, 323, 324, 325 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]