forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:26 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:20 am 

Levskar67 написа:
...познавате ли свестен чорбар...

ДА.

Аман от филмари...

А за гонзовите напъни няма какво повече да кажа - всичко съм казал и съм си сложил акаунта зад думите...
ПС:
Аман от Гари, искаме Златков от Пеуник... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:30 am 

Levskar67 написа:
Чета мненията ви от години, още от форума на официалния саит и успехите в Европа. Не ви пишех, но след като прочетох последните драсканици на Хидъна не издържах. Мойте уважения към Хидън и Смирнов,но никой не харесва да чуе нещо лошо за семейството си, а ние тук сме семейството на ЛЕВСКИ. Влизаме тук за да прочетем нещо хубаво за любимия отбор, ако това е сектанство значи това е ПРАВИЛНАТА секта. Искам всички да се замислите, познавате ли свестен чорбар. Или са злобари или интриганти или са натегачи или са потайни и т.н. . Когато коментират футбол казват /Аз не съм за никой/ и нападат ЛЕВСКИ, което означава, че се срамуват от отбора си. Всички ЛЕВСКАРИ сме свободолюбиви хора,а това вероятно е заради АПОСТОЛА. Това е ЛЕВСКИ много повече от футболен клуб, от измислени купи и победи, затова е най-обичан.
За Гонзо, не ми дреме как е играл в чужбина, благодаря му за това, което направи за ЛЕВСКИ и се надявам да направи още.
ЗА Гара,най-напред каза, че в ЛЕВСКИ се вкарва лесно, сега че е бил на почивка! Прекали, аз мисля, че ЛЕВСКИ го направи футболист. ВРЕМЕ е да спрем с тези чужденци,които не знаят, какво е ЛЕВСКИ. Перничанин ЛЕВСКАР ми каза, Милен Василев и Златков са заклети ЛЕВСКАРИ, такива хора ни трябват,не ме разбирайте погрешно аз съм от ЯМБОЛ и не ги познавам.
И в заключение: И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ !

Забавно наистина... издържал си глава на семейството ти да е комунистически престъпник и доносник, заедно със съответните му там пешки и протежета, но не си издържал, че някой е способен да недоволства от това и да се съмнява в светлото бъдеще на поредната петилетка. Ами да, наистина се доближаваме до лит(*кс-етрополе - там отдавна са издигнали на пиедестал комсомолщината, безхаберието и дебилно-сантименталните лозунги, а всеки инакомислещ е определян като "Врагът с партиен билет". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:55 am 

Левскар67, личи си, че постът ти е добронамерен, но и малко наивен и доста идеалистичен...
Първо, точно защото сме свободолюбиви имаме равни права, като хора и като фенове на такъв отбор, да напишем и изразим точно това, което мислим...А нещата за съжаление не винаги са розови, дори и в нашият клуб, и няма да е правилно и достойно да си затваряме очите...
Второ, предполагам почти всеки Левскар има поне по един приятел чорбар, ако не и повече и обратното...и шансът да срещнеш умен, интелигентен и същевременно умерен най-вече чорбар, не е голям :loser2 , но все пак го има.Аз поне познавам такива.
И трето, вече не знам за кой път се каза, че Гарра визираше най-вече Локомотив, а за Левски добави, че се е работило доста по-професионално като клуб, така че именно в Левски, доколко е бил на ваканция е малко относително, оставяйки настрана напивания, дискотеки и пр.Неща, които не са прецедент само в България, ами ги има по целият свят ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 10:50 am 
Аватар

Цитат:
Отборът на Левски ще привлече поредното си ново попълнение това лято, научи Sportal.bg. Става въпрос за шдведският централен защитник Ларс Фредерик Рисп, който прекара няколко дневни проби при „сините”и дори игра в предпоследната контрола срещу чехите от Словачко. Контракта на 30-годишния швед, който има три мача за националния отбор на своята страна и е играл осем години в Гьотеборг, където е бил и капитан, както и пет сезона в Турцуия ще бъде за едно плюс една година. Рисп пристигна в България, за да премине медицински тестове и утре се очаква да официализира своя контракт.

:smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 10:52 am 

Да ни е честит. В този случай Хайри със сигурност отпада...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 10:59 am 

Да ни е честит шведа, сакаме и чекаме и Хайри. :bigok Може и да го разменят с ИИ5.
Ivo na moreto ne si igral kopeleeeeeeeeeee, nai6 kolko e qkUUUUUUU. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:11 am 
Аватар

Дано шведа & испанеца влязат във форма, а ръководството да е търпеливо към тях. Смятам, че Слори & Матондо не бяха лоши играчи, но набързо бяха натирени без да им се даде шанс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:12 am 
Шведа нали някоя от звИздитИ на форума се кълнеше, че нямаше да дойде, щом Гонзо го е отпратил и щели сме да помислим :smt017 Много странна работа. Излиза, че някоя от звИздитИ на форума е излязла с грешно мнение :smt017 Много странно...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:14 am 
Аватар

Гонзо: Ако не продадем Тасевски днес, той остава в Левски

Мениджърът на Левски Георги Иванов заяви пред Гонг, че ако днес не се стигне до продажба на Дарко Тасевски, македонският халф остава при „сините” и през новия сезон.

„Говорих преди два дни с Дарко. Разбрахме се, че ако не дойде конкретна оферта от клуб до днес, той ще си остане наш футболист. Всеки треньор ще е щастлив да работи с такъв футболист. Аз съм доволен от начина, по който Дарко Тасевски работи по време на подготовката. Ако не го продадем до днес, той ще остане в Левски. Нямаме време да търсим друг футболист за неговото място. Няма да продаваме други футболисти”, отбеляза Георги Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:17 am 
Аватар

Цитат:
Вратарят Петър Хубчев, който пазеше за юношите старша възраст на "Левски", започна проби в Черноморец (Поморие). Стражът, който не се отличава с особен ръст, ще бъде тестван в следващите няколко дни и дори може да получи шанс да пази в контролните мачове.

Поморийци търсят попълнение на вратарския пост, след като титулярят Янко Георгиев премина в Черноморец (Бургас), а сърбинът Лазар Йовишич беше освободен.

В същото време "Левски" привлече талант от школата на Пирин. Сините се подсилиха с 15-годишния халф Мики Орачев, който е племенник на бившия играч на Пирин, Нефтохимик и Локо (София) Малин Орачев. /БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 11:52 am 
Аватар

И Гонг потвърди за Рисп.

Ако продадат Дарко сега, ще е супер тъпо според мен..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:04 pm 
Аватар

Дарко е свършил за Левски. Мечатата му е да се махне, мързелив е, трудно се мотивира, ебе манИкенкИ. Вън!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:08 pm 

Седем:Едно написа:
Дарко е свършил за Левски. Мечатата му е да се махне, мързелив е, трудно се мотивира, ебе манИкенкИ. Вън!

Цветков е ще е по-надъхан, може би е и по-добър и вероятно ще е титуляр на неговия пост, БижутерО също отива там, защото вече сме с 4 крила. Твърде вероятно е Дарко да е твърда резерва тоя сезон и догодина да струва наполовина, така че Ганя гледа да го шитне навреме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:09 pm 
Аватар

И аз искам да продадем Дарко, но Бащицата (да се свети името му :rip) ще бръкне ли в непомашкия си бездънен джеб за негов заместник :loser2 Щото с Ицака и хМариян не мисля че ще стигнем далеч :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:14 pm 
Аватар

То хубаво да го продадем, ама като никой го не ще :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:27 pm 

Ква резерва кви пет лева ше е Дарко. :ohmygod2 И зад нападателя да е Цветков и на върха да е чутовния Арс и ако на холандеца не му потръгне кво праим ? А и да му падне цената само Ганя (да се свети името му) ще загуби,нали и без тва няма да даде парите за трансфери. :smt042 Само можем да спечелим ако остане. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:54 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:

абе и на мен Дарко не ми допада как е с раздаването последно време ама първа циганина да разкараме :D че като нищо ще продадем Дарко и няма да вземем заместник и накрая хМариян ще го "замества" :smt017

---
ако вземем и Хайри сега... ехее :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 12:56 pm 

Циганина няма кой да го купи, докато за Дарко бащицата може и да вземе 500К ойро за бездънния си джеб. :wink:
Аз също предпочитам да остане, за да има конкуренция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:03 pm 
Аватар

по мое скоремно мнение, направихме най-добрата селекция от доста време насам. и то със силно ограничени средства.
браво гонзо! :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 1:10 pm 
Аватар

knave написа:
по мое скоремно мнение, направихме най-добрата селекция от доста време насам. и то със силно ограничени средства.
браво гонзо! :lsclapp

Всичко щеше да е прекрасно ако имахме и треньор

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:19 pm 

Честит ни нов трансфер. Привличането на шведа е попадение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:21 pm 
Аватар

Цитат:
Шведският бранител Ларс Рисп пристигна днес в София, за да подпише договор със „сините“. На летището бившият национал на Трите корони бе посрещнат от администратора на Левски Райко Якимов, както и от група журналисти. Ето какво каза защитникът пред чакащите го медии:

„Пристигам за да подпиша своя договор с Левски. Все още има някои неща за уточняване, но като цяло това са само формалности. Тренирах с отбора в Австрия и мога да заявя, че идвам в много силен тим, с който ще печелим трофеи. Чувствам се добре и мисля, че още следващата седмица мога да играя, стига треньорът да ми гласува доверие“.

Рисп пристигна с полет от Виена, а преди седмица проведе няколко тренировки с отбора и изигра една контрола на лагера в Линдабрун.

Очаква се в следващите часове шведския национал да парафира официално с Левски.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=214667

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:25 pm 
Аватар

Гонзо вън! :boisw
Пак никаква селекция,само смешници-играли по холандия,шведски национали и европейски шампиони.Докога,питам,ще търпим такова нещо? :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:28 pm 
Айде, бе, айде ония дето нахрани Гонзо в аванс и беше УБЕДЕН, че тоя няма да дойде, щото поредната аматьорщина и щото тоя филм вече го бил гледал, да влезе да напише два реда, веднъж само, да не бъде путьо :smt002

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:34 pm 
Аватар

Абе вижте, че сумите които се пишат за Дарко са някви смешни (2-300 к евро). По- добре да остане, защото засега Арс не впечатлява, а нищо чудно нападението за новия сезон да трябва да ни бъде Дарко- Цветков ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:43 pm 
Аватар

Изключително силна селекция - просто не се сещам скоро да е имало звена за които мнозинството от хората да са искали да бъдат подсилени и навсякъде да се вземат класни играчи. Специално за Фредерик Рисп съм много доволен, че го взехме, защото той е още един играч за който съм чувал преди да дойде в Левски - макар че това е заради легендарните му качества на Championship Manager 2001/2002 :smt003

А за Мики Орачев предполагам всеки чу миналия сезон, когато в контрола между Пирин и Локо Пловдив (със всичките им титуляри) разпори Лучини с чутовен гол... :bigok

Нещата тръгват към един много оптимистичен сезон...сакаме и чекаме Мики тоя сезон да го пуснат в някой мач само и само да бие рекорда на онова еврейче! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:46 pm 
Аватар

От еврейче на помаче :lol: :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 2:57 pm 

Миналата година беше по-добра. Акалски, Дембеле, Грийн, Мюлдер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:16 pm 
Аватар

Strangler написа:
Миналата година беше по-добра. Акалски, Дембеле, Грийн, Мюлдер :smt006

Абе другите ги заеби, ама Акалски... :levski

Иначе ако трябва да сме сериозни, Акалски сериозно ни прееба, защото вече го взехме, така че друг сезон дори и Кристияно Роналдо да вземем, не вземем ли Акалски, селекцията ще е по- слаба от миналогодишната... Естествено, вариантът е всеки полусезон да го продаваме и след това да го купуваме пак, ама селекция, в която си изпуснал Акалски :ohmygod2 не е селекция!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 20, 2011 3:19 pm 

точно така :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 602, 603, 604, 605, 606, 607, 608 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]