forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 6:42 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 614, 615, 616, 617, 618, 619, 620 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:22 am 
Аватар

hidden767 написа:
acrimonious написа:
hidden767 написа:
Колкото и абсурдно да ти звучи, смятам че е така. Мисля че с 0 човека на стадиона и адекватна плакатна война, собственика ще има повече мотивация да действа, отколкото ако същите 2000 сте на всеки мач и подкрепяте отбора - тогава ще е много по-лесно да си затвори очите и да помисли че и този път ще мине номера.
В момента съм твърдо убеден че с безрезервната си подкрепа удължавате агонията на отбора и медийния комфорт на батков.

Ами първо, както каза south, за да бъдем коректив като публика, трябва да станем силни. А това няма да стане с неходене и плакатни войни. Второ, в момента не виждам много полезни ходове на Бащицата, щото минали години се ядосвахме, че не дава пари за отбора ,които в последствие да му се върнат. Сега почна да го играе малко по- рисково, но не съм сигурен, че на мен това ми харесва.. И наистина според мен трябва да спрем да се занимаваме (на стадиона, не в този форум) със собственик, треньор и футболисти, за да можем да развием агитката. Като купуваме по 3000 карти х 70 лв средна цена = 210 000лв на сезон и никакви артикули (щото са скапани, ама и върху това все още не можем да повлияем), как да водим войни?

Сори, но няма как да се съглася. В момента, в нашата българска реалност 2000 са коректив, защото никой не е свикнал да разчита на повече. Просто това е нормалната посещаемост на българските мачове. Ето и тази вечер два софийски отбора играха пред 2500 човека, като единия уж направи супер селекция и всички очакват с ентусиазъм какво ще постигне през сезона. В българската реалност бройката няма значение, защото никой собственик не разчита на приходите от билети, които са еднакво незначителни като перо и при 2000, и при 8000 средна посещаемост. От българския футбол се печели от нагласени резултати, уговорени мачове и трансфери в Турция и Русия. Затова за собствениците не е важно колко човека ще си купят билетчето, а е важен медийния комфорт, за да могат на спокойствие да си въртят далаверите и да си перат парите. И понеже 2000 е нормална посещаемост, при 2000 човека на мача гласа на недоволните не се чува. Но ако на мача сте нула и сектора е пълен с плакати анти Батков, тогава няма да има медия, която да може да каже и 2 приказки в полза на собственика. Той ще трябва или да действа адекватно или да продължи да се инати с ясното съзнание че тръгва на война с цялата левскарска общност

Не съм съгласен като цяло, но забрави отговора на другия въпрос, а ми е интересно да го чуя- къде в последните 2 сезона Борат сгреши?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:28 am 
Аватар

Да ти отговоря аз - последните 2 години сгреши в това, че не получи масивен инфаркт или мозъчен аневризъм. Ако ще по милиард да дава на месец, докато комунист и агент на ДС ни ръководи, няма да сме добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:38 am 
Аватар

Дори да оставим всичко това настрана, човек допуснал "Казанската афера"... абе какво изобщо се обяснявам за батков, даже ме е гнус да му пиша името.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:41 am 
Аватар

Не се притеснявай, народе, Виетнамецът ще ви избави :bigok Само да почна да работя, да мина психологическата бариера от 1 милиард ойро и купувам отбора :bigok Строя нов стадион за милиони, с 4 сектора Б - един за факли, втори за без факли, но със стюарди, трети за тези мразещи дима и боя срещу левскари и четвърти за хидъна. Инвестирам в нова школа, нов треньор, нова база, нова маркетингова кампания, даже ще бутна някой лев на синьото бфс да закрият чорбата :bigok Купувам застаряващите меси, ернандес и неймар да ни топлят пейката, барса и реал, ривър и бока, мангалчестър и лузърпул ще са част от предсезонната ни подготовка, за да сме готови за атака на титлата в ШЛ. Накрая го купувам и Батков и го давам като награда в томбола между тези закупили абонаментни карти. Живот.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 7:15 pm 

acrimonious написа:

Не съм съгласен като цяло, но забрави отговора на другия въпрос, а ми е интересно да го чуя- къде в последните 2 сезона Борат сгреши?

Ама ти сериозно ли??? :ohmygod
Дай да почнем от там, че Борат е решил че Левски е идеалното място, където псевдотреньорчета трябва да си правят първите крачки в професията.
Първо беше Мъри, който постигна успех и аз още тогава ви казах, че в бъдеще това ще донесе само злини на отбора. Така и стана. Лакомия помак като видя че веднъж стана с евтин треньор, сега ще пробва с такива до второто пришествие. В последствие първите си стъпки в новото поприще на наш гръб направиха Вуцан, Кокала, Гонзо и като прибавиш и изгонения отвсякъде Достанич, и спрягания Бардон, картинката става идеална, ако се казвахме Етър или Балкан Ботевград. И за всеки аматьор, който идва да се учи на наш гръб ли трявба да чакаме по 2 сезона, докато сме сигурни, че не ставая за голям футбол?????
После минаваме през редовния номер, пазарене до последно за да не се прекара с 20 хилки за новите, в следвтие на което веднъж не сме направили селекция навреме и пълноценна подготовка. не че при липсата на треньор това има кой знае какво значение.
После абсолютно неадекватното поведение пред медиите, което първо петни отбора, второ набива чалгарския манталитет до сливиците на футболистите и юношите, а ние чакаме от тях да играят по европейски.
А за безкруполното използване на легенди за буфер между него и феновете...
Някой друг ако има нерви да продължи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 10:48 pm 
Аватар

Само с едно не съм съгласен - Бащицата е НЕПОМАК. Заявявал го е многократно, а аз не виждам нито една причина да се съмняваме. Кога ни е лъгал, ей богу?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 10:56 pm 
Аватар

hidden767 написа:
acrimonious написа:

Дай да почнем от там, че Борат е решил че Левски е идеалното място, където псевдотреньорчета трябва да си правят първите крачки в професията.
Първо беше Мъри, който постигна успех и аз още тогава ви казах, че в бъдеще това ще донесе само злини на отбора. Така и стана. Лакомия помак като видя че веднъж стана с евтин треньор, сега ще пробва с такива до второто пришествие. В последствие първите си стъпки в новото поприще на наш гръб направиха Вуцан, Кокала, Гонзо и като прибавиш и изгонения отвсякъде Достанич, и спрягания Бардон, картинката става идеална, ако се казвахме Етър или Балкан Ботевград. И за всеки аматьор, който идва да се учи на наш гръб ли трявба да чакаме по 2 сезона, докато сме сигурни, че не ставая за голям футбол?????
После минаваме през редовния номер, пазарене до последно за да не се прекара с 20 хилки за новите, в следвтие на което веднъж не сме направили селекция навреме и пълноценна подготовка. не че при липсата на треньор това има кой знае какво значение.
После абсолютно неадекватното поведение пред медиите, което първо петни отбора, второ набива чалгарския манталитет до сливиците на футболистите и юношите, а ние чакаме от тях да играят по европейски.

Писа, писа, писа, ама отговор на друг въпрос :smt003 Питах за последните 2 сезона, не за последните n- години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:02 pm 
Аватар

26-тата титла я зачеркваме, щото не е спечелена с красивата игра с която Хидъна ще ни дари, един ден като стане треньор :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:06 pm 
Аватар

днес специално си заострих вниманието в/у играта на Галин. Не ми хареса. Не струва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:11 pm 

acrimonious написа:
hidden767 написа:
acrimonious написа:

Писа, писа, писа, ама отговор на друг въпрос :smt003 Питах за последните 2 сезона, не за последните n- години...

Това, че бяха бити фенове, задето развяват плакати срещу Батков сигурно също не се зачита. А и вероятно е било инициирано не от адвоката, а от Джими Гуменката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:13 pm 
Аватар

EMI4KU написа:
tprodanov написа:
Със сигурност, 40 000 крещящи против Батков и вдигащи плакати срещу него ще са значително по-добър вариант от неходене на мачове.

Това е в сферата на Айзък Азимов :lol: :lol: :lol: По скоро ситуацията сега ще бъде: 500 крещящи против Бащицата (да се свети името му :rip ) и 1500 крещящи срещу другите 500: "Какво е виновен господин Батков, той дава пари от джоба си. Йовов е виновен :slap :slap :slap ", както и 300 човека викащи "Умри вратарче!!!" :?

Разбира се. 0 фена с плакати също е в сферата на Азимов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:14 pm 
Аватар

Трансферите са на ниво определно.. Явно наистина просто им трябва време. Ако нещата потръгнат така както трябва мисля, че всичко ще си дойде на мястото. Гонзо очевидно от към трансфери се справя повече от добре, дано и треньорството му потръгне така.. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:16 pm 
Аватар

Smirnoff написа:

Това, че бяха бити фенове, задето развяват плакати срещу Батков сигурно също не се зачита. А и вероятно е било инициирано не от адвоката, а от Джими Гуменката.

Оффф, ти колко плаката си направил срещу Батков и колко пъти те биха. Щото съм участвал в няколко акции и учудващо не са ме били. По принцип съм "ЗА" диалога- но в този случай- "ТРАЙ ТАМ!".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:19 pm 

Виждам че си в приповдигнато настроение след мача. Я преспи и да коментираме утре, защото доскоро беше един от малкото с които може да се говори, но в момента тролиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:20 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Виждам че си в приповдигнато настроение след мача. Я преспи и да коментираме утре, защото доскоро беше един от малкото с които може да се говори, но в момента тролиш.

Ок, възможно е, ама с Вуцан, Кокала и т.н., което беше преди ерата Гонзо... :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:24 pm 
Аватар

Съжалявам, че ви се намесвам в спора, ама acrimonious, как според теб кампанията АНТИ-БАТКОВ изведнъж секна? Аз с очите си видях как едни момчета си бяха опънали 1 чаршаф с БАТКОВ - ВЪН, при което няколко стюарди се качиха и момчетата го свалиха. Жалко, че не се сещам на кой мач беше. Дали са им казали: "Моля Ви, бихте ли свалили плаката, че не е хубаво така" :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:39 pm 
Аватар

Абе не секна баш така изведнъж. Общо взето каквото можа се направи :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:43 pm 
Аватар

Добре, може и да греша, съгласен съм. Факт е обаче, че в момента такава кампания на стадиона трудно може да се води.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:53 pm 

acrimonious написа:
Smirnoff написа:

Оффф, ти колко плаката си направил срещу Батков и колко пъти те биха. Щото съм участвал в няколко акции и учудващо не са ме били. По принцип съм "ЗА" диалога- но в този случай- "ТРАЙ ТАМ!".

Ааа, това към хората, които пропищяха от Новия ред... Аз Батков го срещам с овации и затва седя в ложата :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 08, 2011 11:57 pm 
Аватар

Росен написа:
Добре, може и да греша, съгласен съм. Факт е обаче, че в момента такава кампания на стадиона трудно може да се води.

Ами ето, казвам ти, участвах в почти всички акции, не съм спрял, защото съм бил репресиран по някакъв начин..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 12:17 am 
Аватар

Просто изведнъж заобича Бащицата :bigok

В интерес на истината си спомням, че в "А" май на Бойо тръгнаха да му взимат плаката, но дъртаците се разбучахме ужасно и нещата се разминаха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 12:17 am 
Аватар

Трансфери на ниво за къде? Трнава или 1 на късмет?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 3:05 am 
Аватар

Второто не го гледах ,но първото полувреме ги размазахме .Поне с 3 трябваше да водим. Така ,че не знам, кое е на късмет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 3:11 am 
Аватар

niki92 написа:
Второто не го гледах ,но първото полувреме ги размазахме .Поне с 3 трябваше да водим. Така ,че не знам, кое е на късмет :bigok

късметът е че некав мишок от славия се насра в продължението и не ни го наби. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 3:45 am 
Аватар

Не говори така на Галин Иванов - Арминията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 12:16 pm 
Аватар

На Галин му се изсирам в мазната казанлъшка оста и се избърсвам с гадния му перчем, няма толково недъгаво парче и симулант. Време му е да се снима в некой клип на есил лайнян или там както му се казваше менажерката :slap и да уреди трансфер в трета гръцка дивизия :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 1:22 pm 
Аватар

Гадин Ебанов е зверски боклук. Изключително съм щастлив, че не играе при нас и му пожелавам всичко най-лошо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 1:38 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Просто изведнъж заобича Бащицата :bigok

Вгледах се в непомашките му честни очи и нещо в мен се пречупи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 1:40 pm 
Аватар

Че Галинчо е надценена медийна звезда, изобщо не споря.
Проблемът е, че развинти нашият ляв фланг.
И като имате предвид, че там алтернативите са Видович и Старокин тоя сезон отляво няма да ни пробие само тоя, дето не го мързи.
Иначе на нас за какво ни е? Че си нямаме Райков, Калво, Христов и Дани Младенов ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 09, 2011 1:57 pm 
Аватар

не забравяй и Универсалния Йовов :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 614, 615, 616, 617, 618, 619, 620 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]