forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 11:39 am 
Аватар

hidden767 написа:
acrimonious написа:
hidden767 написа:
Изявени футболисти привличаме.

Според теб кой трябва да привлечем?

Някой скъп, за милион оЙро.

Виж сега, ако имахме пари- да вземем. При положение, че цялата ни селекция ще бъде сигурно половин милион евро, по- добре- не. Защото ако не пасне сме си живи загинАли (а на места купуват играчи за 50 млн паунда и пак нищо не играят).

А този Симеон Райков вероятно го взимаме без пари и ще му плащаме супер ниска заплата, така че няма лошо да го пробват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 11:46 am 
Аватар

Хайде пък да няма пари :smt006 :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 11:52 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Хайде пък да няма пари :smt006 :smt002

Батков няма. ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 11:55 am 
Аватар

Виж си ЛС.

Смърт за журналята :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 12:11 pm 
Zlostar_1111 написа:
Не знам защо сте толкова негативно настроени спрямо Симеон Райков, като най- вероятно не сте му гледали и един мач. На 22г е. Направи много силен сезон. Като спира топката, не се бие като у дърво. Бърз и нахъсан, силен удар и добро центриране. Както казах и преди основния му минус е, че няма добра физика. В момента от това което съм гледал от А група, няма друг БГ играч, който играе на неговата позиция и можем да си позволим и да е по- добър от него. Друг е въпроса как ще пасне в отбора, но за това никой не може да каже от сега.

:smt023 Дано да има нещо вярно... Звучи добре. Но разбира се, Форумът може да даде доста по-компетентна и точна оценка от хора, които са го гледали :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 12:46 pm 

Симеон Райков е добре дошъл, както и всеки друг български талант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 12:57 pm 
Аватар

Нищо нямаме против Симеон Райков, бе. Да идва. Кога друг път ще имаме крило, което е било републикански шампион по снукър. Кога, питам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 12:59 pm 

Седем:Едно написа:
Нищо нямаме против Симеон Райков, бе. Да идва. Кога друг път ще имаме крило, което е било републикански шампион по снукър. Кога, питам?

:smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:19 pm 

Ще ги гази на билярд по лагерите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:30 pm 
Аватар

Ето нещо от Стандарт:
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-05-29&article=369002

Йовов гарантира, че това няма да му пречи на изявите на терена. Там той ще има нов партньор в халфовата линия - Иван Цветков, който подписа със "сините". Преди него това сториха още Тодор Христов от "Берое", Александър Башлиев от "Пирин" и Орлин Старокин от "Черноморец". Атанас Чилипов пък ще трябва да почака. "Сините" имаха намерение да върнат юношата си на "Герена" от "Монтана". Чипилов обаче не успя да ги убеди докрай с изявите си в мача между двата тима в петък. Затова в близките дни в "Левски" ще умуват още веднъж дали да го вземат или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 1:31 pm 
Аватар

Едва ли ще бие лесно Пажо или Топчо, които по времето когато имаше "Спортен свят" с Кур Савов си спомням че даваха уроци по снуукър в една рубрика :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 2:58 pm 
Аватар

http://www.sportal.bg/news.php?news=306382

Филип Лаам е луд по снукъра

Може и да помага снукъра :mrgreen: Лам скоро постави рекорд за най-много мачове без контузии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 3:33 pm 
Аватар

http://www.prosport.bg/news/18333-Kalik ... nciya.html

Цитат:
......................................Първите футболисти, с които се раздели каварненският клуб, са Лъчезар Балтанов, Майкъл Тевия и Даниел Шмедин. Триото дойде през пролетта като преотстъпени от Левски.......................

:smt031 :bigok

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 4:50 pm 
Аватар

Абе, тоя Старокин, ако верно е такова чорбарче и антилевскарче, не съм много сигурен, че го искам в Левски. За мен си е важно това нещо :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:07 pm 
Ако мислите, че сред футболистите има големи чорбари, анти-левскари, големи левскари, дълбоко се лъжете.
едит: навярно има изключения, но повечето от тях са играли през друга епоха просто защото днес ценностите са съвсем избледняли.

Последна промяна El Hacendado на Нед Май 29, 2011 7:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:09 pm 
Аватар

Цитат:
Ако мислите, че сред футболистите има големи чорбари, анти-левскари, големи левскари, дълбоко се лъжете.

Е що пък да няма (не всички, естествено но поне някои) - нали уж и те са хора като другите.
Аз и да бях станал футболист, пак щях да съм си левскар...или бъркам нещо? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:19 pm 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:

Е що пък да няма (не всички, естествено но поне някои) - нали уж и те са хора като другите.
Аз и да бях станал футболист, пак щях да съм си левскар...или бъркам нещо? :smt017

Парата играе :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:27 pm 
Аватар

http://www.novsport.com/news145814_1007.html
Наблюдавал съм го 2 пъти това момче на живо и мога да кажа ,че играе с изключителен хъс ,бърз е, техничен е, но дали е дорасъл за Левски. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:27 pm 
Даниел Димов е може би най-закоравелия чорбар идвал в Левски в последните 15 години, ама за да си взема хилядарките и евентуално да иде в друг отбор трябва да се раздава във всеки мач :smt115

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:31 pm 
Аватар

От парата има и по-важни неща и дори и при футболистите,колкото е безмозъчни да са,все някога,във важен момент изкача и това другото,сърцето,което наделява над уж по-правилното спиране на топката да речем.Аз също не искам болен чорбар при нас,може би съм много далеч от футболния професионализъм,но не искам и да го разбирам докрай

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:40 pm 

Красиви приказки, които никога не са имали нещо повече от литературен смисъл. Играчите, които се вписват в твоите критерии са 5-6 в цялата история на футбола ни и при тях не става дума за безгранична любов към даден отбор, а по-скоро за характер и принципи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:45 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
От парата има и по-важни неща и дори и при футболистите,колкото е безмозъчни да са,все някога,във важен момент изкача и това другото,сърцето,което наделява над уж по-правилното спиране на топката да речем.Аз също не искам болен чорбар при нас,може би съм много далеч от футболния професионализъм,но не искам и да го разбирам докрай

Много съм съгласен.

"Футболния професионализъм" ни еба мамата, ко ма питаш мени :bigok . Как пък всички са професионалисти, като се стигне да това да взимат пара и да са звИзди, пък като се стигне до режим и ходене по курви и чалга са "и те хора". :? Футболистчета, които са викали с пълно гърло за кзл, и са се писали големите антилевскари и прочее НЯМАТ НИКАКВО МЯСТО НА ГЕРЕНА! Изумих се колко хора рекоха, че Данчо Т. няма лошо да е в Левски и кака едва ли не с хляб и сол трябваше да го посрещнеме. Даже и топло мляко да му бяхме дали, че да има глас да пее кур за отбора ни :ohmygod .

И е вярно, че сърцето има значение в тая игра. Не може да очакваме от антилевскари да се раздават за отбора и в трудните моменти да проявят дух.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:47 pm 
Аватар

Все още разсъждавате детински и не различавате професионализъм от пристрастия. Има безброй примери за играчи които са фенове на врага, но дават всичко от себе си.
Винаги ще се сещам за Коловати Сенсей, как беше превъзпитан :loser2

Последна промяна Goviado на Нед Май 29, 2011 5:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:48 pm 

В реалността може да се очаква, във филма не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:50 pm 

И пак повтарям - няма нищо по-сладко от това чорбари, разпявали ислямската агитка да се отрекат от свинята майка и да бъдат приобщени към голямото синьо семейство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:57 pm 
Аватар

Всеки с мнението си, но за мен да подкрепям някакви върли антилевскари, дато до оня ден са разправяли всякакви мизерии за нас и са ни пеели кура, не ми е понятно.

Нямам нищо против хора като Букарев, Пелето и някакви подобни, но Данчо Тодоров и тям подобни - забрави.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 5:58 pm 
Аватар

hidden767 написа:
И пак повтарям - няма нищо по-сладко от това чорбари, разпявали ислямската агитка да се отрекат от свинята майка и да бъдат приобщени към голямото синьо семейство.
Да ама не ти е приятно когато обратното се е получило и примерно Тодор Янчев ругае Левски,той може и да има основание да псува някогашни наши ръководители,но не и това му чувство да избива във викове срещу Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 6:01 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
hidden767 написа:
Да ама не ти е приятно когато обратното се е получило и примерно Тодор Янчев ругае Левски,той може и да има основание да псува някогашни наши ръководители,но не и това му чувство да избива във викове срещу Левски.

Тодор ЯНчев никога не съм го чувал да плюе по Левски. Може и да съм пропуснал просто, щото не ги следя изкъсо, но каквото съм му гледал - общо взето не съм го чувал да говори против нас и се държи доста прилично. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 6:02 pm 
Аватар

Тва долно антилевскарче няма аблосюлно никакво място в нашия велик клуб ! Сладко било, горчиво било...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 29, 2011 6:02 pm 
Аватар

:lol: :lol: Абе и аз може би не дадох точния пример като име,ама се сетих за левскар при тях и го сложих веднага в списъкО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 535, 536, 537, 538, 539, 540, 541 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]