Много, много странен трансфер, обясним е само или с идването на по-добър от Иса нападател или оставането на Тасевски в отбора. На мнение съм, че Иса е добър играч, с потенциал за много добър, но няма хъса на нападел, не е перде, а за 9ка трябва да си идиот. Но, определено трябва да излезе Гонзо и да каже какви са му плановете, каква му е стратегията за отбора, не може така всичко да се случва и после да го мислим. Сега, вярвам, че са дали поне 200-300к евро, което общо взето ни е холандеца, така че пак идва момента с парите от Гарата, от Жоазиньо, от евротурнирите... хайде все едно, да видим какви игращи ще идват, но този трансфер за мен изисква нов към крилото и защитника, но най-вероятно ще си останем с едно крило... най-вероятно Слоровец...
Едит:
Искам да вкарам много голове. Това бяха първите думи на новото попълнение на "Левски" Сьорд Арс на българска земя. Холандецът трябва да замени Гара Дембеле в атаката на "сините". Преди това обаче ще мине медицински тестове и ако всичко е наред, днес ще сложи подпис под договор на "Герена". "Идвам в добър отбор. "Левски" е един от най-големите клубове в България. Искам да печеля мачове, купи и награди, да вкарвам", продължи бившият играч на "Цволе". "Говорих с Дъстли Мюлдер. Играл съм с него във "Фейенорд". Той ми каза само позитивни неща за "Левски". Имаше и други клубове, които ме искаха, но аз избрах да съм тук. Идвам в голям клуб, познат в Европа, който ще играе в турнирите", каза още Арс, преди да бъде поет от мениджърите Петьо Заберски и Николай Жейнов плюс Гретиен Славов, който представяше "сините". "Имах предложение от "Байерн", но трябваше да играя във втория им отбор. Така че предпочетох да чакам лятото да дойде по-добра оферта. Такава дойде от на "Левски", завърши Арс.
В близките дни на "Герена" се надяват да сложат край на селекцията с привличането на крило. "Този път няма да е от Холандия", категорични са "сините". Вариантите са французин или португалец. На този етап обаче се прекратяват преговорите за привличането на защитник. В "Левски" са преценили, че могат да минат и без ново попълнение в отбраната. Там вече има двама новобранци - Александър Башлиев и Орлин Старокин.Стандарт, те общо взето си пишат супер новини, така между другото, на 10тия ред в средата... така, че защитник друг път... явно нашите са преценили, че да имаме два пъти по-слаба защита от Литекс е задоволително.