forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 13, 2025 10:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 157  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сектор Б
МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:17 am 
Всъщност никога не е изглеждало, че нещата тръгват надобре. Да ги пишем тези неща... няма смисъл. Ясни са като бял ден. Сигурен съм, че ИРР не е от тия, които визираш "new order" , но си прав, че някои хора не просто стигнаха чорбарите, но ги и минаха.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:18 am 
Аватар

IRR написа:
Аз не решавам кой е прав и кой не.Аз решавам за себе си, на кой и на какво ще повярвам.
Браво за новото приятелство на агитката на Левски :smt023 Стремглаво вървим по пътя на свинете.

Естествно т'ва че пихме бири с некви хора дето ни имат респект е огромен проблем а т'ва че хора дето до преди няколко години са се считали за приятели си скачат според зависи от коя страна на новия ред са не е никакъв проблем :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:21 am 
Аватар

Не знам тука ли му е мястото на тоя разговор. Всички, които имат някакви контакти и следят нещата знаят за какво става въпрос. Конкретно за вчера - историята е мега жалка и, да, общо взето е както е написал ДипломатО по-горе. Няма оправия :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:26 am 
Нито те знам кой си, нито те знам дали си и от сд.Но честно ми кажи, ако тръгнем да пием с всяка агитка, която уж ни има респект, няма ли да заприличаме на червените муцунки?
Проблема винаги има 2 страни, но разбира се, на никой не му изнася да е така.Много добре знам и едните, и другите колко струват.Но не защитавам НИКОЙ!!!
Дали агитката е тръгнала добре или не, ще се види в понеделник.Сигурно пак ще сме обичайните заподозрени в сектор Б, а еврофеновете "нема да им стъпат".
Но за голяма жалост, цялата ни психология е такава, помни се лошото, доброто се забравя.

Геш, тва че имате 2-ма приятели т.е. персонален контакт, значи ли, че всички трябва да се прегръщаме със Спартаците?А нормално ли е, някой да забранява на другите, да ги псуват ако щеш?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:29 am 
Аватар

Много добре ме знаеш кой съм и много добре треа да се сетиш че най-малко бих взел страна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:30 am 

Точно тук му е мястото, защото сектор б не е 2,3 или 4 организации от по 50 души :wink: Секторът е масата фенове, които не са итк по всички теми, но пълнят стадиона. През последните години стана ясно, че този форум е трибуната за дискусии, до които имат достъп най-широк кръг от левскари. За съжаление кафетата се превръщат в затворена секта, където се чува гласът само на нейните обитатели. При положение, че има желание за обсъждане защо да не му е тук мястото :wink: Защото Сектор Б е 5000 души, а всички организации заедно я събират 300 я не :wink:

Поне аз така мисля :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:32 am 
Аватар

Едно е да пиеш бира с фенове на други отбори, друго е на всеки мач да вдигаш транспаранти да ги подкрепяш и да им лижеш гъза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:33 am 

Има резон в тва дето го казва ИРР... По тая логика що всички осъдиха УВ, че доведоха некви от Спартак Москва на мача с Черноморец ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:35 am 
Аватар

Ми аз няма да бъда в Понеделник ... пробвал съм и от друг сектор не мога да гледам мач на Левски.

Ще си спестя обясненията защо не искам да съм в Б.

Иначе ... какъв е смисъла на хубавите неща, като ти серат на метеното? Аз реално се отказах преди известно време и се възхищавах на хората, които се продължават да опитват с надеждата, че нещо ще се промени. Сега вече мисля, че почвам да ги съжалявам ... то хубаво да си мазохист, но чак толкова ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:37 am 
Аватар

Ицо, въобще не визирам контактите със словаците и не мисля, че се натрапва някакво приятелство на всички - поне не и по начина, по който стана като играхме с Лацио :wink: . Лошото е другото, което е станало. Като се върнат от Словакия хората, ако искат да коментират. Не искам да взимам отношение от името на някой или да защитавам който и да е, но според мен трябва да се спре с тоя цирк, който е сектора в момента. Всички знаем много добре какъв е проблема и защо се случва всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:38 am 
Аватар

Аз няма да съм в понеделник щото ще съм в Лондон. Имам карта за А и освен това в понеделник не мисля да изпусна мач до края на сезона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:41 am 
.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:44 am 

Доста е жалко публика с потенциал да е фактор(не в смисъла на чудовища итн.) сама да се преебава през година....адски тъжно, но и адски удобно за някои хора. Оправия няма, това поне всички знаем....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:49 am 
Trooper написа:
Ицо, въобще не визирам контактите със словаците и не мисля, че се натрапва някакво приятелство на всички - поне не и по начина, по който стана като играхме с Лацио :wink: . Лошото е другото, което е станало. Като се върнат от Словакия хората, ако искат да коментират. Не искам да взимам отношение от името на някой или да защитавам който и да е, но според мен трябва да се спре с тоя цирк, който е сектора в момента. Всички знаем много добре какъв е проблема и защо се случва всичко.

Брат, мисля че си достатъчно умен, за да прецениш кое е добро и кое не е.Проблема не е едностранчив.Хората много бързо се предават(говоря за масата).А тая игра на фракции много отдавна ми е омръзнала.Става някаква епична борба между доброто и злото, давид и голиат.Но някак си, ако си в час с нещата, ще забележиш, че има нещо гнило.Не става вечно едните да са изродите, които трябва да се изчистят, а другите да са вечно съжалявани, защото са спирани да се развиват, да действат.
За мача с Лацио освен ходенето до сектора им, на полувремето, от страна на 2-ма от УВ, друго нямаше.Но за тези славни словаци, се пишеше постоянно.
Имай си приятели, нормално е.Но другото вече си е слагане.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 11:55 am 
Аватар

Понеже с Лацио не се пя Рома мерда и на двата мача, транспаранти на оградата за Габриеле, скандирания Левски и от тяхна страна. За другото си прав. Сектор Б трябва да е над всичко и всички, но въпросът е, че не стоят точно така нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:00 pm 
Да, пя се.Но тук отново не става дума, за желанието на 30 човека.Всеки втори ходеше с шалове на Лацио, всеки втори Левскар харесва Лацио.Не съм го измислил аз, просто е така.Също си мисля, че е огромна чест, Иридучибили да пеят за Левски, без никой да ги е карал да го правят.Тук говорим за групировка от друго измерение.
Сектор Б боледува и ще боледува, докато хората не осъзнаят, че меренето на пишки е безсмислено.Както и обеждаването, как едните са уроди, другите ангели.Навсякъде е пълно, както с кадърни момчета, така и с некадърници.Но както се казваше, рибата се вмирисва откъм главата.
Лично за мен, важни са действията, не думите.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:15 pm 
Аватар

Айде и тук да го има, защото явно повече хора ще четат тази тема:

http://fondsectorb.com/2011/08/%D0%BA%D ... %86%D0%B8/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:23 pm 
Аватар

IRR написа:
Но честно ми кажи, ако тръгнем да пием с всяка агитка, която уж ни има респект, няма ли да заприличаме на червените муцунки?

Защо пък да не пият ? Айде тука в България не, щото нали има "омраза" (измислена някаква), но като пътуват момчетата, защо да не пият ?
Да обменят опит, да предадът такъв. Нали всички са ултра, нали всички едно гоним.
Това с деленето на отбори в страната и на фракции във всеки отделен сектор е точно толкова безмислено, колкото и самоограничаването да се получат добри съвети (може би не от търнава) за израстване на сектора.

IRR написа:
Дали агитката е тръгнала добре или не, ще се види в понеделник.Сигурно пак ще сме обичайните заподозрени в сектор Б, а еврофеновете "нема да им стъпат".
Но за голяма жалост, цялата ни психология е такава, помни се лошото, доброто се забравя.

И да бяхме били - същото.Не е до психологията, просто на някои "не им е същото", когато не играят в еУропата.И не на всички им дреме за ултрас културата, подкрепянето докрай и т.н. :) (тая усмвика е супер дразнаеща)

IRR написа:
А нормално ли е, някой да забранява на другите, да ги псуват ако щеш?

А смисъла да ги псуват къде е ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:29 pm 
Интересно разсъждение.Всички гоним едно, тогава да се побратимим с всяка агитка, та дори и със свинете..Друго си е като отидеш на гостуване, да не те посрещат с "балкански цигани" а с хляб и мед.
Всеки отбор, който играе срещу моя, е мой враг.Не ми стана хич хубаво, като ни отстраниха вчера, пък дори и словашката агтика да ни се кефи.
Не се заяждам с теб, защото си от малкото, които пишат нормално.

Големите агитки са тези, които вътрешно са преодолели различията и са направили компромиси, за да вървят заедно напред.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:35 pm 
Аватар

А като правим компромиси и не вървим напред, какво следва? :lol: Не ми приемай мнението като заяждане, по-скоро като риторичен въпрос; отговор и не очаквам. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:39 pm 
Аватар

IRR написа:
Всеки отбор, който играе срещу моя, е мой враг.

Toчно тук е проблема, защото не си само ти. Много хора се филмират(не казвам, че си филмиран), а в Сектора има много малки деца, гледащи от "батковците" и се държат по същия начин. Няма да забравя един мач, отидох до кенефа и на връщане гледам 3 момченца, за които силно се съмнявам общи им ръст да беше на 3,50 метра, наметнали нинЖите, единия трепери и вика, аре бе всички тръгнаха, аре и ние. Хвала на Бога, че "всички дето тръгнаха" не ги пуснаха полицаите долу, че не ми се мисли с тия момченца к'во щеше да стане.

Аз като пътувах за мача със Спортинг в тролейбусЪТ се качи малка агитка на Спортинг, грам не ми дремеше, пичовете си лафиха, слезнаха с нас (зад Герена спирката) и си отидоха по живо по здраво.

Това е много по - добър вариант от прибирането ми е от не знам вече кой мач и на една от спирките на борисова се качиха 5-6 прасета, а аз съм сам в целия тролей със шал на Левски на врата.

Бих пил бира и съм пил бира с цесекари, вярвам и вие имате приятели от другия "фронт". Тъпо е цялото деление, според мен :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:43 pm 

Лазаре, и е така, и не е така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:45 pm 
Аватар

Лазаре ти си ебати хипито,чуек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:46 pm 
south написа:
А като правим компромиси и не вървим напред, какво следва? :lol: Не ми приемай мнението като заяждане, по-скоро като риторичен въпрос; отговор и не очаквам. :wink:

Не го приемам като заяждане.Но веднага следва въпросът - Кой е направил компромис?И в какво се състои той?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:50 pm 
Аватар

bushwackers написа:

Не бе, нека го има делението. Да има конкуренция, кой ще направи по - добра хореография, ДО ТАМ !
Единствената причина аз да се намеся в бой между фенове е ако имам приятел вътре... и то, докато извадя от там.Не, защото ме е страх, защото не виждам смисъл. Наистина нека някой ми го обясни, щото явно не схващам :)
Който иска да се бие да си урежда боеве, да си носят знамената и като във война. Щом ги влече да се избиват - да се избиват.

Наистина нямам против, да си се бият, но да не намесват случайни хора, момичета, възрастни, малки деца... хора, които просто не искат да имат общо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:55 pm 
Аватар

Обясни ми само как може да пиеш бира, да не изпитваш омраза и да не искаш да пребиеш човек пеещ кзл, гунди е ****** или анди **** ? И аз имам приятели от другия фронт, но те нямат нищо общо с изброените изрезки на обществото.

Играта е такава от преди аз и ти да сме били родени и ще бъде такава. Защото когато Левски е над всичко, другите са врагове, било то за момента или завинаги.

Последна промяна antifootball fan на Пет Авг 05, 2011 12:59 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 12:56 pm 
Аватар

защото не всичките чорбари са такива :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:10 pm 
Аватар

Лазар написа:
bushwackers написа:

Не бе, нека го има делението. Да има конкуренция, кой ще направи по - добра хореография, ДО ТАМ !
Единствената причина аз да се намеся в бой между фенове е ако имам приятел вътре... и то, докато извадя от там.Не, защото ме е страх, защото не виждам смисъл. Наистина нека някой ми го обясни, щото явно не схващам :)
Който иска да се бие да си урежда боеве, да си носят знамената и като във война. Щом ги влече да се избиват - да се избиват.

Наистина нямам против, да си се бият, но да не намесват случайни хора, момичета, възрастни, малки деца... хора, които просто не искат да имат общо.

Няма как да не е омраза, докато 40 години след смъртта на двама души тия продължават да серат по паметта им, няма как да не е омраза докато продължават пребиват деца и да им вземат фланелки, шалове, следващия път Лазаре в тролея вместо Спортинг ще бъдат свинете, орките, папагалите, марулите и тогава ще си лафят с обувки върху главата ти, щото ти си сам, а те са 10 :smt006
Мразил съм ги, мразя ги и ще продължавам да ги мразя :wink: Така е с баща ми, така ще е и с моите деца :!: Аз с прасе от гей сектор на една маса не мога да бъда !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:12 pm 
Аватар

на една маса :smt035 никога :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 05, 2011 1:15 pm 
Аватар

antiFootball Fan написа:
Обясни ми само как може да пиеш бира, да не изпитваш омраза и да не искаш да пребиеш човек пеещ кзл, гунди е ****** или анди **** ? И аз имам приятели от другия фронт, но те нямат нищо общо с изброените изрезки на обществото.

Аз, попринцип, мога да задам същия въпрос за наркоманите, метълите и всички, които не харесвам. Всеки си има глава на раменете и си отговаря за постъпките !
Сам виждаш, че не всички са такива. Аз не мога да разбера защо да не се пие бира с момчета от търнава, рим или друг европейски град, след като са дорасли да седнат с "врага си" на маса.

antiFootball Fan написа:
Играта е такава от преди аз и ти да сме били родени и ще бъде такава.

Въпроса е, че играта не е била такава винаги, нито ще бъде такава винаги : )

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4703 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 157  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]