forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 27, 2025 7:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:17 pm 

русе точно тва си пее :bigok и ние и чорбарите сме повече от вас :bigok (като агитка)

а най-много са феновете на скъм и барцилона :bigok

може и да не съм прав, но като чуя дунаф и се изнервям :bigok иначе момчето не се включва лошо :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:25 pm 
Аватар

Руси, аз вече съм на втората бира. Ще простеем ли по форона :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:26 pm 

аз на седма ама трее се прибирам вече :bigok вие се ебавате ама ме чака топло едене и прани дрехи :bigok
в студентски град кога :?: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:27 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
русе точно тва си пее :bigok и ние и чорбарите сме повече от вас :bigok (като агитка)

а най-много са феновете на скъм и барцилона :bigok

може и да не съм прав, но като чуя дунаф и се изнервям :bigok иначе момчето не се включва лошо :wink:

Естествено,че и двата гранда имат най-много фенове в родният ми град,не ми е приятно но го приемам за нещо логично и нормално.То така е и в цяла България,дори и в град като Пловдив със 2 регионални градна,феновете на Левскки и лит(*кс-етрополе са доста много на бр.Аз те разбирам,защо не обичаш Дунав,сигурно го възприемаш като комунистически отбор,но трябва да се погледне историята из основи.Когато е поставено начало на футболът в Русе и в частност в Дунав,комунизмът в България дори не е бил в зародиш,за съжеление след 44-та много славни отбори са причислени към комуническият строй Берое,Дунав,Ботев и т.н.Дунав има много славни победи срещу лит(*кс-етрополе,затова не мисля че можем да се водим като техен сателит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:28 pm 
Аватар

:slap да те заеба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:35 pm 

като малък подкрепях локо русе(на 1-во място ест винаги е бил синият любим отбор) дядо ми(бог да го прости) беше болен локомотивец и докато с майка ми са живеели срещу стадиона не са пропускали мач :wink: но локото изчезнаха, а аз от седми клас ходя на мачове само в софия :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:39 pm 
Аватар

Кофти,че го няма Локо Русе вече,щеше да е прекрастно да си имаме едно русенско дерби,въпреки че двата отбора винаги са били в перфектни взаимотношения,феновете на двата отбора си ходиха на мачовете и на двата отбора,никога не съм чувал и за сблъсъци между феновете на Локо Рс и Дунав както на стадиона така и извън него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:40 pm 
Аватар

Пак ли за тия "лоши" големи търговски вериги бе?! :ohmygod Преди да излагате точно идеите, които сринаха комунистическата икономика, що не се замислите за качеството и цените на българските стоки? И в тая връзка и за производителността на труда, която текущо е най-големият проблем на българската икономика. Периодически тук си пишем едно и също, не знам дали някой чете. Какво са виновни производителите на шоколада за 0,50 лв., който се продава в "Лидл", че цената на българските шоколади "Своге" е 2,5 пъти по-висока? И двете търговски марки са собственост на "Крафт Якобс Сушард".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:47 pm 

алек ти говори от собствен опит :wink: аз лично му вярвам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 9:53 pm 
Аватар

Какво отношение има опитът? Разбирам болката му, явно им е семеен бизнес или нещо такова, но това е пазарната икономика. Големите вериги могат да си позволят да продават на по-ниски цени същите стоки, които се продават и в кварталните кенефи. Въпреки това, хората трябва да си пазаруват там, където им продават по-скъпо. Аз това разбрах.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:00 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Пак ли за тия "лоши" големи търговски вериги бе?! :ohmygod Преди да излагате точно идеите, които сринаха комунистическата икономика, що не се замислите за качеството и цените на българските стоки? И в тая връзка и за производителността на труда, която текущо е най-големият проблем на българската икономика. Периодически тук си пишем едно и също, не знам дали някой чете. Какво са виновни производителите на шоколада за 0,50 лв., който се продава в "Лидл", че цената на българските шоколади "Своге" е 2,5 пъти по-висока? И двете търговски марки са собственост на "Крафт Якобс Сушард".

Мда, лоши са. Не за тях, а за обикновенния потребител. Колкото и да го сметам, наличието на бакалийки, плод-зеленчуци, месарници, млекарници и секви подобни специализирани магазини е плюс за нормалния потребител, а липсата им е сериозен минус. И изобщо не става въпрос за цената, там веригите са силни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:04 pm 
Аватар

Morning Glory написа:

Личи си, че не си в нещата.Точно заради веригите, цените на много български стоки се вдигнаха, щото нали се сещаш, че от "веригата" ще ти искат 29% отстъпка, 32436 лева за вход във всеки един магазин, 2432 лева за позициониране на рафта, 1243 лева за участие в брошура или рекламна кампания, 5 пъти задължително участие в "промоции", демек стоката да се продава при такива условия, цената й се удвоява или утроява.... :? И за капак, ще ти платят след три месеца......
И друг е въпросът дали ние произвеждаме ефективно...ми не...не произвеждаме ефективно, но виж и колко струва труда на българина и какви пари му се плащат....и не си мисли, че това дето си си го купил от "Лидл" е много по "качествено"..... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:06 pm 

Morning Glory написа:
Какво опит? Какво отношение има опитът? Разбирам болката му, явно им е семеен бизнес или нещо такова, но това е пазарната икономика. Големите вериги могат да си позволят да продават на по-ниски цени същите стоки, които се продават и в кварталните кенефи. Въпреки това, хората трябва да си пазаруват там, където им продават по-скъпо. Аз това разбрах.

Проблемът не е във веригите - проблема е при нас, както каза Morning Glory - производителността на труда. В момента точно с това се занимавам и мога да ви кажа, че няма БГ фирма-производител, която да произведе дадена стока с необходимото качество и цена (при производството на колбаси). Ще дам един пример: преди няколко месеца Lidl обяви конкурс за доставчик на даден вид колбас. С много усилия и помощ БГ фирмата Х спечели, но когато Lidl им дадоха заявка от 10 т. седмично, те се отказаха, защото нямат капацитет и възможност :o .

А относно "лошите вериги" - никой не кара хората да ходят, това си е пазарна икономика и всеки сам избира къде да пазарува и какво!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:06 pm 
Аватар

Аз обичам събота да нахлуя с количката в Била,да напълня за седмицата от всичко дето ми е нужно и да си бия шута. Нормалния човек може да отдели макс 1-2 часа от почивния си ден за пазар и всичко да е на едно място.А не да отида до пазара за плодове и зелнчуци,до месарницата за месо,до пекарната за хляб,до мандрата за мляко,до МОЛ-а за тиган ,че съм решил некъв нов да си взема,до книжарница за пилон дискове,до кварталния магазин за салам и като се прибера да разбера ,че съм забравил за бира и трябва пак да слизам до магазина.Това горе отнема половин ден и няма как някой да ме убеди ,че кварталния магазин е по-добър и видиш ли е убит бизнеса на тоя от съседния блок. А са като имам и Пикадили на 3 метра от входа не помирисвам друг магазин. Последното ми влизане в бакалия беше преди 2 години в Несебър и резултата беше развалени маслини.Сори ама няма как да пазарувам в кварталната дупка. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:11 pm 
Аватар

Всичко е пазарна икономика,както казах моето семейство има малък хр. магазин от 20 год. но рано или късно и ние ще изчезнем,нормално и логично...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:18 pm 
Аватар

ГейБанда14-1=13 написа:
Аз обичам събота да нахлуя с количката в Била,да напълня за седмицата от всичко дето ми е нужно и да си бия шута. Нормалния човек може да отдели макс 1-2 часа от почивния си ден за пазар и всичко да е на едно място.А не да отида до пазара за плодове и зелнчуци,до месарницата за месо,до пекарната за хляб,до мандрата за мляко,до МОЛ-а за тиган ,че съм решил некъв нов да си взема,до книжарница за пилон дискове,до кварталния магазин за салам и като се прибера да разбера ,че съм забравил за бира и трябва пак да слизам до магазина.Това горе отнема половин ден и няма как някой да ме убеди ,че кварталния магазин е по-добър и видиш ли е убит бизнеса на тоя от съседния блок. А са като имам и Пикадили на 3 метра от входа не помирисвам друг магазин. Последното ми влизане в бакалия беше преди 2 години в Несебър и резултата беше развалени маслини.Сори ама няма как да пазарувам в кварталната дупка. :smt006

Въпрос на избор бе Станчо. Нямам нищо против веригите. Те дават добри цени - такъв им е формата. Обаче държа да има и обикновенните магазини. Няма как да получиш месото от Славчев или месарницата на Мадрид във верига. Няма как да ядеш нещо различно от пластмасови домати във верига. Па и бира не могат да продават, да еба, във веригите точно е ебаси ужаса откъм бира..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:19 pm 
Аватар

Rossinioll написа:
Всичко е пазарна икономика,както казах моето семейство има малък хр. магазин от 20 год. но рано или късно и ние ще изчезнем,нормално и логично...

Ще изчезнете единствено, ако се конкурирате с веригите. Номера е точно да се избяга от тая конкуренция - а това е лесно, иска се само повече планиране и мисъл.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:20 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:

Личи си, че не си в нещата.Точно заради веригите, цените на много български стоки се вдигнаха, щото нали се сещаш, че от "веригата" ще ти искат 29% отстъпка, 32436 лева за вход във всеки един магазин, 2432 лева за позициониране на рафта, 1243 лева за участие в брошура или рекламна кампания, 5 пъти задължително участие в "промоции", демек стоката да се продава при такива условия, цената й се удвоява или утроява.... :? И за капак, ще ти платят след три месеца......
И друг е въпросът дали ние произвеждаме ефективно...ми не...не произвеждаме ефективно, но виж и колко струва труда на българина и какви пари му се плащат....и не си мисли, че това дето си си го купил от "Лидл" е много по "качествено"..... :wink:

Хехе, гледай сега какво пишеш: хем "29% отстъпка", хем "задължително участие в промоции", хем "цените на много български стоки се вдигнаха". Как точно са се вдигнали точно поради причини, след като веригите натискат за рабати и по-ниски цени? Така, както описваш нещата, крайна цена за потребителя си остава по-ниска. Явно просто пишеш от гледна точка на производителите и техните свити печалби. Е, кво стана? Пак стигнахме до неефективността, ниската производителност и т.н. Това не са проблеми, причинени от потребителите или от големите търговски вериги.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:21 pm 

JonnKa написа:
Само ще ти кажа, че тоя закон за конфискацията е един много удобен инструмент за налагане на диктатурка. Не съм сигурен, но мисля че такъв закон няма в нито една европейска държава ;)

Е предния мандат все едно нямаше конфискации?!??? Същите дето сега плюят, само преди няколко години, най-безцеремонно и без всякакви нужни документи, задържаха на митниците каквото и когато си искаха... правеше се един фалшив сигнал и готово, поредният бизнес някакси започнат без куфарче получено '90те години биваше погребан!!!
Тия гадости с закон и без комунистите си ги правеха... само дето сега от бойковците направиха тва тъпо вкарване на законопроекта, та им позволиха да трупат дивиденти плюейки нещо което те самите измислиха!
Иначе че има доста неща за конфискация, има, но това може и да стане с един истински и адекватен съдебен процес, който да доведе до извземване на всичко незаконно придобито..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:21 pm 
Аватар

Dr.Psycho написа:
Morning Glory написа:
Какво опит? Какво отношение има опитът? Разбирам болката му, явно им е семеен бизнес или нещо такова, но това е пазарната икономика. Големите вериги могат да си позволят да продават на по-ниски цени същите стоки, които се продават и в кварталните кенефи. Въпреки това, хората трябва да си пазаруват там, където им продават по-скъпо. Аз това разбрах.

Проблемът не е във веригите - проблема е при нас, както каза Morning Glory - производителността на труда. В момента точно с това се занимавам и мога да ви кажа, че няма БГ фирма-производител, която да произведе дадена стока с необходимото качество и цена (при производството на колбаси). Ще дам един пример: преди няколко месеца Lidl обяви конкурс за доставчик на даден вид колбас. С много усилия и помощ БГ фирмата Х спечели, но когато Lidl им дадоха заявка от 10 т. седмично, те се отказаха, защото нямат капацитет и възможност :o .

А относно "лошите вериги" - никой не кара хората да ходят, това си е пазарна икономика и всеки сам избира къде да пазарува и какво!

ти сам си противоречиш в този си пост....сещай се защо.... :wink:
и нормално да се откажат...щото при "разчетите", които си дал...това значи фирмата "Х" да финансира "Лидл" с минимум 600...700 хиляди лева...пък хората явно просто ги нямат тия пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:24 pm 
Аватар

Бакалията е хубаво нещо в наща действителност. Доста хора се спасяват там от гладна смърт. Не всеки може си хвърли парите в билата щото тфа би му коствало 50% от другата гимнастика да се разхождаш из магазините.
И мен не ме кефят бакалиите амабеднистудентикфодапраиш!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:26 pm 
Аватар

Каре, Търговище е прав в повечето неща.
Какво прави един байър във верига - пича си има част от регал, от нея шефа му иска да му докарва пари. За тая цел байъра иска от доставчика - голема отстъпка. Кинти, заради това, че стоките стоят по рафтовете - водят го непряка реклама. Бонус при достигане на таргет. Вход на стоката - обикновенно е по няколко хиляди лева на продукт, или на откриване на всеки нов магазин от веригата. Задължително участие в промоции. Задължително участие и в рекламните листовки, които си плащаш - между 1000 и 5000кинта на част от страничка. Задължително печаташ торбички за веригата. И секви подобни путки майни. Качеството е последното нещо, което вълнува байъра. Затова, ако ти правиш некви убийствени салами, продаваш ги по един лев, но пък ти е трудно да се справиш с горните условия - духаш го. В малката бакалия обаче имаш шанс. Затова във веригите ще има данон, тандем и леки, ма има и други марки, които правят хубави неща, за разлика от описаните.

ПП Явно имаме различни схващания за веригите - това трябва да са полуспециализирани магазини, с прекрасно подготвени продавачи и лично избрани стоки, които продава, като сравнително добре познават и клиентите си. И веригата, като ценови диапазон би следвало да са много над веригите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:30 pm 
Аватар

tprodanov написа:
ГейБанда14-1=13 написа:

Въпрос на избор бе Станчо. Нямам нищо против веригите. Те дават добри цени - такъв им е формата. Обаче държа да има и обикновенните магазини. Няма как да получиш месото от Славчев или месарницата на Мадрид във верига. Няма как да ядеш нещо различно от пластмасови домати във верига. Па и бира не могат да продават, да еба, във веригите точно е ебаси ужаса откъм бира..

Ако търся нещо определено,което го няма в близкия хипермаркет естествено ,че ще бръмна до Мадрид ако трябва. И аз има неща които ги взимам от точно определен магазин в София но просто защот тези марки и производители ги няма никъде другаде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:33 pm 
Аватар

Именно - колкото по-капризен ставаш на тема качество на продуктите, толкова повече веригите не ти вършат работа. Специализираните магазини са задължителни, и това, че тук ги няма е голям минус за нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:37 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Каре, Търговище е прав в повечето неща.
Какво прави един байър във верига - пича си има част от регал, от нея шефа му иска да му докарва пари. За тая цел байъра иска от доставчика - голема отстъпка. Кинти, заради това, че стоките стоят по рафтовете - водят го непряка реклама. Бонус при достигане на таргет. Вход на стоката - обикновенно е по няколко хиляди лева на продукт, или на откриване на всеки нов магазин от веригата. Задължително участие в промоции. Задължително участие и в рекламните листовки, които си плащаш - между 1000 и 5000кинта на част от страничка. Задължително печаташ торбички за веригата. И секви подобни путки майни. Качеството е последното нещо, което вълнува байъра. Затова, ако ти правиш некви убийствени салами, продаваш ги по един лев, но пък ти е трудно да се справиш с горните условия - духаш го. В малката бакалия обаче имаш шанс. Затова във веригите ще има данон, тандем и леки, ма има и други марки, които правят хубави неща, за разлика от описаните.

ПП Явно имаме различни схващания за веригите - това трябва да са полуспециализирани магазини, с прекрасно подготвени продавачи и лично избрани стоки, които продава, като сравнително добре познават и клиентите си. И веригата, като ценови диапазон би следвало да са много над веригите.

Нещо явно не се разбираме и не знам по каква причина е. Тия "изедници" веригите все пак продават на клиентите си по-евтино въпросните продукти? Къде е проблемът? Тоя рев за кварталните магазинчета е като рева за "Кремиковци", не го или усещате? След като нещо не работи успешно, работи на загуба, фалира, значи или не се управлява добре от собствениците си, или просто няма потенциал в тази бизнес среда. Има толкова други провалили се или залезли бизнес начинания.

Приемете търговските вериги, универсалните магазини като цяло, като едно ново изобретение. Търговските вериги са наследник на малките магазинчета, така както CD-то е наследник на касетата. Никой не ползва касети вече. Някой компании спряха да произвеждат, други се пренасочиха към производстово на CD-та. И така е с всяко нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:38 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
targovishte написа:
Morning Glory написа:

Хехе, гледай сега какво пишеш: хем "29% отстъпка", хем "задължително участие в промоции", хем "цените на много български стоки се вдигнаха". Как точно са се вдигнали точно поради причини, след като веригите натискат за рабати и по-ниски цени? Така, както описваш нещата, крайна цена за потребителя си остава по-ниска.

ми много просто....ще ти го обесня елементарно....а ти смятай...
Примерно аз съм производител...и една стока има себестойност да речем 1 лв...с печабалта за мен 7...10 % и всички данъци цената става 1.30 примерно...приеми го като "база"....от там на сетне...кой каквото иска да си слага като надценка....ако съм уцелил пазарна ниша...ако имам реклама и качество...стоката ще се продава.....или ще увелича минимално базата и ще давам търговски остъпки, в зависимост от обемите или условията на сделката...плащания....място на доставка.....и т.н.
Но за да изпълня условията на "веригите" и за да им дам 29% отстъпка...при положение, че моята печалба е 7%, аз почвам да "товаря" стоката....с отстъпката...с такса вход...с такса позиция...с такса реклама...с това, че ще си получа парите след три месеца....щото имам кредити и плащам лихви...и друг куп подробности....и това естествено води, не до 1.30 цена....а до 1.80...2.00 като база...но тая разлика не остава в мен или клиента...а изцяло за "веригите".....ето така се вдигат цените...
Винаги ми е било смешо...когато "веригите"....тия кожодери, се рекламират ...ка правели 30...40...50 % дискаунт от цената...да правят я...но не за собствена сметка...а за сметка на доставчиците....щото повечето стоки ги продават с космически надценки....които дори в учебниците по "капитализъм" ги няма.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:39 pm 

targovishte написа:
Dr.Psycho написа:
Morning Glory написа:

ти сам си противоречиш в този си пост....сещай се защо.... :wink:
и нормално да се откажат...щото при "разчетите", които си дал...това значи фирмата "Х" да финансира "Лидл" с минимум 600...700 хиляди лева...пък хората явно просто ги нямат тия пари...

Това си е решение на производителя. Никой не ги е карал да участват в конкурса. Все пак търговеца е дал своите изисквания и те предварително бяха наясно какво се изисква от тях. И точно тук е другото, което много липсва на нашата иконимика - нарича се мениджмънт и управление :smt115 . След като не можеш да си конкурентен или както казваш ти "да финансира веригата", нямаш място там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:39 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Именно - колкото по-капризен ставаш на тема качество на продуктите, толкова повече веригите не ти вършат работа. Специализираните магазини са задължителни, и това, че тук ги няма е голям минус за нас.

За какви продукти говорим? Явно не за хранителни, защото при тях от всяко нещо в големите магазини има по поне 10 разновидности и марки, от всякакъв клас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:44 pm 
Аватар

targovishte написа:
Morning Glory написа:
targovishte написа:

Хехе, гледай сега какво пишеш: хем "29% отстъпка", хем "задължително участие в промоции", хем "цените на много български стоки се вдигнаха". Как точно са се вдигнали точно поради причини, след като веригите натискат за рабати и по-ниски цени? Така, както описваш нещата, крайна цена за потребителя си остава по-ниска.

ми много просто....ще ти го обесня елементарно....а ти смятай...
Примерно аз съм производител...и една стока има себестойност да речем 1 лв...с печабалта за мен 7...10 % и всички данъци цената става 1.30 примерно...приеми го като "база"....от там на сетне...кой каквото иска да си слага като надценка....ако съм уцелил пазарна ниша...ако имам реклама и качество...стоката ще се продава.....или ще увелича минимално базата и ще давам търговски остъпки, в зависимост от обемите или условията на сделката...плащания....място на доставка.....и т.н.
Но за да изпълня условията на "веригите" и за да им дам 29% отстъпка...при положение, че моята печалба е 7%, аз почвам да "товаря" стоката....с отстъпката...с такса вход...с такса позиция...с такса реклама...с това, че ще си получа парите след три месеца....щото имам кредити и плащам лихви...и друг куп подробности....и това естествено води, не до 1.30 цена....а до 1.80...2.00 като база...но тая разлика не остава в мен или клиента...а изцяло за "веригите".....ето така се вдигат цените...
Винаги ми е било смешо...когато "веригите"....тия кожодери, се рекламират ...ка правели 30...40...50 % дискаунт от цената...да правят я...но не за собствена сметка...а за сметка на доставчиците....щото повечето стоки ги продават с космически надценки....които дори в учебниците по "капитализъм" ги няма.... :wink:

Аз идеално те разбрах и първия път и ти отговорих, че тези проблеми на производителите няма как да са проблеми на обикновения потребител и на продавача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 13, 2011 10:45 pm 
Аватар

Абе евтино колко да е, само промоциите са по-евтини и то до изчерпване на количествата. Бях си направил сметката и пазаруване от Била е по-евтино с има-няма 2-3 лева при сметка от 100лв. най-обикновени продукти (мляко, сирене, кашкавал, шунка, салати и прочие) от това в кварталното магазинче.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 298, 299, 300, 301, 302, 303, 304 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]